Kue Strawberry Seger Sareng Resep Stroberi Buttercream

Kue Stroberi sareng buttercream strawberry didamel tina strawberry seger!

Kue Stroberi didamel nganggo strawberry seger sareng teu aya Jell-O? Leres, éta mungkin sareng éta nikmat! Rahasia nyaéta nambahan seger réduksi strawberry kana adonan jajan anjeun sareng gaul sésana kana ibun buttercream pikeun resep jajan stroberi seger anu raosna sapertos strawberry nyata!



kueh stroberi seger sareng buttercream strawberry

Upami anjeun kantos ka Pinterest akhir-akhir ieu, anjeun bakal ngagaduhan sakitar hiji TRILION resep pikeun jajan stroberi. Kuring nyobian sababaraha tina sababaraha blog namina anu kuring pikir pasti ngiringan sareng budak lalaki kuring kuciwa. Kaseueuran resep ngandung Jell-O pikeun rasa stroberi atanapi panggunaan campuran kotak.



'Cicingeun ceurik kanyenyerian'



Kuring ngan hoyong resep resep gampang anu didamel sareng strawberry asli! Naha éta henteu seueur teuing naroskeun?

buttercream stroberi seger

Ayeuna kuring pasti sanés tukang roti anu pangsaéna di dunya tapi kuring resep kana tantangan jadi kuring siapkeun diri naha kuring tiasa ngadamel kuéh stroberi anu saé pisan. Kuring masihan sorangan dua aturan. Kuring kedah nganggo stroberi asli sareng rasa kedah raos sapertos strawberry asli dina jajan nyalira.

kumaha cara ngadamel resep imah jahe

Naha anjeun tiasa ngadamel kuéh stroberi seger tanpa Jell-O?



Ayeuna tong salah paham. Abdi bogoh ka kuring sababaraha Jell-O tapi henteu dina muih kuring. Gelatin sanés hal anu kuring pikir pikeun nambihan jajan kuring pikeun ngajantenkeun téksturna lemes, langkung sapertos gummy sareng padet. Jigana hal anu paling parah ngeunaan jajan stroberi anu didamel sareng Jell-O nyaéta rasana sapertos strawberry palsu.

Lumayan ngeunah dina peternak gumbira tapi henteu seueur dina jajan mah. Janten salah sahiji tantangan pribadi kuring nyaéta ngadamel kuéh stroberi tanpa gelatin.

kueh stroberi seger

Tés jajan stroberi seger sareng gagal



Janten kuring mimiti nguji resep jajan stroberi kuring sorangan. Kuring henteu kantos damel lami pisan dina hiji resep. JADI seueur usaha anu gagal sareng kuring ampir nyerah. Ieu panginten langkung seueur inpormasi tibatan anu anjeun kantos kedah terang ngeunaan jajan stroberi.

Ieu sababaraha hal anu kuring nyobian ngadamel kueh stroberi anu suksés ku strawberry seger.

tés resep jajan stroberi

Naha anjeun ngan ukur tiasa nambihan strawberry seger kana kuéh vanili kanggo ngadamel kuéh stroberi?



Naha anjeun kantos ningal pidéo anu dipanggang dimana aranjeunna ngan ukur nyéot strawberry seger sareng nambihan kana adonan jajan sareng ngaku raoseun endah pisan? Hapunten, tapi éta bohong ageung pisan.

Nalika strawberry dipanggang, henteu ngan ukur kaleungitan rasa stroberi na tapi ngarobah warna kulawu anu anéh sareng sedih. Sabenerna siga kantong buah buruk dina adonan jajan. TEU ngeunah pisan!

Dina tés munggaran kuring, kuring nyetak sababaraha strawberry seger sareng nyaring jus. Kuring nambihan strawberry anu dicincang kana adonan sareng jus kana susu. Kuring dikurangan jumlah susu anu sami sareng jus anu kuring tambih janten kuring henteu nambihan langkung cairan kana adonan kuring. Kuring ngirangan gula ku 1 oz kanggo akun gula naon dina strawberry. Kuring yakin éta moal jalan tapi kuring ngan ukur hoyong mastikeun. Sakumaha anu kuring sieun, kuéh ieu baseuh pisan, padet, sareng coklat. Sanés jajan strawberry anu saé anu kuring bayangkeun.

resep jajan stroberi goréng

Tés Kue Stroberi Kering-Kering

Dina tés ieu, kuring mutuskeun pikeun nganggo stroberi garing. Pasti moal gampang dipilarian seger tapi seuseueurna tempat ngalaksanakeunnana. Aranjeunna ogé henteu mirah. Kantong 1,7oz hargana sakitar $ 4. Abdi nganggo sadayana kantong.

