resep lollipop

Resep lollipop sampurna pikeun ngadamel kuéh lollipop khusus

Resep lollipop ieu gampang didamel sareng sampurna disesuaikan. Ngarobih warna, perasa sareng hiasan pikeun cocog sareng téma anjeun. Abdi resep ngadamel resep lollipop ieu sabab ngahasilkeun pangaruh ageung sareng henteu nyandak seueur padamelan. Sampurna pikeun kuéh lollipop trendi!



resep lollipop

Bahan naon anu aya dina resep lollipop?

  1. 8 oz gula
  2. Sirop jagong 5 oz
  3. 2 oz sulingan atanapi cai botol
  4. 1/2 tsp rasa permen
  5. ngawarnaan tuangeun (opsional)

Hal anu hébat ngeunaan resep lollipop homemade saderhana ieu nyaéta bahan-bahanna gampang didatangan. Saha waé anu tiasa ngadamel aranjeunna. Anjeun panginten parantos ngagaduhan bahan-bahan ieu di bumi anjeun upami anjeun nyiapkeun roti bakar. Anu anjeun peryogikeun nyaéta gula pasir (henteu bubuk), sirop jagong, cai sulingan (atanapi botol), ngambeu permén sareng ngawarnaan tuangeun upami hoyong. Kuring ogé nambihan sababaraha Sprinkle kana lollipops kuring pikeun hiasan.



Peredapan permén tiasa janten bahan ganjil di ditu tapi gampang dipilarian. Anjeun tiasa kéngingkeun rasa permén di toko-toko sapertos Michaels atanapi toko karajinan Jo-Anns atanapi di toko suplai hiasan kuéh lokal anjeun. Peredapan permén dirumuskeun khusus pikeun tahan suhu gula panas anu luhur tanpa kaleungitan rasa éta. Anjeun teu tiasa nganggo jus atanapi ekstrak pikeun ngaganti permén rasa sareng kéngingkeun hasil anu sami, hanjakalna.



Minyak permén lorann minyak pikeun resep resep lollipop buatan sendiri

Peralatan sareng alat naon anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel resep lollipop?

Pikeun masak gula anjeun bakalan peryogi sababaraha alat pikeun hirup anjeun langkung gampang. Kuring henteu nganggo cetakan lollipop naon waé pikeun resep lollipop ieu tapi anjeun pasti tiasa nganggo kapang upami anjeun peryogi bentuk atanapi ukuran anu khusus. Pastikeun anjeun ngagunakeun kapang anu didamel pikeun permén anu heuras, upami henteu, éta tiasa lebur tina gula panas.

  • Panci stainless steel kalayan handap beurat pikeun merata sebaran panas
  • Térmométer permén
  • Tongkat lollipop
  • Tikar silikon
  • Obor kuliner
  • Sarung tangan silikon pikeun mayungan leungeun anjeun

termométer permén dina pot nyieun permén teuas

kumaha ngadamel kueh eunteung galaksi

Kumaha cara ngadamel lollipops buatan bumi?



Ngadamel resep lollipop saleresna lumayan saderhana nalika datang ka dinya. Ngagabungkeun gula, sirop jagong sareng cai dina panci anjeun sareng tuangkeun kana kulub. Ngurangan kana sedeng panas kana simmer ajeg. Teu kedah diadukeun. Panutup campuran anjeun sareng tutup salami 5 menit. Ieu nyababkeun kondensasi dibentuk dina tutup anu bakal netes kana sisi panci sareng ngumbah sareng kristal sesat gula anu tiasa nyababkeun kristalisasi upami henteu dilebur.

Cara anu sanésna, anjeun ogé tiasa nganggo sikat pastry anu bersih sareng cai tawar kanggo sikat di sisina panci kanggo ngumbah kristal gula. Ngan pastikeun éta sikat pastry énggal sareng teu ngagaduhan lebu atanapi tuangeun dahareun dina sikat anu tiasa ngarusak permén anjeun.

masak gula pikeun nyieun lollipops buatan imah



Sakali campuran ieu bubbling jauh, lebetkeun thermometer bonbon anjeun sareng cabut tutupna. Ieu mangrupikeun bagian anu urang kedah ngantosan cai na ngejat tina campuran. Éta tiasa nyandak sababaraha menit. Anjeun bakal perhatoskeun yén suhu anjeun bakal tetep sakitar 225ºF sakedap dugi sadayana uap ngaleungit. Entong diadukeun pisan.

