Tutorial Kue Buttercream Kuadrat

Kumaha carana ngadamel kuéh buttercream kuadrat kalayan ujung super seukeut sareng juru buttercream anu henteu leueur sareng tetep super seukeut!

Kuring moal bohong, hate nyieun kuéh kuadrat! Éta pisan nyéépkeun waktos sareng meryogikeun seueur ujung anu seukeut sareng garis lempeng. Janten sanés hal kuring! Tapi tangtosna, sakapeung kueh kuadrat teu tiasa dihindari.



tutorial kueh kuadrat

Ieu sistem kuring pikeun ngadamel kuéh kuadrat tanpa dibéréskeun kana lawon cimata.



Belah lempeng, juru seukeut, hanjelu minimal.

Parabot pikeun ngadamel kuéh kuadrat

* Tulisan ieu ngandung tautan afiliasi anu hartosna yén kuring tiasa mayar sababaraha artos kalayan ngagaleuh. Ieu henteu mangaruhan harga pikeun anjeun.
  1. Bangku kerok ku gagang anu melengkung
  2. Spatula offset
  3. Turntable
  4. Turntable ngalegaan (atanapi papan jajan ageung. Tingali pidéo téhnik tibalik-handap)
  5. Pangirut sayuran
  6. Kertas pigmén
  7. Papan kueh (Abdi nganggo 1/4 lambar anu kuring bakal turunkeun dugi ka 6 ″)
  8. sabeulah x-polah
  9. Kue parantos dipanggang sareng disejukkeun
  10. Kukupu gampang



Kuring terang panginten aya sababaraha jalma anu maca ieu anu sanés dekorator jajan profesional, janten kuring badé nyobian sareng ngarobih inpo ieu pikeun pemula anu sajati. Nalika kuring mimiti ngamimitian ngahias jajan kuring ngaraos prustasi pisan yén kuring henteu tiasa mendakan inpormasi ngeunaan cara diajar téhnik anyar sapertos ngadamel kuéh kuadrat.

Pasti, upami anjeun parantos ngalakukeun ieu mangtaun-taun di bakery, anjeun moal kedah ngalakukeun metode ieu. Tapi kumaha upami pertama kalina anjeun? Atanapi kumaha upami anjeun nuju berjuang sareng peryogi rencana serangan anyar pikeun jajan anu bakal datang.

Kumaha ibun sareng ngeusian kueh kuadrat

Mimitian ku baking muih anjeun, chilling aranjeunna sareng motong éta upami hoyong. Potong papan jajan anjeun kana kotak 6 ″ x6 ″ nganggo penggaris sareng agul x-acto. Teras tumpuk sareng eusian kuéh anjeun sareng palapiskeun.



tutorial kueh kuadrat - nyusun kuéh anu dipangkas nganggo buttercream

Kuring resep niis kuéh kuring dina kulkas sapeuting wengi sabab kuring biasana ninggang, niiskeun, ibun, ngeusian sareng niis dina hiji dinten tapi anjeun ogé tiasa beku sajam atanapi langkung upami anjeun rurusuhan. Entong katirisan padet. Upami anjeun peryogi langkung seueur inpormasi ngeunaan nyusun sareng ngeusian kuéh, parios video pamula kuring dina kumaha ngadamel kuéh munggaran anjeun .

Sakali kueh kuadrat anjeun tiis, anjeun tiasa ngamimitian prosés ngawangun juru-juru éta anu langkung seukeut.

  1. Gosok sakedik ipis tina sayuran anu pondok dina méja puter anu dipasang dina méja putar sareng pasang sababaraha kertas perkamen di luhur.
  2. Nyebarkeun lapisan buttercream anu rata dina luhur kertas parchment sakitar kandel 1/2 ″
  3. Tempatkeun kuéh anjeun anu tiis, tibalik-handap, kana buttercream. Pencét pikeun mastikeun yén anjeun gaduh sambungan anu saé dina sadaya sisi kana buttercream.
  4. Pilihan: Anggo tingkat pikeun mastikeun kuéh anjeun rata (tingali pidéo)
  5. Ngawangun sisi jajan anjeun ku buttercream
  6. Gosokkeun kaleuleuwihan ku scraper bangku anjeun. PISAN penting pisan pikeun ngajaga scraper bangku anjeun datar ngalawan tabel puteran pikeun ngahindaran teu kahaja melengkung sisi. Ieu naha kuring resep ka scraper bangku ATECO.
  7. Saring juru ku nyandak bangku scraper anjeun dugi ka juru sareng kerok deui nuju tengah cake. Ngulang sareng unggal juru.
  8. Dingin sadayana jajan dina freezer salami 15-20 menit



Kumaha cara ngadamel kueh kuadrat nganggo cara tibalik

Kumaha kéngingkeun ujung anu seukeut dina kuéh kuadrat anjeun

  1. Saatos kuéh kuadrat anjeun tiis, flip deui. Tong hariwang, ieu moal nganyenyeri kuéh.
  2. Leupaskeun extender tabel puteran sareng kertas parchment
  3. Ngabersihan ujungna ku bangku-kerok haneut. Kuring nempatkeun tambang dina cai panas teras garing ku anduk. Pas akhir ieu ngalancarkeun gelembung naon waé sareng ngabersihan ujung-ujungna kasar.

Ngabersihan ujung jajan pasagi anjeun nganggo spatula haneut

Ayeuna kuéh kuadrat anjeun parantos siap dipasang, kanggo nutupan fondant atanapi ngan ukur ngahias!



Kuring moal bohong, prosés ieu ngabutuhkeun waktos tapi sahenteuna dina akhir prosés, anjeun ngagaduhan kuéh pasagi anu saé!

Peryogi langkung visual? Lalajo pidéo kuring ngeunaan cara ngadamel kueh kuadrat kalayan ujung buttercream anu seukeut.

Kumaha cara ngadamel kuéh buttercream kuadrat kalayan ujung anu seukeut sareng juru na nganggo téhnik tibalik-handap