Kumaha Panel Kue Kuadrat

Panel Kue Kuadrat Dina Fondant Sareng Jauhkeun Éta Sudut Anu Jere sareng Sudut

Naha anjeun kantos nyéépkeun salamina kéngingkeun ujung buttercream anu sampurna dina anjeun kueh kuadrat ngan ukur nutupan éta dina fondant sareng kaleungitan padamelan sadidinten éta? Kadang-kadang sudut anu lemes dina kuéh kuadrat saé waé tapi upami anjeun damel gedong atanapi ngan kedah SUPER ujungna seukeut, panginten anjeun kedah nyobian panél!

kumaha panél kueh kuadrat dina fondant



Paneling ogé mangrupakeun cara anu saé pikeun nutupan jajan anjeun dina fondant tanpa setrés ku fondant anu suwek di juru. Sababaraha pamula resep kana paneling tibatan nutupan kalayan sapotong fondant. Anjeun tiasa ogé panel sareng coklat modél ! Yum!



Naon ari panelna?

Paneling ngan saukur nutupan kuéh ibun sareng jajan tiis dina sababaraha potongan fondant atanapi modeling coklat tibatan hiji. Anjeun tiasa ogé muih buleud panel dina fondant. Abdi ogé resep kuéh tong ganda panel anu super jangkung.

Kumaha carana anjeun ngadamel jajan kuadrat dina fondant?

Naon Anjeun ngabutuhkeun



  • Kueh pasagi ibun sareng tiis dugi ka buttercream (atanapi ganache) heuras pisan
  • Fondant atawa coklat modél
  • Agul agul anyar atanapi agul x-acto
  • Ngagulung pin
  • Fondant leueur
  • Kardus jajan
  • Pangawasa
  • Sabeulah X-polah
  • Kertas Parchment
  • Turntable

Léngkah 1

Mimiti, urang kedah ngagulung fondant urang dugi ka kandelna 1/8 ″. Coba tetep fondant anjeun dina bentuk kuadrat. Kuring panél kuéh kuadrat 8 ″. Urang badé panél di luhur jajan heula kanggo ngirangan jahitan anu katingali tina payuneun jajan. Potong fondant anjeun kana alun-alun sakitar 9 ″ x9 ″ janten anjeun gaduh sakedik kaleuwihan damel. Tempatkeun fondant dina freezer sakitar 10-15 menit.

kueh buttercream kuadrat

Léngkah 2

Gulung sapotong fondant anu sanés dina cara anu sami. Kuring ngukur kuéh kuring sareng éta sakitar 5 ″ jangkung sareng 8 ″ lega janten kuring neukteuk fondant kuring janten jangkungna 6 and sareng lébar 9 ″. Pastikeun bagian handapna dipangkas saé sareng lempeng supados ngajajar sareng handapeun jajan kalayan gampang. Tempatkeun fondant kana papan jajan sareng kana freezer. Ngadamel tilu panel ieu deui pikeun sisi anu sanés jajan dugi ka gaduh total opat panel fondant.



Léngkah 3

Candak panel luhur anjeun kaluar tina freezer sareng iklas di luhur kuéh. Kudu pageuh pisan sareng henteu ngeluk. Gawe gancang kusabab fondant anu tiis tiasa mimiti ngesang. Pastikeun kamar anjeun sakumaha tiis-gancangna nalika ngalakukeun téhnik ieu pikeun ngirangan kesang.

kueh strawberry didamel nganggo strawberry seger

Tempatkeun sapotong kertas perkamen dina luhur jajan teras buleud kardus. Flip sakabeh jajan sahingga anjeun tiasa motong fondant kana ukuran anu tepat tina cake (tingali video pikeun démo). Tong hariwang, malikkeun kuéh anu adem henteu cilaka ku cara naon waé. Kuring parantos ngepak kuéh dugi ka ukuran 16 ″. Saatos éta, aranjeunna janten sakedik beurat teuing pikeun dibalikkeun.

Saatos motong jauh teuing fondant, flip jajan deui.



Léngkah 4

Candak panel fondant anjeun salajengna sareng tempatna di sisi jajan. Anggo fondant anjeun langkung lancar pikeun mencét fondant kana buttercream sareng ngadamel sambungan anu saé. Upami anjeun nganggo buttercream Amérika atanapi ganache, anjeun panginten kedah kabut ku cai sateuacana sateuacan dipasang dina fondant supados iteuk.

kumaha panél kuéh kuadrat

Ayeuna anggo agul agul seukeut anjeun pikeun motong langkung fondant. Carana nyaéta ngajaga sabeulah datar di sisi fondant salaku pituduh nalika anjeun motong.



kumaha panél kuéh kuadrat

Léngkah 5

Saatos ngepak-ngapkeun fondant anjeun, anjeun panginten aya perhatosan antara panel sisi sareng panel luhur. Pikeun nutup lolongkrang ieu, anggo fondants fondant anjeun pikeun ngadorong dua ujungna babarengan. Upami fondant anjeun késang teuing, anjeun tiasa lebu ku kotok aci jagong pikeun ngabantuan ngaleueut sababaraha Uap.

kumaha carana tetep stroberi seger seger deui

kumaha ngirangan celah antara panel fondant kalayan fondant smoothers

Balikan deui prosés ieu ku sésa tilu panel sareng anjeun parantos réngsé!

Paneling kueh kuadrat ku cara ieu rada langkung nyéépkeun waktos ti nutupan kuéh kuadrat dina sapotong fondant tapi éta ngahasilkeun juru anu super seukeut sareng bersih janten waktos tambahan anu pantes.

kumaha panél kuéh kuadrat

Anu diajar visual? Lalajo tutorial pidéo kuring ngeunaan cara panel kuéh kuadrat nganggo fondant