Resep Kue Vanilla Moist Kalayan Buttercream Gampang

Ieu kueh vanili resepna ngagaduhan rasa anu endah, lemes, lemes sapertos awan, sareng lemes pisan. Ngagunakeun tipung kuéh, cara nyusut terbalik, seueur mantega, sareng sentuhan minyak ngajaga jajan ieu beueus sababaraha dinten. Lampu sareng krem ibun buttercream éta gampang didamel sareng henteu teuing amis ngajantenkeun ieu resep kuéh vanili PERFECT. Sareng upami anjeun leres-leres hoyong ngapingkeun réréncangan anjeun, kuring bahkan bakal nunjukkeun cara ngadamel kembang buttercream péso palette anu éndah pikeun hiasan!



nutup kueh vanili sareng irisan buttercream vanili dina piring bodas

Gigireunna mah kueh buttermilk buludru bodas, jeung kueh blueberry jeruk nipis , kueh vanili ieu mangrupikeun salah sahiji resep anu paling kami resep. Kuring parantos nganggo resep ieu langkung ti sapuluh taun kanggo klien kuéh kuring anu teu aya ulasan anu ngan ukur ukur pikaresepeun. Kalayan ngaleupaskeun abdi buku hiasan kuéh , Abdi mendakan kumaha populérna kuéh ieu parantos janten! Ieu kueh anu ngajantenkeun konsultasi 'Kuring henteu resep jajan' kana OMG urang kedah mesen anjeun ayeuna klien! Ieu sampurna pikeun muih kawinan, muih ulang taun sareng bakal ngantunkeun saha waé anu naroskeun resepna.



kueh buttercream dina latar bodas



Aya seueur INTI dina tulisan blog ieu sareng kuring terang éta tiasa sigana pikasieuneun tapi sumpah éta henteu lemes! Éta sadayana mangrupikeun ratusan jalma parantos naros ka kuring ngeunaan mangtaun-taun ka tukang janten kuring nyobian ngajawab sakur patarosan anu kuring tiasa sareng ngajamin kasuksésan anjeun pertama kalina. Cenah mah éta resep kueh vanili TERBAIK di ditu, hayu atuh kuring buktikeun ka anjeun!

Bahan Kue Vanili

bahan jajan vanili

Tipung jajan (tipung protéin rendah) penting pikeun resep ieu. Éta ngagaduhan kandungan protéin anu langkung handap dibanding tipung serbaguna. Protéin handap sami sareng kirang ngembangkeun gluten anu ngahasilkeun langkung lembut sareng lemes lemes. Tepung kueh anu urang biasa dianggo di sakola pastry kanggo muih anu pangsaéna.



Entong digolongkeun trik 'ngan nambihan aci jagong kana tipung biasa'. Éta henteu tiasa dianggo pikeun resep ieu kusabab urang nganggo padika creaming tibalik . Upami anjeun nganggo tipung serbaguna, kuéh anjeun bakal katingali sareng raos sapertos roti jagung.

Upami anjeun ayana di nagara sanés, anjeun tiasa mendakan tipung jajan tapi éta panginten kedah dipesan sacara online. Di Inggris, milari Kue pabrik Shipton sareng tipung pastry .

Pro-tip - tipung Kue ngagaduhan tingkat protéin 9% atanapi kirang jadi milari tipung anu ngahususkeun eusi protéin atanapi naroskeun pasokan tipung lokal anjeun.



Upami anjeun ngan ukur tiasa mendakan tipung AP, kuring nyarankeun pikeun nyobaan kuring resep jajan bodas tibatan.

Vanilla Naon anu Pangsaéna?

kacang vanili dina botol kaca janten ekstrak vanili

Kusabab vanili mangrupikeun rasa utami pikeun kuéh vanili, masalah kualitas. Kuring sok nganggo ekstrak vanili asli. Kuring meunang tina Costco sabab éta harga pangalusna. Anjeun tiasa ogé ngagunakeun kacang vanili atanapi témpél kacang vanili upami anjeun hoyong splurge. Entong hariwang ekstrak vanili janten coklat, anjeun moal tiasa nyarios sakali jajanna dipanggang.

kumaha cara nyieun kueh kotak campuran beueus sareng lemes



Coba tetep jauh tina rasa vanili jijieunan kecuali anjeun resep kana rasa anu dilakukeun ku sababaraha jalma sareng éta henteu kunanaon! Tapi ti saprak kuring mendakan naon ekstrak vanili jelas didamel tina , Abdi henteu tiasa uih deui haha. Ok ieu panginten henteu leres tapi leres tapi tetep… Baca langkung seueur ngeunaan bédana antara vanili anu jelas sareng alami.