Kuring groundberry strawberry kuring dina coét rempah, ayak kaluar sakumpulan ageung sareng nambihan kana bahan garing kuring. Kuring rasana jajan ieu panginten peryogi sababaraha uap tambahan janten kuring naék cairan sareng nambihan minyak nabati sakedik. Kuring ogé nambihan sentuhan ngawarnaan tuangeun beureum sareng beureum pikeun ngontrak coklat.

kueh stroberi soggy

Kueh ieu saé saé pisan! Crumb éta saé pisan, rasa éta raos pisan, rasa strawberry tart sareng pasti meunang dina buku kuring! Tapi kuring masih milarian resep anu nganggo strawberry NYATA.

Kuring mutuskeun pikeun ngalakukeun hiji deui tés.

Kue strawberry seger didamel nganggo réduksi strawberry

Kuring parantos nyobian nganggo pangurangan stroberi dina tés samemehna tapi téksturna masih gummy. Kali ieu kuring nyobian ngirangan cairan langkung jauh supados ngirangan kandel pisan. Kuring ogé nambihan jeruk nipis pikeun nguatkeun rasa tina rasa strawberry.

emulsi stroberi

Kuring ogé nganggo emulsi stroberi tibatan ekstrak stroberi (henteu diperyogikeun tapi ngabantosan ku warna sareng rasa). Kuring ogé nambihan sababaraha tetes pewarna tuangeun listrik listrik pikeun kéngingkeun warna pink anu kuring pilari.

Hasilna? Kue strawberry anu luar biasa beueus sareng lemes anu raoseun sapertos strawberry.

kueh stroberi seger

Kuring budak anjeun henteu, kuring ngagorowok bungah nalika motong kana kuéh ieu! Remah ieu PERFECT! Raosna endah! Kuring lumayan lumpat ka sadaya rohangan bumi maksa putri, salaki sareng asistén sadayana kanggo nyobian kuéh langsung. Abdi hoyong mastikeun yén kuring henteu ngan ukur gélo. Éta ieu anu nyata!

Rave ulasan di sakuriling! * diri tinggi-lima *

kumaha ngadamel kueh stroberi seger sareng strawberry buttercream

Kumaha cara ngirangan strawberry

  1. Ngagabungkeun strawberry sareng gula anjeun dina panci sedeng. Upami aranjeunna beku, corétan heula. Upami aranjeunna seger cabut puncak sareng rendang kana sakumpulan. Campur sareng campuran blénging upami anjeun resep pangirangan lancar.
  2. Bawa campuran kana kulub teras teraskeun dugi ka handap sareng ngantepkeun dididih. Kadang-kadang aduk pikeun nyegah kahuruan.
  3. Sakali pangirangan stroberi kandel sapertos témpél tomat, anjeun saé pikeun indit!
  4. Campur jeruk nipis, jus sareng uyah.
  5. Hayu réduksi strawberry tiis sateuacan dianggo dina adonan jajan anjeun. Kuring nganggo satengah dina adonan sareng satengah dina ibun!

resep réduksi strawberry

Kumaha cara ngadamel kueh lapisan strawberry anjeun

Upami anjeun peryogi langkung seueur inpormasi ngeunaan ibun sareng ngeusian jajan, parios kuring kumaha ngadamel tutorial jajan munggaran anjeun

