Resep Gummy Anggur

Resep gummy anggur lezat buatan Rosé

Resep gummy anggur didamel sareng Rosé! Kuring leres-leres milarian resep tapi henteu mendakan anu raoseun raos na sapertos anggur! Kuring mutuskeun pikeun milih sorangan dumasar kana resep gummy ! Abdi resep kumaha hasil na! Ngobrol ngeunaan perawatan anu pikaresepeun pikeun pancuran panganten! Éta gampang pisan didamel sareng anjeun tiasa nganggo mérek karesep anjeun tina Rosé.

resep gummy anggur



Kumaha cara ngadamel permén anggur

  1. Campur anggur pilihan anjeun, gula sareng asam sitrat (opsional) Asam sitrat masihan permén anu 'ngegel' anu has pikeun tuang permén buah.
  2. Lalaunan Sprinkle dina gelatin anjeun hiji séndok dina hiji waktos, campur di antara tambahan pikeun nyegah benjolan
  3. Gelombang mikro salami 30 detik, aduk sareng séndok, teras nambihan 15 detik dugi ka gelatin lebur sareng henteu aya sisikian.
  4. Hayu campuran dicandak kanggo sababaraha menit, teras scoop kaluar busa kalayan séndok sareng Piceun.
  5. Tuang campuran anjeun kana kapang anu anjeun pilih sareng kulkas. Aranjeunna bakal nyetél saatos sababaraha jam tapi raos chewier saatos dua dinten.
  6. Pastikeun anjeun nyabut permén karét tina kapang nalika aranjeunna tiis. Upami anjeun ngagaduhan masalah sareng aranjeunna kaluar sacara bersih anjeun tiasa ngabekukan aranjeunna kanggo ngaleungitkeunana.

kumaha cara ngadamel permén anggur



dimana kuring tiasa kéngingkeun endog pasteurisasi

Naha anjeun tiasa mabok tina permén anggur?

Dina tiori, upami anjeun tuang sapinuhna permén anggur anjeun pasti tiasa mabok. Anjeun panginten kukituna janten gering kana beuteung anjeun mimitina kusabab sadaya gula. Penting pikeun terang yén gummies anggur ieu didamel nganggo anggur alkohol NYATA sahingga henteu saé pikeun kiddos.

Pikirkeun permén anggur Rosé sapertos anu langkung raoseun! Hébat pikeun bar pencuci mulut, kawinan atanapi pesta perayaan anu sanés pikeun anu resep anggur!



resep gummy anggur

Jenis anggur naon anu pangsaéna pikeun resep gummy anggur?

Janten ieu mangrupikeun patarosan anu rumit. Éta ngan ukur gumantung kana anggur anu anjeun resep! Kuring nganggo Rosé ti New Seasons sabab éta anu kuring mendakan anu katingalina saé tapi upami aya mérek anu anjeun pikaresep, abdi nyarios nganggo anu éta! Langkung saé anggur, langkung saé gusi anggur bakal raos!

Masih teu yakin anggur anu mésér? Pariksa daptar ieu anu pangsaéna Pink taun 2019 kanggo sababaraha saran.



Anjeun ogé tiasa nganggo jinis anggur sanés sapertos anggur beureum, anggur bodas, prosecco atanapi sampanye!

resep gummy anggur acuk

Kumaha cara anjeun ngadamel anggur gummy bear?

Kuring nembe maca yén jalma aya dina daptar antosan anu gélo ieu kanggo mésér Rosé gummy bear . Aranjeunna super lucu sareng diimpor ti Jérman. Maksad abdi… karéta Rosé sadidinten parantos sumping sareng masarakat ngagaduhan tuntutan hihi! Tapi anjeun leres-leres tiasa ngadamel nyalira tanpa ngantosan.



mawar anggur gummy biruang dina mangkok gelas

Ngan tuang campuran karét anjeun kana a gummy bear kapang . Éta tiasa kirang pabalatak upami anjeun nganggo panyirem panon. Abdi resep cetakan gummy bear ieu kusabab éta langkung ageung tibatan cetakan gummy bear standar. Unggal biruang jangkungna sakitar 1 ″. Dijieunna tina silikon anu aman pikeun tuang sareng sumping sareng bahan-bahan kotoran! Asup!

resep jajan bundt vanili ti mimiti



Resep Gummy Anggur

Ngadamel permen karét Rosé anu lezat! Éta super gampang dilakukeun sareng bagian anu pangsaéna nyaéta anjeun tiasa nganggo mérek karesep anjeun Rosé! Waktos Persiapan:5 mnt Waktos Masak:5 mnt Dingin sapeuting:2. 3 WIB dua puluh mnt Total Waktos:10 mnt Kalori:58kcal

Bahan-bahanna

Bahan-bahan Rosé Anggur Gummy

  • 12 oz (283.5 g) Inuman anggur Anjeun tiasa ogé nganggo beureum, bodas, atanapi sampanye
  • 4 bungkus (28 g) gelatin (mérek Knox)
  • 4 oz (113.4 g) gula atanapi madu
  • 4 oz (113.4 g) sirop jagong
  • 1/4 TSP (1.23 g) asam sitrat pilihan

Pitunjuk

  • Campur anggur sareng gula anjeun dina cangkir ukur anu ageung
  • Lalaunan naburkeun gelatin anjeun 1 sdt sakaligus, nyampur antara tambihan. Entong ngan ukur miceun sadayana. Biar mekar salami 5 menit.
  • Ngalembereh gelatin dina gelombang mikro anjeun salami 30 detik sareng aduk nganggo séndok (sanés kumis). Teras paningkatan 15 detik dugi ka gelatin leyur sareng henteu grainy deui.
  • Hayu campuran dicandak 5 menit sareng kéngingkeun busa naék ka permukaan. Sendok gélatin tina permukaan kalayan séndok.
  • Tambahkeun dina sirop jagong anjeun sareng aduk
  • Tambahkeun serelek alit tina pink listrik kana 1/4 sdt cai sareng nambihan campuran gelatin upami gelatin katingali oranyeu sapertos milik kuring.
  • Tuang gelatin Rosé kana kapang. Kuring nganggo cet sphere tapi anjeun pasti tiasa nganggo cetakan bear gummy upami anjeun resep.
  • Gummies anjeun bakal siap dina sababaraha jam tapi éta tekstur gummier saatos dua dinten.

Gizi

Kalori:58kcal(3%)|Karbohidrat:13g(4%)|Protéin:1g(dua%)|Gajih:1g(dua%)|Natrium:6mg|Kalium:6mg|Gula:13g(14%)|Kalsium:duamg

resep gummy anggur acuk