Tips Kanggo Sukses (percanten ka abdi, anjeun badé maca ieu)

skala dapur digital bodas dina latar bodas

    • Ukur sadaya bahan anjeun kalayan skala. Baking mangrupikeun élmu sareng kusabab ngahaja tiasa nambihan teuing tipung atanapi henteu cekap tipung nalika anjeun nganggo cangkir, peryogi skala pikeun akurasi. Anjeun tiasa mésér skala dapur di loyang di kaseueuran toko harga kirang tina $ 20.
    • Bawa mentega, susu, sareng endog anjeun dina suhu kamar . Bahan suhu kamar bakal nyiptakeun émulsi kalayan leres tapi upami salah sahiji bahan anjeun tiis maka adonan moal dicampur leres sareng anjeun bakal nganggo lapisan baseuh dina handapeun jajan. Pencét tautan di luhur upami anjeun kedah terang kumaha cara haneutkeun endog, susu, sareng mantega kalayan leres.
    • Entong sieun dicampur . Upami anjeun henteu kantos nganggo metode creaming tibalik sateuacan anjeun janten macet ngeunaan tahap pergaulan sabab urang bakal gaul pikeun DUA menit. Nalika anjeun ngadamel kuéh ku cara tradisional, anjeun moal pernah nyampur panjang éta sabab bakal nyampur adonan kueh anjeun sareng nyiptakeun liang ageung (torowongan).
    • Jeung tibalik creaming metho d, urang palay tipung dina mentega heula anu saleresna ngahambat gluten tina berkembang. Kami ogé nganggo tipung kuéh anu henteu kuat sapertos tipung biasa janten peryogi dicampur langkung. Reverse creaming ogé ngamungkinkeun urang pikeun nambihan langkung seueur cairan sareng gula kana jajan tibatan gaya campuran anu khas anu janten kuéh vanili ieu JADI luar biasa beueus sareng lembut.
    • Pariksa jangkungna anjeun - Upami anjeun cicing di luhur 5,000 ft anjeun panginten kedah ngirangan bubuk pembakaran anjeun sakedik sahingga muih vanili anjeun henteu runtuh.

Kue Vanili Léngkah-Léngkah

Léngkah 1 - Panaskan oven anjeun ka 335ºF. Kuring resep dipanggang dina suhu anu langkung handap kusabab éta ngahasilkeun jajan anu langkung rata tapi upami oven anjeun henteu ngagaduhan kamampuan éta, masih ok pikeun Panggang dina 350ºF. Anjeun panginten gaduh kubah alit saatos dipanggang tapi anjeun ngan tiasa motong éta.

Léngkah 2 - Tempat anu ukuran susu munggaran (4 oz) kana cangkir ukur anu misah. Tambahkeun kana minyak sareng sisihkan.

nutup susu sareng minyak dina cangkir gelas ukur ti luhur

Léngkah 3 - Pikeun pangukuran kadua susu, tambahkeun endog sareng sari vanili. Kocok hampang pikeun ngabéréskeun endog.

susu sareng endog dina cangkir ukur kalayan garpu dikocok

Léngkah 4 - Tempat tipung jajan anjeun, gula, baking soda, baking powder, sareng uyah kana mangkok mixer stand anjeun kalayan lampiran paddle napel. Anjeun tiasa ogé ngagunakeun mixer tangan.

