Dikocok krim

Dikocok krim tiasa pipa atanapi ibun kana kuéh sareng éta moal leungit bentukna atanapi ngalembereh. Bagian pangsaéna? Ngan peryogi 5 menit kanggo ngadamel! Yap! Anjeun tiasa ngadamel krim dikocok endah anjeun sorangan, langsung di bumi sareng rasana wayyyyy langkung saé tibatan barang anu aya dina bak. Percanten ka abdi.



dikocok krim pipah antara dua bungkus kue coklat dina piring bodas

Bahan-bahan Kanggo Krim Dikocok Stabilisasi Ngagunakeun Gelatin

Ieu cara karesep kuring pikeun ngadamel krim sebat anu stabil. Gelatin netepkeun krim dikocok supados tahan bentukna, bahkan dina cuaca anu panas (salami anjeun tetep di tempat teduh sareng henteu langkung ti 2 jam). Turutan pitunjuk saléngkah-léngkah kuring di handap ieu.



Parentah Léngkah-Léngkah



Dimimitian ku naburkeun gelatin anjeun kana cai sareng ngantep éta 5 menit mekar. Ieu penting supaya gelatin ngagaduhan kasempetan pikeun nyerep cai. Upami anjeun henteu ngantosan anjeun tiasa kénging gumpalan dina krim dikocok anjeun.

bubuk gelatin sareng cai dina mangkok leutik anu jelas

Sakali gelatin kembangan, panas dina gelombang mikro salami 5 detik. Éta lebur gancang pisan! Upami éta henteu dilebur sapinuhna, angkat deui tilu detik dugi ka lebur. Entong panas teuing! Anjeun tiasa nyarios gelatin dilebur nalika jelas sareng anjeun henteu ningali séréal gélatin deui.



gelatin lebur dina mangkok anu jelas

Tambahkeun 1 séndok téh krim beurat kana gelatin lebur sareng aduk. Ieu mendingan gelatin sareng ngabantosan nyampur kana krim dikocok langkung saé. Upami gelatin anjeun mulai padet maka cukup reheat deui salami 5 detik supados cair deui.

resep kueh vanili gampang ti mimiti

dilebur gelatin sareng krim



Mimiti mecut krim anjeun nganggo kantétan whisk dina sedeng, saatos mimiti bueuk, anjeun tiasa nambihan gula bubuk sareng sari vanili. Pecut dugi ka mimiti ningali garis-garis anu mekar dina krim dikocok tapi puncakna masih lemes pisan.

sebatan krim dina mixer nangtung

Nalika dicampurkeun dina low, mimitian drizzling dina campuran gélatin dilebur anjeun. Tetep gaul dugi ka puncak anjeun cukup pageuh pikeun nahan bentukna tapi henteu kaleuleuwih-campuran atanapi krim dikocok anjeun bakal mimiti ngagulung sareng ngajantenkeun mantega tibatan krim dikocok. Ieu tiasa lumangsung PISAN gancang saatos anjeun nambihan gelatin sahingga ngan ukur nonton krim dikocok sareng henteu ngariksa surélék anjeun



tutup tina krim dikocok stabil

Krim anu dikocok ieu bakal tahan dina suhu kamar (dugi ka 90F) sanaos kuring henteu nyarankeun ngantepkeun langkung ti dua jam kusabab susu.

Éta bakal ok dina kulkas dugi ka tilu dinten! Asik hah? Kami biasa nganggo resep ieu di sakola pastry di luhur sadaya tart kami sahingga urang tiasa ngajantenkeunana payun sareng waktosna masih seger dina énjingna kanggo jasa di réstoran.

stabil dikocok krim

Ieu sababaraha cara sanés pikeun nyetél krim dikocok!

Kumaha carana nyetél krim dikocok kalayan campuran puding instan

Ieu cara anu sanésna umumna mah nganstabilkeun krim dikocok upami kuring henteu hoyong nganggo gelatin. Hiji-hijina hal anu kuring henteu resep nyaéta éta henteu cukup lemes sakumaha ngagunakeun gelatin.