  1. Pastikeun muih anjeun tiis atanapi bahkan beku sawak nalika ditumpuk supados langkung gampang ditangan. Motong ujung coklat sareng puncak upami hoyong.
  2. Ngadamel buttercream anjeun sareng ngalipet dina sésana strawberry réduksi kanggo frosting strawberry anu seger sareng ngeunah!
  3. Pasang lapisan mimiti jajan stroberi anjeun ka handap teras sumebar dina lapisan ibun. Coba tetep rata.
  4. Tempat lapisan jajan anjeun salajengna di luhur sareng balikan deui sareng lapisan sésana.
  5. Tutup sadayana jajan dina lapisan ipis strawberry buttercream teras adus dina kulkas salami 20 menit dugi ka buttercream pageuh. Ieu disebut jas remah.
  6. Ibunkeun kuéh ku lapisan akhir buttercream sareng hias sakumaha dipikahoyong! Kue ieu kedah didinginkan dugi didamel. Ngidinan jajan dina suhu kamar salami 2 jam sateuacan dilayanan. Kueh tiis henteu raoseun pisan!

Kuring miharep anjeun resep resep ieu! Punten kaitkeun kana resep ieu upami anjeun nyiptakeun supados kuring tiasa ningali ciptaan anjeun!

keureut kueh stroberi

Kue Strawberry Seger Sareng Resep Stroberi Buttercream

Kue stroberi seger ieu didamel tina réduksi stroberi seger! Kue anu beueus sareng lembut sareng warna pink anu éndah. Kue sampurna pikeun usum panas! Resep ieu ngajantenkeun tilu bungkus kuéh 8'x2 'ku buttercream strawberry sareng ngeusian strawberry. Waktos Persiapan:dua puluh mnt Waktos Masak:lima puluh mnt Total Waktos:1 hr 10 mnt Kalori:603kcal

Bahan-bahanna

Bahan Kue Stroberi Seger

  • 14 ons (397 g) tipung sagala tujuan
  • 1 1/2 sendok soda kuéh
  • 1 séndok téh soda kuéh
  • 1/2 séndok téh uyah
  • 8 ons (226 g) mentega henteu asin suhu kamar
  • 10 ons (284 g) gula pasir
  • 1 séndok téh sari vanili
  • 1/2 séndok téh sari jeruk nipis
  • 1 1/2 séndok téh emulsi stroberi atanapi ekstrak, kuring nganggo emulsi bakery minyak LorAnn
  • zest hiji Lémon
  • 1 Séndok jeruk nipis seger
  • 6 ons (170 g) bodas endog suhu kamar
  • 4 ons (113 g) réduksi strawberry suhu kamar
  • 6 ons (170 g) susu suhu kamar, susu sadayana anu pangsaéna
  • 1/2 séndok téh Warna dahareun pink Abdi nganggo gél pink listrik Americolor

Pangurangan Stroberi

  • 32 ons (907 g) strawberry seger atanapi beku cair
  • 1 séndok téh jeruk nipis
  • 1 Séndok jeruk nipis
  • 1 nyiwit uyah
  • 4 ons (113 g) gula pilihan

Frosting Strawberry Buttercream Gampang

  • 4 ons (113 g) bodas endog pasteurisasi
  • 16 ons (454 g) mentega henteu asin suhu kamar
  • 16 ons (454 g) gula tipung
  • 1/2 séndok téh uyah
  • 1 séndok téh sari vanili
  • 4 ons (113 g) réduksi strawberry suhu kamar

Parabotna

  • Ngadeg mixer sareng sambel sareng sambel (atanapi mixer tangan)
  • Skala Kadaharan
  • Tilu, kuali buleud 8'x2 '
  • Rak kawat

Pitunjuk

Parentah Ngirangan Stroberi

  • Abdi nyarankeun ngadamel pangirangan ieu sadinten sateuacan anjeun siap ngadamel kuéh anjeun.
  • Tempat strawberry anu seger atanapi dicairkan, kana panci sedeng. Opsional: campuran strawberry nganggo blénder emersion upami anjeun resep tekstur leueur strawberry.
  • Panas dina sedeng-luhur sareng tambahkeun gula (upami hoyong), jeruk nipis, jeruk nipis sareng uyah. Aduk sakapeung pikeun nyegah kahuruan.
  • Sakali bubbling, ngirangan panas kana sedeng-lemah sareng lalaunan ngirangan dugi berries mimiti rusak sareng campuranna dikirangan sakitar satengah. Ieu bakal waktos sakitar 20 menit. Upami campuran anjeun parantos ngirangan satengah sareng masih berair, teraskeun masak dugi sadayana cairanna pareum.
  • Kadang-kadang aduk campuran pikeun nyegah ngaduruk. Anjeun kedah ngeureunkeun sakitar 2 gelas pengirangan stroberi kandel anu katingalina sapertos saos tomat. Mindahkeun kana wadah anu sanés sareng ngantepkeun tiis sateuacan dianggo.
  • Anjeun tiasa nganggo sababaraha pangirangan kanggo adonan jajan, sababaraha kanggo ibun sareng sésana kanggo ngeusian antara lapisan kuéh kanggo beueus tambahan. Ngirangan sésa tiasa disimpen dina kulkas dugi ka saminggu atanapi beku salami 6 bulan.

