Modél Coklat

Modél coklat didamel tina coklat anu dilebur sareng sirop jagong janten lempung anu fleksibel, kapang, lezat

Kumaha carana ngadamel coklat modél anu teu kabobodo! Naha éta permén ngalembereh, coklat bodas, coklat hideung atanapi anjeun hoyong nganggo glukosa tibatan sirop jagong. Kami ngagaduhan sadayana babandingan, resep, tip sareng téhnik pikeun suksés unggal waktos.



coklat modél

Modél coklat naon anu anjeun pikahoyong maén-doh sakecap nalika anjeun dimana budak. Éta ngeunah didahar, anjeun tiasa warna coklat modél bodas sareng warna kadaharan biasa atanapi anjeun tiasa nganggo coklat hideung kanggo ngadamel warna anu langkung poek sapertos hideung.



Nalika kuring mimiti ngadéngé modél coklat kuring super gugup pikeun nyobaan. Kusabab kitu coklat nyingsieunan pisan kuring! Tapi sakali kuring ngadamel, kuring panasaran kunaon lami pisan pikeun nyobaan.

Naon anu dianggo pikeun modél coklat?



Modél coklat super serbaguna sareng dianggo pikeun seueur hal dina industri hiasan kuéh. Kuring pribadi ngagunakeunana pisan pikeun ngukir rupa anu réalistis sabab tiasa dianggo pisan sapertos liat. Anjeun tiasa ngawangun éta, ngalancarkeun kelim sareng éta nyimpen detailna kalayan bener. Saatos rai dipahat tiasa teras nambihan raray a kueh bust .

Modél coklat ogé saé pisan pikeun dimodelkeun tokoh, ngadamel kembang coklat, busur atanapi lumayan seueur jinis hiasan. Sababaraha urang malah nganggo éta pikeun pan jajan.

Ieu video sakedik anu kuring damel sababaraha taun deui tina ngagunakeun modél coklat dina cet tengkorak coklat pikeun ngadamel rupa anu realistis.

resep cookie gampang pikeun natal barudak



Modél resep coklat

Ieu mangrupikeun resep coklat modeling anu kuring parantos mangtaun-taun. Éta pisan diandelkeun sareng gampang dilakukeun kusabab permén ngalembereh. Lebur permén dasarna coklat ngabobodo. Anjeun teu kedah bendu aranjeunna sareng aranjeunna gampang dianggo.

resep coklat modél



Kuring ngalembereh kana permén kuring lebur dina gelombang mikro. Kuring mimitian ku 1 menit teras angkat dina 30 detik tambahan diaduk di antawisna. Coklat bodas lebur PISAN gampang janten ati-ati pikeun ngalembereh dina semburan pondok atanapi anjeun bakal kaduruk sareng teu aya anu wangsul deui.

ngadamel coklat modél

Saatos lebur permén abdi dilebur, kuring haneutkeun sirop jagong kuring salami 15 detik. Ngan ukur ngajantenkeun sakedik langkung gampang dituang tina wadahna. Ieu ogé ngajantenkeun langkung gampil dilebetkeun kana coklat sabab upami sirop jagung anjeun leres-leres tiis, éta bakal ngajantenkeun coklat anu keuna leres-leres karasa langkung gancang tibatan sesa coklat janten anjeun kénging gumpalan.

Kumaha cara kéngingkeun modél coklat



Rusiah pikeun nyiptakeun coklat modél anu sampurna henteu kedah teuing diaduk. Anjeun hoyong campuran dugi sadayana sirop jagung anjeun dilebetkeun sareng teu aya tilas baseuh tapi lirén pas mimiti nyita sareng katingalina sapertos és krim lemes. Upami anjeun teras-terasan aduk ngarepkeun janten langkung sesah, sabalikna bakal kajadian. Anjeun bakal perhatoskeun sababaraha minyak bakal mimiti seep kaluar sareng misah. Ieu mentega koko.

resep coklat modél

Hal pangsaéna anu kedah dilakukeun dina conto ieu nyaéta lirénkeun campuran, hayu hal tiis sareng lalaunan ngempelkeun sadayana deui babarengan. Anjeun panginten kedah ngalusikeun sacara fisik sababaraha bit mentega koko dina tungtungna supados lemes.

