Kumaha Nyiptakeun Kue Kawinan

Kumaha Nyiptakeun Kue Kawinan

Sadayana anu kuring pikahoyong parantos terang nalika kuring ngadamel jajan kawinan anu mimiti deui di 2009. Tina alat-alatna nepi ka téhnikna! Abdi ngadamel deui bencana jajan kawinan anu munggaran sareng nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel kuéh kawinan hasil mimitina waktos sakitar.

Kuring nyarankeun anjeun maca sakabeh tulisan blog sateuacan anjeun ngamimitian ngadamel jajan kawinan anjeun sareng pastikeun anjeun mariksa tutorial pidéo dina akhir tulisan ieu.



Kue buttercream bodas tingkat tilu tingkat ku kembang buttercream ungu



Musibah Kue Kawinan Mimiti Kuring

Abdi leres-leres bangga kueh ieu nalika ngadamel. Éta mangrupikeun jajan kawinan anu pangpayunna anu kuring hasilkeun di taun 2009! Kue éta 12 ″ -10 ″ -8. ” Kue 12 ″ retak sabab kuring henteu merata lapisan jadi kuring ninggang anu anyar. Teras kuring teraskeun tumpukan jajan énggal énggal! Anjeun tiasa ngabayangkeun naon anu salajengna. Yap, éta retak deui. UGH!

Kue kawinan bodas tingkat tilu kalayan sisi bengkok sareng juru. Pipina goréng sareng kembang fondant awon



Teras Dan ngiringan jajan kawinan teu nganggo ieu salami dua jam ka kawinan pantai luar. Gumpalan sareng geter mobil ngarah kana tingkat handapna ngajantenkeun kekebul anu haneuteun.⁠⁠ Teu kedah disebatkeun, kueh ieu henteu leres-leres dilakukeun. OH hal anu kuring ngarepkeun kuring terang nalika kuring masih pemula!

Kuring henteu terang ngeunaan cara tumpukan sareng ibun jajan. Kumaha kéngingkeun juru anu langkung seukeut atanapi niis kuéh kuring sareng pastina sanés cara nutupan kuéh kuadrat dina fondant sakumaha anjeun tiasa tingali ku kakusutan kuring. Bagian paling parah nyaéta kuring terang éta katingalina goréng tapi kuring henteu terang kumaha ngalereskeunana.

Kue kawinan bodas tingkat tilu kalayan sisi bengkok sareng juru. Pipina goréng sareng kembang fondant awon



Upami anjeun merjuangkeun salah sahiji hal ieu, ieu tulisan blog pikeun anjeun.

Nembe kuring pasang a gambar dina média sosial kuéh kawinan munggaran ieu pikeun nunjukkeun yén saha waé ti mana waé. Jalma-jalma banyol nyarios yén kuring kedah ngadamel deui, janten kuring nyandak tantangan éta!

Aya seueur pisan hal anu ku kuring dipikahoyong upami anjeun terang ti harita. Teu aya média sosial pikeun kuring diajar, ngan ukur buku! Buku anu bakal nyarios, 'tumpukkeun lapisan anjeun, ibun, sareng jantenkeun lancar.' Kuring henteu terang naon maksudna sareng kunaon muih kuring henteu cocog sareng poto dina buku. Tapi éta henteu ngahalangan kuring haha!



nutup kembang buttercream ungu

Garis Kue Kawinan

Nalika kuring ninggang kuéh kawinan pikeun pangiriman dinten Sabtu, kuring biasana bakalan ngamimitian ngabiayaan dinten Rebo, teras kéngingkeun sadayana remuk dilapis sareng ibun dina dinten Kemis, janten kuring sadayana dinten Jumaah ngahias.

Kuring salawasna nyobaan jajan kuring dihias sapoé sateuacan éta alatan éta lamun kuring ngalaman masalah, kuring gaduh waktos kanggo ngalereskeunana. Ieu mangrupikeun waktos anu kasar pikeun ngahias kuéh kawinan.



resep jajan bodas kanggo jajan kawinan

Dinten Salasa, kuring ogé ningali pesenan jajan kuring pikeun minggu SUSUSNA pikeun ningali naha kuring kedah mesen naon-naon online.

