Kumaha carana ngadamel kotak campuran raos buatan sendiri

Kumaha cara ngadamel kotak campuran raos buatan sendiri dina 5 léngkah anu gampang

Ieu kumaha carana ngadamel kotak campuran raos homemade. Anjeun terang, teu aya anu resep kuéh anu didamel tina corétan langkung ti kuring! Tapi sakapeung, kuring ngan ukur kedah kaluar campuran kotak. Biasana pikeun kuéh buludru beureum atawa kueh coklat nalika kuring hoyong raos anu raos tapi teu gaduh waktos bakar ti awal. Atanapi meureun kuring henteu ngagaduhan bahan dina panangan anu kuring peryogikeun. Éta kajadian LOBA.

kumaha carana ngadamel kotak campuran raos buatan sendiri



naon rasa buludru beureum

Tapi kuring tetep hoyong rasa anu raoseun éta! Kuring teu resep pisan yén rasa 'kimia' anu tiasa sumping tina kotak lempeng dugi ka dieu tips kuring tentang kumaha cara ngadamel kotak campuran raos homemade.



Entong sieun campuran kotak

Aya debat anu teu aya tungtungna naon anu langkung saé, campuran kotak atanapi bakar tina corétan. JADI seueur jalma bakal meunang perang katuhu-pati dugi ka hiji ieu. Jujur, saha anu paduli?

Nganggo kotak campuran terserah anjeun. Éta pasti jalan pintas sareng kadang pilihan anu pangsaéna. Seueur dekorator jajan profesional di luar sana nganggo campuran kotak anu dicét dina sadayana jajanna. Anjeun kéngingkeun hasil anu konsisten sareng éta mangrupikeun cara anu gampang dicampur.



Hiji-hijina hal anu kuring nyarankeun nyaéta anjeun janten payun sareng konsumén anjeun. Di sababaraha daérah, moal aya anu mikir upami anjeun nganggo kotak atanapi upami ngadamel kuéh tina corétan. Tapi di daérah kuring (Portland) jalma-jalma merhatoskeun pisan naon anu aranjeunna lebetkeun kana awakna (Portlandia nyata anjeun gé).

Klién saleresna bakal ngirim email ka kuring pikeun mastikeun yén kuring bakar ti mimiti. Janten kuring yakin nempatkeun inpormasi éta dina halaman wéb kuring janten teu aya patarosan. Upami anjeun nganggo campuran kotak dokter anjeun henteu kedah nyarios kitu seueur kecap. Anjeun ngan saukur tiasa nyatakeun 'dipanggang seger unggal dinten' sareng upami anjeun gaduh panalitian khusus ngeunaan baking ti mimiti, jujur ​​waé.

Upami anjeun hoyong langkung seueur resep ngeunaan cara ngagoreng ti anggalna, parios abdi anu dicobian sareng anu leres resep jajan dina Sugar Geek Show.



Tip # 1 ngeunaan kumaha carana ngadamel kotak campuran raos homemade

Mimitian ku campuran kotak pangsaéna. Abdi gadis Duncan Hines sorangan. Harga na sakedik langkung awis tibatan campuran kotak super murah tapi kuring yakin anjeun nampi naon anu anjeun mayar. Henteu hilap Duncan Hines sering dijual sahingga nyayogikeun rasa luhur anjeun sareng nikmati sagala rupa lucu anu anjeun pikahoyong nalika diparios.

mérek pangsaéna pikeun resep campuran kotak

Rasa campuran kotak Duncan Hines anu dipikaresep ku kuring nyaéta Red Vvett, Triple Chocolate, White Cake (pikeun ngadamel WASC) sareng strawberry. Sawaktos-waktos abdi teu tiasa mendakan strawberry duncan hines janten kuring badé angkat sareng Betty Crocker. Ieu sadayana resep anu peryogi seueur waktos kanggo ngadamel ti mimiti sareng mangrupikeun rasa anu paling dipénta ti klien kuring. Kanggo versi coklat tina resep ieu parios abdi Resep Coklat WASC



Tip # 2 ngeunaan kumaha carana ngadamel kotak campuran raos homemade

Biasana campuran kotak ngagaduhan bahan-bahan ieu didaptarkeun di tukang anu aranjeunna hoyong tambahkeun. Endog, cai sareng minyak. Ieu pinter dina tungtung na sabab lumayan seueur jalma parantos ngagaduhan bahan ieu.

Hal ngeunaan bahan ieu sanaos, aranjeunna henteu nambihan seueur jajan dugi ka raos.

  • Ganti cai ku susu pikeun langkung raos sareng kalembaban. Upami anjeun ngadamel buludru beureum anjeun tiasa nganggo buttermilk.
  • Ganti minyak sareng mentega dilebur kanggo langkung raos sareng tékstur homemade
  • Kanggo jajan coklat, cobian gentos cai ku kopi anu diseukeutan. Kopi nguatkeun rasa coklat! Kéngingkeun resepna Coklat WASC



Tip # 3 ngeunaan kumaha carana ngadamel kotak campuran raos homemade

Anjeun panginten parantos nguping WASC (cake krim asem almond bodas) sareng panasaran naon éta. Éta dasarna resep campuran kotak anu paling dokter sadaya waktos. Rasa, tékstur sareng rasa tina jajan ieu pikeun maot. Teu heran éta resep pilihan nalika anjeun peryogi kuéh bodas anu sampurna pikeun seueur tukang roti.

nutup tina WASC kue krim asem almond bodas, resep campuran kotak anu paling médis pikeun jajan bodas

Kumaha carana ngadamel WASC

  1. Mimitian kalayan sakotak campuran Duncan Hines bodas
  2. Tambahkeun dina sacangkir tipung AP
  3. 1 gelas gula pasir
  4. 1/4 sdt uyah
  5. 1 cangkir krim haseum
  6. 1/2 gelas mentega lebur
  7. 1 gelas cai atanapi susu
  8. 4 bodas endog
  9. 1 sdt ekstrak almond

Tempatkeun sadaya bahan anjeun kana mangkok mixer standar anjeun (atanapi anjeun tiasa nyampur ku panangan) sareng aduk rata pikeun ngahijikeun dugi ka beueus. Teras nabrak dugi ka sedeng sareng gaul salami 2 menit kanggo ngembangkeun tékstur sareng struktur jajan.

