Resep Fondant (LMF)

Resep Fondant Anu Ngeunah Raos Ngeunah, Gampang Gampang Gawe, Henteu Cimata Atawa Ngeunaan Kulit Gajah

Resep fondant ieu mangrupikeun favorit di antara tukang roti hobi sareng tukang roti profesional anu sami. Lemes, lemes, gampang pikeun. damel sareng resep pisan! Resep fondant ieu saé pisan anjeun moal kedah mésér fondant anu mahal deui.



Resep fondant kuring (fondant LMF) mangrupikeun anu munggaran anu kantos diterbitkeun taun 2010 deui nalika kuring masih Perusahaan Kue Artisan sareng masih resep kuring anu paling dibagikeun.



Fondant dasarna nyaéta playdough anu tiasa didahar anu déwasa umur dalapan taun anjeun pikahoyong. Upami fondant biasa dimakan playdough maka fondant marshmallow mangrupikeun liat anu tiasa didahar. Éta langkung serbaguna, langkung gampang dianggo sareng langkung raoseun (kuring henteu nyarankeun anjeun tuang liat).



resep fondant fondant LMF anu manjang, henteu

Resep fondant kuring parantos didamel deui, diterbitkeun deui sareng dirobih ku rébuan tukang roti, caker sareng blogger. Éta janten populér pisan éta bahkan dingaranan LMF (liz marek fondant) ku éta peminat anu pangageungna. Kuring bébéja mangtaun-taun yén ngadamel fondant 'teuing nyéépkeun waktos' atanapi 'heuras teuing kana pangadun'. Poe ieu parantos dipikaterang umum yén ngadamel fondant anjeun mangrupikeun cara anu paling ekonomis, lezat sareng gampang pikeun kéngingkeun fondant anu bermutu.

Marshmallow Fondant vs Fondant Biasa

resep fondant lmf



Nalika kuring mimiti ngahias jajan salaku hobi di 2008, hiji-hijina alat anu kuring terang nyaéta Wilton. Kuring bahkan henteu terang mérek fondant sanésna. Kuring henteu terang éta sesah dianggo sabab éta sadayana anu kuring biasa. Kuring ngan ukur nganggap nyandak 2-3 nyobian nutupan kuéh. Ieu ogé sateuacan média sosial sareng grup facebook janten seuseueurna caking mah tina perjuangan murni.

Pertama kali kantos nyobian ngadamel fondant mangrupikeun kabutuhan murni. Abdi parantos mesen menit terakhir sareng ujug-ujug mendakan diri tanpa cukup fondant pikeun ngalangkungan proyek kuring! Cue mode panik! Kuring milarian resep kumaha cara ngadamel fondant sareng meryogikeun ton masak sareng bahan anu kuring henteu ngagaduhan. Ok mogok hiji. Kuring mariksa resep 'fondant homemade easy' anu sanés anu ngan ukur meryogikeun dua bahan. Marshmallow sareng gula tipung. EPIK GAGAL. Éta retak, tore tur éta leres pisan berminyak? Henteu yakin kana kumaha éta mungkin. Kalayan asa-asa, kuring ngagabungkeun fondant anu gagal sareng sakitar 1/2 pon fondant wilton sisa. Kuring dicampurkeun, digulung sareng PIKIR pisan ku cara gampang nutupan kuéh! Teu aya cimata, teu aya tanda pock, teu aya gelembung! Sareng éta kumaha resep fondant terkenal kuring lahir.

Kanggo hasil anu langkung saé, cobian nempatkeun fondant ieu tibatan puncak kami resep jajan bodas sareng tingali kumaha ngeunah duanana dianggo babarengan.

Naha Naha Anjeun Nambihan Fondant Ka Fondant?

resep fondant



Kuring meunang patarosan éta pisan. Abdi ngartos. Sigana rada mundur pikeun nambihan fondant kana resep fondant tapi ngupingkeun kuring kaluar.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngadamel fondant marshmallow tanpa nambihan fondant anu tos dilakukeun TAPI moal janten manteng. Éta ngan moal. Kuring terang seueur jalma anu ngajantenkeun fondant marshmallow tanpa pre-made tapi ngan ukur henteu ngalaksanakeunana ogé sareng anjeun di dieu pikeun diajar ngeunaan fondant homemade TERBAIK di ditu sanés?

resep fondant



Alesan pikeun nambihan dina fondant saéna nyaéta ningkatkeun kamampuan kerja tina fondant buatan sareng anjeun dina dasarna ngadamel sakumpulan fondant anu murah anu henteu tiasa nedunan atanapi raoseun pisan kana sakumpulan anu langkung ageung, fondant super yummy.

Naon anu dilakukeun ku Fondant?

