Ngeusian Persik

Gampang, ngeusian pie persik buatan urang anu disarengan ngan dina 10 menit. Anggo katumbiri anu seger, beku, atanapi kaléng teras asak sateuacana pikeun ngahindarkeun kerak anu garing sareng keusikan anu henteu asak. Anggo na kanggo suku , pai tangan , atanapi di luhur kéju ! Anjeun teu kedah mésér katumbiri kaléng super manis éta deui.

pai peach ngeusian dina toples kaca



naha anjeun tiasa kéngingkeun salmonella tina bodas endog

Bahanna ngeusian peach

Anjeun tiasa nganggo jenis persik anu anjeun pikahoyong, seger, beku, atanapi bahkan dikaleng (kantun solokan cairanana sareng gunakeun pikeun pangukuran cai). Abdi nganggo ClearGel salaku agén kentel sabab tetep jelas pisan, super ngagurilap, sareng beku ogé. Anjeun ogé tiasa nganggo aci jagong!



bahan keusikan katumbiri

LANGKAH ngeusian léngkah-demi-léngkah

Léngkah 1 - mesék, inti, sareng rendang peach kana leutik, 1/2 es batu atanapi keureut ipis gumantung kana naon anu anjeun anggo. Kuring resep potongan leutik pikeun hal-hal sapertos pai tangan sareng potongan anu langkung ageung pikeun pai peach atanapi kanggo dianggo salaku topping. Pastikeun anjeun ngaleupaskeun kulit atanapi éta bakal raoseun nyah sareng teu ngagaduhan tékstur anu saé. Anjeun tiasa ogé ngagunakeun peach beku anu ngajantenkeun langkung gampang ieu!



mangkok persik beku dina mangkok gelas bening

Léngkah 2 - Tempatkeun persik dina panci ageung dina panas sedeng. Tambahkeun mantega sareng aduk dugi mentega dilebur. Sakitar 1 menit.

Léngkah 3 - Tambihkeun cai (atanapi jus persik), kayu manis, gula beureum, sareng uyah. Teras aduk ngahiji.



peach ngeusian dina wajan stainless steel

Léngkah 4 - Kocok (tiis) cai (atanapi jus) sareng GlearGel (atanapi aci jagong) sasarengan dina cangkir anu misah pikeun bubur, teras tambahkeun kana persik bari aduk sakedik dina panas sedeng-luhur.

Pro-tip - ClearGel henteu kuat sakumaha aci jagong. Pikeun unggal 1 ons (28 g) ClearGel, anggo 1/2 ons tepung jagong.



nambihan bubur tepung jagong pikeun ngeusian persik

Léngkah 5 - Masak dina sedeng-luhur sareng aduk teras-terasan salami 2 dugi 3 menit dugi campuran mimiti gelembung sareng kentel.

Léngkah 6 - Ngurangan panas kana sedeng, tambahkeun dina jeruk nipis. Masak pikeun 1 menit deui pikeun mastikeun ClearGel / aci jagong pinuh asak.



resep jajan kadaharan bidadari sareng strawberry sareng pecut tiis

pai peach ngeusian dina toples kaca

Pro-tip - Cornstarch henteu resep asam, janten langkung saé nambihan jeruk nipis saatos tepung jagong anjeun asak sakedik.

Léngkah 7 - Cabut campuran tina panas. Ayeuna anjeun tiasa tuang keusikan panas kana kendi sareng tiasa ngeusian buah persik anjeun! Pariksa tulisan blog ieu dina Pangaléngan pai persik pie kanggo inpo anu langkung lengkep. Kuring biasana ngan ukur ngantepkeun eusian na teraskeun kana kantong beku pikeun dianggo engké. Keusikan katumbiri saé dina kulkas dugi ka saminggu atanapi 6 sasih dina freezer.

NAON PISI PANGSAÉNA PANGSAÉAN?

Naha anjeun terang aya langkung ti 300 jinis persik? Aranjeunna diklasifikasikeun kana 3 kategori: freestone, clingstone, sareng semi-freestone. Sadayana ditangtukeun ku kumaha dagingna nempel kana katumbiri. Persik Freestone paling saé pikeun dipanggang sabab biasana langkung ageung sareng kirang juicy dibanding persik clingstone. Upami anjeun kedah ngadu sakilo buah, anjeun bakal hatur nuhun yén liangna gampang kaluar.

