Resep Cupcake Beueus & mengembang

Jigana ieu mangrupikeun resep cupcake vanili anu sampurna beueus sareng mengembang sabab éta sadayana anu anjeun pikahoyong janten cupcake. Seueur rasa dina sakedik ngegel. Mentega nambihan panci anu saé sareng cupcake janten beueus, kuring panginten parantos tuang sababaraha tanpa ibun ! Upami anjeun resep ka abdi kueh buttermilk buludru bodas atanapi abdi kueh vanili , anjeun bakal resep cupcakes ieu! bahan cupcake vanili



Kuring resep pisan CINTA CINTA resep vanili cupcake ieu kusabab éta serbaguna! Anjeun tiasa ngagabungkeun deui sareng buttercream strawberry pikeun ngadamel cupcakes strawberry. Anjeun tiasa ibun aranjeunna kalayan enak coklat ganache atawa coklat buttercream upami buah sanés hal anjeun. Pikeun anu resep lemon, cobian ngeusian cupcakes anjeun ku sababaraha curd lemon dina kantong pipa sareng topping kalayan seger stabil dikocok krim !

kumaha ngadamel krim dikocok stabil

Anjeun tiasa nambihan rempah kana adonan sareng ngajantenkeun kana kuéh rempah atanapi anjeun nambihan sakedik jeruk nipis sareng sababaraha blueberry. Ieu sacara serius resep cupcake paling serbaguna. Abdi resep pisan éta! Anjeun bahkan tiasa nambihan percikan sareng ngajantenkeun cupcakes funfetti!



Bahan-bahan Diperyogikeun

palapis cupcake kertas dina panci cupcake



Mentega dina resep cupcake vanili ieu ogé ngajadikeun cupcakes beueus pisan. Mentega asem tur saleresna ngarecah gluten dina tipung, kanggo cupcake langkung lembut.

Protip - Sakedik minyak dina resep ieu ngabantosan cupcakes beueus tapi seueur teuing minyak dina resep bakal nyababkeun bungkus mesék jauh tina cupcake. Ieu ogé tiasa lumangsung tina seueur cairan dina resep.

Kumaha Cara Ngadamel Cupcakes Vanilla Moist Léngkah-Léngkah

Pastikeun pikeun parios pidéo ieu di handap tina putri Avalon kuring nunjukkeun kumaha gampangna nyieun resep cupcake vanili ieu.



Pastikeun sadaya bahan anjeun dina suhu kamar atanapi bahkan sakedik dina sisi haneut. Kuring haneutkeun susu kuring dina gelombang mikro pikeun 30 detik. Mentega kedah lemes pikeun hirup dina indén nalika anjeun mencét tapi cekap cekap éta masih tahan bentukna. Tempatkeun endog anjeun dina mangkok cai haneut salami 5 menit kanggo haneuteun.

Kuring nganggo skala pikeun ngukur sadaya bahan kuring sahingga resep tétéla sampurna unggal waktos. Diajar langkung seueur ngeunaan naha kuring nganggo skala dapur pikeun resep kuring dina ieu tulisan blog .

Léngkah 1 - Panaskan oven anjeun ka 350ºF sareng garis dua panci cupcake nganggo kertas cupcake liners. Anjeun tiasa ogé ninggang hiji panci sakaligus upami éta anu anjeun kagungan.



susu sareng vanili kalayan jelas ngukur cangkir ditémbak ti luhur

Léngkah 2 - Tambahkeun vanili anjeun kana susu sareng sisihkan.

endog dikocok ku vanili



Léngkah 3 - Kombinasi endog sareng minyak sareng pasihkeun hiliwir pikeun nyebarkeun endog. Sisihkeun aranjeunna.

Protip - Anggo ekstrak vanili anu jelas pikeun rasa 'cake toko bahan makanan klasik'. Anggo ekstrak vanili asli pikeun rasa vanili anu leres atanapi bahkan kacang vanili! Hiji kacang vanili = 2 tsp ekstrak vanili.

bahan cupcake dina mangkok campuran anu jelas

Léngkah 4 - Gabungkeun tipung, gula, baking powder, baking soda, sareng uyah dina mangkok mixer stand anjeun sareng kantétan paddle.

nyampur bahan cupcake

Léngkah 5 - Tambihkeun kana mentega anu lemes sareng dicampur dina low dugi campuran tipung mirip tekstur keusik. Gumantung kana sakumaha lemesna mantega anjeun, ieu tiasa nyandak sakitar dua atanapi dua menit.

nyampur bahan cupcake garing sareng baseuh sasarengan

Léngkah 6 - Tambihkeun kana campuran susu sareng tingkatkeun kagancangan dugi ka sedeng (laju 4 dina KitchenAid, laju 2 dina dada). Campur salami 1 1/2 menit kanggo ngembangkeun struktur mengembang cupcake. Adonan bakalan tina konéng janten bodas lemes. Anjeun tiasa nganggo mixer tangan pikeun léngkah ieu upami éta anu anjeun kagungan.

