Waluh Spice Cake Ku Krim Keju Frosting

Ieu mangrupikeun jajan bungbu waluh pangsaéna sareng resep krim kéju sareng pikaresepeun waluh permén marzipan . Éta pisan luar biasa beueus sareng serbaguna! bahan jajan rempah waluh



Kuring parantos nganggona ngadamel roti keju krim waluh, muffin chip coklat waluh, bahkan donat dipanggang. Anjeun tiasa nganggo waluh kaléng atanapi ngadamel sorangan puri waluh buatan sendiri . Abdi resep ngadamel roti rempah waluh ieu sateuacan waktos sareng nyiksikan kanggo sarapan sareng kopi kuring dina énjing anu tiis.

Bahan Kue PUMPKIN

bahan jajan rempah waluh dina mangkok anu jelas



Pastikeun yén anjeun nganggo puree waluh polos, sanés campuran pai waluh anu parantos nambihan pemanis sareng rempah. Upami anjeun henteu tiasa mendakan naon waé di toko, anjeun tiasa nyokot waluh gula sareng ngadamel puri waluh buatan anjeun nyalira.



Upami anjeun henteu ngagaduhan rempah anu didaptarkeun, angkat sabotol lada waluh, dasarna mah hal anu sami. Anggo dua Sendok rempah waluh tibatan rempah anu didaptarkeun dina resep.

Upami anjeun henteu ngagaduhan buttermilk anjeun tiasa ngadamel nyalira susu buttermilk atanapi nganggo susu biasa.

jajan kawinan sareng ibun krim kéju

PUPKIN SPICE CAKE INSTRUCTIONS

Léngkah 1 - Panaskan oven anjeun ka 350ºF (177ºC) sareng siapkeun tilu, 8 ″ x2 pans panci kuéh kalayan kueh goop atanapi pelepasan pan anu pikaresep. Anjeun tiasa ogé ngagunakeun dua 8 ″ panci, ngan bakar pikeun langkung lami. Ngukur kaluar anjeun bahan kalayan skala sareng bawa endog sareng buttermilk ka suhu kamar.



Léngkah 2 -Dina mangkok ageung, tambahkeun tipung anjeun, baking soda, baking powder, kayu manis, cengkéh, jahé, pala, sareng uyah sareng kocok ngahiji. Disisihkeun.

waluh bumbu bahan cair

Léngkah 3 - Dina mangkok mixer stand anjeun, tambahkan endog suhu kamar anjeun, gula bodas, gula beureum, sareng vanili. Campur sedeng / sedeng-luhur sareng lampiran dayung salami 1 menit. Anjeun tiasa ogé ngalakukeun ieu sareng mixer tangan, kantun langkung lami sareng angkat ku tampilan sanés waktos. Sakuduna katingal aerated na bubbly.



waluh bumbu kueh bahan cair dina mangkok campuran bodas

tutup tina adonan kueh rempah waluh

Pro-Tip - Kuring ngagunakeun mixer Bosch Universal Plus pikeun resep ieu, parios resensi kuring pikeun babandingan, pro sareng kontra, sareng inpormasi lengkep.



Léngkah 4 - Tambihkeun dina puree waluh anjeun, minyak, mentega lebur, sareng suhu kamar buttermilk sareng campuran dugi ka ngahiji.

nutup kueh waluh dipanggang

Léngkah 5 - Lalaunan tambahkeun kana campuran tipung anjeun sareng gaul kana rata dugi sadayana bahan garing anjeun nembé dilebetkeun sareng adonan anjeun rata. Entong teuing campuran.

Léngkah 6 -Tuang adonan kana tilu, 8 ″ x 2 ″ panci kuéh anu disiapkeun sareng rata. Panggang muih salami 35-40 menit (40-50 menit upami anjeun nganggo dua wajan) dugi ka tengah jajan disetél sareng sikat huntu kaluar na bersih.

bahan krim kiju krim

Tiis kueh salami sapuluh menit dina wajan sareng tétéla kana rak kawat pikeun niiskeun sapinuhna sateuacan ibun. Abdi resep motong domes kuéh kuring supados langkung gampang ditumpukkeun. Anjeun tiasa mungkus kuéh dina bungkus plastik sareng beku supados langkung tiis deui.

