Swiss Meringue Buttercream (SMBC)

Swiss buttercream meringue henteu raoseun sapertos buttercream Amérika biasa, terang pisan sareng kremis

Swiss buttercream meringue didamel tina dikocok bodas endog sareng gula janten meringue kandel teras dikocok dina mentega. Buttercream ieu lemes pisan, lemes sareng henteu amis pisan sareng leres-leres leres kueh coklat atanapi cupcakes vanili.

resep buttercream meringue swiss



Swiss buttercream meringue mangrupikeun buttercream munggaran anu kuring pelajari didamel di pastry school sareng kuring ngarepkeun kuring ngagaduhan poto raheut nalika kuring raos heula. Dugi ka waktos éta kuring ngan ukur pangalaman Kukupu Amérika didamel kalayan pondok (kukulutus). Abdi henteu pernah kéngingkeun buttercream lemes sareng panasaran naon anu kuring salah lakukeun!



Saatos nyobian buttercream meringue Swiss kuring leres-leres hooked! Kuring nganggo éta salaku ibun utama kuring pikeun sadaya jajan, cupcakes sareng jajan kawinan dina bisnis hiasan kuéh kuring. Éta pakarang rusiah kuring pikeun ngaitkeun pangantén awéwé anu ngagaduhan salaki anu 'henteu resep pisan kueh'. Éta sareng abdi resep fondant marshmallow homemade .

Kumaha anjeun ngadamel Swiss Meringue Buttercream asli?

Ngadamel buttercream meringue Swiss henteu sesah tapi tiasa nyéépkeun waktos. Peryogi pemanasan bodas endog sareng gula dina dua boiler dugi gula ngaleyurkeun. Teras dikocok endog bodas kana meringue teras dikocok dina mentega. Upami anjeun buru-buru, cobian resép ibun buttercream kuring anu gampang anu henteu meryogikeun manaskeun endog bodas kusabab pasteurisasi bodas endog (parantos diubaran panas). Ninggalkeun koméntar di handap ieu upami anjeun Ngan diajar naon hartosna pasteurisasi hihi



swiss meringue buttercream dina cupcakes

  1. Campur bodas endog, gula sareng uyah dina mangkok mixer standar.
  2. Teundeun mangkok kana pot cai anu bieu ngagaleuh cai. Sakitar 2 inci. Cai henteu kedah némpél handapeun mangkok.
  3. Kocok bodas endog unggal 30 detik atanapi langkung pikeun nyebarkeun panas merata. Campuran siap nalika ngahontal 110ºF atanapi nalika anjeun henteu tiasa ngaraos deui séréal gula dina endog bodas.
  4. Cabut tina panas teras pasang kana mixer anjeun nganggo kantétan whisk. Pecut dina luhur 10-15 menit atanapi dugi ka anjeun ngahontal puncak herang.
  5. Tuang meringue anjeun kana piring deet sareng pop kana kulkas sakitar 10 menit pikeun niiskeun meringue. Upami anjeun henteu mendingan meringue éta bakal ngalembereh mentega anjeun. Maka anjeun bakal ngagaduhan sup buttercream.
  6. Sakali meringue anjeun tiis, simpen deui dina mangkok mixer stand anjeun sareng kantétan whisk.
  7. Hurungkeun mixer kana med / low sareng tambahkeun kana butter (lemes) mentega dina sakumpulan dugi ka sadayana digabungkeun.
  8. Tambahkeun vanili sareng uyah anjeun. Upami anjeun ngaraoskeun buttercream anjeun atanapi ngajantenkeun coklat, ayeuna waktuna pikeun nambihan perasa éta.
  9. Bump laju pikeun med / luhur sareng whisk dugi buttercream anjeun PUTIH sareng mengembang. Teu kedah raos buttery.

* catetan: anjeun panginten tiasa gaduh warna sakedik konéng gumantung kana mérek mantega anu anjeun anggo. Anjeun tiasa ngontras warna konéng ku nambihkeun kana dua gél warna kadaharan warna ungu.

Swiss buttercream meringue didamel ku bule endog, gula, vanili anu dipanaskeun, dikocok kana meringue teras didinginkan sateuacan ditambih dina mantega sareng sebatan dugi ka hampang sareng lemes. Kembang buttercream ieu henteu raoseun sapertos American Buttercream
Swiss buttercream meringue didamel ku bule endog, gula, vanili anu dipanaskeun, dikocok kana meringue teras didinginkan sateuacan ditambih dina mantega sareng sebatan dugi ka hampang sareng lemes. Kembang buttercream ieu henteu raoseun sapertos American Buttercream

Patarosan anu Sering Didamel Ngeunaan Swiss Meringue Buttercream

Naha anjeun tiasa nganggo buttercream meringue Swiss dina fondant? Leres anjeun tiasa! Meringue Swiss stabil pisan sareng ngajantenkeun dasar anu saé pikeun dianggo dina fondant. Kuring sok ngarias heula kuéh buttercream abdi sateuacan nutupan kanggo nyegah buncel.



resep jajan kacang vanili ti mimiti

Naon bedana buttercream Italia sareng buttercream meringue Swiss? Buttercream Italia mirip pisan sareng meringue Swiss tapi langkung mantep. Éta langkung stabil sabab ngalibatkeun gula anu ngagolak kana tahapan retakan keras teras diasakan kana bule endog anjeun. Ieu ngajantenkeun meringue pisan teguh.