adonan cupcake mengembang

nyampur bahan cupcake dina campuran mangkok

Léngkah 7 - Nalika nyampur dina low, tambahkeun kana 1/3 tina campuran endog anjeun. Hayu éta ngahiji sacara lengkep teras tambahkeun kana satengah tina campuran sésana, ngantep éta dicampur lengkep teras nambihan sésana. Campur dugi dikadukeun.

nambihan adonan cupcake kana cupcake pan dina skala

Léngkah 8 - Eusian cupcake liners anjeun 2/3 jalan pinuh pikeun naékna anu pangsaéna. Kuring nganggo skala dapur pikeun ngukur adonan kuring. 1,5 ons adonan per cupcake liner sampurna pikeun oven sareng élévasi kuring tapi kuring gaduh hasil anu dicampur dina oven anu sanés janten terang naon anu paling cocog pikeun anjeun sareng lengket sareng éta. Baking dina élévasi tinggi? Pariksa abdi hacks baking luhurna .

cupcakes dina cupcake pan

Léngkah 9 - Panggang cupcakes anjeun salami 15-16 menit atanapi dugi aranjeunna nembé ngaktipkeun coklat emas sareng tengah cupcake cinyusu deui nalika anjeun hampang némpél ku ramo. Kuring muterkeun cupcakes kuring di satengahing pembakaran pikeun bahkan coklat.

kumaha cara ngadamel kembang nganggo tip icing

pipa tiris kana cupcake vanili

Léngkah 10 - Hayu cupcakes anjeun tiis salami lima menit teras ngalihkeunna kana rak anu mendingan pikeun mendingan sateuacan anjeun ibun! Abdi resep nganggo épis buttercream anu gampang kuring tapi anjeun tiasa nganggo naon waé jenis ibun anu anjeun resep! Abdi nganggo kantong pipa sareng ujung piping bintang 15mm.

cupcakes funfetti

Tips kanggo kasuksesan sareng FAQ

Naha cupcakes kuring datar? Anjeun panginten bakalan dina suhu anu handap teuing. Panggang dina 350ºF ngajantenkeun cupcake saé sareng mengembang sareng nyetél kubah. Baking dina suhu anu handap teuing bakal ngajantenkeun cupcakes anjeun rata. Henteu yakin naon suhu oven anjeun? Anjeun tiasa kéngingkeun thermometer oven kanggo ngukur suhu oven anjeun.

Kumaha cara anjeun ngadamel resep cupcake vanili mengembang? Rahasia cupcakes mengembang cukup bubuk pembakaran pikeun leres-leres naékna luhur sareng suhu oven anu langkung luhur pikeun nyiptakeun seueur angkat sareng nyetél kubah cupcake. Teuing cair dina cupcakes anjeun atanapi over-ngeusian liners anjeun tiasa nyababkeun aranjeunna ambruk.

Naha liner cupcake kuring ditarik saatos dipanggang? Bisa jadi resep anjeun seueur teuing cair, minyak, atanapi liner anjeun henteu gajih-buktina . Pelapis anjeun ogé tiasa narik upami anjeun nyimpen cupcakes anjeun dina wadah anu ditutup sareng beueus nyababkeun aranjeunna narik.

Dupi anjeun tiasa nambihkeun rasa kana resep cupcake vanili ieu? Anjeun tiasa sacara gampil ngarobih rasa tina cupcakes ieu tina vanili kana lemon atanapi bungbu ku ngagentos ekstrak sareng nambihan hal-hal sapertos rempah-rempah atanapi zest. Anjeun oge tiasa nambihan dugi ka 1/4 cangkir bahan garing sapertos taburan, Oreos remuk, atanapi buah tanpa ngarobah resepna.

Naha cupcakes kuring caket? Upami anjeun nutupan cupcakes anjeun nganggo bungkus plastik atanapi nempatkeun kana wadah sateuacan aranjeunna leres-leres didamel, kondensasi bakalan dikumpulkeun di luhur cupcake sareng dijantenkeun keueung.

Naha cupcakes kuring ngaleutikan? Cupcakes tiasa ngaleutikan tina campuran-adonan anjeun, over-baking atanapi teuing gajih / cair dina resep

Dupi anjeun katirisan cupcakes? Cupcakes tiasa dibekukan dina kantong ziplock dugi ka 6 bulan.