INSTRUKSI FROSTING CHREES CHREESE

Léngkah 1 - Krim kéju krim anu lemes sareng kantétan ngawelah dugi ka rata. Tambahkeun kana mentega anu lemes sareng teraskeun nyusut kana low dugi ka dilebetkeun sareng rata. Anjeun tiasa nganggo mixer nangtung atanapi mixer tangan.

resep krim kéju krim

Léngkah 2 - Lalaunan nambihan gula bubuk hiji gelas sakaligus, ngantepkeun lengkep dilebetkeun sateuacan nambihan cangkir salajengna. Tambahkeun vanili sareng uyah. Campur dina low pikeun 5-6 menit dugi rata.

Léngkah 3 - Kanggo ibun anu langkung bodas, tambahkeun ngawarnaan katuangan bodas. Simpen sésana tiris dina kulkas dugi ka saminggu atanapi beku dugi ka 6 bulan.

tutup tina resep marzipan homemade

CARA NYIEUNKEUN PUMPKIN CANDY MARZIPAN

Léngkah 1 - Gabungkeun tipung almond anjeun, sirop jagung gula bubuk (atanapi madu) sareng raos dina mangkok mixer stand anjeun sareng kantétan dayung dugi rata.

warna marzipan

Léngkah 2 - Bungkus marzipan anjeun dina bungkus plastik sareng ngantepkeun istirahat salami 60 menit sateuacan anjeun nganggo. Ieu mangrupikeun hal anu saé pikeun dipayunkeun sateuacanna.

Léngkah 3 - Bagikeun marzipan anjeun kana 5-7 bagian. Kuring ngawarnaan tambang sareng konéng endog, oranyeu, beureum, bodas, héjo poék, héjo hampang sareng sajumlah coklat pikeun gagangna.

bal permén marzipan oranyeu kalayan alat modél nyekelan sarung tangan pink

Léngkah 4 - Bentuk waluh anjeun nganggo alat modél anjeun. Kuring nganggo alat bola pikeun nambihan indén di luhur, teras alat modél kuring pikeun nyieun sababaraha garis turun sisi.

waluh permén marzipan dicekel ku leungeun sarung pink sareng alat modél hideung di luhur nutup waluh permén marzipan dina piring bodas

Léngkah 5 - Tambihkeun batang sareng lebu garis ku sababaraha lebu ngawarnaan tuangeun. Kuring nganggo warna beureum-oranyeu sareng héjo pikeun kuring.

lapisan jajan waluh sareng krim kiju ibun

CARA NGUKUR KEK

Pariksa ' kumaha ngadamel kuéh munggaran anjeun ' posting blog pikeun diajar kumaha leres motong, ngeusian, tumpukan, jaket remah, ibun, sareng ngahias jajan. Kuring ngahias kuéh ieu nganggo spatula offset, scraper bangku, meja puter, papan jajan 8,, sareng waluh marzipan anu pikaresepeun.

Abdi ogé nganggo a # 10 babak wilton tip piping sareng tip daun kanggo ngajantenkeun tékstur tangkal modéren kieu dina luar jajan. Pariksa pidéo kuring di handap pikeun ningali kumaha kuring tumaros!

Léngkah 1 - Motong lapisan jajan anjeun ngarah teu ngagaduhan kubah. Eusian lapisan anjeun sakitar 1/4 ″ frosting krim kéju nganggo spatula offset.

kueh rempah waluh sareng crumbcoat

Léngkah 2 - Larapkeun lapisan ipis frosting krim kéju kana jajan sadayana pikeun ngégél dina remah (crumbcoat) teras lebetkeun jajan anjeun kana kulkas atanapi beku salami 20 menit kanggo ngégél beku.