* sateuacan anjeun naros, ieu milik kuring Bosch universal plus tautan afiliasi upami anjeun resep diajar deui.

tipung, gula sareng uyah dina mangkok mixer stand anjeun

Léngkah 5 - Tambihkeun kana mentega lemes anjeun dina sakumpulan bari dicampur dina low. Campur sadayana dugi ka siga pasir kasar.

bahan kuéh vanili dina mangkok campuran

Léngkah 6 - Ayeuna tambahkeun kana campuran susu / minyak sakaligus sareng bungkus kecepatan na 4 (dina KitchenAid atanapi speed 2 dina Bosch) sareng campuran salami dua menit pinuh pikeun ngembangkeun struktur kuéh. Adonanna bakalan hérang, bodas, sareng henteu ditekuk katingali atanapi rusak.

nambahan susu sareng minyak kana bahan jajan vanili

bahan jajan vanili caket dina spatula biru

Léngkah 7 - Ayeuna urang bakal lalaunan nambihan campuran endog / susu urang bari dicampurkeun kana lemah. Kami nambahan lalaunan sabab urang nyiptakeun emulsi sareng endog sareng cairan urang anu kumaha kueh urang janten beueus. Upami anjeun nambihan gancang teuing, cairan anjeun bakal misah tina mantega sareng tilelep kana handapeun jajan.

nambah campuran endog kana bahan jajan vanili

nutup adonan kueh vanili dina spatula biru

Léngkah 8 - Bagikeun adonan kana tilu, 8 ″ x2 ″ wajan anu disiapkeun kueh goop atanapi pan rilis anjeun pikaresep. Pikeun asuransi tambihan, anjeun tiasa nempatkeun kertas parchment kana handapeun panci tapi éta leres-leres henteu diperyogikeun. Eusian panci kira-kira 3/4 jalan pinuh. Kuring nganggo skala pikeun mastikeun yén sadaya panci kuring gaduh jumlah adonan anu sami kusabab abdi perfeksionis sapertos kitu lol.

kueh vanili dina 6

Léngkah 9 - Panggang muih anjeun salami 25-30 menit dugi ka tengah disetél sareng tusuk gigi kaluar bersih. Anjeun panginten peryogi langkung seueur waktos janten ulah sieun dipanggang kuéh langkung lami.

shot overhead kueh vanili dina wajan

Léngkah 10 - Cabut muih tina oven sareng tempatkeun kana rak anu diseuseuh. Hayu aranjeunna tiis dugi panci bieu haneut. Entong aranjeunna tiis atanapi aranjeunna bakal nempel.

kueh vanili dina raka pendinginan

Léngkah 11 - Saatos jajanna asik, flip aranjeunna kaluar kana rak tiis pikeun niiskeun pinuh. Teras abdi bungkus dina bungkus plastik, lebetkeun kana kulkas atanapi beku salami 30 menit supados jajan dikencarkeun janten langkung gampang pikeun ditangan sateuacan kuring ibun. Anjeun ogé tiasa katirisan kuéh anjeun upami anjeun henteu ngarencanakeun ngagogoréngna langsung.

Kumaha Cara Ngadamel Kujang Gampang

nutup buttercream dina mangkok pergaulan

Upami anjeun kenal sareng ngahias muih, kersa angkat tina bagian ieu tapi seueur anjeun anu naros ka kuring pikeun langkung jero ngeunaan kumaha kuring ibun sareng ngeusian kuéh kuring janten anu badé dibahas dina bagian ieu.

Nalika muih anu ngageter, ayeuna mangrupikeun waktos anu pas pikeun ngadamel gampang buttercream . Abdi resep ngadamel buttercream anu gampang sabab éta ngahiji gancang sareng raos sapertosna swiss meringue buttercream tapi gancang.

Léngkah 1 - Tambihkeun endog anjeun bodas endog sareng tipung gula kana mangkok mixer stand anjeun sareng kantétan whisk. Kocok dina luhur pikeun hiji menit sahingga gula ngaleyurkeun.

bodas endog sareng gula tipung dina mangkok pergaulan

Léngkah 2 - Tambihkeun kana mentega lemes anjeun dina potongan alit bari dicampurkeun kana lemah dugi sadayana ditambih.

sebat mentega kana endog sareng gula tipung

Léngkah 3 - Tambahkeun vanili sareng uyah anjeun. Ngaronjatkeun kecepatan mixer ka luhur sareng mecut dina luhur dugi ka buttercream hampang sareng krim. Masihan rasa. Upami masih raoseun sapertos mantega, teraskeun sebatan. Sakuduna raos sapertos és krim amis.

tiris buttercream gampang dina mangkok campuran logam

Upami buttercream anjeun nempel dina sisi mangkok sareng henteu dikocok, mentega anjeun tiasa tiis teuing. Candak 1 cangkir buttercream sareng lebur dina gelombang mikro dugi ka nembé nembus dilebur.