Toko mésér fondant tiasa didamel tina seueur hal tapi sacara umum, éta didamel tina gula, perasa sareng sababaraha jenis permén karét (kanggo ngajantenkeun manteng). Gumantung kana kombinasi anu pasti, tékstur fondant anjeun tiasa dibasajankeun lemes sareng caket kana mamah atanapi bahkan tangguh! Kuring sering nyarios ka saha waé anu nyarios yén aranjeunna henteu resep kana rasa fondant anu ngan resep coklat toko bahan makanan murah dibandingkeun sareng kopling, masalah kualitas. Henteu sadayana fondant didamel sami!

resep fondant

Saha waé anu tiasa nyebatkeun yén fondant anu saéna parantos aya.

Féminmén Marshmallow henteu ngagaduhan seueur bahan. Marshmallows nyayogikeun struktur utami. Marshmallow ngandung kalolobaan gula sareng gelatin. Sakedik pemendekan sayuran ngabantosan fondant tina garing. Bagéan anu pangsaéna nyaéta LMF paling saé nalika anjeun nganggo marshmallow anu murah pisan anu ngirangan harga per angkatan langkung jauh.

Naha Fondant Nyatana Goréng?

Fondant mangrupikeun hal anu biasa dilakukeun ku klien kuring ka kuring yén aranjeunna BENCI sateuacan a ngaraosan jajan kawinan . Kuring bakal seuri sareng ngagukguk sareng nyarios 'ok' tapi kuring terang yén sakali aranjeunna ngaraosan resep fondant marshmallow buatan abdi (disebat LMF ku pameget) kuring bakal ngahubungi. Henteu aya anu langkung nyugemakeun tibatan masrahkeun aranjeunna potongan leutik tina fondant sareng ningali raut wajahna tina 'Kuring pasti moal resep ieu' nepi ka ngajempolan murni, teras sakedik langkung mamah, seuri ageung, teras tungtungna 'OMG ieu saé pisan! ”

dimana abdi tiasa kéngingkeun macét jam 11-an

BOOM.

Fond marshmallow abdi parantos janten senjata rahasia kuring mangtaun-taun sareng ayeuna tiasa janten milik anjeun ogé.

Resep Fondant Gampang Pikeun Pamula

Resep Marshmallow Fondant

Janten anjeun hoyong damel sareng fondant tapi anjeun sieun! Abdi ngartos! Seueur pemula anu gugup damel sareng fondant sabab parantos nguping kumaha sesahna pikeun digawekeun! Tapi anjeun terang naon? Rahasia pikeun suksés nyaéta nyieun diri anjeun sorangan. Upami anjeun kénging retak, nyarek, kulit gajah, pockmarks, gelembung atanapi bahkan kagaringan, anjeun panginten nganggo fondant anu dipésér toko anu goréng-goréng teuing.

Upami anjeun leres-leres hoyong diajar sadayana ngeunaan dasar muih ngahias anjeun tiasa nonton séri kami dina Sugar Geek Show sareng upami éta henteu ngait anjeun, urang séri dasar jajan kawinan bakal!

Resep ieu gampang didamel, henteu nyandak bahan anu fancy sareng dianggo saé pas anjeun ngadamel (masih haneut).

Dupi anjeun Tiasa Fondant Tanpa Marshmallows?

Salah sahiji hal anu paling kerén anu kantos sumping tina resep LMF kuring panginten nyaéta DKF (Danettes Kosher Fondant). Réréncangan abdi Danette henteu tiasa tuang gelatin janten anjeunna nyiptakeun resep fondant anu gampang dilakukeun sapertos LMF tapi nganggo fluff marshmallow tibatan marshmallow anu murah. Éta tiasa dianggo ogé sareng halal!

Tips Pikeun Gawe sareng Fondant

Resep Fondant Hideung

Ieu sababaraha tips séjén pikeun damel sareng fondant buatan sendiri. Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan dasar hiasan kuéh dina séri hiasan kuéh dasar kami.

  • Gulung fondant anjeun ipis. 1/8 ″ mangrupikeun tempat anu saé supados fondant anjeun henteu luhuh, anjeun tiasa kéngingkeun ujung-ujungna seukeut sareng anjeun tiasa kéngingkeun hasil tina hiji angkatan.
  • Dingin kuéh anjeun sateuacan anjeun nutupan éta. Pastikeun anjeun buttercream atawa ganache nyaéta saé sareng tiis (tapi henteu beku) sateuacan anjeun nutupan kuéh pikeun hasil anu pangsaéna.
  • Gulungkeun fondant anjeun langkung ageung tibatan anu anjeun peryogikeun. Kasalahan pamula umum nyaéta ngaluncurkeun fondant anu leutik teuing teras anjeun kéngingkeun ton ruffles sareng lawon sakitar dasar jajan. Upami anjeun ngagulung potongan anu langkung ageung, éta sacara praktis nutupan dirina.
  • Kaayaan fondant anjeun sateuacan anjeun nganggo. Kacuali anjeun ngan ukur nyieun, maka teras-teras haneutkeun fondant anjeun sareng knead ogé dugi éta saé sareng manjang. Fondant tiis resep cimata.
  • Upami anjeun gaduh sababaraha tingkatan pikeun nutupan, tutup heula anu pangageungna sareng jalan turun ka anu pangleutikna pikeun nguntungkeun tina fondant anjeun. Hiji angkatan LMF bakal nutupan babak 10 ″ -8 ″ -6 ″ ku sakedik sakedik upami anjeun ngagulung dugi ka 1/8 ″ kandel.

