Rice Krispy Treats (RKT)

Resep Ngubaran Séréal Sangu Pikeun Kue Patung Sareng Toppers

Ieu resep kuring pikeun nyieuhkeun séréal nasi kanggo toppers sareng kanggo muih patung. Beda utama antara resep ieu sareng resep ngubaran séréal nasi biasa nyaéta éta henteu ngagaduhan mantega sareng coklat parantos ditambihan. Mantega ngajantenkeun RKT lemes teuing sareng henteu cocog pikeun muih patung. Coklat tambahan ngabantosan RKT tetep saé sareng padet supados henteu jauh tina strukturna.



Pastikeun yén nalika anjeun nerapkeun RKT kana struktur anjeun gaduh dasar marshmallow lebur dina struktur atanapi RKT anjeun bakal murag. Ogé émut ngantep campuran RKT anjeun tiis salami 10 menit dugi ka tiasa nahan bentukna sateuacan napel kana strukturna. Bungkus RKT ogé sareng ngantepkeun tiis sateuacan nyobian ngukir.

Rice Krispy Treats (RKT)

Salah sahiji alat dasar tina pembuatan jajan 3D, ngubaran krispy béas penting pisan pikeun kéngingkeun bentuk sareng bentuk anu teu tiasa kahontal kalayan ngawangun kuéh tradisional. Saatos nyobian sareng nyobian sababaraha resép salami karir kuring, resep ieu mangrupikeun jalan pikeun kuring ngalaksanakeun padamelan anu mimiti. Waktos Persiapan:lima belas mnt Total Waktos:lima belas mnt Kalori:1811kcal

Bahan-bahanna

Bahan-bahanna

  • 8 oz (227 g) Marshmallows
  • 8 oz (227 g) Séréal béas
  • 2.5 oz (71 g) Coklat dilebur melety jalan pangalusna
  • Leutik jumlah (Leutik jumlah) Pangirut sayuran
  • Bungkus plastik

Pitunjuk

Pitunjuk

  • Lebetkeun marshmallow kana mangkok aman-gelombang mikro sareng lebur dina gelombang mikro salami 1 menit dina jangkungna. Pariksa marhsmallows sareng gaul sareng séndok teras lebet deui kana gelombang mikro salami 30 detik, parios unggal waktos sareng pergaulan dugi ka leres-leres lebur.
  • Ngalembereh coklat kana dua boiler dina kompor atanapi dina gelombang mikro. Coklat gelombang mikro salami 30 detik sareng aduk 2 kali, teras gelombang mikro salami 15 detik dina hiji waktos, aduk unggal waktos sareng parios dugi ka leres-leres lebur. Entong panas teuing, upami coklat dipanaskeun panjang teuing bakal kaduruk.
  • Tambihkeun séréal béas sareng coklat lebur kana marshmallow. Campur dugi ka rata.
  • Hayu set 5-10 menit sateuacan nanganan.

Gizi

Kalori:1811kcal(91%)|Karbohidrat:409g(136%)|Protéin:dua puluh hijig(42%)|Gajih:17g(26%)|Gajih jenuh:9g(Opat. Lima%)|Natrium:199mg(8%)|Kalium:389mg(sabelas%)|Serat:5g(dua puluh%)|Gula:153g(170%)|Kalsium:31mg(3%)|Beusi:8.2mg(46%)