Resep Krim Pastry Homemade

Krim pastry ngagaduhan namina kusabab éta dianggo dina LOBA tuang-ngeunah pastry. Tékstur super krem, lebur-dina-sungut anjeun ngajantenkeun dasar anu sampurna pikeun tart buah seger, donat, dessert custard, bahkan ngeusian kuéh. Ngan butuh waktu 15 menit (waktos aktif) kanggo dilakukeun!

krim pastry dina mangkok gelas jelas dina latar bodas



Naon Pastry Cream?

Resep krim pastry ieu mirip pisan sareng kalapa kuring panjagaan resep sanaos custard biasana dituang kana piring nalika masih panas teras disajikeun haneut bari krim pastry ampir sok disayogikeun tiis tapi anu duaanana tiasa ditukeurkeun.



Krim pastry ogé mirip sareng puding vanili kecuali puding vanili biasana henteu ngagaduhan endog sareng ngan ukur kentel ku aci jagong, mirip pisan sareng pawang.

Krim Bavarian mirip sareng krim pastry kecuali éta dikentel ku gelatin tibatan aci jagong.



Janten naha sadaya nami dasarna sami? Éta sadayana gumantung kana kumaha anjeun ngagunakeunana. Janten tong ngagantung nami.

Tétéla kuring parantos tuang tuang krim dina sababaraha jinis hal sareng kuring henteu terang éta. Kahiji kalina kuring ngadamel resep krim pastry di sakola kuliner, kuring henteu terang naon anu kuring damel. Teu sangka éta sababaraha keusikan super fancy anu ngan chefs Perancis terang ngeunaan. Nalika kuring ngaraosan, kuring resep oh duh, kuring terang naon ieu! Éta donat ngeusian haha!

krim pastry dieusian donat dina piring bodas



Bahan-bahan Diperyogikeun

Krim pastry dasarna nyaéta susu anu raoseun vanili sareng gula kentel ku sababaraha endog sareng aci jagong (sami sareng és krim tapi henteu dibekukan).

bahan krim pastry

Resep Krim Pastry Léngkah-Léngkah

Léngkah 1 - Bawa susu sareng jumlah gula munggaran (5 oz) kana didih dina panas anu sedeng. Whisking teras-terasan ulah kabeuleum.



kumaha ngajaga blackberry seger deui

bahan krim pastry whisking dina pot stainless steel kalayan whisk biru

Léngkah 2 - Dina mangkok ageung ageung anu kapisah, ngagabungkeun endog, aci jagong, sari vanili, sareng jumlah kadua gula (4 oz), kocok kanggo dikombinasikeun.

bahan krim pastry dina mangkok gelas anu jelas



Léngkah 3 - Sakali susu ngageleser, pareuman panas sareng nambihan 1/4 campuran susu panas anjeun kana campuran endog PISAN lalaunan bari dikocok teras-terasan. Ieu badé ngambek (lalaunan panas) campuran konéng endog anjeun sareng hindari endog oray ngagulung. Kocok dugi ka rata.

Nambahkeun campuran susu panas lalaunan kana campuran endog tiis kalayan ngukur cangkir sareng bitu biru

Tip Pro: Konci pikeun resep krim pastry anu sampurna nyaéta ngendog endog. Ieu hartosna manaskeun aranjeunna sakedik dina waktosna ngarah henteu ngareuwas (aka masak) aranjeunna. Upami anjeun ngan ukur nyéépkeun sadayana susu panas kana endog geuwat anjeun bakalan masak sareng béréskeun sareng gumpalan endog dina krim pastry anjeun.