Resep Patali

Frosting Buttercream Gampang
Frosting Coklat Kukupu
Coklat Ganache
Kue buludru bodas
Cupcakes Coklat

Resep Cupcake Beueus & mengembang

Cupcakes vanili anu luar biasa ieu ngagaduhan rasa sareng tekstur velvety tina buttermilk. Cupcake beueus sareng mengembang anu saé kanggo acara khusus. Resep ieu ngahasilkeun sakitar 24 cupcakes kalayan frosting vanili. Waktos Persiapan:10 mnt Waktos Masak:16 mnt Total Waktos:26 mnt Kalori:209kcal

Bahan-bahanna

  • 10 oz (284 g) tipung jajan
  • 9 oz (255 g) gula pasir
  • 1/2 TSP (1/2 TSP) uyah
  • dua TSP (dua TSP) soda kuéh
  • 1/4 TSP (1/4 TSP) soda kuéh
  • dua ageung (dua ageung) endog suhu kamar
  • 4 oz (114 g) minyak sayur
  • 5 oz (142 g) mantega suhu kamar atanapi rada haneut
  • 4 oz (114 g) mantega henteu asin sareng lemes
  • dua TSP (dua TSP) vanili

Resep Frosting Vanili

  • 24 ons (680 g) mentega henteu asin dilembut
  • 24 ons (680 g) gula tipung
  • dua sendok sari vanili
  • 1/2 séndok téh uyah
  • 6 ons (170 g) bodas endog pasteurisasi
  • 1 leutik ngawarnaan tuangeun warna ungu (pilihan pikeun ibun bodas)

Parabotna

  • Nang adun
  • Lampiran lampiran
  • Ngagantelkeun Whisk

Pitunjuk

Resep Cupcake Vanilla

  • CATETAN: Penting pisan yén sadaya bahan suhu kamar anu didaptarkeun di luhur mangrupikeun suhu kamar sareng diukur ku beuratna sahingga bahanna dicampur sareng dilebetkeun leres. Panas oven dugi ka 350º F
  • Nyiapkeun panci cupcake anjeun nganggo palapis cupcake
  • Ngagabungkeun buttermilk sareng vanili teras sisihkan
  • Ngagabungkeun minyak sareng endog. Kocok pikeun ngébréhkeun endog. Disisihkeun.
  • Ngagabungkeun tipung, gula, bubuk bubuk, baking soda sareng uyah sareng mantega dina mangkok mixer stand sareng kantétan dayung. Campur dina low pikeun ngahijikeun dugi campuran nyarupaan keusik kasar.
  • Tambihkeun kana campuran susu anjeun sareng ngantepkeun campuran dugi ka bahan garing beueus teras bénjol nepi ka med (netepkeun 4 dina KitchenAid kuring) sareng ngantep campuran 1 1/2 menit kanggo ngembangkeun struktur cupcake. Upami anjeun henteu kéngingkeun jajan anjeun dina hambalan ieu jajan anjeun bakal runtuh.
  • Gosok mangkok anjeun teras ngirangan kagancangan janten handap. Tambih kana campuran endog anjeun dina tilu tumpakan, ngantep adonan campuran 15 detik antara tambihan.
  • Gosokkeun sisi-sisina deui pikeun mastikeun yén sadayana dilebetkeun kana tuang kana pelat cupcake 2/3 adonan pinuh atanapi 1,5oz per cupcake. Panggang 16-20 menit dugi ujungna mimiti coklat sareng tengah mantul deui nalika anjeun némpél. Puterkeun panci satengahna pembakaran.
  • Hayu cupcakes tiis sadayana sateuacan ibun

Resep Frosting Vanili

  • Dina mangkok mixer stand anjeun sareng kantétan whisk, bule endog whisk sareng gula tipung dina tinggi salami 1 menit
  • Ngurangan kagancangan kana handap sareng nambihan vanili, uyah sareng mentega lemes.
  • Ningkatkeun kagancangan dugi ka luhur sareng ngantepkeun pecut ibun dugi ka terang, bodas sareng mengembang. Masihan raos, upami masih raos buttery, tetep campuran. Ieu tiasa nyandak 10-15 menit. Éta panginten katingali ngagulung, teras-terasan campuran.
  • Tambahkeun dina ngawarnaan tuangeun ungu opsional. Pindah kana lampiran dayung sareng gaul dina low salami 15 menit (opsional) pikeun ngaleupaskeun gelembung hawa sareng ngajantenkeun buttercream anjeun super lemes.

Catetan

  1. Pikeun naék pangsaéna, eusian pelapis anjeun 2/3 ku adonan cupcake atanapi 1 1/2 ons per cupcake
  2. Pastikeun sadaya bahan anjeun dina suhu kamar sateuacan nyampur adonan anjeun (susu, mantega, endog).
  3. Panaskan oven anjeun ka 350ºF salami 30 menit sateuacan dipanggang kanggo masihan cupcakes naék naék sareng setél kubah.
  4. Cupcakes dipanggang tiasa dibekukan dugi ka 6 bulan.

Gizi

Ngalayanan:1cupcake|Kalori:209kcal(10%)|Karbohidrat:25g(8%)|Protéin:duag(4%)|Gajih:sabelasg(17%)|Gajih jenuh:7g(35%)|Kolesterol:16mg(5%)|Natrium:198mg(8%)|Kalium:93mg(3%)|Gula:14g(16%)|Vitamin A:195IU(4%)|Kalsium:40mg(4%)|Beusi:0,2mg(1%)