Naha Swiss buttercream meringue lebur? Sanaos buttercream meringue Swiss langkung stabil tibatan nganggo krim dikocok, éta tetep katara panas panas. Bahan utama na nyaéta mantega saurna sareng mentega AKAN janten lemes pisan sakitar 80ºF sareng bakal lebur sapinuhna 90º. Janten éta bakal lebur tapi ogé ogé buttercream.

Dupi anjeun nempatkeun buttercream meringue Swiss dina kulkas? Leres, leres pisan. Anjeun tiasa nyéépkeun kuéh nganggo buttercream, tiasa nyimpen sésa buttercream dina kulkas dugi ka saminggu sareng anjeun tiasa ngabekukan sisa buttercream salami 6 bulan. Pastikeun anjeun mawa buttercream deui kana suhu kamar sareng pecut deui supados raoseun sareng lemes deui sateuacan anjeun nganggo.



Sabaraha lami anjeun tiasa ngantepkeun Swiss buttercream meringue kaluar? Swiss buttercream meringue henteu kénging kénging sababaraha jam sareng jam. Saatos sakitar 8 jam tiasa spongy sanajan sareng leupas éta lemes janten anu pangsaéna pikeun disejukkeun upami anjeun henteu badé nganggo éta teras mecut deui. Kue anu dibekukan dina buttercream meringue Swiss tiasa ditingal dina suhu kamar salami dua dinten!

Naha anjeun tiasa ngadamel coklat buttercream meringue Swiss? Leres anjeun tiasa ku nambihan 1/4 dugi ka 1/2 cangkir bubuk koko karesep anjeun. Ngan pecut dina tungtungna.

Swiss Meringue Buttercream (SMBC)

Swiss buttercream meringue mangrupikeun mantega buttercream anu stabil, entéh sareng lemes anu henteu-matak amis. Éta didamel ku ngaleyurkeun gula dina bodas endog teras dikocok kana meringue anu kaku. Teras anjeun tambahkeun dina mentega sareng vanili sareng sebat dugi ka super entéh sareng lemes! Gampang didamel sareng endah pisan! Tékstur na lemes, sutra tur ngalembereh dina sungut anjeun. Pujian anu sampurna pikeun jajan sareng cupcakes anjeun!
Waktos Persiapan:lima belas mnt Waktos Masak:10 mnt tiis:10 mnt Total Waktos:25 mnt Kalori:141kcal

Swiss Meringue Buttercream ti Gula Gék Tembongkeun asup Vimeo .



Bahan-bahanna

Bahan Mércis Meringue Swiss

  • 8 ons (227 g) bodas endog seger sakitar 8
  • 16 ons (454 g) gula
  • 24 ons (680 g) mentega henteu asin suhu kamar. Anjeun tiasa nganggo mentega asin tapi éta bakal mangaruhan rasa sareng anjeun kedah ngantep uyah tambahan
  • dua sendok sari vanili
  • 1/2 séndok téh uyah

Pitunjuk

Kumaha Janten Swiss Meringue Buttercream

  • Eusian panci sedeng kalayan sakitar 2 inci cai teras angkat
  • Tempatkeun bodas endog sareng gula kana mangkok mixer dudukan anjeun sareng tempatkeun mangkok kana cai anu ngagolak. Mangkukna henteu kedah némpél kana cai.
  • Campuran kocok kanggo ngahijikeun sareng teraskeun whisking unggal 30 detik atanapi langkung pikeun nyebarkeun panas sacara rata. Upami anjeun henteu whisk anjeun tiasa ngacak endog anjeun janten waspada.
  • Sakali bule endog na ngahontal 110ºF atanapi anjeun henteu tiasa ngaraoskeun butiran deui di antara ramo nalika némpél endog bodas, éta parantos réngsé. Ati-ati, campuranana bakal panas.
  • Mindahkeun mangkok pergaulan kana mixer standar sareng kantétan whisk. Kocok dina luhur dugi ka ngahontal puncak herang tina meringue
  • Tempatkeun meringue anjeun kana piring deet teras lebet kana kulkas sakitar 10 menit supaya gancang tiis
  • Tambahkeun meringue anjeun deui kana mangkok campuran sareng kantétan whisk. Dina low, mimitian nambih dina mentega lemes anjeun dina sakumpulan dugi ngahiji. Bump nepi ka médi / luhur sareng ngantepkeun pecut dugi ka buttercream anjeun PUTIH mengembang sareng krim.
  • Tambahkeun vanili sareng uyah anjeun. Pindah kana kantétan dayung sareng ngantepkeun campuran 10-15 menit kanggo ngaleungitkeun gelembung hawa (opsional)

Gizi

Ngalayanan:4oz|Kalori:141kcal(7%)|Karbohidrat:9g(3%)|Gajih:sabelasg(17%)|Gajih jenuh:7g(35%)|Kolesterol:30mg(10%)|Natrium:3. 4mg(1%)|Kalium:sabelasmg|Gula:9g(10%)|Vitamin A:355IU(7%)|Kalsium:4mg