Léngkah 4 - Hurungkeun deui panas (sedeng) sareng lalaunan tambahkeun campuran kana sésa susu dina panci anjeun, terus dikocok. Bawa ka simmer a.

nambihan campuran endog anu hampang kana panci waja stainless steel sareng cambang biru

Léngkah 5 - Sakali campuran anjeun mimiti gelembung, teraskeun whisking salami 1 menit pikeun mastikeun campuran anu asak sareng leres kentel.

nutup krim pastry kentel dina pot logam nganggo cambang biru

Léngkah 6 - Tuang campuran anjeun kana wadah tahan panas. Bagikeun mentega anu lemes janten batu sareng tempatna di luhur krim pastry, kéngingkeun aranjeunna ngalembereh. Entong nutupan mangkok.

krim pastry dina mangkok jelas sareng mentega dilebur di luhurLéngkah 7 - Ngidinan krim pastry anjeun pikeun niiskeun dina suhu kamar dugi ka haneuteun kanggo keuna sareng mantega mimiti kaku di gigireunna. Ieu bakal nyandak sababaraha jam. Entong kulkas.

krim pastry tiis dina mangkok kaca jelas

Léngkah 8 - Aduk mentega anjeun nganggo whisk. Entong hariwang upami katingalina curdled mimitina, ieu normal. Ngan teras-terasan dikocok dugi ka rata.

nutup krim pastry kentel dina pot logam nganggo cambang biru

Tip Pro - Campur krim pastry sareng campuran blénging supados langkung lancar.

krim pastry lemes dina mangkok kaca sareng séndok bodas

Léngkah 9 - Tutup ku bungkus plastik sahingga éta némpél dina beungeut krim pastry kanggo ngahindarkeun kulit anu kabentuk. Dingin sateuacan dianggo. Tiasa disimpen dina kulkas salami 2-3 dinten. Anjeun teu tiasa ngabekukan krim pastry.

krim pastry dina wadah gelas pasagi kalayan bungkus plastik di luhurna

kumaha carana ngadamel pie peach ngeusian peach beku

Naha krim pastry kuring berair?

Konéng endog ngandung protéin disebat amilase éta sabenerna bakal ngarecah sareng cai nalika éta henteu asak sadaya jalan. Krim pastry ieu kentel ku cara masak konéng endog sareng aci jagong dina cairanana.

Janten pastikeun anjeun masak pikeun waktos anu cekap saatos mimiti ngagelembung!

Kumaha kuring nyimpen krim pastry kuring?

Krim pastry kedah disimpen dina kulkas dugi ka 3 dinten sareng dianggo gancang-gancang. Éta tiasa dianggo dina tart buah seger atanapi muih ngagaduhan umur rak henteu langkung ti 2 dinten.

Sateuacan kulkas, pastikeun bungkusna saé ku bungkus plastik teras pencét plastik nepi kana luhur krim. Ieu bakal nyegah tina kéngingkeun kulit anu garing di luhur.

krim pastry dina mangkok gelas leutik kalayan tart di tukang

Naha krim pastry kuring misah?

Krim pastry kapisah nalika cairan dina krim misah tina padet kusabab éta henteu asak cukup lami. Ieu masalah anu cukup umum sareng tiasa gampang direngsekeun. Nalika anjeun nyandak campuran anjeun ka simmer pikeun kadua kalina, pastikeun masak pikeun menit deui, atanapi cekap panjang janten sadayana masak jagong sareng krim pastry karaos kentel.

Naha krim pastry kuring lumpy?

Dua hal tiasa nyababkeun krim pastry lumpy. Hiji, anjeun tiasa nganggo krim pastry anu langkung panas nalika masak, anu nyababkeun gumpalan.Anjeun tiasa nyingkirkeun gumpalan ieu ku ngagunakeun campuran blén. Atanapi dua, anjeun nambihan krimna gancang teuing kana endog anjeun sareng ngahaja ngasakan endog sakedik.Anjeun tiasa kéngingkeun endog-lumps anu dimasak ieu ku nyorong krim pastry anjeun ngalangkungan saringan atanapi nganggo campuran blénder.

Kumaha carana abdi tiasa ngadamel susu ieu bebas?

Anjeun tiasa ngadamel krim pastry ieu bebas susu ku ngaganti susu pikeun jinis susu sanés sapertos badami atanapi kécap. Anjeun tiasa ogé ngantepkeun mentega atanapi nganggo mentega vegan.