  • Salasa - Tingali desain jajan kuring pikeun ningali naha kuring kedah mesen naon waé sareng ngadamel daptar balanja kuring.
  • Rebo - Balanja balanja kanggo suplai, jantenkeun ibun sareng karesep kuring.
  • Kemis - Panggang kuéh kuring, aduhkeun kana freezer, eusian sareng palih rapih-dilapis sareng istirahat dina kulkas.
  • Jumaah - Larapkeun jas terakhir buttercream kana muih sareng simpen dina kulkas. Ngadamel kembang buttercream teras lebetkeun kana beku. Ngumpulkeun sareng ngahias jajan.
  • Saptu - Kirimkeun kuéh. Jelas, upami kuéh anjeun alatan dina dinten anu sanés anjeun tiasa nyaluyukeun timeline ieu.

offset spatula, pita pelukis biru, scraper bangku logam, acrylics kuadrat, board cake kueh, lapisan kueh vanili kuadrat dina piring bodas

Naon Kudu Anjeun Ngadamel Kue Kawinan

Ieu anu kuring biasa ngadamel kuéh kawinan ieu. Tangtosna, upami anjeun damel desain anjeun nyalira, anjeun panginten peryogi papan ukuran, warna atanapi jumlah frosting / cake.

Bahan didahar

Kuring nutupan kuéh abdi dina fondant nganggo metode panelling tapi anjeun ogé tiasa nganggo metode one-piece.

  • Kue bodas lapisan, dipanggang, tiis sareng dibungkus (kuring ngadamel dua rangkep dobel resep jajan bodas kuring pikeun kéngingkeun dua 10 ″, dua 8 ″ sareng dua 6 layers lapis pasagi. Sadaya 2 ″ jangkung.
  • 10 lbs tina fondant bodas (Kuring ngadamel dua angkatan LMF Marshmallow Fondant kuring atanapi anjeun tiasa nganggo fondant anu dipésér toko. Abdi resep merek Renshaw Americas.
  • Frosting buttercream gampang (Kuring ngadamel dua pasang dobel tina és)

liz marek nyepeng kueh buttercream pasagi sareng acrylics pasagi di sisi anu sanésna

Parabot anu Disarankeun

Abdi biasa akrilik pikeun kéngingkeun kuéh mah leres-leres pasagi tapi opsional. Anjeun tiasa ogé nyobaan tuang kuéh anjeun sareng metoda tibalik-handap anu kuring anggo mangtaun-taun tapi peryogi sakedik deui.

  • 10 ″, 8 ″, sareng 6 pans kuali kuadrat, 2 ″ jangkungna. Abdi gaduh panci garis sihir.
  • Kertas pigmén
  • 10 ″, 8 ″, sareng 6 ″ akrilik pasagi (opsional)
  • Agul agul anyar
  • Kardus jajan pasagi (Upami anjeun nganggo acrylics, potong papan anjeun janten 9,5 ″ X 9/5, '7.5 ″ X 7/5,' sareng 5.5 5.5 X 5.5 ″)
  • Péso serrated badag
  • Spatula offset
  • Bangku kerok
  • Sedotan milkshake palastik kandel
  • 12 board papan jajan kai atanapi kendang jajan (kuring resep papan jajan avare ) Entong nganggo kardus lemes pikeun ngadukung kueh 3 tingkat anjeun atanapi tiasa rengat sareng runtuh)
  • Tip piping pikeun kembang buttercream - # 4 buleud, # 366 tip daun leutik, # 104 ujung kelopak
  • Kuku Kuku
  • Turntable
  • Turntable ngalegaan (opsional tapi matak ngamudahkeun pikeun ibun lapisan ageung)
  • Smoothers Fondant

karton jajan, kuéh panci, scraper bangku, ujung pipa, kantong pipa, spatula alit sareng ageung sareng péso bergerigi

Kumaha Panggang Lapisan Kue Kawinan

Abdi nganggo abdi resep jajan bodas tapi salah sahiji resep jajan mah tiasa dianggo waé. Sababaraha aturan dasar pikeun nyiapkeun lapisan jajan kawinan sacara suksés.