buttercream tiis ngabentuk rabung dina mangkok pergaulan

Tambahkeun buttercream dilebur kana buttercream tiis sareng teraskeun dikocok dugi ka hampang sareng lemes. Ieu tiasa dugi ka 15-20 menit janten ayeuna janten waktos anu saé pikeun nyeuseuh piring anjeun

tuang buttercream dilebur kana buttercream tiis

Pilihan: Pindah kana dayung sareng ngantepkeun buttercream anjeun rata-rata salami 10 menit kanggo ngaleungitkeun gelembung tambahan janten anjeun bakal ngagaduhan buttercream anu super lemes sareng sutra. Anjeun ogé tiasa nambihan sababaraha kolor dahareun bodas atanapi setetes pewarna tuang ungu pikeun ngagedekeun buttercream anjeun supados katingali bodas pisan.

nyampur buttercream sareng kantétan ngawelah

ibun buttercream gampang

Kumaha Ngahias Kue Vanilla Léngkah-Léngkah

Pencét kana gambar ieu pikeun buka cara ngahias tutorial jajan munggaran anjeun

Kuring badé ngahias kuéh vanili abdi kalayan sababaraha kembang buttercream anu éndah nganggo téhnik péso palette. Upami anjeun henteu ngagaduhan péso palette anjeun tiasa ngahias jajan ku naon waé anu anjeun pikahoyong. Lalajo my kumaha ngahias kuéh munggaran anjeun video pikeun langkung seueur ideu sareng kuring ogé ngaliwat alat standar anu kuring anggo pikeun hiasan kuéh.

resep kueh strawberry gampang strawberry seger

Léngkah 1 - Motong kubah tina muih anjeun ambéh tumpukan saé sareng rata. Abdi nganggo péso roti bergerus pikeun ngalakukeun ieu.

motong kubah tina jajan vanili anjeun

Pilihan : motong ujung coklat sahingga nalika nyiksikan muih anjeun, anjeun moal ningali nanaon tapi kuéh bodas murni. Ieu hal anu biasana kuring lakukeun pikeun muih kawinan anu katingalina penting.

motong tina sisi jajan

Léngkah 2 - Tempat lapisan jajan mimiti anjeun kana papan jajan 6 or atanapi langsung kana piring jajan anjeun.

nambahan lapisan kahiji buttercream gampang kana kuéh vanili

Léngkah 3 - Nyebarkeun lapisan buttercream dina jajan, kuring némbak sakitar 1/4 ″ kandelna. Coba tingkatkeun ku spatula offset anjeun.

Léngkah 4 - Tambihkeun lapisan jajan anjeun anu salajengna sareng balikan deui prosés na ku buttercream sareng béréskeun sareng lapisan luhur jajan.

tilu lapis kuéh vanili sareng buttercream vanili

Léngkah 5 - Sumebar lapisan buttercream ipis dina sadayana jajan. Ieu disebut jas remah sareng ngégél dina remah ngarah teu lebet kana lapisan akhir jajan anjeun. Lebetkeun jajan anjeun dina kulkas atanapi mesin beku salami 15 menit dugi ka buttercream pageuh keuna.

kueh vanili nganggo jas remah

Léngkah 6 - Tambahkeun lapisan buttercream kadua anjeun. Kuring mimitian ku luhur sareng nyebarkeunana kalayan spatula. Teras kuring nambihan buttercream ka sisina sareng rata sadayana sareng scraper bangku kuring. Tingali pidéo ieu di handap pikeun pitunjuk langkung jero ngeunaan ibunkeun jajan. Pasang deui kuéh anjeun kana kulkas salami 15 menit dugi ka buttercream pageuh. Atanapi anjeun tiasa ngantepkeun jajan anjeun dina kulkas sapeupeuting upami anjeun hoyong ngahias énjingna.

nambihan mantel pamungkas buttercream

ngalancarkeun lapisan akhir buttercream ku scraper bangku

ngalancarkeun jaket akhir buttercream kalayan spatula offset

anjeun tiasa katirisan swiss meringue buttercream

Léngkah 7 - Warna buttercream anjeun. Kuring ngawarnaan sakitar 1/4 cangkir unggal warna, cahaya, sareng pink sedeng nganggo pewarna kadaharan Amérika warna hideung listrik.

tilu mangkok ibun buttercream pink

Léngkah 8 - Anggo péso palette anjeun pikeun ngajantenkeun kembang buttercream anjeun (nonton pidéo pikeun langkung rinci). Kuring ogé nambihan sababaraha Sprinkle bodas di ditu di dieu pikeun tékstur.