Kumaha Kumaha Anjeun Warna Fondant?

kumaha warna fondant

Sakali anjeun ngawasaan ngadamel resep fondant buatan anjeun anu lezat, anjeun panginten hoyong warnana resep fondant anjeun . Koncina didieu nyaéta mastikeun anjeun henteu nganggo teuing ngawarnaan tuangeun. Upami anjeun nganggo teuing éta tiasa nyababkeun ngarusak konsistén fondant anjeun sareng éta bakal katingalina sapertos ngagaduhan liang sakedik.

Upami anjeun hoyong a warna lampu tina fondant anjeun ngan saukur tiasa nambihan sakedik warna kana fondant bodas anjeun tapi upami anjeun hoyong warna super cerah atanapi warna poék sapertos kitu fondant hideung atawa fondant beureum maka anjeun kedah nambihan warna nalika prosés ngajantenkeun hasil anu pangsaéna.

Parabot Dapur Pikeun Ngadamel Marshmallow Fondant

Adun kitchenaid Nalika kuring mimiti ngahias, kuring ngagaduhan KitchenAid anu saderhana saderhana. Éta pisan anu anjeun peryogikeun pisan! Resep ieu langkung saé upami didamel dina ukuran klasik.

Kumaha Cara ngadamel Fondant

  1. Gelombang mikro 1 pon marshmallow dina ledakan 30 detik dugi ka lebur sapinuhna
  2. Tambihkeun cai anjeun sareng tuang marshmallow lebur kana mangkok mixer stand sareng hook adonan anu dipasang
  3. Tambihkeun dina pondok sayur anjeun
  4. Ngamimitian nambihan sadayana gula tipung anjeun sacangkir dina hiji waktos, tinggalkeun hiji cangkir
  5. Hayu campuran fondant anjeun dina rata dugi ka rata, ieu tiasa 5 menit atanapi langkung
  6. Gosok fondant tina mangkok sareng spatula kana mangkok anjeun tina gula tipung sésana
  7. Knead campuran dugi sadayana gula tipung dilebetkeun
  8. Panaskeun toko anjeun mésér fondant salami 30 detik sareng nambihan kana fondant marshmallow
  9. Knead dugi fondant tiasa manteng sapertos taffy tanpa putus

Kumaha cara ngadamel fondant sareng marshmallows, tipung gula, pondok sayuran sareng toko sakedik mésér fondant

Pikeun nyiptakeun resep ieu, anjeun bakal kedah toko sakedik mésér fondant. Éta henteu kedah janten Wilton tapi éta anu kuring sayogi di dieu sareng super murah TAPI anjeun tiasa kéngingkeun éta langkung mirah upami anjeun nganggo kupon. Kuring kéngingkeun fondant kuring ti Jo-Anns atanapi Michaels sareng sok aya kupon boh online atanapi dina aplikasi. Anjeun badé mésér kotak ageung (5 lbs) teras nganggo kupon pikeun diskon 40%. Anjeun tiasa daptar pikeun kéngingkeun kupon langsung dina aplikasi atanapi dina halaman wéb. Unggal kotak 5 l bakal ngadamel EMPAT batch fondant sareng langkung mirah mésér kotak ageung tibatan ngagaleuh hiji kotak alit.

kupon fondant

Anjeun ogé tiasa mésér fondant di Amazon sareng kadang langkung mirah tibatan ngagaleuh éta jalma bahkan ku kupon sareng anjeun kéngingkeun pengiriman barang gratis sareng Amazon Prime.

Hal anu salajengna nyaéta marshmallow. Kuring mésér milik abdi ti Winco tapi upami anjeun teu gaduh Winco, tinggal milari marshmallow merk toko murah. Jet-puff condong teuing tangguh pikeun kuring sareng garing. Anjeun peryogi kantong 1 pon. Di Winco hiji kantong abdi hargana .87!