Sakali coklat dina tahap és krim, payun teras tuang kana sababaraha bungkus plastik sareng ngantep 'satengah set'. Ieu mangrupikeun rusiah pikeun kéngingkeun coklat modél anu sampurna unggal waktos. Kuring pipirkeun campuran abdi ka handap janten set na rata. Anjeun tiasa nempatkeun kana kulkas supados set langkung gancang atanapi ngantep éta naék kana konter.

Sakali seuseueurna dikuatkeun tapi tetep fleksibel, anjeun teras tiasa diuli nepi ka rata. Kuring biasana ngantepkeun éta disetél pikeun langkung lami deui pikeun nguatkeun sateuacan nganggo.

coklat modél poék

Hal anu kedah diémutan. Nalika coklat anjeun sapinuhna disetél éta bakal KASAR. Anjeun bakal pikir éta leres-leres rusak sareng anjeun ngaco deui. Anjeun henteu! Modél coklat sok hésé pisan nalika éta linggih langkung ti 24 jam. Kantun pasang dina gelombang mikro sakitar 10 detik kanggo ngalemeskeun sareng ngulem dugi ka lumayan deui.

Naon babandingan coklat sareng sirop jagong pikeun modél coklat

coklat modél

Pikeun resep ieu kuring nganggo sakitar rasio 4: 1 anu opat kali langkung coklat sapertos sirop jagong. Ieu ngakibatkeun coklat modél anu cukup kokoh anu kuring resep pikeun paling proyék. Anjeun kedah nyaluyukeun babandingan anjeun gumantung kana jinis coklat anu anjeun anggo.

Permen Melts - coklat 4: 1 - 16 oz - sirop jagong 3,5 oz
Coklat bodas - 4: 1 - 16 oz coklat - sirop jagong 4 oz
Coklat poék - 2: 1 - 16 oz coklat - sirop jagong 8 oz

Prosés nyieun coklat modélna sami

kumaha anjeun ngahias jajan

Kumaha carana ngawarnaan coklat modél?

Percanten atanapi henteu teu aya pewarnaan makanan khusus diperyogikeun pikeun ngawarnaan coklat. Modél coklat parantos aya cairanana (sirop jagong) janten nambihan langkung seueur moal cilaka. Abdi resep nganggo artisan aksen pewarnaan dahareun kusabab éta kentel pisan atanapi anjeun tiasa nganggo warna kadaharan gél biasa sapertos americolor.

ngawarnaan coklat modél

Kaseueuran coklat modél kuring tungtungna warna kulit. Pikeun nyieun warna kulit kuring resep warna dahareun gading tina americolor. Kadang-kadang kuring nambihan sababaraha coklat haneut upami kuring hoyong kulitna rada poek. Tangtosna kombinasi warna dugi ka karesep anjeun.

Pikeun warna anu poék sapertos hideung, kuring nyarankeun ku coklat hideung janten anjeun henteu kedah nambihan seueur warna supados poék. Kuring salawasna ngantepkeun coklat kuring sésana saatos nambihan warna sabab éta salawasna bener-bener lemes.

Kumaha cara anjeun nganggo coklat modél?

Janten seueur jalma anu bajoang sareng modél coklat mimitina sabab hoyong nganggo sapertos anjeun nganggo fondant. Éta henteu sami. Éta peka pisan kana panas panangan anjeun. Kuring bakal ningali murid-murid di kelas kuring tanpa émutan ngalambatkeun cikopi dina panangan aranjeunna nalika aranjeunna mikirkeun dimana nempatkeunana sareng sateuacan anjeun terang, anjeun ngagaduhan mus.

Kanggo sabagéan ageung mah muih bust , Kuring nganggo coklat modél pikeun a kapang tangkorak coklat padet nyieun raray sakumaha benerna anatomis sabisa-bisa. Coklat dianggo sapertos liat sareng ngamungkinkeun kuring kéngingkeun hasil anu réalistis sapertos dina cumi Contessa timelaps . Pariksa tutorial kuring ngeunaan kumaha carana ngukir rupa dina tangkorak coklat.

kumaha ngagunakeun coklat modél

Modél coklat dimaksudkeun pikeun nempatkeun kana jajan sareng dilapis nganggo alat atanapi dimodelkeun gancang dina luhur méja. Mike McCarey nyarios dina kelas karajinanna, hayu méja tahan coklat pikeun anjeun. Kecap anu bijaksana sabab upami anjeun nyobaan nyepeng coklat éta, anjeun bakal tungtungna corétan.

