Resep Stroberi Macaron

Macaron stroberi anu lemes sareng kenyal dina jero, garing di luar sareng ngan raos jumlah stroberi anu pas

Kuring ngaku yén kuring gugup ngeunaan diajar ngadamel Makarons Perancis tapi sakali kuring diajar kumaha ngadamelna, kuring henteu tiasa lirén! Kuring langsung kedah ngadamel vérsi stroberi sabab strawberry naon waé anu meunang dina buku kuring!



strawberry macaron

Aya sababaraha cara pikeun nyandak éta rasa strawberry kana makarons anjeun. Kuring parantos ningali jalma nganggo strawberry garing beku digiling janten bubuk, atanapi anjeun tiasa nganggo puree strawberry sapertos anu kuring pake dina resep kueh stroberi.



Jigana hal anu paling gampang sareng paling merenah pikeun dianggo pikeun ngagaduhan rasa strawberry anu hadé kana makarons strawberry anjeun nyaéta ngagunakeun emulsi stroberi . Ngan hiji tsp nambihan seueur rasa strawberry, warna pink lampu anu saé sareng henteu mangaruhan konsistensi adonan makaron.

Naon Élmu Strawberry?



Élmu Stroberi dasarna mangrupikeun rasa super pekat anu didamel tina bahan alami. Éta ngagaduhan rasa anu kuat pisan sareng biasana nyandak kirang pikeun resep resep anjeun tibatan nganggo sari nyalira.

emulsi stroberi

Strawberry Emulsion saé kanggo nyampurkeun jajan, frostings, fillings, sareng seueur deui. Anggoanna dina tempat ekstrak stroberi kanggo masihan barang anu dipanggang anjeun raos anu langkung kuat sareng aroma anu langkung beunghar. Emulsi mangrupikeun pilihan pilihan tukang roti profesional pikeun rasa anu luar biasa sareng rasa anu langkung kuat.



Anjeun tiasa pindah kaluar emulsi stroberi pikeun emulsi naon waé sareng ngadamel rasa anu anjeun resep!

Kumaha Cara Nyiptakeun Strawberry Macaron Gampang

Pikeun ngadamel strawberry macaron anjeun, urang mimitian ku resep dasar macaron . Pastikeun sadaya pakakas, mangkok sareng kantétan whisk anjeun leres-leres bersih sareng bebas minyak atanapi endog bodas anjeun moal mecut.

Mimitian kalayan bodas endog suhu kamar. Pecut salami 30 detik atanapi langkung dugi ka sababaraha gelembung. Tambihkeun dina krim tartar sareng gula anjeun. Teraskeun dikocok dina luhur dugi ka puncak herang STIFF.



puncak hérang ngagurilap lemes

Saatos bule endog anjeun dikocok kana STIFF sareng puncak herang, teraskeun teras nambihan emulsi stroberi anjeun.

Anjeun tiasa ogé nganggo ekstrak stroberi upami anjeun henteu ngagaduhan emulsi tapi ogé nambihan dina serelek pewarna tuangeun pink. Abdi nganggo 1 séndok emulsi stroberi ... lumayan siga percikan getih dina gambar ieu. Meureun urang kedah ngémutan deui anu ieu lol.



emulsi stroberi dina makarons

Ayak babarengan gula tipung sareng tipung almond anjeun. Cabut sareng Piceun gumpalan ageung. Ayak kadua kalina pikeun mastikeun yén sadayana dicampur leres.

Tambihkeun kana 1/3 campuran tipung anjeun kana bule endog sareng tilelep lalaunan. Tuturkeun abdi video macaron gampang kanggo langkung seueur visual ngeunaan tilepan leres.

Sakali campuran anjeun kohesif, payun sareng nambihan bahan garing sésana.

Teruskeun tilepan hipu dugi adonan murag dina pita tina spatula sareng anjeun tiasa ngagambar inohong 8 sareng adonan tanpa rusak. Adonan kedahna ngalir sapertos lahar.

adonan stroberi macaron dina mangkok

Tempatkeun adonan anjeun kana kantong pipa anu dipasang tip pipir buleud # 14 teras pipa kana kertas parchment

Saatos ngalaksanakeun tés dina video YouTube pangénggalna, kuring parantos mendakan tikar silikon macaron dianggo langkung saé tibatan kertas parchment. Ieu mat anu kuring anggo.

mat silikon macaron pangalusna

Pastikeun anjeun nyepeng kantong pipa anjeun lempeng luhur sareng ka handap bari meresan pikeun mastikeun cookies sadayana ukuranana sareng dina bunderan.