Éta mangrupikeun bahan utami ngadamel marshmallow fondant anu raoseun endah sareng henteu luh atanapi garing. Upami anjeun gaduh patarosan payun sareng kantunkeun dina koméntar kanggo kuring sareng tong hilap nonton video dina resepna ningali kumaha kuring ngadamel resep fondant marshmallow kuring.

seuseueurna 3-an didamel di buruan

Resep sanés anjeun bakal resep

Resep jajan vanili pangsaéna
Kumaha cara nutupan kuéh dina fondant
Resep ibun buttercream gampang

Resep Fondant (LMF)

Resep fondant anu henteu nyabak, nyarek atanapi nampi kulit gajah! Resep karesep ti tukang roti hobi sareng dekorator jajan propésional ogé! Waktos Persiapan:5 mnt Waktos Masak:25 mnt Total Waktos:30 mnt Kalori:1469kcal

Bahan-bahanna

Bahan-bahanna

  • 32 oz (907 g) gula tipung diayak (disebut ogé gula kawung, gula gula)
  • 16 oz (454 g) marshmallow Merk WinCo, Hy-Top, Aldi, sareng Campfire dianggo paling saé
  • dua puluh oz (567 g) Wilton fondant Satin Ice fondant ogé bakal jalan
  • dua séndok (dua séndok) cai haneut Pikeun kelir poek, anggo 1 sdm cai haneut sareng gelas warna 1 séndok tuangeun
  • 4 oz (113 g) pemendekan sayur Disebut ogé gajih sayuran bodas, trex, kopha

Pitunjuk

Kumaha cara ngadamel fondant

  • Ayak gula tipung teras sisihkeun dina mangkok ageung.
  • Teundeun sayuran pondok dina mangkok mixer nangtung.
  • Panaskeun marshmallow salami 40 detik dina gelombang mikro dina luhur (atanapi dina kompor luhur). Aduk sareng séndok.
  • Tempatkeun marshmallows deui kana gelombang mikro sareng panaskeun salami 30 detik (atanapi dina kompor luhur). Aduk sareng séndok.
  • Panas marshmallow (terakhir waktos!) Salami 30 detik dina gelombang mikro (atanapi dina kompor). Marshmallows kedah ooey-gooey dina titik ieu sareng siap ditambihan kana mangkok mixer. Tuangkeun cai anjeun dina luhur marshmallow supados aranjeunna ngaleupaskeun tina sisi mangkok. Tuang kana mangkok kalayan pondok sayuran
  • Hurungkeun mixer nangtung dina setting panghandapna (setélan 1 dina mixer stand Kitchenaid) kalayan kantétan adonan Tambihkeun kana satengah gula tipung anu diayak anjeun, sacangkir ukur dina hiji waktos, sareng ngantep gaul salami 2 menit. Éta bakal atos ningali heula
  • Entong liren campuran dugi ka nempel dina sisi mangkok sareng katingalina rata. Tambahkeun dina cangkir gula tipung anu sanés.
  • Tarik fondant tina gagantel panci adonan ku cara nempatkeun sayuran pondok tina ramo sareng narik éta tina cangkéng.
  • Candak campuran lemes tina mangkok teras lebetkeun kana mangkok ageung sareng sésa gula tipung.
  • Haneut fondant Wilton dina gelombang mikro pikeun 40 detik sareng tambahkeun kana mangkok ageung sareng gula bubuk sareng campuran marshmallow.
  • Knead dugi gula tipung, marshmallow sareng fondant Wilton seuseueurna dilebetkeun. Anjeun moal nganggo sadayana tipung gula gumantung kana iklim anjeun sareng éta saéstuna henteu kunanaon.
  • Tarik fondant sapertos taffy dugi ka manjang sareng rata. Upami masih aya bintik-bintik anu atos atanapi robih, lebetkeun sadayana dina gelombang mikro salami 30-40 detik supados leres-leres panas sareng tarik sapertos garing kalayan pondok tina panangan anjeun dugi ka ditarik tanpa rusak
  • Simpen dina kantong pos-konci dina suhu kamar. Fondant bakal tetep mangbulan-bulan dina kantong zip-lock. Pikeun dianggo deui, reheat sareng knead ogé dugi ka manteng sateuacan unggal dianggo. Anjeun tiasa nambihan warna sakumaha anu dipikahoyong tapi kanggo warna anu poék, anjeun kedah nambihan nalika prosés pergaulan atanapi anjeun tiasa kéngingkeun caket.

Gizi

Kalori:1469kcal(73%)|Karbohidrat:318g(106%)|Protéin:duag(4%)|Gajih:25g(38%)|Gajih jenuh:6g(30%)|Natrium:96mg(4%)|Gula:287g(319%)|Kalsium:3mg|Beusi:0.4mg(dua%)

Resep fondant pangsaéna didamel tina marshmallows! Raos soooo saé! Éta bakal ngajantenkeun pameget fondant ti anjeun!