  • Anggo panci kuéh anu saé kualitasna. Abdi resep daddio gendut atawa garis sihir pikeun mastikeun jajan dipanggang merata kalayan ujung lempeng.
  • Campuran kotak tiasa langkung gampang dianggo tapi éta hampang sareng lemes janten gampang pisan murag. Upami anjeun hoyong nganggo campuran kotak, cobian WASC anu ngagaduhan mantéga sareng ngajantenkeun jajan langkung padet sareng langkung sapertos buatan bumi.
  • Kuring ngeusian panci kuring sakitar 3/4 tina jalan anu lengkep sareng kuring resep beuratna masing-masing panci pikeun pastikeun sadayana gaduh jumlah adonan kueh anu sami janten dipanggang rata sareng tungtungna jangkung sami.
  • Saatos anjeun Panggang muih anjeun, antepkeun aranjeunna tiis pikeun 10-15 menit dina panci sateuacan flipping aranjeunna kaluar kana rak tiis pikeun niiskeun sapanjang jalan. Teras bungkus ku bungkus plastik sareng adus sapeupeuting dina kulkas atanapi flash beku salami sajam sateuacan diterapkeun crumbcoat.

muih kuadrat dibungkus bungkus plastik sareng mangkok buttercream di tukang

Kumaha Frost Lapisan Kue Kawinan

Kengingkeun lapisan akhir buttercream anu saé tiasa langkung lami tibatan anu anjeun pikirkeun. Pasihan diri seueur waktos pikeun nyéépkeun lapisan anjeun sareng pasihan waktos anu tepat pikeun bersantai. Nalika anjeun masih diajar, éta tiasa dugi ka sajam per tingkat. Tong hariwang, anjeun bakal gancang sareng latihan.

Simpen kuéh anjeun disimpen dina kulkas. Sakali muih anjeun gaduh buttercream dina éta, aranjeunna dijaga tina teu garing janten ulah hariwang upami aranjeunna kedah aya dina kulkas salami sababaraha dinten.

  • Potong sisina coklat tina sisi-sisina, luhur sareng handapeun lapisan jajan tiis anjeun.
  • Nyiksa lapisan kueh 2 ″ anjeun dina satengah panjang ku péso bergerigi.
  • Simpen lapisan jajan munggaran anjeun dina buleud kardus, taat sareng sakedik buttercream.
  • Tambahkeun buttercream dina luhur lapisan kuéh sareng rata kalayan spatula offset. Mentega anjeun kedah kandel sakitar 1/4 ″. Coba tetep lapisan ibun anjeun ketebalan anu rata. Teraskeun sareng sésana lapisan kuéh anjeun.
  • Tutup lapisan kuéh anjeun dina lapisan buttercream ipis pikeun crumbcoat. Crumbcoat ngégél dina sagala remah leupas tina jajan anjeun. Simpen dina kulkas kanggo adus dugi ka teguh atanapi sapeupeuting.
  • Larapkeun lapisan akhir buttercream anjeun sareng simpen tingkat jajan dina kulkas kanggo ngagiling.
Potong ujung coklat tina lapisan kuéh anjeun nganggo péso anu bergered Anggo scrapers bangku pikeun mastikeun akrilik dijejeran sareng nerapkeun lapisan buttercream ipis pikeun crumbcoat buttercream lemes kaluar sareng akrilik sareng bangku scraper Saatos ngagiling kuéh anjeun, angkat pita pelukis tina akrilik anjeun Angkat acrylics sareng kertas parchment Ngabersihan ujung jajan buttercream anjeun

Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan dasar ngadamel kuéh munggaran anjeun? Lalajo tutorial kuring ngeunaan kumaha ngahias jajan munggaran anjeun .

kumaha cara ngadamel tutorial jajan

Kumaha Cara Nutupan Kue Kawinan Dina Pondok Pesantren

Kanggo sadayana kuéh kawinan kuring anu luhur, kuring bakal nganggo homemade kuring Fondant marshmallow LMF resep atanapi fondant Renshaw America urang. Duanana nyaéta super gampang pikeun digawe sareng, sareng raos raos pisan!

Cara ngadamel kuéh kawinan - meja puter, pituduh jarami, gunting, jarami susu milkshake palastik kandel, tilu tingkatan jajan beku, ditutupan fondant sareng tiis

