Cookie Lofthouse Asli (Resep Copycat)

Resep cookie Lofthouse anu pangsaéna pikeun kentel, cakey, cookies gula lemes dioleskeun sareng frosting ala bakery amis sareng ton tamburan

Anyar, anu maca naros ka kuring naha kuring ngagaduhan resep cookie Lofthouse. Teu sangka éta pamundut anu ganjil sabab kuring yakin kuring parantos ningali sakitar sajuta cookie copycat Lofthouse di Pinterest. Anjeunna satuju tapi nyarios yén teu aya anu raoseun sapertos cookies Lofthouse asli.



cookies loteng dina kertas parchment bodas. Ngegel dicandak tina hiji cookie

Janten hal anu mimiti kuring lakukeun nyaéta mésér nyalira sakotak cookies Lofthouse. Cookie na super SUPER lemes, ampir sapertos kueh. Rasa vanili anu hampang pisan sareng ibun anu amis pisan. Henteu sapertos cookie gula anu kantos kuring raoskeun.



tékstur cookie loteng



Aranjeunna ngingetan kuring seueur cookies gula lemes ieu anu kuring tuang nalika budak. Iraha waktuna pikeun indung kuring balanja, kuring sok hoyong ngiringan. Sanés kusabab kuring murangkalih anu saé (kuring pasti henteu) tapi kusabab kuring terang yén nona anu saé di toko roti bakalan masihan kami sampel cookie gratis! a cookie KABEH sadayana.

Cookie éta lemes, lembut sareng ditutupan ku buttercream anu super manis sareng taburan. Dasar impian budak leutik jadi kanyataan. Kuring tiasa ningali naha cookies Lofthouse kasohor pisan sareng nostalgia.

kotak cookies loteng



Iraha kuring badé ngadamel resep copycat, hal anu kuring mimiti ngalakukeun nyaéta parios bahan-bahanna di tukangeun kotak. Éta panginten sigana rada atra? Daptar bahan mangrupikeun pitunjuk munggaran urang.

Bahan Cookie Gula Lofthouse : gula, tepung gandum anu dibangkitkeun enriched (tipung, niacin, ngirangan beusi, thiamine mononitrate, riboflavin, asam folat), margarin (minyak sawit, cai, minyak kedele, uyah, ngandung 2% atanapi kirang tina: mono- sareng diglycerides, kalsium disodium edta (pengawet), rasa jijieunan, annatto (warna), vitamin palmitate), cai, endog, aci jagong, ngandung 2% atanapi kirang tina: minyak nabati (minyak kernel palem, sareng / atanapi minyak sawit sareng / atanapi sayuran sawaréh hidrogénasi minyak [cottonseed and / or soybean oil]), dextrin, soy lecithin (emulsifier), rasa alami sareng artifisial, glasir confectioner's (resin lac), warna (konéng 5 danau, biru 1, biru 1 danau, biru 2, biru 2 danau , beureum 3, beureum 40, beureum 40 danau, koneng 5, koneng 6, koneng 6 danau), leavening (baking soda, natrium aluminium sulfat, monocalcium fosfat), carnauba lilin, aci-dirobah aci, konséntrasi protéin whey, whey, kalsium kaseum, susu nonfat, polysorbate 60, sodium propionate (pengawet).

resep roti sareng ragi akting gancang

Kuring terang ieu siga seueur kecap téknis tapi hayu urang ngarecahna. Mimiti, kuring terang ti jaman roti kuring sorangan anu ngagaduhan bahan-bahanna kedah didaptarkeun dina urutan jumlah anu pang ageung dugi ka anu pang alitna.

  • Bahan anu munggaran nyaéta gula . Ieu masuk akal kusabab tirisna.
  • Bahan anu kadua nyaéta enriched tipung gandum bleached , anu mangrupikeun kecap anu mewah pikeun tipung jajan anu diputih. Pitunjuk munggaran kuring! Cookie didamel sareng tipung jajan, henteu tipung serba guna. Teu heran aranjeunna lemes pisan!
  • Bahan anu katilu nyaéta margarin , sanés mantéga. Ieu panginten tiasa janten breaker deal kanggo kuring, kuring henteu resep ngabakar sareng margarin. Margarin panginten aya dina cookie atanapi panginten dina frosting atanapi duanana.
  • Bahan anu salajengna nyaéta cai sareng bintang jagong h. Hmm Abdi teu tiasa ngabayangkeun bakal aya ton tepung jagong dina resep cookie janten kuring tiasa nebak ngeunaan sabaraha dumasar kana resep anu sanés.
  • Jumlah pangleutikna nyaéta minyak sayur (sigana pikeun Uap anu sami sareng minyak dina muih) déikstrin anu mangrupakeun salah sahiji jinis aditif kadaharan pikeun ngajantenkeun tuangeun raoseun langkung seger sareng lésitin anu mangrupikeun émoliser.
  • Teras we gaduh perasa, ngawarnaan, ragi (baking soda sareng baking powder) sareng bahan pengawet.



