Resep Gummy Bear

Kumaha cara ngadamel resep bear gummy nyata anu stabil-stabil

Resep gummy bear ieu sampurna pikeun ngarobih rasa sareng warna anjeun nyalira. Kuring ogé nganggo resep ieu dina sarapan di tutorial ranjang pikeun endog pilari anu réalistis anu saleresna gummies! Aya seueur pisan hal anu tiasa anjeun laksanakeun kalayan resep gummy otentik ieu.



Resep ieu mirip sareng abdi resep gummy homemade tapi ku bahan khusus ditambih pikeun tekstur gummy bear klasik.

resep gummy bear



Bagian anu pangsaéna nyaéta, ieu henteu kedah disejukkeun. Sapertos beruang gummy asli, anjeun tiasa nyimpen ieu dina kantong sareng tuangna iraha waé.

kumaha nyimpen strawberry dina kulkas



Aya sababaraha bahan khusus dina resep ieu anu anjeun panginten kedah mésér sateuacanna sanajan pastikeun pikeun parios daptar balanja sateuacan anjeun ngamimitian.

Bahan naon anu anjeun peryogikeun pikeun resep resep gummy nyata?

Sateuacan ngamimitian, sasarikeun bahan-bahan anjeun. Anjeun panginten kedah mesen sababaraha online ieu tapi pengiriman gancang sareng gampang!

bahan resép gummy bear



Gula pasir - Pemanis utama dina resep ieu anu sigana anjeun parantos gaduh
Cai atanapi cairan rasa sapertos jus - Kuring resep ngagunakeun cai teras nganggo perén perén sareng ngawarnaan tuangeun pikeun biruang gummy kuring tapi anjeun tiasa nganggo jus buah sareng ngantepkeun gula pasir pikeun pilihan anu langkung séhat.
Glukosa - Méré beruang gummy anu tékstur kenyal sareng jaga éta tetep lemes sareng lemes. anjeun ogé tiasa ngagentoskeun glukosa ku sirop jagong, sirop emas atanapi madu kanggo pilihan anu langkung alami.
Sorbitol - Bahan sihir pikeun beruang gummy anu bertekstur sampurna. Anjeun tiasa ngantepkeun ieu upami anjeun leres-leres henteu hoyong mesen éta tapi biruang gummy anjeun bakal langkung lemes dina téksturna.
Gelatin - Ngabantosan nyetél buah gummy sareng masihan mamah. Anjeun tiasa ngagentoskeun gélatin sareng agar agar upami anjeun hoyong pilihan vegetarian tapi pastikeun nuturkeun saran substitusi dina kotak.
Asam sitrat - Ieu leres-leres gampang dipanggihan di toko bahan makanan kalayan pasokan kaléng. Asam sitrat nyaéta rasa haseum tina buah jeruk sareng masihan birok gummy anu raos tart.
Permen Rasa - Abdi nganggo pereda permén minyak Lorran anu tiasa dipendakan di toko anu ngajual perlengkapan ngadamel permén sapertos Michaels atanapi Joanns. Upami anjeun nganggo jus anjeun tiasa ngantepkeun bagian ieu kaluar.

Alat naon anu anjeun peryogikeun pikeun resep gummy bear ieu?

Éta sesah sesah ngadamel bear gummy tanpa gummy bear kapang ! Kuring ngagaduhan ieu ti Amazon sareng éta ngagaduhan tilu droppers ogé. A deal hébat!

gummy bear kapang



Éta ogé mangrupakeun ide anu saé pikeun skala pikeun ngukur bahan anjeun. Nganggo cangkir henteu super akurat janten hasilna anjeun moal tétéla sami upami anjeun nyobian ngarobih. Maca tulisan blog kuring dina kumaha ngagunakeun skala dapur pikeun ngabakar .

Hiji-hijina alat anu anjeun butuhkeun nyaéta panci ukuran sedeng sareng sababaraha ngawarnaan katuangan upami anjeun hoyong warna birok gummy anjeun.

Kumaha cara anjeun ngadamel resep bear gummy nyata?

Nyiptakeun resép gummy bear anu saderhana saderhana pisan. Tuang gelatin anjeun kana cai atanapi jus anjeun sareng aduk pikeun ngagabung. Hayu gelatin nyerep cairanana 5 menit.



gelatin sareng campuran cai

Ngagabungkeun babarengan gula, sirop jagong sareng sorbitol dina panci anjeun sareng angkat ka simmer. Teras tambahkeun kana campuran gelatin anjeun sareng aduk dugi sadayana dilebur. Cabut pot tina panas sareng aduk asam sitrat anjeun. Hayu campuran anjeun linggih 5-10 menit sahingga busa tiasa naék ka permukaan.

gula, sirop jagong sareng campuran sorbitol

Scoop kaluar busa anjeun. Upami anjeun henteu nyabak busa, éta moal ngaleungit engké. Abdi ngan ukur nganggo séndok.