Tuang adonan anjeun kana panci anu tos disiapkeun. Abdi resep ngagunakeun a pelepasan panci homemade (cake goop) . Pelepasan panci homemade pangsaéna didinya! Panggang dina 350ºF salami 35-40 menit dugi ka sikat huntu kaluar ti tengah bersih.

Hayu tiis lengkep sateuacan ngahias. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan ngahias jajan munggaran anjeun, parios latihan gratis kuring ngeunaan cara ngadamel kuéh munggaran anjeun.

Tip # 4 ngeunaan kumaha carana ngadamel kotak campuran raos homemade

Ngadamel buttercream anjeun ti mimiti. Kuring terang ieu sora kontra-intuitif sabab urang nyobian pikeun gampang di dieu. Meureun anjeun henteu kantos ngadamel buttercream homemade sateuacan sareng anjeun nyingsieunan. Nya hayu atuh nempatkeun pikiran anjeun betah.

Abdi resep buttercream gampang saderhana pisan, panginten tiasa ogé selingkuh. Kantun nempatkeun sadaya bahan anjeun dina mangkok, pecut dugi ka hampang sareng lemes. Teras ngantep éta gaul sareng low sareng kantétan dayung salami 10 menit kanggo ngaleungitkeun gelembung.

ibun buttercream gampang

Voila, sampurna frosting buttercream gampang.

Sareng cara, cara, CARA langkung saé tina ibun tina kaléng. Naon éta ogé?

Pilihan ibun anu hadé pikeun anjeun

Tip # 5 ngeunaan kumaha carana ngadamel kotak campuran raos homemade

Gélo sareng sababaraha eusian ngeunah! Anjeun panginten henteu hoyong ngadamel kuéh anjeun ti mimiti tapi kaseueuran keusikan pikeun jajan tiasa didamel tina corétan sareng éta super saderhana.

resep curd lemon

Coba keusikan ngeunah ieu kuéh anjeun

  • Ngurangan Stroberi
  • Curuk jeruk nipis
  • Marion buttercream berry
  • Keusikan pecan kalapa

Tingali, éta henteu sesah kitu? Anjeun nuju di jalan ngadamel kuéh enak anu didamel tina kotak. Naha anjeun ngagaduhan tip kumaha cara ngadamel kotak campuran anjeun raos di damel? Ninggalkeun aranjeunna dina komentar!

resep jajan vanili pangsaéna di dunya

Resep Kue Kotak Dokter (WASC)

Campuran kueh anu nganggo dokter anu dianggo saé ku tukang roti di panjuru dunya anu ngahasilkeun kuéh bodas anu raoseun anu raosna ampir siga goresan. Resep ieu ngajantenkeun tilu bungkus kueh 6'x2 'atanapi dua 8'x2' babak jajan Waktos Persiapan:10 mnt Waktos Masak:30 mnt Total Waktos:40 mnt Kalori:747kcal

Bahan-bahanna

  • 1 kotak (1 kotak) campuran kueh bodas Abdi resep duncan hines
  • 5 oz (142 g) Tepung AP 1 cangkir (séndok kana cangkir, henteu dicedok)
  • 7 oz (198 g) gula pasir 1 gelas
  • 1/4 TSP uyah
  • 9 oz (255 g) krim haseum 1 gelas kamar temp
  • 4 oz (113 g) mentega dilebur 1/2 gelas
  • 8 oz (227 g) susu Suhu kamar 1 gelas
  • 4 ageung (4) bodas endog suhu kamar
  • 1/2 TSP (1 TSP) sari almond

Parabotna

  • Panci Kue

Pitunjuk

Pitunjuk Kue WASC

  • Pitunjuk pikeun jajan ieu gampang pisan. Dasarna, lebetkeun sadaya bahan kana mangkok sareng campur kana kecepatan sedeng salami 2 menit! Voila! Adonan jajan parantos siap. Tuang adonan kana dua panci anu disiapkeun 8 'sareng bakar dina 350ºF salami 30-35 menit atanapi dugi ka tusuk gigi dilebetkeun kaluar bersih

Catetan

Entong hariwang ngeunaan salah sahiji bahan anu aya di tukang kotak, cukup nganggo bahan anu didaptarkeun dina resep. Resep ieu nyayogikeun cukup adonan kanggo tilu jajan 6'x2 'atanapi dua jajan 8'x2' (buleud). Resep ieu ngadamel 40 cupcakes kalayan sakitar 1,25 ons adonan per cupcake tin. Anjeun tiasa ngagentos 4 endog bodas sareng tilu endog upami hoyong

Gizi

Ngalayanan:1g|Kalori:747kcal(37%)|Karbohidrat:120g(40%)|Protéin:8g(16%)|Gajih:26g(40%)|Gajih jenuh:lima belasg(75%)|Kolesterol:60mg(dua puluh%)|Natrium:895mg(37%)|Kalium:162mg(5%)|Serat:1g(4%)|Gula:70g(78%)|Vitamin A:710IU(14%)|Vitamin C:0.3mg|Kalsium:239mg(24%)|Beusi:2.7mg(lima belas%)