Tutorial Kue Bust Sculpted



Kuring ngan ukur badé ngingetan ayeuna mah, tulisan ieu téh matak helok. Upami anjeun henteu lebet dina waktos anu lami waktos ieu anjeun ogé tiasa muter-muter ayeuna sareng uih deui kana naon anu anjeun lakukeun sateuacan anjeun titajong kana tulisan blog ieu. Upami anjeun sayagi, maka anjeun moal kuciwa! Dinten ieu kami badé nunjukkeun anjeun step by step kumaha ngukir bust bikangna tina cake, cake aktual. Hayu urang tiasa?

Tutorial Kue Bust Sculpted



Mimiti, anjeun peryogi struktur pikeun ngadukung dada sareng sirah anjeun. Liz parantos nyusun struktur tina papan kai 12 ″, flange logam 1/2 ″ anu parantos diaco naék kana papan, adaptor lalaki 1/2 some sareng sababaraha pipa PVC 1/2.



Anjeun bakal hoyong ngukur PVC anjeun ngeunaan ngeunaan dimana anjeun hoyong anu paling luhur dina taktak. Éta ngabantuan nyetak témplat pikeun ngukur tina. Upami anjeun a Premium atanapi Anggota Élit ngeunaan Sugar Geek Show, témplat anu dianggo ku Liz dina démo ieu sayogi kanggo anjeun kalayan pikaresepeun Tutorial Kue Bust Dewi Mesir . Ngagunakeun cutter PVC, potong PVC anjeun dina jangkungna anu leres.

Tutorial Kue Bust Sculpted

Panutup flange sareng pipa PVC anjeun nganggo pita foil aluminium. Ieu tiasa dipendakan di toko perangkat keras lokal, Home Depot, Lowe's, hal-hal sapertos kitu. Pipa pvc aman pikeun kadaharan tapi sadayana sigana nempel kana aluminium foil tape langkung saé. Henteu janten masalah naon, anjeun kedah nutupan flange logam.



Tutorial Kue Bust Sculpted

Tambihkeun sakedik buttercream kana papan anjeun salaku lem pikeun lapisan jajan munggaran anjeun.

Tutorial Kue Bust Sculpted



Liz dumasar kana ukuran lapisan jajanna tina ukuran témplatna. Anjeunna nganggo jajan satengah lambar pikeun dua lapisan munggaran sareng bagian anu langkung alit pikeun bagian paling luhur pikeun ngirangan limbah. Anjeun salawasna hoyong masihan diri rohangan pikeun ngukir jauh. Upami anjeun ngadamel kuéh anjeun ukuran anu pas anjeun badé réngsé anjeun moal ngagaduhan kamar pikeun ngukir.

Tutorial Kue Bust Sculpted

Tambahkeun lapisan kuéh anjeun, dituturkeun ku lapisan buttercream. Éta panggampangna pikeun nganggo teguh, jajan mantap pikeun ukiran sapertos kitu Resep Kue Coklat Liz nganggo didieu.



Tutorial Kue Bust Sculpted Tutorial Kue Bust Sculpted

Anggo témplat anjeun sakali deui pikeun kéngingkeun ideu lebar tina taktak dugi ka taktak sareng teukteukan kaleuleuwihan anu teu diperyogikeun pikeun masihan rohangan anu alit pikeun ukiran.

Tutorial Kue Bust Sculpted

Nangtukeun lébar ti tukang nepi ka hareup. Liz diperkirakeun sakitar 5 ″ di luhur. Potong tonggongna dina sudut sakedik sareng payunna dina sudut anu rada langkung ekstrem. Émut, urang gaduh lumps nona kanggo ngukir.

Tutorial Kue Bust Sculpted

Anggo témplat anjeun sakali deui pikeun nangtoskeun dimana panangan bakal dimimitian.

Tutorial Kue Bust Sculpted

Potong kiyeu kuéh di dua sisi daérah éta.

Tutorial Kue Bust Sculpted

Lakukeun hal anu sami pikeun tukang, sakedik angling kana arah daérah tukang.

Tutorial Kue Bust Sculpted

Rada ngurilingan daérah tukang.

Tutorial Kue Bust Sculpted

Potong sakedik kaluar handapeun payun kanggo payudara.

Tutorial Kue Bust Sculpted

Ayeuna dasarna mimitian ngiderkeun sudut atanapi ujung anu seukeut. Barina ogé urang buleud.

Tutorial Kue Bust Sculpted Tutorial Kue Bust Sculpted

Motong kiyeu segitiga kaluar tina luhur dada antara payudara. Buleudkeun luhur daérah dada kaluar ogé.

Tutorial Kue Bust Sculpted Tutorial Kue Bust Sculpted Tutorial Kue Bust Sculpted

Terus buleudkeun ujung-ujungna teuing anu karasa sareng henteu katingalina lumrah.