Parentah Kue Stroberi

  • CATETAN: Penting pisan yén sadaya bahan suhu kamar anu didaptarkeun di luhur mangrupikeun suhu kamar sareng henteu tiis atanapi panas.
  • Pastikeun nyandak réduksi stéberi anjeun tina kulkas 1 jam sateuacan ngadamel kuéh anjeun supados dugi ka suhu kamar.
  • Saluyukeun rak oven kana posisi tengah sareng panaskeun dugi ka 350ºF / 176ºC.
  • Gajih panci jajan tilu 8 'ku kué atanapi kuali dileupaskeun
  • Dina mangkok sedeng anu kapisah, kocok sasarengan susu, réduksi stroberi, emulsi stroberi, sari vanili, sari lemon, jeruk nipis, jeruk nipis, sareng pewarna tuangeun pink.
  • Dina mangkok sedeng anu kapisah, kocok babarengan tipung, baking powder, baking soda sareng uyah.
  • Tambihkeun mantega suhu kamar kana mixer nangtung anjeun sareng kantétan dayung sareng sambel kalayan kecepatan sedeng dugi ka rata sareng ngagurilap, sakitar 30 detik.
  • Laun-laun Sprinkle dina gula, ngéléhkeun dugi campuran mengembang sareng ampir bodas, ngeunaan 3-5 menit.
  • Tambahkeun endog bodas hiji-hiji, ngéléhkeun 15 detik di antawisna. Campuran anjeun kedahna katingali kohesif dina titik ieu. Upami éta katingali ngagulung sareng rusak, mantega atanapi endog anjeun bodas teuing tiis.
  • Campur kalayan gancang sareng tambihan sakitar sapertilu tina bahan garing kana adonan, dituturkeun langsung ku sakitar campuran susu, gaul dugi bahan ampir dilebetkeun kana adonan. Ngulang prosés 2 kali deui. Nalika adonan katingali dicampur, lirénkeun adun sareng kerok sisi mangkok ku spatula karét. Upami éta katingalina sapertos és krim, anjeun leres!
  • Bagikeun adonan rata dina panci anu tos disiapkeun. Lemeskeun cangkéngna nganggo spatula karét.
  • Panggang kueh di 350ºF / 176ºC dugi ka aranjeunna raoseun di tengahna sareng odol kaluar bersih atanapi ngan ukur aya sababaraha remuk, sakitar 30-35 menit.
  • Tempatkeun panci dina luhureun rak kawat sareng antepkeun 10 menit. Teras jajankeun kuéh anjeun kana rak sareng kerénkeun sadayana.
  • Sakali leuwih tiis, bungkus unggal lapisan dina bungkus plastik sareng kulkas atanapi katirisan sateuacan dipasang kuéh anjeun.

Parentah Buttercream

  • Tempatkeun bodas endog sareng gula tipung dina mangkok mixer standar. Ngagantelkeun sambel sareng ngagabungkeun bahan-bahan dina lemah teras pecut dina luhur salami 5 menit
  • Tempatkeun bodas endog pasteurisasi sareng gula tipung dina mangkok mixer stand anjeun. Tambahkeun kantétan whisk sareng ngagabungkeun bahan-bahan dina low, teras pecut dina luhur salami 5 menit.
  • Tambihkeun kana mentega lemes anjeun dina sakumpulan sareng pecut dina luhur 8-10 menit dugi ka bodas pisan, hérang sareng ngagurilap. Éta panginten katingali ngagulung sareng konéng mimitina, ieu normal. Terus dikocok.
  • Tambahkeun dina réduksi stroberi, ekstrak vanili sareng uyah sareng teraskeun sebatan dugi dilebetkeun.
  • Opsional: Pindah kana kantétan dayung sareng gaul dina low 15-20 menit supados buttercream lemes pisan sareng ngaleupaskeun gelembung hawa.