Sakali anjeun parantos réngsé pipir, ketok panci sababaraha kali dina konter pikeun némpél gelembung permukaan naon waé. Anjeun tiasa ogé ngagunakeun odol pikeun némpél gelembung di handapeun permukaan.

strawberry macarons drying dina mat silikon

Upami anjeun hoyong nambihan tamburan kana macarons anjeun, ayeuna waktosna pikeun ngalakukeun éta. Ngan entong nganggo naon-naon teuing anu beurat sapertos taburan logam atanapi aranjeunna bakal tilelep dina luhur makaron anjeun nalika dipanggang.

makarons stroberi sareng naburkeun di luhur

Ayeuna hayu cookies macaron stroberi anjeun linggih dina suhu kamar salami 30-60 menit dugi kulit ngabentuk permukaan sareng anjeun tiasa noél éta tanpa ngaraos caket. Upami anjeun henteu ngantep macarons ngembangkeun kulit, éta moal ngagaduhan suku nalika dipanggang.

strawberry macaron kalayan kulitna berkembang dina permukaan

Kuring Panggang makarons kuring dina oven dina 300ºF salami 15 menit. Cookie kedahna diantep mendingan sadayana sateuacan nyobian mesék tina kertas parchment. Upami aranjeunna nempel teras aranjeunna henteu acan réngsé ninggang sareng anjeun kedah émut kanggo ngasakanana langkung lami deui waktos salajengna.

strawberry macaron dicekel dina panangan sareng macarons kabur di tukang

Upami anjeun hoyong macarons strawberry anjeun ngagaduhan keusikan stroberi anjeun tiasa ngeusianana ku pangurangan stroberi. Anjeun tiasa ogé nyampur sababaraha pangurangan stroberi sareng buttercream sareng pipa anu di tengah.

Anu kedah dilakukeun nyaéta ngeusian makarons stroberi anjeun sareng buttercream sareng ngalayanan aranjeunna!

Sabaraha lami teu macarons?

Makaron ieu bakal tahan 2-3 dinten dina kulkas. Nyatana, disarankeun macarons disimpen dina kulkas sahenteuna 24 jam pikeun ningkatkeun tékstur cookie.

Anjeun tiasa ngabekukan cangkang cookie macaron strawberry anu henteu dieusian. Ngalenyepan aranjeunna pikeun nganggo sakumaha anjeun meryogikeun aranjeunna atanapi upami anjeun sapertos kuring, anjeun ngan ukur bakal linggih di dinya sareng tuangeun tanpa aya rasa salah haha!

makarons stroberi dieusian ku buttercream meringue Italia

Hoyong resep deui macaron? Pariksa ieu kaluar!
Resep Coklat Macaron
Resep Macaron Perancis

bakal lebur coklat cangkéng dina suhu kamar

Resep Stroberi Macaron

Cookie leutik anu ngeunah ieu henteu pernah kaluar tina gaya! Hampang sareng garing di luar, lemes sareng kenyal di tengahna. Kolorkeun aranjeunna, raoskeun sareng eusianana! Kuring ngahias cookies ku sababaraha Sprinkle sateuacan dipanggang kanggo sababaraha warna tambahan. Waktos Persiapan:dua puluh mnt Waktos Masak:lima belas mnt waktos istirahat:dua puluh mnt Total Waktos:1 hr 8 mnt Kalori:lima puluhkcal

Bahan-bahanna

  • 57 gram (57 g) tipung almond
  • 113 gram (113 g) gula tipung
  • 57 gram (57 g) bodas endog
  • 1/4 TSP (1/4 TSP) krim tina tartar
  • 28 gram (28 g) gula
  • 1 TSP (1 TSP) emulsi stroberi

Italia Meringue Buttercream

  • 16 ons gula pasir
  • 8 ons cai
  • 1/4 séndok téh uyah
  • 8 ageung bodas endog (8 ons)
  • 24 ons mentega henteu asin dilembut
  • dua sendok sari vanili
  • 1 séndok téh non peril naburkeun pilihan

Parabotna

  • Térmométer Permen
  • Sedeng ujung piping ujung sareng kantong pipa
  • tikar baking macaron silikon