Abdi resep nganggo alat liat konéng ieu, resep namina alat sihir kuring, pikeun ngalancarkeun cikopi. Jauhkeun ramo kuring janten teu rawat sareng leungeun kuring tina ngadamel coklat teuing panas.

Naon bédana antara modél coklat sareng fondant?

Hiji patarosan anu kuring kéngingkeun seueur nyaéta naha anjeun tiasa nganggo coklat modél cara anjeun nganggo fondant. Jawabanana marahmay. Anjeun pastina tiasa ngadamel sakedik detil sareng aksen tina modél coklat sapertos cara ngagunakeun fondant tapi henteu ngagaduhan manjang sapertos fondant. Janten upami anjeun badé nutupan jajan anjeun dina modél coklat anjeun kedah nyaélana.

tokoh coklat modél

Naha modeling coklat tiasa didahar?

Ok ieu ngan ukur patarosan anu anéh. Tangtos éta didahar! Sareng éta rada nikmat! Jauh langkung lezat tibatan fondant upami anjeun naros ka kuring.

Modél coklat mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun jalma anu henteu resep fondant.

Naha anjeun tiasa ngadamel coklat modél ku glukosa?

Kuring kantos nguping yén anjeun tiasa ngadamel modél coklat sareng glukosa sami sareng sirop jagong tapi anjeun tiasa mendakan yén coklat anjeun teuing remuk sabab éta sanés hal anu sami. Upami anjeun mendakan yén coklat modél anjeun netepkeun gancang teuing atanapi teuing pageuh, maka resepkeun anjeun ku hiji ons dugi ka kéngingkeun konsistensi anu pas. Anjeun tiasa teras ngalebur deui, nambihan sirop kuring sareng ngantepkeun diatur deui. Teu kedah miceun percobaan anjeun.

Dimana mésér coklat modél

Ok janten leres, kuring henteu kantos ngadamel coklat modél kuring sorangan mangtaun-taun! Henteu saprak sobat kuring Nathalie nyiptakeun coklat modél anu luar biasa ieu anu disebut Hot Hands. Anjeun panginten mendak, éta sacara khusus dirumuskeun pikeun nolak panangan panangan anjeun. Anjeunna nuju di San Diego CA janten anjeunna terang anu panas!

Sakali kuring nganggo coklat anu luar biasa ieu di salah sahiji kelas kuring, kuring hooked! Kuring ayeuna sacara éksklusif nganggo Hot Hands sabab éta sooooo mulus, super teguh sareng hébat pikeun patung sareng upami anjeun gaduh panangan panas (sapertos kuring) langkung saé. Upami anjeun anggota sakola online kuring Gula Gék Tembongkeun maka anjeun kéngingkeun diskon eksklusif ogé.

Kumaha ngalereskeun coklat modeling anu rapuh

Ok, janten kuring parantos kéngingkeun seueur patarosan ngeunaan modél coklat garing sareng heuras dinten saatos anjeun nyieun. Modél coklat HESE nalika disetel. Éta salah sahiji hal anu saé ngeunaan éta! Janten upami anjeun parantos ngantepkeun coklat modél anjeun ka garing sapeuting, panginten sesah énjingna. Hal anu sami upami anjeun mésér coklat modél.

Anjeun teras kedah ngauli coklat modél anjeun sateuacan nganggo. Knead sakitar 1 gelas sakaligus. Éta gampang cara éta. Kuring nempatkeun tambang dina gelombang mikro pikeun henteu langkung ti 10 detik ngan ngan haneutkeun sakedik. Hususna dina dinten anu panas. Mimitina, éta leres-leres remuk sareng garing. Kantun teras-terasan digebruskeun sareng panangan anjeun, laksanakeun lumps nganggo ramo.