Tip pikeun hasil ngaliput kuéh dina fondant

  • Gawe sareng jajan anu tiis sareng damel gancang. Upami anjeun gaduh teuing kesang dina fondant, anggo kotok tepung jagong pikeun ngebrehkeun permukaan.
  • Anggo licin fondant pikeun kaluar kisut sareng teu sampurna.
  • Salawasna kondisioner fondant anjeun sateuacan diluncurkeun kanggo ngirangan kulit cimata sareng gajah.
  • Mutuskeun upami anjeun hoyong panel kueh anjeun atanapi tutup dina salah sapotong fondant .
  • Simpen fondant katutupan kuéh dina kulkas.
Larapkeun kuadrat mimiti fondant beku anjeun ka sisi jajan buttercream tiis anjeun pastikeun handapeun fondant anu datar ngalawan handapeun puteran pencét fondant ngalawan jajan anu didinginkan ku fondant anu langkung lemes sareng damel gelembung hawa naon waé. Upami éta Motong teuing fondant ku agul agul seukeut Ngurangan jahitan anu tiasa ditingali ku mencét éta babarengan sareng lancuran fondant Rengse cake paned fondant

Kumaha Cara Nyimpen Tiis Kue Kawinan Anjeun

Dingin kuéh sampéan fondant anjeun dina kulkas. Kuring nyimpen tambang dina kulkas padumukan biasa kalayan rak anu tiasa diatur sareng teu aya beku. Termostat disetél ka tempat anu paling haneuteun supaya kuéh kuring tetep tiis tapi henteu SUPER tiis. Ieu ngirangan kondensasi nalika anjeun nyandak aranjeunna kaluar tina kulkas.

Nalika anjeun nyandak aranjeunna kaluar tina kulkas aranjeunna panginten kondensasi dina permukaan tapi ngantep éta garing sacara alami. Kondensasi moal nganyenyeri kuéh.

Lapisan jajan kawinan pasagi katutupan dina fondant linggih dina meja puter

Hal-hal anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngirangan kesang:

Lebetkeun jajan anjeun dina kotak karton teras lebetkeun kana kulkas supados nalika anjeun ngaluarkeunana, kondensasi naér dina karton sanés sanés dina jajan anjeun. Anjeun tiasa ogé kipas anu niupan di luhur jajan anjeun, sareng ngantepkeun cai dina jajan anjeun ngejat langkung gancang.

Ngan TEU noél fondant anjeun atanapi ngaco nalika éta kesang.

Nganteurkeun kueh anu langkung tiis langkung gampil sareng aman pikeun diangkut tibatan kuéh anu teu dipanggang. Éta bakal katingali langkung bersih, langkung saé sareng bakal langkung gampang ditumpukkeun.

Ngumpulkeun Kue Pernikahan Tiers

Upami kuéh tilu tingkat atanapi kirang, kuring bakal tumpukan jajan di bumi sateuacan kiriman. Kuring terang kuring tiasa angkat kuéh tilu tingkat ku nyalira sareng éta ngahémat waktos kanggo kiriman.

Kadang-kadang, desain kuéh kuring ogé ngabutuhkeun kuring pikeun nyéépkeun heula jajan sateuacan tiasa ngahias janten teu aya pilihan.

Pastikeun anjeun mikirkeun aspek ieu nalika anjeun dina prosés desain. Anjeun panginten kedah ngarobih desain upami anjeun kedah ngumpul dina situs.

persediaan kueh kawinan - meja puter, jarami susu kentel, pituduh jarami, gunting, panci kuéh kuadrat, tilu tingkatan kué katutup ibun sareng fondant nyelapkeun jarami susu anu kandel kana kueh anu diasakan nganggo pituduh jarami nyelapkeun jarami kana jajan ngarangkep tingkat jajan kawinan tiis nganggo spatula offset numpuk kuéh kawinan kuadrat kalayan sedotan susu réngsé tilu jajan kawinan pasagi tingkat
  • Pastikeun tingkat jajan anjeun rata, tiis sareng aya karton jajan handapeun unggal tingkat.
  • Tempatkeun wajan anu ukuranana sami sareng tingkat kadua anjeun di luhur tingkat handap sareng lacak outline.
  • Lebetkeun jarami susu anu kentel kana tengah sareng tandana dimana tingkatna kalayan luhur kuéh nganggo ramo. Motong jarami dugi ka jangkungna pantes.
  • Anggo pituduh pangrojong kuéh kuring pikeun mastikeun yén anjeun lebetkeun sedotan dina tempat anu pantes.
  • Tumpukan kuéh ku angkat ujungna nganggo spatula offset anjeun heula pikeun kéngingkeun panangan anjeun handapeun tingkat, teras sacara ati-ati hirup sareng pasang di luhur jarami.
  • Eusian sela mana waé antara lapisan sareng garis buttercream.
  • Opsional: Anggo dowel ngalangkungan tengah sadaya jajan anjeun supados jajan henteu tipis. Asah tungtung dowel kai 1/2 ″. Dorong dowel turun ngalangkungan tingkat jajan luhur dugi ka ngahontal papan jajan handapeun. Motong kaleuleuwihan. Sumputkeun liang di luhur ku buttercream.

