Resep Ganache Cai

Cai ganache ngan ukur cai sareng coklat anu dilebur sareng ngajantenkeun netes anu pangsaéna!

Cai ganache nyaéta ganache didamel ku cai tibatan krim. Rasa na masih saé tapi henteu nganggo susu susu. Anjeun panginten ngadamel ganache cai kusabab sababaraha alesan. Meureun anjeun béak krim, panginten anjeun ngagaduhan hukum pondok di daérah anjeun anu nyegah anjeun nganggo susu seger. Meureun anjeun milarian ngadamel versi vegan tina ganache. Naon sababna anjeun, ganache cai tindakan sami sareng biasa coklat coklat ganache sareng saé kanggo ngadamel kuéh netes anu saé.



resep ganache cai

Baheula, jaman kuring masih keneh Perusahaan Kue Artisan, kuring blog ngeunaan resep anu lempeng pisan anu disebut cai ganache pikeun kuring haté kuéh netes emas . Kuring seuseueurna ngadamelna ngan ukur nunjukkeun yén ganache tiasa didamel ku jinis cairan naon waé, sanés ngan ukur cai.



Sanaos jalma ningali ku panon nyalira yén anjeun tiasa ngadamel ganache ku cai, kuring tetep bakal kéngingkeun patarosan éta, 'henteu cai ngarebut coklat?'



Janten kuring mutuskeun ngadamel pidéo nunjukkeun kumaha krim leres-leres sapertosna sapertos cai sabab éta kalolobaanna cai kalayan jumlah gajih anu leutik pisan. Upami anjeun nambihan sakedik krim kana sababaraha coklat anu dilebur éta bakal ngrebut sapertos upami anjeun nambihan sakedik cai kana coklat anu dilebur. Cara anjeun ngajantenkeun 'ganache' nyaéta ku nambihan seueur cai sahingga cairan kana nisbah coklat leres.

Kumaha carana ngadamel jajan netes anjeun

Anjeun tiasa cet liwat ganache sareng lebu hérang logam dicampurkeun sareng ekstrak everclear atanapi lemon atanapi anjeun tiasa ngawarnaan ganache anjeun sareng pewarna permén anu didamel khusus pikeun nambihan warna kana coklat. Abdi resep nambihan konéng, oranyeu sareng sentuhan hideung kana coklat kuring kanggo ngadamel warna coklat kotor anu mirip nada emas janten upami kuring sono ka hiji tempat nalika ngalukis, anjeun moal leres-leres ngawartosan. Pastikeun anjeun ngantepkeun netes anjeun dina kulkas dugi ka pageuh sateuacan ngalukis.

Abdi resep nganggo anu biasa kusabab éta alkohol anu luhur pisan sareng ngejat gancang pisan, ningalkeun cahaya anu luhur pisan. Pastikeun nalika anjeun ngagabungkeun alkohol anjeun sareng lebu logam, anjeun ngan ukur nambihan cairan anu cekap pikeun konsistén sapertos cet. Upami anjeun nambihan teuing cairan anjeun moal kéngingkeun liputan anu saé. Ogé pastikeun jinis lebu anu anjeun anggo nyaéta cahaya tinggi. Kuring resep emas super tina plastik anu leres-leres gélo anu sanés toxi sareng ngagaduhan cahaya anu pangsaéna dina pendapat abdi.



Upami anjeun milarian logam anu tiasa didahar, parios emas tina logam lebu pelangi atanapi artistik cet hiasan kai anu tiasa didakan.

tutorial kueh netes emas

Kueh netes stroberi pink

Kuring nembe ékspérimén sareng ngadamel buttercream stroberi nganggo strawberry anu déhidrasi kanggo nyukuran sareng resep pisan bérés éta masihan kuéh stéberi kuring. Teu sangka kumaha cara anu langkung saé pikeun ngabéréskeun ieu tibatan ku netes anu cukup pink. Kuring boro kantos ngawarnaan nanaon ku ngan hiji warna. Pikeun kéngingkeun pink strawberry alami anu saé ieu, kuring nganggo warna bunglon jambon tina aksen pengrajin kalayan sentuhan konéng. Henteu éta ngingetan anjeun ngalebur és krim? Yum!



netes coklat coklat pink pink

Kumaha cara ngadamel netes ganache coklat bodas

Cara tradisional ngadamel ganache nyaéta manaskeun krim dugi ka hampir mendidih teras tuang kana coklat sareng ngantep sina sakitar 5 menit. Krim ngagaleuh cikopi anu teras anjeun tiasa dikocok sareng ngagabung babarengan pikeun nyieun ganache. Ieu tiasa dianggo saé pisan sareng susu atanapi coklat poék tapi henteu ogé kalayan ganache coklat bodas. Alesanna nyaéta coklat bodas sanés coklat. Éta ngan ukur krim, gula, mentega koko sareng vanili sareng dina sababaraha kasus bahan-bahan sanés anu janten penstabil.

Janten upami anjeun nganggo rasio krim / coklat bodas anu sami maka ganache anjeun moal pernah disetél sareng bakal sopas pisan. Sababaraha jalma nyarios yén rasio 4: 1 (opat kali langkung coklat bodas sapertos krim) tiasa dianggo tapi kuring langkung resep malah kirang cair pikeun netes.