Bagikeun campuran beruang gummy anjeun kana tilu mangkok. Kuring tuang tambang ku saringan pikeun miceun gumpalan gula atanapi gelatin anu ditingalkeun.

Campuran buah gummy dibagi kana tilu mangkok kalayan pewarna sareng perasa ditambih

Salajengna, tambahkeun dina rasa permén anjeun. Kuring milih buah prambus, strawberry sareng punch tropis. Botol-botol kuring disertakeun ku serelek janten kuring nganggo sakitar dua droppers per per mangkok. Kuring nebak ngeunaan 1/2 séndok rasa rasa.

Teras kuring nambihan serelek ngawarnaan tuangeun. Pink pikeun. strawberry, biru kanggo buah prambus sareng konéng kanggo punch tropis.

Ngadamel bear gummy

Kuring nyemprot kapang kuring sareng sababaraha minyak grapeseed heula supados permén karét kaluar saé sareng ngagurilap sareng nyegah nempel. Semprot cetakan teras balikeun deui dina sababaraha anduk kertas pikeun nyéépkeun minyak anu langkung seueur.

resep gummy bear

Anu kedah dilakukeun nyaéta ngagunakeun alat titis pikeun ngeusian kapang urang. Anjeun kedahna ngan ukur campuran beruang gummy kanggo ngeusian sadayana tilu kapang anjeun dugi ka luhur.

Lebetkeun kapang anjeun kana kulkas salami 6-24 jam sateuacan dibungkus!

resep campuran kuéh buludru beureum dirawat

Naha anjeun tiasa ngadamel biruang gummy ieu ku alkohol?

Anjeun tiasa ngadamel gummy bear gummy anu parantos ditangkep ku ngagentos cai pikeun anggur atanapi vodka! Ngajadi kado anu hadé atanapi ngubaran pésta!

Anjeun panginten resep resep gummy ieu
Resep Gummy Anggur
Resep Gummy Bir
Resep Jell-O Homemade

Resep Gummy Bear

Resep gummy bear ieu ngajantenkeun bear gummy stable-stable anu raosna sapertos anu nyata! Ganti rasa sareng warna sareng jantenkeun unik Waktos Persiapan:10 mnt Waktos Masak:5 mnt tiis:6 WIB Kalori:60kcal

Bahan-bahanna

  • 8 ons (227 g) gula pasir
  • 3 Séndok (27 g) sorbitol
  • 8 ons (227 g) sirop jagong glukosa, madu atanapi sirop emas tiasa dilenyepan
  • 6 ons (170 g) cai tiis jus buah, anggur atanapi vodka tiasa dilebetkeun
  • 44 gram (44 gram) KNOX gelatin kira-kira 6 bungkus
  • dua sendok asam sitrat tinggaleun lamun nganggo alkohol
  • 1 1/2 séndok téh ngambeu permén Kuring nganggo raspberry, strawberry sareng punch tropis

Parabotna

  • Skala Kadaharan
  • Gummy Bear kapang

Pitunjuk

  • Ngagabungkeun gelatin, sareng cai (atanapi cairan berperisa) dina wadah anu teu panas. Aduk hipu pikeun ngahijikeun. Hayu linggih 5 menit kanggo masihan waktos gelatin anjeun mekar.
  • Ngagabungkeun sirop jagong, gula, sareng sorbitol dina panci sedeng. Aduk hipu pikeun ngahijikeun. Bawa ku simmer dina panas sedeng-luhur.
  • Sakali simmering, ngumbah sisi panci ku cai nganggo sikat pastry bersih pikeun mastikeun yén séréal gula sesat leyur sapinuhna.
  • Cabut campuran tina panas sareng aduk asam sitrat sareng campuran gelatin anjeun sareng spatula dugi gelatin dilebur.
  • Hayu campuran dicandak salami 10 menit sareng ngantepkeun campuran janten jelas sareng busa kanggo dikumpulkeun di luhur. Saatos 10 menit busa kedah tiasa sacara gampang dicedok tina permukaan kalayan séndok.
  • Bagikeun campuran anjeun ku tapiskeun cairan kana tilu mangkok sareng tambihan dina pewarnaan atanapi perasa permén anu anjeun pikahoyong. Kuring nganggo kolor pangan warna pink, biru sareng konéng.
  • Nyemprot cetakan anjeun enteng ku sababaraha minyak sareng usap sésana. Tuang campuran anjeun kana kapang anjeun.
  • Hayu beusi gummy anjeun niis dina kulkas salami 6 jam dugi ka biruang disetél tapi 24 jam pangsaéna. Sakali aranjeunna diatur aranjeunna tiasa disimpen dina suhu kamar.

Gizi

Ngalayanan:dua puluhgummy bear|Kalori:60kcal(3%)|Karbohidrat:12g(4%)|Gajih:1g(dua%)|Natrium:1mg|Gula:12g(13%)|Kalsium:1mg