Sareng anjeun ngagaduhanana! A kueh vanili beueus sareng lezat éta ogé katingalina saé! Kuring salawasna nyimpen kuéh kuring dina kulkas dugi ka kuring siap ngaladénkeunana atanapi upami kuring kedah nganteurkeun éta tapi kuéh anu tiis tiasa raos garing. Pastikeun anjeun nyandak jajan anjeun tina kulkas sababaraha jam sateuacan anjeun ngarencanakeun tuangeun. Kukupu anu gampang tiasa dina suhu kamar salami 24 jam janten henteu hariwang upami badé goréng.

kueh buttercream dina latar bodas

Naha Anjeun tiasa Nganggo Resep Kue Vanili Ieu Kanggo Cupcakes?

tutup tina cupcakes vanili dina rak tiis

Resep ieu dirumuskeun pikeun Panggang sampurna datar jadi éta henteu anu pangalusna pikeun pendapat abdi pikeun cupcakes. Upami anjeun leres-leres hoyong nganggona kanggo cupcakes, cobian mah resep cupcake vanili tibatan.

Upami anjeun leres-leres hoyong ngagunakeun resep ieu, anjeun bakal hoyong nyaluyukeun.

  • Ngurangan cairan dina resep ku satengah sareng ngaleungitkeun sadaya minyak.
  • Panggang aranjeunna dina 400º F salami 5 menit teras ngirangan suhu janten 335º F salami 10 menit deui atanapi dugi ka sikat huntu kaluar bersih. Panas tambahan di awal bakal ngabantosan kubah cupcake sareng ngadamel sambungan anu ketat sareng bungkus cupcake.
  • Entong ngeusian palapis cupcake langkung ti 2/3 jalan pinuh atanapi aranjeunna bakal ngabahekeun sareng datar.

Resep ieu ngadamel 36 cupcakes.

Naha Anjeun Tiasa Nutupan Kue Vanilla Ieu Dina Fondant?

Kumaha kéngingkeun ujung fondant anu seukeut dina jajan anjeun

Jawabanana enya! Anjeun tiasa nutupan kuéh ieu dina fondant salami anjeun henteu ibun ku ibun kéju krim. Frosting kéju krim henteu saé caket fondant, éta ngajantenkeun ceurik sareng keueung. Saatos jajan anjeun ibun sareng tiis sareng lapisan akhir buttercream anjeun tiasa nutupan éta dina fondant.

Resep anu aya hubunganana

Kue Marmer

Kue Stroberi

Kue Berry Chantilly

Kueh Buludru Pink

Berry Cake ngeusian

Resep Kue Vanilla Moist Kalayan Buttercream Gampang

Kumaha carana ngadamel kuéh vanili pangsaéna kalayan metode creaming tibalik. Super beueus, tékstur hipu sareng rasa anu teu tiasa hilap. Waktos Persiapan:lima belas mnt Waktos Masak:30 mnt Total Waktos:Opat lima mnt Kalori:445kcal

Bahan-bahanna

Resep Kue Vanili

  • 4 ons (113 g) susu sakabeh mun dicampur minyakna
  • 3 ons (85 g) minyak canola
  • 6 ons (170 g) susu sakabeh mun dicampur sareng endogna
  • 1 séndok (1 séndok) sari vanili atanapi 1 polong kacang vanili
  • 3 ageung (3 ageung) endog suhu kamar
  • 13 ons (368 g) tipung jajan
  • 13 ons (368 g) gula pasir
  • 3 sendok (14 g) soda kuéh
  • 1/4 séndok téh (1/4 séndok téh) soda kuéh
  • 1/2 séndok téh (1/2 séndok téh) uyah
  • 8 ons (227 g) mentega henteu asin lemes kana suhu kamar tapi henteu dilebur