Lapisan ahir ibun

Léngkah 3 - Larapkeun lapisan akhir buttercream sareng spatula offset anjeun. Lemeskeun luhurna ku spatula offset sareng sisina nganggo scraper bangku.

pipa tékstur sisikian kai kana sisi jajan

Léngkah 4 - Nganggo ujung pipah buleud, pipa pola sisikian kai anjeun di gigireunna. Tingali pidéo ieu di handap pikeun visual.

pipa boneka krim kiju ibun dina luhur jajan

Léngkah 5 - Anggo kantong pipa anjeun nganggo ujung piping buleud kanggo nambihan sababaraha boneka ibun kana luhur jajan dina cincin.

nambahan waluh permén marzipan kana luhur jajan

Léngkah 6 - Tambihkeun waluh anjeun kana ibun.

pipa daun ibun di sakuliling waluh marzipan

Léngkah 7 - Eusian rohangan kosong ku ujung daun anjeun.

kueh rempah waluh sareng waluh marzipan di luhur

Abdi resep kumaha meriah jajan ieu! Moal éta janten pusat anu sampurna pikeun Liburan?

kueh rempah waluh sareng nyiksikan dicandak

waluh coklat chip muffin

PUMPKIN SPICE CUPCAKES

Resep ieu tiasa dianggo saé pisan kanggo cupcakes ogé. Kuring nambahan sababaraha chip coklat mini sabab naha henteu Eusian garis anjeun nepi 3/4 tina jalan anu pinuh. Panggang cupcakes dina 400ºF sakitar 20 menit atanapi dugi ka tengah disetél. Hayu tiis sareng ibun sareng frosting krim kéju anjeun.

RESEP anu aya hubunganana

Krim Kéju Kéju Frosting

Kue Rempah Apel

Waluh puree

Kue Coklat Jérman

Waluh Permen Marzipan

Waluh Spice Cake Ku Krim Keju Frosting

Kueh rempah waluh ieu mangrupikeun karesahan 'wilujeng murag'. Kue mentega super beueus anu nganggo puree waluh asli, rempah waluh, buttermilk, sareng minyak anu ngabantosan tetep beueus, bahkan saatos saminggu dina kulkas. Ibun ku krim kéju ibun sareng waluh permén marzipan pikaresepeun! Bener-bener pusatna sampurna pikeun Liburan. Waktos Persiapan:10 mnt Waktos Masak:40 mnt Kalori:1909kcal

Bahan-bahanna

Bahan Kue Spice Waluh

  • 18 ons (510 g) Sadaya Tepung Tujuan
  • dua sendok (dua TSP) Soda kuéh
  • dua sendok (dua sendok) Soda kuéh
  • 1 Séndok (1 Séndok) Kayu manis
  • dua sendok (dua TSP) Cengkéh
  • dua sendok (dua TSP) Pala
  • 1/2 séndok téh (1/2 TSP) Jahé
  • 1 1/2 sendok (1 1/2 TSP) Uyah
  • 8 ageung (400 g) Endog suhu kamar
  • 14 ons (397 g) Gula pasir
  • 3 ons (85 g) Gula Cahaya Cahaya
  • lima belas ons (425 g) Waluh puree
  • 4 ons (113 g) Minyak sayur
  • 1 Séndok (1 Séndok) Sari buah vanili
  • 5 ons (142 g) Siki suhu kamar, atanapi ngagabungkeun susu sareng 1 séndok cuka bodas sareng istirahat salami 5 menit.
  • 6 ons (170 g) Mantega Lebur

Bahan Krim Keju Frosting

  • 16 ons (453 g) krim kéju suhu kamar
  • 8 ons (226 g) mentega henteu asin suhu kamar
  • 32 ons (907 g) gula tipung diayak
  • 1/2 séndok téh (1/2 TSP) uyah
  • 1 séndok téh (1 TSP) sari vanili

Parabotna

  • Stand Mixer sareng lampiran dayung, mixer tangan atanapi whisk
  • tilu, 8'x2 'panci jajan (atanapi dua wajan)
  • Piping Kantong
  • Parangkat modél
  • # 3 Tip Pipa Buleud
  • Ujung pipnig daun sedeng