Lalajo thermometer permén anjeun sacara saksama, pas sadaya uap ngaleungit sareng cai anjeun leungit, suhu bakal naék gancang sareng anjeun henteu hoyong kaduruk. Hayu gelembung campuran anjeun dugi ka ngahontal 300ºF anu disebat panggung rengat atos .

Sakali anjeun ngahontal tahap retakan anu keras, angkat campuran tina panas. Aduk rasa sareng warna anjeun ayeuna upami anjeun resep. Ayeuna anjeun tiasa tuang permén anjeun kana kapang anjeun atanapi kana tikar silikon anjeun pikeun ngadamel lollipops anjeun.

Kumaha cara ngadamel lollipop tanpa kapang



Pikeun ngadamel lollipop buatan anjeun, antosan campuran anjeun janten tiis sakedik janten langkung kentel. Upami anjeun tuang gula 300ºF kana mat anjeun éta bakal ngajalankeun sadaya tempat.

Anjeun tiasa ogé tuang permén anjeun kana anu langkung alit cangkir ukur silikon pikeun langkung gaduh kontrol kana bentuk lollipop anjeun. Upami anjeun peryogi témplat lollipop anjeun tiasa nyetak abdi témplat lollipop pikeun nempatkeun handapeun silikon. Pastikeun anjeun ngagem sarung tangan silikon pelindung pikeun nyegah kaduruk gula.

cangkir ukur silikon pikeun gula panas

Ngalakukeun tuang tés sakedik upami anjeun kedah mastikeun yén gula ngajaga bentukna. Pastikeun permukaan anjeun rata atanapi anjeun bakal sesah kéngingkeun lollipop buleud tanpa kapang.

Tempatkeun tikar silikon anjeun kana témplat sareng tuang gula anjeun dugi rada alit ti bunderan. Tempatkeun salah sahiji iteuk lollipop anjeun dina handapeun 1/3 gula panas teras balikeun deui supados iteukna ditutupan sadayana (tingali video).

Upami anjeun nambihan percikan, anjeun tiasa nempatkeun sababaraha di luhur ayeuna. Pikeun lollipop daun emas, kuring nempatkeun daun dina lollipop pas saatos tuang.

nambah naburkeun kana lollipop

Pikeun ngadamel lollipop marbled kuring, kuring ngawarnaan permén abdi nganggo serelek warna dahareun bodas sareng sakedik deui sareng serelek pewarna katuangan hideung. Swirl babarengan jeung tuang. Upami anjeun hoyong lollipops anjeun jelas, ngan ukur tambihan ngawarnaan katuangan. Upami anjeun hoyong éta janten buram, tambihkeun serelek ngawarnaan katuangan bodas sareng warna anjeun.

Hayu lollipops anjeun tiis pikeun 10-15 menit sateuacan angkat tina mat silikon.

Sakali Pops anjeun tiis anjeun enteng tiasa obor sisi tukangna supados jelas ku kristal (opsional).

obor lolipop supados jelas

Sabaraha lami lollipop buatan bumi awét?

Lollipops henteu leres-leres ngagaduhan tanggal béakna kusabab éta didamel tina gula sareng gula sacara alami ngajaga diri. Entong béjakeun yén anjeun henteu kantos tuang permén Lebaran taun. Kuring terang kuring gaduh.

mojang alit tuang loli buatan bumi

Kuring ngalakukeun tes saeutik sareng ngantepkeun lolipop kuring dina suhu kamar sababaraha minggu kanggo ningali naon anu bakal kajadian. Ayeuna Pébruari janten urang ngagaduhan sagala rupa cuaca. Salju, matahari, hujan, hujan es. Hiji-hijina hal anu kajantenan nyaéta aranjeunna ngagaduhan caket. Aranjeunna sigana moal bakal caket upami kuring nyimpen éta katutup tapi kuring hoyong terang naha hawa bakal mangaruhan aranjeunna. Upami anjeun aya di daérah anu beueus pisan anjeun kedah ngajaga aranjeunna ditutupan atanapi dibungkus masing-masing sareng sélopéna supados lollipops henteu janten caket.

Naon anu anjeun tiasa laksanakeun sésana?

Anjeun tiasa tuang gula lollipop sésana kana mat silikon sareng ngantepkeun mendidih sadayana. Tumbuk kana potongan toko dina kantong ziplock plastik. Teras anjeun tiasa ngalebur deui iraha anjeun meryogikeun permén anu sesah. Henteu kedah dicandak deui dugi ka 300ºF, kantun lebur dina gelombang mikro dina wadah buktina panas.