  • Pikeun nyiptakeun ganache coklat bodas anjeun anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngukur 6 oz coklat bodas (kuring resep wéb coklat bodas Guittard tapi wilton permén lebur ogé bakal jalan pisan. Cegah ulah nganggo coklat coklat bodas sabab éta henteu weléh saé pisan) sareng 1,5 oz krim pecut beurat.
  • Ngalembereh coklat bodas anjeun dina mangkok gelas boh dina boiler dua kali atanapi dina gelombang mikro dugi ka lembut. Pikeun kuring éta sakitar menit.
  • Tambahkeun dina krim beurat anjeun (rohangan temp atanapi dihaneutan sakedik dina gelombang mikro) sareng aduk kanggo ngagabung sareng sadaya coklat dilebur
  • Dina titik ieu anjeun tiasa ngawarnaan ganache anjeun
  • Antosan dugi ka ganache anjeun parantos tiis dugi ka 95 derajat sateuacan anjeun nyobaan pipa kana kuéh anu tiis atanapi titisan panginten tiasa ngalir teuing ka jajan anjeun.

kumaha cara tuang coklat coklat netes netes kana jajan

Kumaha cara anjeun netep coklat ganache bodas dina kuéh?



Sababaraha urang resep nganggo séndok pikeun nempatkeun ganache kana jajan tapi kuring mendakan yén kuring langkung seueur kontrol upami nganggo kantong pipa atanapi botol. Anjeun bahkan tiasa nganggo kantong plastik kalayan ujungna dieureunkeun upami anjeun leres-leres kedah. Konci pikeun netepkeun ganache netep saé saé pisan pikeun ngagentoskeun tetes ageung ku netes sakedik. Ieu ngajantenkeun pola anu saé pisan sareng katingalina lumrah pisan.

Sakali anjeun kéngingkeun netes sapanjang jalan di sakuliling jajan, anjeun tiasa ngeusian tengahna kalayan langkung seueur ganache teras lancar kalayan spatula, ngalengkepan tampilan anu netes mulus.

Resep resep kueh netes kueh nganggo cai

Prosés nyieun ganache ku cai tibatan krim dasarna sami. Hijina bédana nyaéta rék ngagunakeun cai anu kirang langkung dibanding krim. Pikeun resep kuring, kuring nganggo 6 oz wéb coklat bodas Guittard sareng 1 oz cai haneut teras diaduk dugi dikombinasikeun. Kuring tetep ngantepkeun tiis kana 90 derajat sateuacan pipah. Ieu téhnisna rasio 6: 1 janten nalika éta netepkeun, éta teguh pisan.

Anjeun tiasa ogé ngagunakeun babandingan ieu pikeun ngadamel ganache coklat bodas pikeun bagian luar jajan.

Anjeun tiasa ngawarnaan ganache cai anjeun sami sareng cara kami ngawarnaan ganache anu didamel nganggo krim. Simpen ganache dina kulkas dugi ka saminggu atanapi beku dugi ka sataun. Kue anu gaduh ganache ka aranjeunna henteu kedah didinginkan.

Kumaha carana ngadamel ganache cai bébas susu

Coklat bodas (bahkan asem) ngandung susu. Upami anjeun hoyong ganache janten 100% bebas susu maka anjeun kedah nganggo coklat bodas bébas susu .

Anjeun tiasa nonton tutorial pidéo ieu ngeunaan cara ngadamel jinis-jinis ganache pikeun jajan netes kalebet cara ngecét emas netes.


Resep Ganache Cai

Kumaha carana ngadamel ganache cai nganggo cai tibatan krim. Gampang dilakukeun sareng raos raoseun! Tiasa dianggo pikeun ngadamel kuéh netes atanapi ngantepkeun tiis kana konsistén mentega suuk sareng és kuéh anjeun. Waktos Persiapan:5 mnt Waktos Masak:5 mnt waktos tiis:lima belas mnt Total Waktos:10 mnt Kalori:130kcal

Bahan-bahanna

Bodas Cai Coklat Ganache

  • 6 oz (170 g) coklat bodas Abdi resep wafer coklat bodas guittard
  • 1 oz (28 g) cai haneut

Ganache Cai Coklat Poék

  • 6 oz (170 g) coklat Abdi nganggo coklat semi-amis guittard
  • 1.5 oz (43 g) cai haneut

Pitunjuk

Pitunjuk

  • Ngalembereh coklat bodas anjeun dina mangkok kaca dina dua boiler atanapi dina gelombang mikro. Entong panas teuing
  • Aduk kana cai anjeun dugi ngahiji sareng rata. Tambahkeun dina kolor sakumaha dipikahoyong.
  • Hayu tiis kana 90 derajat sateuacan piping kana jajan atanapi upami nganggo ibun jajan anjeun, kentel janten konsistén mantega suuk sateuacan dianggo.

Gizi

Kalori:130kcal(7%)|Karbohidrat:14g(5%)|Protéin:1g(dua%)|Gajih:7g(sabelas%)|Gajih jenuh:4g(dua puluh%)|Kolesterol:5mg(dua%)|Natrium:dua puluh hijimg(1%)|Kalium:69mg(dua%)|Gula:14g(16%)|Vitamin A:5IU|Vitamin C:0,1mg|Kalsium:48mg(5%)|Beusi:0,1mg(1%)