Nicholas Lodge Gumpaste

Nicholas Lodge Gumpaste

Diajar kumaha ngadamel resep gumpaste karesep kuring ku Nicholas Lodge. Sampurna pikeun ngadamel kembang gula anu éndah. Gumpaste ieu garing gancang pisan, ngajantenkeun kelopak ipis pisan kuat.
Waktos Persiapan:5 mnt Waktos Masak:10 mnt sesa oven:2. 3 WIB dua puluh mnt Total Waktos:lima belas mnt Kalori:1839kcal

Bahan-bahanna

Bahan-bahanna

  • dua lbs gula tipung
  • 2-3 TSP pemendekan sayur
  • 12 TSP Bubuk Tylose Seni Confectionary Pastikeun 12 tsp tingkat (30 gram)
  • 4 bodas endog bodas endog seger anu pangsaéna

Pitunjuk

pitunjuk

  • Tambihkeun 4 bodas endog kana mangkok mixer nangtung. Campur bodas endog salami 1-2 menit nganggo lampiran dayung pikeun meupeuskeun aranjeunna. Anjeun kedah nganggo lampiran dayung. megatkeun endog pikeun sababaraha detik dina mixer standar
  • Tuang sadayana gula tipung kecuali sakitar 1 gelas.
  • Campur gula tipung sareng bodas endog rata-rata (sakitar 6 atanapi 7 dina mixer Kitchenaid) dugi ka kéngingkeun konsistensi icing karajaan. kandel karajaan aing
  • Sprinkkeun tylose kana karajaan lalaunan dugi campuran mimiti gumpalan. giliran gancang nepi ka luhur dugi campuran kentel
  • Angkat tina mangkok pergaulan.
  • Pasang disingget dina leungeun anjeun sareng knead dugi ka konsisten.
  • Knead langkung gula upami éta lemes teuing atanapi baseuh. Éta bakal karaos spongy sareng katingal pocked, éta normal. spinkle gula bubuk kana permukaan damel anjeun
  • Tempatkeun gumpaste dina kantong zip-lock teras lebetkeun kana kulkas sapeupeuting janten asak. Léngkah ieu wajib. bungkus bungkus plastik dina kantong plastik anu disegel
  • Bawa ka suhu kamar sateuacan dianggo. Knead dugi ka rata kalayan sakedik nyingkat dina ramo anjeun.

Catetan

Tip: sok simpen gumpaste dina kulkas bari henteu dianggo dina wadah kedap udara supados henteu goréng. Anjeun tiasa ngabekukan upami anjeun henteu badé nganggo lami. Panungtung salami 6 bulan atanapi langkung dina kulkas. Bawa ka suhu kamar sateuacan dianggo. Pasang sakedik nyingraykeun kana leungeun anjeun sareng knead kana gumpaste dugi ka rata sareng satin-y sateuacan anjeun gulung kaluar kanggo ngadamel kelopak pikeun nyegah bengkahna.

Gizi

Kalori:1839kcal(92%)|Karbohidrat:452g(151%)|Protéin:6g(12%)|Gajih:5g(8%)|Gajih jenuh:1g(5%)|Natrium:108mg(5%)|Kalium:97mg(3%)|Gula:444g(493%)|Beusi:0.3mg(dua%)

Tingkat katerampilan: Newb
Diajar kumaha ngadamel resep gumpaste karesep kuring ku Nicholas Lodge. Sampurna pikeun ngadamel kembang gula anu éndah. Ieu sanés resep kuring, kuring ngan resep ngagunakeunana. Gumpaste ieu jalan pisan, ngajantenkeun kelopak ipis sareng kuat pisan.



Masangkeun kembang gula éndah sareng abdi resep jajan bodas tur anjeun ngagaduhan kombinasi unggul!

Resep gumpaste Nicholas Lodge pikeun ngadamel kembang gula anu endah