  1. 1 gelas krim sebatan beurat
  2. 1 sdm gula tipung
  3. 1 sdt ekstrak vanili
  4. 1 séndok campuran puding vanili instan

kumaha stabilisasi krim dikocok kalayan campuran puding instan

Mimiti mecut krim anjeun dugi ka ngahontal puncak lemes. Teras tambahkeun dina puding vanili, gula sareng ekstrak vanili anjeun. Teruskeun sebatan krim anjeun dugi ka anjeun ngagaduhan puncak anu pageuh tapi éta henteu remuk.

Abdi resep rasa tina sebatan krim ieu. Campuran puding vanili nambihan rasa anu raos! Melu 1 gelas krim dikocok ieu kana krim pastry sareng anjeun gaduh pangisian diplomasi anu hadé anu sampurna pikeun kuring resep krim krim .

Kumaha carana nyetél krim dikocok nganggo aci jagong

Anjeun tiasa nganggo aci jagong pikeun ngabantosan sareng nganstabilkeun krim dikocok anjeun. Ieu mangrupikeun cara anu umum sareng gampang tina kentel sareng stabilisasi krim dikocok anjeun pikeun ngajantenkeun janten henteu janten cai anu lebur.

kumaha ngahias muih pikeun pemula
  1. 1 gelas krim sebatan beurat
  2. 1 sdm gula tipung
  3. 1 séndok tepung jagong
  4. 1 sdt ekstrak vanili

Aci jagong tiasa ngantunkeun tékstur anu rada nyusahkeun kana krim anu dikocok.

kumaha carana nyetél krim dikocok

Stabilisasi krim dikocok nganggo krim tartar

Krim tartar tiasa dianggo pikeun nyéépkeun krim dikocok numutkeun masak asak sadayana sanaos kuring henteu kantos nyobian. Abdi pasti resep ningali naha ieu tiasa dianggo.

  1. 1 gelas krim sebatan beurat
  2. 1 sdm gula tipung
  3. 1/4 tsp krim tartar
  4. 1 sdt ekstrak vanili

Ngagabungkeun gula sareng krim tarter. Pecut krim anjeun ka puncak lemes sareng tambahkeun gula / krim tartar sareng vanili anjeun. Teraskeun whisking pikeun puncak anu mantep.

kumaha carana ngadamel krim dikocok stabil

Kumaha carana nyetél krim dikocok sareng susu bubuk

Ieu cara anu sanés pikeun menstabilkeun krim anu dikocok ku cara anu super duper gampang. Upami anjeun gaduh susu tipung di sakitar, anjeun tiasa nganggona salaku panstabil. Susu tipung nambihan cekap awak kana krim pikeun nyegah tina kaleungitan bentukna.

  1. 1 gelas krim sebatan beurat
  2. 2 sdt susu bubuk
  3. 1 sdm gula tipung
  4. 1 sdt ekstrak vanili

tutup krim pecut stabil dina mangkok anu jelas

Dupi anjeun ibun kuéh nganggo krim dikocok?

Jawaban pondok nyaéta enya! Anjeun tiasa ibunkeun kuéh ku krim sebat anu distabilkeun tapi anjeun henteu tiasa ditutupan dina fondant. Krim dikocok seueur teuing cairan di jerona sareng henteu cukup kandel pikeun ngadukung beurat fondant. Kuring ibun kuring kuéh buludru pink dina krim dikocok sareng éta endah!

kueh buludru pink frosted dina krim dikocok stabil kalayan raspberries seger di luhur

kueh lapisan kalapa sareng ibun krim kéju

Tapi anjeun BISA nutupan kuéh anu dibekukan ku krim dikocok ku kaca spion upami anjeun beku heula kanyataanna, ieu anu kuring lakukeun pikeun kuring geode eunteung molotot haté !

