Teras Wizard Staff

Kumaha carana ngadamel staf tukang sihir Sateuacanna kalayan permata isomalt bercahaya

tutorial staf tukang sihir

iraha kaluar partai sosis



Ieu kumaha kuring ngadamel staf wizard Onward anu pikaresepeun kalayan permata isomalt anu caang salaku bagian tina kolaborasi sareng sababaraha réréncangan YouTuber kuring. Parios sadaya pidéo dina kolaborasi ieu ku ngaklik tautan di handap.

Kuring dasarna mutuskeun ngadamel staf wizard sabab kuring hoyong ékspérimén sareng ngadamel permata isomalt tanpa kapang. Kuring ngarancang kapang pikeun isomalt abdi nganggo témplat kertas inten. Kuring nutupan éta dina pita aluminium foil sareng tuang isomalt kuring dianggo. Damel sampurna!



Anjeun tiasa ngaunduh témplat kapang kertas kuring di dieu.



kapang inten kertas

Kuring mikir ngeunaan ngagunakeun resep permén karét kuring sareng nyisipkeun lampu di jero tapi kuring henteu yakin kumaha kuring bakal ngahurungkeun lampu sakali éta di jero permén.

staf tukang sihir sareng permata isomalt bercahaya



Kuring ogé ngémutan nempatkeun lampu peri dioperasikeun batré dina jero permata sareng ngajalankeun saklar turun gagang staf tukang sihir tapi kuring henteu hoyong kawat nunjukkeun tungtungna.

Janten solusi kuring ngan ukur nyumputkeun lampu di tukang permata sareng dilebetkeun kana prong fondant. Éta sanés solusi anu sampurna tapi katingalina hébat ti payun. Ngan tong ningali di tukang haha.

Leungeun na didamel tina coklat modél biru. Abdi resep pisan damel tangan saprak kuring nonton ieu video sculpting leungeun ti pahlawan pemahat kuring Philippe Feraut. Modél coklat nyata kalakuanana mirip pisan sareng liat dumasar cai tapi éta jauh langkung kenceng sareng hésé dicampur babarengan.



nutup tina modeling coklat leungeun nyekel ahli sihir

Kuring henteu ngaraos teuing detil ngeunaan kumaha carana ngadamel panangan ieu kusabab kuring ngan ukur gaduh waktos anu pondok pikeun pidéo YouTube kuring tapi upami anjeun hoyong langkung terang ngeunaan kumaha kuring ngadamel tangan, anjeun tiasa nonton Tutorial sculpting leungeun Hulk . Tutorial ieu langkung jero kana sagala léngkah anu kuring laksanakeun pikeun ngabentuk knuckles sareng ramo pikeun bentuk anu réalistis.

modeling coklat hulk fist tutorial



Hal anu pikaresepeun anu kuring pikirkeun kumaha atuh dina tutorial ieu nyaéta kumaha ngabengkokkeun pipa PVC. Saha anu terang éta gampang pisan? Ngan saeutik panas tina gun panas kuring sareng gampang ditekukna.

Aya sababaraha kali kuring ngadamel jajan patung sareng kuring peryogi ngabengkokkeun sakedik dina PVC kuring. Abdi kedah nyobian ieu umur ka tukang.

kumaha ngabengkokkeun pipa pvc nganggo bedil panas

Abdi resep pisan kumaha tékstur kai tétéla dina staf tukang sihir. Ngan ukur sababaraha tékstur saderhana sareng alat modél anu anjeun peryogikeun sareng sababaraha ngawarnaan kadaharan gading. Sikat teras diusap sésana.

Kaos kotak-kotak nembé dicét fondant sareng papan na ditutupan fondant crackled .

Pariksa pidéo pidéo lengkep ieu di handap ngeunaan kumaha kuring ngadamel staf Wisaya ieu ku permata anu mancur tina pilem Sateuacanna.

Naha anjeun bungah ningali pilem énggal Sateuacan?