Frosting Buttercream Gampang

  • 16 ons (454 g) gula tipung
  • 4 ons (113 g) bodas endog pasteurisasi
  • dua sendok (dua sendok) sari vanili
  • 16 ons (454 g) mentega henteu asin lemes kana suhu kamar tapi henteu dilebur
  • 1/4 séndok téh (1/4 séndok téh) uyah
  • 1 TINY lungsur (1 teundeun) pewarna dahareun ungu pikeun ngimbangan warna konéng (opsional)
  • 3 tetes pewarna dahareun pink listrik pikeun kembang
  • 1 Séndok naburkeun bodas pikeun ngahias

Parabotna

  • Skala Kadaharan
  • Panci Kue 8 'x 2' (3)

Pitunjuk

Kue Vanili

  • PENTING : Ieu kuéh vanili TERBAIK kusabab kuring nganggo skala jadi tétéla sampurna Upami anjeun ngarobih kana cangkir Abdi henteu tiasa ngajamin hasil anu saé. Pastikeun sadaya (bahan tiis) mantega, endog, susu anjeun dina suhu kamar atanapi sakedik haneut. Tingali tulisan kuring ngeunaan cara ngagunakeun skala upami anjeun henteu terang kumaha ngukur ku beurat.
  • Panas oven dugi ka 335º F / 168º C. Nyiapkeun tilu panci jajan 8'x2 'kalayan roti kué atanapi pelepasan panci anu sanés.
  • Tempatkeun 4 ons susu dina cangkir ukur anu misah. Tambahkeun minyak kana susu teras sisihkan.
  • Pikeun sésana 6 oz susu, tambahkeun vanili sareng endog suhu kamar. Kocok hampang pikeun ngahijikeun. Disisihkeun.
  • Tempat tipung, gula, bubuk pembakaran, baking soda, sareng uyah kana mangkok mixer stand anjeun sareng kantétan dayung.
  • Hurungkeun adun kana kecepatan anu paling laun. Lalaunan nambalan sakedik mentega lemes anjeun dugi sadayana ditambih teraskeun sadayana campuran dugi ka siga pasir kasar.
  • Tambihkeun campuran susu / minyak anjeun sakaligus kana bahan garing sareng gaul dina sedeng (laju 4 dina kitchenaid, speed 2 di Bosch) salami 2 menit pinuh pikeun ngembangkeun strukturna. Setel timer! Tong hariwang, ieu moal teuing-campur aduk.
  • Saatos 2 menit, kerok mangkok. Ieu léngkah penting. Upami anjeun lewati, anjeun bakal ngagaduhan gumpalan tipung sareng bahan anu henteu campuran dina adonan anjeun. Upami anjeun tumaros engké, aranjeunna moal nyampur sacara lengkep.
  • Lalaunan lebetkeun campuran susu / endog bari dicampur dina lemah, lirén pikeun ngikis mangkok hiji deui waktos satengahna. Campur dugi dikadukeun. Adonan anjeun kedah kandel sareng henteu teuing caina.
  • Bagikeun adonan kana loyang kuéh anu di pengen sareng isi 3/4 jalan pinuh. Abdi resep beurateun panci kuring pikeun mastikeun yén éta rata.
  • Panggang salami 30 menit sareng parios kuéh anjeun. Ngalakukeun 'tés réngsé'. Selapkeun sikat huntu pikeun ningali naha éta kaluar bersih. Kadang adonan baseuh henteu némbongan janten pastikeun éta beresih sanés ngan ukur baseuh. Teras hampang noél luhur jajan, naha éta deui? Suhu oven henteu béda-béda janten upami éta henteu acan réngsé, bakar sababaraha menit deui (2-3) sareng parios deui dugi ka lulus tés 'réngsé'.
  • Cabut muih tina oven sareng pasihan aranjeunna dina méja pikeun ngaleupaskeun hawa sareng nyegah teuing ngaleutikan. Hayu aranjeunna tiis dina rak pendingin dugi aranjeunna bieu haneut.
  • Saatos mendingan sakitar 10 menit, tempatkeun rak pendingin di luhur kuéh, pasang hiji leungeun dina luhur rak pendingin sareng hiji panangan handapeun panci sareng flipkeun panci sareng rak anu janten panci ayeuna terbalik dina rak tiis. Cabut panci sacara saksama. Balikan deui ku panci anu sanés.
  • Saatos muih parantos didinginkan sadayana, taliti bungkus ku bungkus plastik teras lebetkeun kana beku atanapi kulkas sakitar 30 menit kanggo nguatkeun muih sareng ngajantenkeun langkung gampang pikeun ditumpukkeun.