Kuring saleresna resep nganggo persik beku. Kulitna dileungitkeun, ngadu dikaluarkeun, éta parantos diiris sareng dipetik dina puncakna seger! Janten kecuali upami anjeun datang ka pasar patani sareng nyetak semak gedé tina persik seger, juicy, beku anu paling dipercaya.

Anjeun oge tiasa nganggo persik kaléng! Upami anjeun angkat ka jalur ieu, anjeun moal kedah masak pisan sabab éta parantos asak. Milih buah persik dina jus sanés sirop pikeun nyingkahan keusikan anu teuing matak amis.

KUMAHA SIEUN NYIEUNAN PAI PEach TEU RUNNY?

ClearGel atanapi Cornstarch - Upami anjeun teu acan damel seueur keusikan maka anjeun panginten henteu kantos nguping ClearGel . Éta dasarna mangrupikeun jinis tepung jagong tapi tetep jelas sareng super ngagurilap sahingga keusikan anjeun bakal katingali langkung sapertos ngeusian ceri kalengan.

Cornstarch jalanna hébat ogé tapi warnana sakedik cloudier sareng ngeusianana henteu tetep lemes. Upami anjeun ngarencanakeun ngadamel seueur ngeusian buah, anjeun kedah mesen sababaraha ClearGel sareng cobian! Kuring ngan resep kumaha geulis tur ngagurilap céri keusikan Sigana. * perhatoskeun bédana pangukuran dina resep ClearGel sareng aci jagong.

Langkung Resep Enak Pikeun Coba

Ngeusian Persik

Kumaha cara ngadamel persik buatan anjeun nyalira nganggo peach seger, beku, atanapi kaléng! Keusikan katumbiri ieu saé pikeun pai, pai tangan, keusikan jajan, atanapi topping buah! Butuh waktu kirang ti 10 menit. Waktos Masak:30 mnt Waktos tiis:25 mnt Total Waktos:55 mnt Kalori:264kcal

Bahan-bahanna

  • 32 ons (907 g) katumbiri seger atanapi beku, dikupas sareng diiris
  • 8 ons (227 g) cai atanapi jus peach
  • 6 ons (170 g) gula bodas
  • dua ons (56 g) gula beureum
  • 1/8 séndok téh kayu manis
  • 1/4 séndok téh uyah
  • dua ons (56 g) ClearJel atanapi 1,5 ons tepung jagong
  • dua ons (56 g) cai tiis
  • dua Séndok jeruk nipis
  • 1 séndok téh ekstrak vanili jelas

Pitunjuk

  • Tambihkeun katumbiri anjeun, cai, gula, kayu manis, uyah, sareng gula coklat kana panci ageung dina panas sedeng-luhur.
  • Masak campuran dugi ka buah persik lemes sakumaha anjeun resep. Persik seger bakal nyandak anu pangpanjangna pikeun asak.
  • Ngagabungkeun ClearGel anjeun (atanapi aci jagong) sareng cai tiis sareng dikocok sasarengan janten bubur
  • Tuang bubur kana campuran peach panas anjeun sareng masak dugi keusikan persik na saé sareng kandel sareng tos jelas. 3-5 menit. Masak sakitar deui kanggo mastikeun ClearGel parantos asak leres-leres.
  • Cabut campuran tina panas sareng tambahkeun sari lemon anjeun sareng ekstrak vanili. Aduk ngahiji.
  • Hayu campuran anjeun tiis sateuacan nganggo!

Catetan

Anjeun tiasa nganggo persik seger, beku, atanapi kaléng. Ngan pastikeun kulitna dikaluarkeun. ClearGel henteu kuat sapertos aci jagong. Pikeun unggal ons ClearGel, anggo .75 ons tepung jagong. ClearGel langkung hérang sareng tahan langkung saé pikeun panas sareng katirisan tanpa rusak.

Gizi

Ngalayanan:1cangkir|Kalori:264kcal(13%)|Karbohidrat:68g(2. 3%)|Protéin:1g(dua%)|Gajih:1g(dua%)|Gajih jenuh:1g(5%)|Natrium:153mg(6%)|Kalium:2. 3. 4mg(7%)|Serat:duag(8%)|Gula:66g(73%)|Vitamin A:370IU(7%)|Vitamin C:10mg(12%)|Kalsium:19mg(dua%)|Beusi:1mg(6%)