Naha anjeun tiasa ngadamel resep lollipop ieu tanpa sirop jagong?

Resep lollipop ieu ngandung sirop jagong kusabab sirop jagong nyegah kristalisasi. Di sababaraha tempat di dunya, hésé pikeun kéngingkeun sirop jagong. Teu hariwang, anjeun masih tiasa ngadamel lollipop buatan bumi tanpa nganggo sirop jagong.

Kantun tinggalkeun sirop jagong tina resep ieu tapi ati-ati pisan pikeun ngumbah sisi panci anjeun pikeun nyegah kristal gula tina tumuh. Upami gula anjeun kristalin, teu aya cara pikeun nyalametkeunana.

Kumaha cara ngadamel kuéh lollipop?

tutorial kueh lollipop

Anjeun panginten parantos ningali sababaraha kuéh lollipop trendi dina Instagram akhir-akhir ieu sareng panasaran kumaha aranjeunna ngadamel éta! Kuring mutuskeun pikeun nyieun salah sahiji kuring sorangan kalayan resep lollipop kuring sareng Abdi resep kumaha tétéla! Kuring ngadamel tilu jinis lollipop anu béda. Jelas ku daun emas, jelas nganggo drage emas sareng marmer bodas. Kuring ngadamel tilu unggal jinis sareng nyusunna dina luhur jajan kuring.

tutorial kueh lollipop

Kuring ngahias my kuéh fondant marbled sareng sababaraha daun emas pikeun nyocogkeun ka lollipops sareng resep kumaha tétéla. Koncina nyaéta ngatur lollipops sareng bénten-bénten jangkungna sareng campuran sareng cocogkeun ngarah katingali saimbang.

Hoyong diajar kumaha ngadamel kuéh lollipop anjeun nyalira? Lalajo pidéo ieu ngeunaan kumaha kuring nyiptakeun emas sareng corak marmer anu éndah sareng dianggo pikeun ngahias jajan marmer kuring pikeun nyiptakeun desain kuéh lollipop trendi!

kumaha cara ngadamel kuéh warna-warni

Pikeun pilihan lollipop bébas gula, anggo Simi-muih siap ngalembereh isomalt .

resep lollipop

Lollipop buatan imah pikaresepeun sareng gampang dilakukeun. Rasa sareng warna tiasa gampang ngaropea. Saréat buatan sendiri anu sampurna! Waktos Persiapan:5 mnt Waktos Masak:30 mnt tiis:lima belas mnt Total Waktos:35 mnt Kalori:159kcal

Bahan-bahanna

Resep Lollipop

  • 8 oz gula pasir
  • 5 oz sirop jagong
  • dua oz cai sulingan (atanapi botol)
  • 1/2 TSP ngambeu permén
  • ngawarnaan tuangeun (opsional)

Pitunjuk

  • Ngagabungkeun gula, sirop jagong sareng cai dina jero taneuh, pot stainless steel tina panas sedeng. Didihkeun kana kulub
  • Tutup campuran sareng tutupna sareng ngantep kondensasi ngawangun salami 5 menit (ieu ngabantosan ngumbah gula tina sisi panci). Dipiceun tutup sareng ngirangan panas kana sedeng.
  • Lebetkeun thermometer permén sareng ngantep campuran campuran (henteu ngagaur) dugi ka 300ºF.
  • Cabut campuran tina panas sareng aduk dina rasa sareng warna
  • Hayu campuran tiis saeutik dugi éta cukup kandel pikeun nahan bentukna nalika dituang teras tuang kana bunderan dina tikar silikon anjeun (atanapi kana cetakan permén anjeun). Lebetkeun iteuk lollipop anjeun sareng ngantepkeun tiis sateuacan dipiceun tina mat.
  • Obor sisi tukang lollipops (opsional) pikeun ngajantenkeun super jelas. Simpen dina wadah hawa-ketat dina suhu kamar atanapi bungkus masing-masing pikeun nyegah aranjeunna caket.

Gizi

Ngalayanan:1ngalayanan|Kalori:159kcal(8%)|Karbohidrat:41g(14%)|Natrium:sabelasmg|Gula:41g(46%)|Kalsium:duamg

kumaha cara ngadamel resep lollipop buatan imah anu raoseun endah pisan! Rasa sareng kelir gampang disaluyukeun sareng éta