Pitunjuk

Parentah Kue

  • Panasan oven anjeun ka 350ºF (177ºC) sareng siapkeun tilu, kuali 8'x2 'kuéh kalayan kueh goop atanapi pelepasan pan anu pikaresep. Anjeun tiasa ogé nganggo dua 9 'panci, ngan ukur bakar pikeun langkung lami. Ngukur kaluar anjeun bahan kalayan skala sareng bawa endog sareng buttermilk ka suhu kamar.
  • Dina mangkok ageung, tambahkeun tipung anjeun, baking soda, baking powder, kayu manis, cengkéh, jahé, pala sareng uyah sareng dikocok ngahiji. Disisihkeun.
  • Dina mangkok mixer stand anjeun, tambahkan endog suhu kamar anjeun, gula bodas, gula beureum sareng vanili. Campur sedeng / sedeng-luhur sareng lampiran dayung salami 1 menit. Anjeun tiasa ogé ngalakukeun ieu sareng mixer tangan, kantun langkung lami sareng angkat ku tampilan sanés waktos. Sakuduna katingal aerated na bubbly.
  • Tambahkeun dina puree waluh anjeun, minyak, mentega dilebur sareng suhu kamar buttermilk sareng gaul dugi ka ngahiji. Pastikeun anjeun nganggo puree waluh sareng sanés ngeusian pie waluh, anu parantos nambihan rempah sareng rasa.
  • Lalaunan tambahkeun kana campuran tipung anjeun sareng gaul kana rata dugi sadayana bahan garing anjeun nembé dilebetkeun sareng adonan anjeun rata. Entong teuing campuran.
  • Tuang adonan kana tilu, 8'x2 'panci jajan anu disiapkeun sareng rata. Panggang kueh salami 30-35 menit atanapi dugi ka tengah jajan mantul deui nalika anjeun némpél na odol kaluar bersih. Tiis kueh salami sapuluh menit dina wajan sareng tétéla kana rak kawat pikeun niiskeun sapinuhna sateuacan ibun. Abdi resep motong domes kuéh kuring supados langkung gampang ditumpukkeun. Anjeun tiasa mungkus kuéh dina bungkus plastik sareng beku supados langkung tiis deui.

Parentah Frosting

  • Krim kéju krim anu lemes sareng kantétan ngawelah dugi ka rata. Tambahkeun kana mentega anu lemes sareng teraskeun nyusut kana low dugi ka dilebetkeun sareng rata.
  • Lalaunan tambahkeun dina tipung gula hiji gelas sakaligus, ngantepkeun lengkep dilebetkeun sateuacan nambihan cangkir salajengna. Tambahkeun vanili sareng uyah. Campur di handap salami 5-6 menit dugi ka rata.
  • Pikeun ibun anu langkung bodas, tambahkeun ngawarnaan katuangan bodas. Simpen sésana tiris dina kulkas dugi ka saminggu atanapi beku dugi ka 6 bulan.

Waluh Marzipan

  • Bagikeun marzipan anjeun kana 5-7 bagian sareng warna ku warna dahareun. Kuring nganggo konéng endog, oranyeu, beureum, héjo, bodas, sareng coklat pikeun batang waluh.
  • Gulung sapotong marzipan kana bal sareng anggo alat modél pikeun nambihan garis di gigirna.
  • Ngabentuk batang leutik pikeun luhur waluh
  • Lebu garis ku sababaraha lebu ngawarnaan tuangeun pikeun tuang pikeun nambihan teduhan. Kuring nganggo jeruk beureum semu beureum pikeun waluh jeruk sareng héjo poék kanggo waluh héjo sareng waluh bodas.