Hoyong diajar kumaha ngadamel kuéh kawinan buleud? Lalajo my tutorial jajan kawinan marbled

tilu jajan kawinan bodas tingkat

Ngahias Kue Kawinan Anjeun

Aya seueur cara anjeun tiasa ngahias jajan kawinan. Kuring nyobian ngadamel desain anu sami sareng jajan mimiti kuring jadi kuring ngadamel kembang buttercream.

Abdi ngadamel abdi kembang mantega énjing-énjing teras nyangkut kana beku dugi ka peryogi.

Saatos jajan abdi ditumpuk, abdi badé ngahias jajan. Tingkat tengah ditutupan ku sababaraha puteran buttercream pipa nganggo ujung piping buleud # 4.

Kue kawinan tilu tingkat buttercream kuadrat kalayan ngagulung bodas dina tingkat tengah

Abdi nerapkeun beku kembang mantega kana kuéh ku ngégél buttercream. Kuring nyobian nyiptakeun aliran kembang anu sami dina handapeun jajan. Ganti kembang poék sareng kembang anu langkung enteng.

Sakali jajan kuring réngsé, kuring nempatkeun deui sadayana kana kulkas kanggo tetep tiis.

Kembang buttercream ungu dina jajan kawinan

resep roti gampang gancang kalayan ragi

Nganteurkeun Kue Kawinan

Nganteurkeun jajan tiasa janten bagian anu paling setrés tina sadaya prosés. Kue anu paling aman diangkut dina permukaan rata. Entong nahan kuéh dina pangkonan anjeun. Ampir mustahil pikeun ngajaga tingkat jajan sareng panas awak anjeun bakal haneutkeun jajan.

Kue kedahna asak sateuacana dikantunkeun sareng dikantunkeun dina kendaraan anu tiis pisan.

liz marek nyium kaméra di dapurna nyenyekel kantong pipa nangtung di tukangeun tilu tingkat kue kawin bodas pasagi kalayan kembang buttercream ungu ngalir ka payun

Abdi biasa nganteurkeun muih abdi di buleud pangiriman homemade tapi ayeuna kuring nganggo a jajan aman anu ngagaduhan bonus tambahan tina sistem dowel sentral anu nyegah muih tina ragrag nalika pangiriman.

  • Upami nyusun jajan anjeun dina situs, pasihkeun waktos ka anjeun nyalira (sahenteuna sajam) kanggo ngempelkeun jajan, sela dieusian sareng hiasan dilarapkeun. Nalika kuring kedah nempatkeun kembang seger dina jajan kawinan , éta tiasa nyandak kuring sajam ngan pikeun nyiapkeun kembang-kembang anu ditingalkeun ku tukang kembang pikeun kuring.
  • Entong nganteurkeun teuing mimiti. Anjeun hoyong jajan badé linggih dina suhu kamar sababaraha jam sabab mentega dina jajan sesah tina didinginkan. Mantéga karasa henteu raoseun. Tapi lamun turun tina jajan di rohangan anu panas sareng parantos 8 jam, jajan tiasa lungsur-langsar. Kuring némbak salami 1-2 jam sateuacan upacara sareng mamatahan supados henteu ninggali jajan dina lingkungan anu haneut.

Irisan kueh vanili sareng buttercream sareng kembang buttercream ungu dina piring bodas

WHEW, kuring terang éta sajumlah inpormasi tapi ngadamel kuéh kawinan henteu saderhana sakumaha sababaraha tulisan anu disada. Nalika kuring munggaran nyobian diajar kumaha ngadamel jajan kawinan, sagala anu kuring baca dumasarkeunana gampang pisan tapi nalika timbul masalah, kuring sadar kuring henteu ngagaduhan sadaya inpormasi anu kuring peryogikeun pikeun suksés.

Kuring miharep tulisan panjang ieu henteu ngahalangan anjeun ngadamel jajan kawinan. Sakumaha anjeun tiasa tingali, kuring henteu ahli nalika nyobian jajan munggaran kuring tapi anjeun langkung saé. Saha waé anu tiasa ngadamel kawinan anu saé.