Tutorial Kue Bust Sculpted

Sakali anjeun ngagaduhan bentuk dasar anjeun anjeun bakal nempatkeun sababaraha kerokan jajan éta pikeun panggunaan anu saé! Tambihkeun sakedik coklat ganache kana mangkok anu pinuh ku besi tua kueh anjeun sareng larutan deui sareng panangan anjeun. Nganggo sarung kanggo ieu disarankeun pikeun gampang dibersihkeun.

Resep Ganache Coklat

Tutorial Kue Bust Sculpted

Campuran anjeun kedahna sapertos kieu. Henteu sapinuhna digabungkeun sareng bubur tapi rada marbled ku gumpalan jajan sareng buttercream kénéh. Anjeun parantos ngadamel liat jajan anu ayeuna bakal bérés bentuk anjeun!

Tutorial Kue Bust Sculpted

Dina titik ieu anjeun tiasa nambihan sirah (biasana réngsé). Minggu kamari kuring masang a Kumaha Cara Nganggo Cetakan Tangkorak Coklat pikeun tujuan ieu. Parios tulisan éta pikeun poto saléngkah demi léngkah sareng inpormasi ogé ditingalikeun dina video di luhur!

Ukur jangkungna nganggo témplat anjeun sareng potong kana panjang anu leres. Teras tongkat waé didinya!

Tutorial Kue Bust Sculpted Tutorial Kue Bust Sculpted Tutorial Kue Bust Sculpted

Ayeuna anjeun tiasa ngamimitian nganggo liat jajan anjeun pikeun nyiptakeun beuheung anjeun. Ngawangun beuheung tina handapeun tangkorak kana awak sareng nambihan sababaraha otot sareng taktak trapezoid.

dimana mésér kaca spion pikeun muih

Tutorial Kue Bust Sculpted Tutorial Kue Bust Sculpted

Teruskeun nambihan liat jajan anjeun dimana waé anu diperyogikeun atanapi bentukna disampurnakeun sareng dibuleudkeun kana babandingan anu leres.

Tutorial Kue Bust Sculpted Tutorial Kue Bust Sculpted

Tutorial Kue Bust Sculpted

Entong hilap nyambungkeun beuheung kana handapeun rahang ku lamping.

Tutorial Kue Bust Sculpted

Tambahkeun sababaraha definisi kana tulang kerah. Tutorial Kue Bust Sculpted

Motong sababaraha kiyeu leutik dimana panangan patepang tonggong kanggo nambihan sababaraha diménsi pikeun bust anjeun.

Tutorial Kue Bust Sculpted

Lakukeun hal anu sami ka payun.

Tutorial Kue Bust Sculpted

Pastikeun nyambungkeun bagian tukang tangkorak kana tulang tonggong sareng sudut anu sami anu anjeun lakukeun pikeun payuneun beuheung sahingga katingalina lumrah.

Tutorial Kue Bust Sculpted

Sakali anjeun bahagia sareng bentuk anjeun sacara umum anjeun tiasa nutupan sadayana bust dina lapisan coklat ganache. Coklat ganache disarankeun pikeun palapis muih patung kusabab éta stabilitas tambahan.

Tutorial Kue Bust Sculpted

Anggo leueur asétat sapertos anu asalna Sugarworks Inovatif pikeun ngalancarkeun jas anjeun tina ganache. Saatos nambihan jas remuk anjeun tina ganache anjeun bakal ngagiling kuéh anjeun sakitar 20 menit dina kulkas sareng nambihan jas akhir ku cara anu sami ngalusurkeun leres pisan ku panangan sareng sakedik cai haneut upami diperyogikeun.

Tutorial Kue Bust Sculpted

Sareng anjeun ngagaduhanana! Dasar-dasar pikeun ngahias bikang bust tina jajan. Kanggo langkung seueur jerona tutorial patung patung janten anggota ayeuna sareng parios sababaraha hal anu urang tawarkeun!

Shannon Patrick Mayes

Kuring sadar éta sigana siga sihir ayeuna tapi kami terang anjeun tiasa ngalakukeun éta! Anggo urang Cetakan Tangkorak Coklat sareng masihan shot, Kuring yakin anjeun bakal kaget diri! Sakumaha biasa, kami resep ningali gambar anjeun janten bagikeun ka kami upami anjeun masihan kuéh bust patung.

Shannon Patrick Mayes

Shannon anu bogana Perusahaan Kue SweetArt di Lovell, Wyoming. Host tina saluran YouTube Titik Manis , Shannon parantos diulas dina sababaraha majalah kalebet dina sampul Kue Master . Panulis blog sareng kontributor kana The Sugar Geek Show.

Situs wéb Facebook Instagram