Pitunjuk

Pikeun macaron stroberi

  • Ayak babarengan gula tipung sareng tipung almond, dua kali upami henteu dicampur.
  • Pecut endog bodas ka konsistén frothy sareng lalaunan tambahkeun gula sareng krim tartar, sebat dugi ka puncak lemes herang lemes.
  • Tambahkeun emulsi stroberi kana meringue.
  • Melu meringue kana adonan. Melu spatula anjeun handapeun adonan sareng sakuriling sisina teras potong tengahna. Meringue anjeun parantos siap nalika ngabentuk pita tina spatula sareng adonan anu netep meh ngaleyurkeun dugi ka sesa adonan nanging tetep ngantunkeun sakedik garis.
  • Tempatkeun kertas panchment kana loyang anjeun. Pipa puteran alit sakitar diaméter 1 '. Anggo témplat upami diperyogikeun. Tambahkeun Sprinkle upami hoyong.
  • Ngidinan nepi ka garing, ditingali dugi kerak ngabentuk dina permukaan. Sakitar 30 menit - 60 menit atanapi dugi pilem garing dikembangkeun dina permukaan cookie
  • Panggang dina 300ºF sakitar 15 menit atanapi dugi ka coklat enteng

Pikeun ibun

  • Dina kompor, campuran cai sareng gula, tutup ku tutup sareng kulub kana api sedeng-luhur.
  • Tetep tutup dina pot salami 3-4 menit sareng bawa pikeun mastikeun sadayana butiran gula leyur, upami teu kitu, gula anjeun tiasa garing sareng kristalisasi.
  • Cabut tutupna, lebetkeun thermometer permén sacara saksama sareng teraskeun masak dina sedeng-luhur dugi siropna ngahontal 240 ° F.
  • Nalika leyuran gula kirang langkung 235 ° F, mimitian dikocok bodas endog kalayan gancang. Tambihkeun uyah kana endog bodas.
  • Nalika bule endog naék ka puncak lemes, tuang leyuran gula dina aliran anu tetep kana bodas anu dikocok bari dicampurkeun dina kecepatan low.
  • Teraskeun sebatan endog / gula campuran dugi ka ngahontal puncak anu kaku. Kuring ngagulung celemek dina mangkok kuring sareng bungkus és pikeun ngabantosan meringue langkung gancang. Anjeun tiasa ogé niiskeun meringue ku scooping tina mangkok teras lebetkeun kana kulkas salami 15 menit.
  • Sakali meringue didinginkan, pecut dina mentega lemes sareng vanili dugi buttercream hampang sareng mengembang sareng henteu ngagaduhan rasa mantega.

Catetan

Pikeun nguji kasuburan, korban hiji cookie sareng cobian angkat tina mat silikon. Upami éta gampang dicabut, aranjeunna parantos réngsé. Upami éta nempel, aranjeunna peryogi menit deui. Kanggo hasil anu pangsaéna, baca tulisan blog sareng resep pikeun nyingkahan kasalahan umum. Anggo skala pikeun beurat bahan anjeun (kalebet cairan) kacuali dititah anu sanés (Sendok, sendok, ciwit sareng sajabana). Ukuran métrik aya dina kartu resep. Bahan skala langkung akurat tibatan nganggo cangkir sareng ngabantosan mastikeun kasuksésan resep anjeun. Ukuran métrik (gram) sayogi ku ngaklik kotak alit handapeun bahan dina kartu resep dilabélan 'métrik' Praktek Mise en Tempat (sadayana aya dina tempatna). Ukur bahan anjeun sateuacana sareng siapkeun sateuacan anjeun mimiti nyampur pikeun ngirangan kasempetan ngahaja ngantepkeun hiji hal. Coba ngagunakeun bahan anu sami sareng anu resep. Upami anjeun kedah ngadamel substitusi, waspada yén resepna henteu tiasa kaluar sami. Kuring nyobian daptar substitusi dimana mungkin.

Gizi

Ngalayanan:1cookie|Kalori:lima puluhkcal(3%)|Karbohidrat:8g(3%)|Protéin:1g(dua%)|Gajih:1g(dua%)|Natrium:5mg|Kalium:12mg|Gula:7g(8%)|Kalsium:7mg(1%)|Beusi:0,1mg(1%)