Kuring sacara harfiah bakal ngabantingkeun coklat modél kana méja nganggo dampal leungeun pikeun ngerjakeun gumpalan sareng mulus. Saatos sababaraha menit, éta bakal lancar deui.

kumaha ngalereskeun coklat modeling rapuh

Hoyong ningali kumaha ngadamel coklat modél? Parios pidéo anu lami pisan ieu ti kantos-teras tapi tetep damel saé pikeun nunjukkeun léngkah-léngkah pikeun nyiptakeun coklat modél anu sampurna, gagal-buktina. Hapunten perkawis musik anu anéh. Abdi masih diajar lol.

Modél Coklat

Resep coklat modél anu teu aya gumpalan, lemes sareng gampang dianggo. Tiasa didamel tina lebur permén atanapi coklat asli. Dipaké ku para pro. Waktos Persiapan:5 mnt Waktos Masak:25 mnt Total Waktos:3 WIB Kalori:5548kcal

Bahan-bahanna

Coklat Modél Bodas (tina asem)

  • 16 oz (454 g) permén bodas lééh
  • 4 oz (113 g) sirop jagong (atanapi glukosa) Dipanaskeun sababaraha detik dugi ka suhu awak
  • Sababaraha tetes (Sababaraha tetes) ngawarnaan dahareun gél Upami anjeun ngarencanakeun ngawarnaan, upami henteu, tinggaleun

Modél Coklat (tina coklat nyata)

  • 6 oz (170 g) sirop jagong
  • 16 oz (454 g) coklat (naon waé)

Pitunjuk

  • Lebur permén lebur dina mangkok plastik atanapi aman gelombang mikro dina panci atanapi kompor panci luhur. Ukur sirop coklat sareng jagong
  • Sirop jagong haneut sareng tambihan ngawarnaan tuangeun. Émut yén produk akhir anjeun bakal langkung énténg tibatan warna sirop jagong anjeun. Anjeun tiasa ogé nambihan warna engké upami anjeun hoyong. Ngagabungkeun coklat sareng sirop anjeun dina stroke anu alon
  • Campur campuran sareng spatula dugi campuran mimiti dicekel sareng nyarupaan és krim lemes. Tempat coklat lebur sareng kiripik dina wadah tahan panas sareng lebur dina gelombang mikro
  • Penting pisan pikeun henteu kaleuleuwih-campuran atanapi coklat modél anjeun bakal diminyakan. Campur coklat sareng sirop tapi henteu
  • Bungkus dina plastik sareng antepkeun dugi ka coklat panceg tapi tetep raos. Biasana sababaraha jam gumantung kana kumaha panasna di kamar anjeun. Tuang coklat sareng sirop kana sapotong bungkus plastik
  • Buka bungkus coklat sareng knead dugi ka rata, jebolkeun gumpalan anu sesah ku ramo. Knead modeling coklat dimana éta seueurna pageuh tapi tetep tiasa dibungkus
  • Bungkus deui coklat sareng pasang deui dina bungkus plastik kanggo nyetél dugi ka atos. Bungkus deui coklat sareng pasang deui dina bungkus plastik kanggo nyetél dugi ka atos

Catetan

Coklat anjeun bakal sesah unggal ngagunakeunana sareng anjeun kedah manaskeun deui sababaraha detik (5-15 gumantung kana gelombang mikro anjeun) sateuacan unggal dianggo. Entong teuing panas atanapi éta bakal lemes teuing sareng anjeun kedah ngantosan éta ngeras deui sateuacan anjeun tiasa nganggo.

Gizi

Kalori:5548kcal(277%)|Karbohidrat:760g(253%)|Protéin:44g(88%)|Gajih:301g(463%)|Gajih jenuh:179g(895%)|Kolesterol:95mg(32%)|Natrium:656mg(27%)|Kalium:2612mg(75%)|Serat:25g(100%)|Gula:719g(799%)|Vitamin A:135IU(3%)|Vitamin C:2.3mg(3%)|Kalsium:1049mg(105%)|Beusi:13.6mg(76%)

Kumaha carana ngadamel coklat modél anu teu kabobodo! Naha éta