Frosting Buttercream Gampang

  • Tempatkeun bodas endog sareng gula tipung dina mangkok mixer standar. Ngagantelkeun whisk, ngagabungkeun bahan dina low teras mecut dina luhur salami 5 menit. Tambahkeun sari vanili sareng uyah.
  • Tambahkeun dina mentega lemes anjeun dina sakumpulan sareng pecut ku kantétan whisk pikeun ngagabung. Éta bakal katingali ngagulung dina mimitina. Ieu normal. Éta ogé bakal katingali konéng geulis. Terus dikocok.
  • Pecut dina luhur 8-10 menit dugi ka bodas pisan, hérang sareng ngagurilap. Upami anjeun henteu cukup mecut, éta tiasa nyéépkeun buttery.
  • Opsional: Upami anjeun hoyong ibun anu langkung bodas, tambahkeun dina serelek leutik wungu pikeun ngontrak konéng dina mantega (teuing bakal ngajantenkeun ibun abu-abu atanapi ungu hampang.)
  • Opsional: Pindah kana kantétan dayung sareng gaul dina low 15-20 menit supados buttercream lemes pisan sareng ngaleupaskeun gelembung hawa. Ieu henteu diperyogikeun tapi upami anjeun hoyong leres-leres tiris, anjeun henteu hoyong leupaskeun.
  • Saatos muih anjeun tiis, eusian ku ibun karesep sareng ibun luar. Upami anjeun henteu kenal kana ngahias muih, parios kuring kumaha ngadamel tulisan blog jajan munggaran anjeun! Lalajo pidéo pikeun ningali kumaha kuring ngadamel kembang buttercream péso palette.

Catetan

  1. Timbang bahan anjeun pikeun nyingkahan kagagalan jajan. Ngagunakeun skala dapur pikeun baking super gampang sareng masihan anjeun hasil pangsaéna unggal waktos.
  2. Pastikeun sadaya bahan anu tiis anjeun suhu kamar atanapi rada haneut (mantega, susu, endog, kanggo nyiptakeun adonan anu kohesif. Adonan anu dibengkokkeun nyababkeun kueh runtuh.)
  3. Anjeun kedah nganggo tipung kuéh kanggo resep ieu. Entong digolongkeun trik 'tambihan tambih jagong kana tipung biasa'. Éta henteu tiasa dianggo pikeun resep ieu. Kueh anjeun bakal katingali sareng raos sapertos roti jagung. Upami anjeun henteu mendakan tipung jajan, anggo tipung pastry anu henteu lemes sapertos tipung kek tapi langkung saé tibatan tipung serbaguna.
  4. Upami anjeun nuju milarian Inggris Kue pabrik Shipton sareng tipung pastry . Upami anjeun aya di bagian sanés nagara, milari tipung kuéh protéin anu handap.
  5. Nalika anjeun ngalaksanakeun metode creaming tibalik, anjeun ngalapis tipung dina mantega sareng ngeureunkeun gluten tina berkembang. Ieu nyiptakeun kueh anu super beueus sareng lembut. Nalika anjeun nambihan susu sareng minyak, anjeun kedah nyampur salami 2 menit kanggo ngembangkeun ketan éta. Ieu nyiptakeun struktur jajan. Upami anjeun henteu campuran salami 2 menit, kuéh anjeun tiasa runtuh.
  6. Jantenkeun pan nyalira nyalira ( kueh goop !) Pelepasan pan anu pangsaéna!
  7. Peryogi langkung seueur bantosan pikeun ngadamel kuéh munggaran anjeun? Pariksa abdi kumaha ngahias kuéh munggaran anjeun tulisan blog.

Gizi

Ngalayanan:1ngalayanan|Kalori:445kcal(22%)|Karbohidrat:46g(lima belas%)|Protéin:4g(8%)|Gajih:28g(43%)|Gajih jenuh:18g(90%)|Kolesterol:88mg(29%)|Natrium:113mg(5%)|Kalium:98mg(3%)|Serat:1g(4%)|Gula:35g(39%)|Vitamin A:807IU(16%)|Kalsium:48mg(5%)|Beusi:1mg(6%)