Ngahias kuéh

  • Simpen lapisan mimiti jajan stroberi anjeun kana piring jajan atanapi papan jajan. Motong kubah upami diperyogikeun ku péso anu seukeut janten luhur jajanna rata.
  • Tambihkeun lapisan anu ipis pisan atanapi pangirangan anjeun tina permukaan dipotong. Ieu ngabantuan ngaleos kana jajan sareng nambihan kalembaban sareng rasa strawberry.
  • Tambahkeun lapisan buttercream strawberry, kuring némbak sakitar 1/4 '. Lemeskeun ku spatula offset anjeun dugi rata.
  • Frost luar jajan anjeun ku buttercream sésa sareng ngahias ku seger. stroberi upami hoyong.

Catetan

Catetan Kue:
  1. Pastikeun sadaya bahan anjeun (bule endog, susu, mentega, pangirangan) suhu kamar atanapi haneut sakedik supados adonan anjeun henteu ngagulung.
  2. Pikeun kasuksésan anu pangsaéna, anggo skala dahareun pikeun beurat bahan anjeun. Ngarobih resep ieu kana cangkir tiasa nyababkeun gagal. Maca tulisan blog kuring ngeunaan cara ngagunakeun skala pikeun langkung seueur inpormasi.
  3. Abdi nganggo Americolor listrik pink ngawarnaan kadaharan pikeun kéngingkeun warna pink abdi anu éndah. Éta sigana siga selingkuh, tapi upami anjeun henteu nambihan, warna tina strawberry bakal dipanggang sareng jajan anjeun bakal kulawu.
  4. Abdi nganggo abdi Bosch Universal Plus mixer kanggo ieu, tapi anjeun tiasa nganggo naon waé mixer KitchenAid atanapi mixer tangan.
  5. Anjeun kedah nganggo WHITES endog pikeun resep ieu, konéng tina endog tiasa ngahurungkeun bagian jero persik jajan anjeun.
  6. Abdi resep nganggo minyak LorAnn emulsi roti strawberry, tapi anjeun ogé tiasa nganggo sari.
Catetan Pangurangan:
  1. Nalika ngadamel pangirangan anjeun, tujuanana pikeun ngaluarkeun cairan sabisa-bisa tanpa ngaduruk strawberry. Campuranna kedahna sapertos saos tomat kandel sareng bakal ngirangan satengah.
  2. Anjeun tiasa nganggo sababaraha pangirangan kanggo adonan jajan, sababaraha kanggo ibun sareng sésana kanggo ngeusian antara lapisan kuéh kanggo beueus tambahan. Ngirangan sésa tiasa disimpen dina kulkas dugi ka saminggu atanapi beku salami 6 bulan.
Catetan Stroberi Buttercream:
  1. Pastikeun ibun anjeun terang pisan sareng bodas sateuacan nambihan puri. Masihan raos, upami masih raos sapertos mantega, teraskeun dikocok dugi ka raos sapertos és krim manis.
  2. Upami buttercream anjeun katingali ngagulung, tiris teuing. Candak 1/2 cangkir buttercream teras lebur dina gelombang mikro dugi ka nembé nembus dilebur. Sakitar 10-15 detik. Tuang deui kana buttercream anjeun, sareng gaul dugi krim.

Gizi

Ngalayanan:1ngalayanan|Kalori:603kcal(30%)|Karbohidrat:63g(dua puluh hiji%)|Protéin:3g(6%)|Gajih:39g(60%)|Gajih jenuh:24g(120%)|Kolesterol:102mg(3. 4%)|Natrium:222mg(9%)|Kalium:89mg(3%)|Serat:1g(4%)|Gula:lima puluhg(56%)|Vitamin A:1190IU(24%)|Vitamin C:2.9mg(4%)|Kalsium:37mg(4%)|Beusi:0,8mg(4%)

Resep kueh stroberi pangsaéna didamel nganggo strawberry asli! Rasa anu endah sareng super beueus