Ngahias Kue Anjeun

  • Motong kubah tina lapisan waluh anjeun anu tiis
  • Paskeun kantong pipa nganggo gandeng supados anjeun tiasa gampil ngalih antara ujung piping buleud sareng ujung pipa daun.
  • Tambahkeun lapisan frosting kéju krim sareng spatula offset anjeun. Coba tetep lapisan na saé sareng, kuring némbak sakitar 1/4 'ibun kandel.
  • Tambahkeun lapisan jajan kadua anjeun. Tambihkeun deui ibun sareng béréskeun ku lapisan terakhir kuéh di luhur.
  • Panutup sadayana jajan dina lapisan ipis frosting krim kéju anjeun. Ieu disebut jas remah sareng segel dina remah leupas. Tempat kana kulkas atanapi mesin pembeku pikeun ngeunaan 20 menit pikeun nguatkeun ibun.
  • Tambahkeun lapisan akhir buttercream anjeun sareng spatula offset anjeun. Lemes sisina ku kerok bangku supados sisina lemes teras mulus luhurna ku spatula offset anjeun. (tingali video dina kartu resep kanggo pitunjuk langkung visual)
  • Anggo kantong pipa anjeun pikeun nambihan sisikian kai kana sisi jajan sareng pipa wates di sakitar luhur jajan sababaraha boneka ibun.
  • Tambihkeun waluh marzipan anjeun di luhur boneka ibun
  • Eusian rohangan ku daun pipa nganggo ujung pipa daun.
  • Simpen kuéh anjeun anu parantos di kulkas dugi ka siap disajikeun tapi kuéh bakal raos pangsaéna upami anjeun nyandakna kaluar tina kulkas dua jam sateuacan nyiapkeun waktosna pikeun haneut.

Catetan

Hal-hal Penting Pikeun Catet Sateuacan Anjeun Mimitian 1. Bawa sadaya bahan anjeun ka suhu kamar atanapi bahkan haneuteun sakedik (endog, mantega, mantega, sareng sajabana) pikeun mastikeun adonan jajan anjeun henteu putus atanapi ngagulung. dua. Anggo skala pikeun beurat bahan-bahan anjeun (kalebet cairan) kacuali dititah anu sanés (Sendok, sendok, ciwit sareng sajabana). Bahan skala langkung akurat tibatan nganggo cangkir sareng ngabantosan mastikeun kasuksésan resep anjeun. 3. Prakték Mise en Tempat (sadayana aya dina tempatna). Ukur bahan anjeun sateuacana sareng siapkeun sateuacan anjeun mimiti nyampur pikeun ngirangan kasempetan ngahaja ngantepkeun hiji hal. 4. Dingin kuéh anjeun sateuacan ibun sareng dieusian. Anjeun tiasa nutupan kué ibun sareng tiis dina fondant upami anjeun hoyong. Kueh ieu ogé saé kanggo ditumpukkeun. Abdi teras-teras nyimpen kuéh kuring dina kulkas sateuacan dikantunkeun supados gampang diangkut. 5. Kuring nganggo mixer Bosch Universal Plus pikeun resep ieu, parios resensi kuring pikeun babandingan, pro sareng kontra, sareng inpormasi lengkep. 6. Pariksa abdi ' kumaha ngadamel kuéh munggaran anjeun ' posting blog pikeun diajar kumaha leres motong, ngeusian, tumpukan, jaket remah, ibun sareng ngahias jajan. Kuring ngahias kuéh ieu nganggo spatula offset, scraper bangku, méja giliran, papan jajan 8 ', sareng waluh marzipan anu pikaresepeun. 7. Abdi ogé ngagunakeun a # 10 babak wilton tip piping pikeun ngajantenkeun tékstur tangkal modéren ieu di luar jajan. Pariksa pidéo kuring di handap pikeun ningali kumaha kuring tumaros! 8. Upami anjeun henteu ngagaduhan buttermilk, anjeun tiasa ngadamel nyalira nganggo yogurt, krim haseum, bahkan cuka sareng susu. Pariksa abdi pos blog buttermilk pikeun resep.

Gizi

Ngalayanan:0,25cangkir|Kalori:1909kcal(95%)|Karbohidrat:268g(89%)|Protéin:lima belasg(30%)|Gajih:89g(137%)|Gajih jenuh:54g(270%)|Kolesterol:417mg(139%)|Natrium:1292mg(54%)|Kalium:385mg(sabelas%)|Serat:3g(12%)|Gula:223g(248%)|Vitamin A:9610IU(192%)|Vitamin C:1.8mg(dua%)|Kalsium:171mg(17%)|Beusi:4.2mg(2. 3%)