Ayeuna kuring parantos bahan-bahan ieu direcah, kuring tiasa terang kumaha aranjeunna damel babarengan pikeun nyiptakeun deui cookie Lofthouse rahasia luhur sacaket mungkin.

bahan cookie loteng

Kuring ngamimitian milari resep anu nganggo margarin atanapi mentega dina resepna sareng mendakan resep cookie gula ieu ti Betty Crocker anu katingalina ngajangjikeun. Resepna nganggo gula bubuk, sanés granulated. Abdi émut aya anu kantos ngawartosan yén gula tipung dina cookies nyiptakeun cookie anu lembut pisan. Naha éta tiasa janten rahasia pikeun resep cookie Lofthouse? Pantes dicobian.



Resepna ogé disebat margarin (ugh). Janten kuring ngagaleuh sareng ngagaleuh margarin kanggo pertama kalina dina kahirupan kuring! Abdi teu tiasa nyandak diri nganggo sadaya margarin janten kuring satengah margarin sareng satengah mentega henteu asin.

Kuring teras adaptasi resep ieu kana naon anu kuring tingali dina bagian tukang kotak bahan cookie Lofthouse. Kuring milih tipung kuéh anu dibodaskeun tibatan sagala guna pikeun cookie anu langkung lembut sareng sapertos cake.

Kuring ogé nambihan sababaraha tepung jagong anu ngabantosan adonan tetep bentukna nalika dipanggang. Ekstrak almond pikeun rasa cookie gula has sareng ekstrak vanili. Anu kuring kagungan ngan ukur vanili asli, waktos salajengna abdi tiasa nganggo vanili anu jelas pikeun cookie anu langkung enteng.

adonan cookie loteng

Adonan tungtungna katingalina dasarna sapertos adonan kueh kandel, anu raoseun!

Kuring ngodok adonan tina mangkok nganggo sendok cookie sedeng tapi adonan éta caket, pokna mah kedah ngaluarkeun tina sendok nganggo ramo. Kuring nyentokkeun adonan caket sacara merata kana lambaran cookie anu dijejeran parchment teras lebet kana kulkas kanggo ngaraosan dua jam.

adonan cookie loteng anu dibagi kana lembaran cookie dijejeran ku sendok cookie di tukang

Saatos chilling, adonan rada gampang pikeun nanganan. Anjeun tiasa ngagulung adonan kana bola teras rata. Éta kedah sakitar 3 ″ lébar sareng sakitar 1/2 ″ kandelna. Masihan sababaraha inci rohangan di antara unggal cookie sabab bakal nyebar pisan.

kumaha ngawangun cookies gula loteng

Anjeun ngan kedah ngasakan cookies ieu salami 8 menit! Anjeun teu hoyong teuing-damel ieu atanapi aranjeunna moal ngagaduhan interior anu lemes.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, saatos dipanggang, cookies parantos ngempelkeun sakilo tan sareng nyebar. Hayu aranjeunna tiis sakedik sateuacan ibun aranjeunna sareng Amérika Buttercream.

cookies loteng anu anyar dipanggang dina baki anu dijejeran parchment

Janten kuring tungtungna nguji resep ieu sareng nyabit-nyabit perkawis 6 kali sateuacan kuring rada resep ku rasa sareng tékstur dibandingkeun sareng Lofthouse Cookie asli. Kuring ogé nyobian resep cookie Copycat Lofthouse anu terkemuka anu dianggo tipung AP sareng krim haseum sareng garing pisan. Henteu goréng raos tapi tékturna henteu lemes pisan.

tékstur cookie loteng resep cookie loteng

Cookie Lofthouse ieu CAKEY, super lemes sareng ngagaduhan rasa vanili ringan. Kaseueuran rasa asalna tina hiasan roti buttercream gaya bakery amis anu kuring pipah kana cookie nganggo tip pipa 804 sareng kantong pipa. Tangtosna, kuring kedah ngarengsekeun cookies sareng taburan pelangi!

cookies loteng dina rak anu nganggo buttercream pink sareng taburan. Piping kantong sareng naburkeun wadah ka gigir

Kuring ngabandingkeun tékstur cookie Lofthouse aslina sareng cookie kuring sareng kuring 90% wareg. Hiji-hijina hal anu kuring henteu tiasa terang nyaéta kumaha kéngingkeun lapisan khusus ieu. Ampir sapertos adonan parantos dilaminasi sateuacan dipanggang. Hal anu kedah dijalankeun dina waktos payun.

cookie loteng copycat sareng ibun buttercream pink sareng pelangi naburkeun

Tapi dugi ka kalembutan, rasa, sareng téksturna, kuring resep pisan kana resep cookie copycat Lofthouse BENER ieu. Kuring miharep anjeun wareg ogé. Hayu atuh terang naon anu anjeun pikirkeun upami anjeun nyobaan resep ieu.