Kuring miharep ieu ngajawab sadaya patarosan anjeun ngeunaan kumaha carana ngéstokeun krim dikocok! Upami anjeun ngagaduhan masalah anu sanés anjeun tiasa teras-terasan ngantunkeun koméntar ieu di handap.

Milarian resep deui? Pariksa ieu kaluar!

Kue buludru pink sareng frosting krim dikocok
Copycat Sakabeh Pangan berry Chantilly cake
Eunteung kuéh kaca
Resep mousse coklat

Dikocok krim

Kumaha carana ngadamel krim sebat anu paling stabil nganggo sakedik gelatin! Gampang pisan sareng krim dikocok anjeun bakal tahan bentukna kanggo sababaraha dinten! Pariksa tulisan blog pikeun langkung seueur cara pikeun ngadamel krim sebat anu stabil. Waktos Persiapan:5 mnt Waktos Masak:1 mnt Total Waktos:6 mnt Kalori:104kcal

Stabilisasi Dicekel Krim ti Gula Gék Tembongkeun asup Vimeo .

Bahan-bahanna

Stabilisasi Dicekel Krim

  • 12 oz (340 g) krim pecut beurat tiis
  • dua ons (57 g) gula tipung
  • 1 TSP gelatin Abdi nganggo mérek KNOX
  • 1 1/2 Séndok cai tiis
  • 1 TSP vanili
  • 1 séndok téh krim pecut beurat

Parabotna

  • Stand mixer sareng kantétan whisk

Pitunjuk

  • Taburkeun gelatin anjeun kana cai sareng ngantep mekar salami 5 menit.
  • Ngalembereh gelatin salami 5 detik dina gelombang mikro. Upami henteu pinuh dilebur lakukeun 3 detik deui. Anjeun tiasa terang gelatin dilebur nalika teu aya butiran gelatin anu henteu dilebur katingali. Saatos ngaleyurkeun gelatin anjeun, tambahkeun dina 1 sdt krim beurat sareng campuran. Upami gelatin anjeun tiis teuing, panaskeun deui dugi ka lebur (5 detik).
  • Dina mangkok pergaulan anu tiis, pecut beurat anjeun salami 15 detik dina kecepatan sedeng dugi ka buih
  • Tambihkeun kana gula bubuk sareng vanili anjeun sareng teraskeun panggaulan kalayan kecepatan sedeng dugi ka ngahontal puncak anu lemes pisan, bieu nahan bentukna.
  • Hurungkeun adun anjeun ka handap sareng girimis dina gelatin anjeun. Teruskeun campuran kana kecepatan sedeng dugi ka puncak anjeun teguh sareng tahan bentukna tapi tong kaleuleuwih-langkung dugi ka krim dikocok anjeun mimiti leueur atanapi mimiti janten mentega.

Catetan

Mecut krim dikocok langkung saé upami mangkok anjeun tiis sareng krim sebatan langsung tina kulkas. Entong nyampur krim pecut anjeun. Abdi resep bérés mecut ku abdi ku tangan janten tetep raos sareng krem Anjeun teu tiasa nganggo deui krim dikocok sésa atanapi ngadamel sateuacanna. Éta kedah dianggo langsung sateuacan gelatin disetél. Anjeun tiasa ngadamel krim dikocok stabil nganggo tangan nganggo mesin cét sareng gajih siku! Kantun nuturkeun léngkah anu sami, éta bakal langkung lami.

Gizi

Ngalayanan:1oz|Kalori:104kcal(5%)|Karbohidrat:1g|Protéin:1g(dua%)|Gajih:10g(lima belas%)|Gajih jenuh:6g(30%)|Kolesterol:38mg(13%)|Natrium:12mg(1%)|Kalium:dua puluh hijimg(1%)|Gula:1g(1%)|Vitamin A:415IU(8%)|Vitamin C:0,2mg|Kalsium:18mg(dua%)