Hoyong langkung tuang krim? Pariksa ieu kaluar!

Pelayan Kalapa
Krim Tart
Tart buah seger
Homemade Lemon Curd

Resep Krim Pastry Homemade

Krim pastry mangrupikeun panjaga vanili anu dianggo dina sagala jinis panganan cuci mulut sareng keusikan kuéh. Super serbaguna sareng tiasa didamel bebas susu! Waktos Persiapan:5 mnt Waktos Masak:10 mnt tiis:12 WIB Total Waktos:12 WIB lima belas mnt Kalori:606kcal

Bahan-bahanna

  • 32 oz susu bisa jadi sub: almond, kécap, kalapa jsb
  • 5 oz gula
  • 1 Séndok sari vanili
  • 3 oz aci jagong
  • 4 oz gula
  • 4 konéng endog
  • 1 ageung endog
  • 4 oz mentega henteu asin

Pitunjuk

Parentah Resep Krim Pastry

  • Bawa susu sareng kuantitas gula munggaran kana tuang dina panas anu sedeng. Kocok teras-terasan ulah kabeuli.
  • Ngagabungkeun endog, aci jagong, sareng kuantitas kadua gula dina mangkok buktina panas sareng dikocok pikeun ngagabung
  • Tambihkeun 1/4 campuran susu panas anjeun kana campuran endog PISAN lalaunan bari dikocok teras-terasan pikeun ngasakan campuran konéng endog anjeun. Kocok dugi ka rata.
  • Lalaunan tambahkeun sesa susu, whisking teras-terasan. Balikkeun campuran kana panci sareng angkat ka simmer.
  • Sakali campuran anjeun mimiti gelembung, ngirangan panas kana sedeng sareng teraskeun whisking salami 2-3 menit kanggo mastikeun campuran parantos asak sareng leres dikentel.
  • Tuang campuran anjeun kana wadah anu tahan panas sareng tempat batu mentega anjeun di luhur, ngamungkinkeun aranjeunna lebur. Entong nutupan.
  • Ngidinan krim pastry anjeun tiis dugi ka haneut waé. Aduk mentega anjeun teras tambahkeun vanili tambahan.
  • Tutup ku bungkus plastik janten éta noél permukaan krim pastry kanggo ngahindarkeun kulit anu kabentuk. Tiasa disimpen dina kulkas salami 2-3 dinten.

Catetan

  • Tip Pro: Konci pikeun resep krim pastry anu sampurna nyaéta ngendog endog. Ieu hartosna panaskeun aranjeunna sakedik sakaligus supados anjeun henteu ngareuwas (aka masak) aranjeunna. Upami anjeun ngan ukur nyéépkeun sadayana susu panas kana endogna langsung anjeun bakal masak sareng tungtungna nganggo gumpalan endog dina krim pastry anjeun.
  • Upami krim pastry anjeun lumpy, tong hariwang! Coba dorong krim pastry anjeun ngalangkungan saringan atanapi nganggo campuran blénder.
  • Anjeun tiasa ngadamel krim pastry ieu bebas susu ku ngaganti susu pikeun jinis susu anu sanés sapertos badami atanapi kécap. Anjeun ogé tiasa ngantepkeun mantega.
  • Krim pastry tahan dugi ka 3 dinten dina kulkas sareng hirup rak henteu langkung ti 2 dinten. Sateuacan kulkas, bungkus ku bungkus plastik teras pencét plastik nepi ka krim pastry kanggo nyegah tina kulit.

Gizi

Kalori:606kcal(30%)|Karbohidrat:76g(25%)|Protéin:10g(dua puluh%)|Gajih:29g(Opat. Lima%)|Gajih jenuh:17g(85%)|Kolesterol:265mg(88%)|Natrium:106mg(4%)|Kalium:271mg(8%)|Serat:1g(4%)|Gula:61g(68%)|Vitamin A:1130IU(2. 3%)|Kalsium:235mg(24%)|Beusi:0,7mg(4%)