Kuring ogé kedah nyebatkeun yén cookies ieu parantos muncul dina poto ultah lima bulan Ezra, anjeun tiasa ningali kana poto kuring Instagram .

Hoyong langkung seueur resep cookie? Pariksa ieu kaluar!

Cookies Gula Poé Valentine anu marbled
Meringue cookies
Strawberry Macaroons

kumaha ngambek coklat pikeun teuleum

Cookie Lofthouse Asli (Resep Copycat)

Milarian resep cookie copycat Lofthouse leres? Teu kedah milarian deui! Cookie ieu super lemes, cake sareng sampurna amis, sapertos cookies Lofthouse anu anjeun émut. Henteu sourcream, rusiah na aya dina tipung jajan! Waktos Persiapan:10 mnt Waktos Masak:8 mnt Chilling:dua WIB Kalori:405kcal

Bahan-bahanna

Cookie loteng

  • 6 ons (170 g) gula tipung
  • 4 ons (113 g) margarin atanapi mantega
  • 4 ons (113 g) mentega henteu asin dilembut
  • 1 ageung endog suhu kamar
  • 13 ons (368 g) tipung jajan
  • dua sendok aci jagong
  • 1 séndok téh soda kuéh
  • 1/2 séndok téh soda kuéh
  • 1 séndok téh krim tina tartar
  • 1 séndok téh ekstrak vanili jelas atanapi ekstrak asli ok
  • 1/4 séndok téh sari almond
  • 1/4 séndok téh uyah

Frosting Buttercream

  • 8 ons (227 g) mentega henteu asin dilembut
  • 16 ons (453 g) gula tipung
  • dua sendok sari vanili
  • 4 ons (113 g) susu
  • 1/2 séndok téh pewarna dahareun pink listrik Mérek Amérika
  • dua Séndok pelangi naburkeun
  • 1/4 séndok téh uyah

Parabotna

  • 804 tip piping sareng kantong
  • Ngadeg mixer sareng sambel sareng lampiran lampiran atanapi mixer tangan
  • Sendok cookie sedeng atanapi séndok

Pitunjuk

Pikeun Cookies Lofthouse

  • Dina mangkok mixer stand anjeun nganggo kantétan whisk (atanapi anjeun tiasa nganggo mixer) krim sasarengan mentega, margarin sareng gula tipung dugi ka hampang sareng lemes
  • Tambahkeun vanili anjeun, sari almond sareng endog sareng gaul kana sedeng dugi ka ngahiji
  • Tambahkeun dina baking soda anjeun, baking powder, uyah, krim tartar sareng aci jagong sareng gaul dugi ka ngahiji
  • Ganti kana lampiran dayung sareng gaul tipung jajan anjeun dugi ka ngahiji. Entong overmix (atanapi anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku panangan)
  • Scoop adonan anjeun kana loyang anu dijejeran ku parchment nganggo sendok cookie ukuran sedeng (atanapi anjeun tiasa nganggo séndok)
  • Tutup ku bungkus plastik sareng adus dina kulkas salami 2 jam (atanapi dugi ka 24 jam)
  • Panaskan oven anjeun ka 375ºF
  • Gulungkeun adonan anu didinginkan kana bola teras rata ku ramo kana cookies anu sakitar 1/2 'kandel sareng 3' lébarna. Susun dina lambaran cookie dijejeran ku kertas parchment.
  • Panggang cookies anjeun 8-9 menit atanapi ngan dugi ka sheen ngaleungit tina luhur cookie. Tempat kana rak anu tiis pikeun niiskeun sapinuhna sateuacan ibun kalayan buttercream sareng béréskeun sareng percikan
  • Simpen sésana cookies dina wadah kedap udara dugi ka saminggu atanapi beku

Pikeun ibun

  • Dina mangkok mixer nangtung anjeun (atanapi nganggo mixer panangan) krim mentega anjeun dugi rata nganggo kantétan whisk
  • Ngamimitian nambihan gula tipung anjeun bari dicampur dina low dugi sadayana dilebetkeun.
  • Tambahkeun vanili anjeun, susu, uyah, sareng pewarna makanan sareng campuran dugi ka rata.
  • Pipa dina luhur cookies nganggo tip buleud (kuring nganggo 804) sareng luhurna sareng Sprinkle

Gizi

Ngalayanan:1ngalayanan|Kalori:405kcal(dua puluh%)|Karbohidrat:51g(17%)|Protéin:3g(6%)|Gajih:dua puluh hijig(32%)|Gajih jenuh:sabelasg(55%)|Kolesterol:53mg(18%)|Natrium:131mg(5%)|Kalium:78mg(dua%)|Serat:1g(4%)|Gula:35g(39%)|Vitamin A:725IU(lima belas%)|Kalsium:2. 3mg(dua%)|Beusi:1mg(6%)