Ermine Frosting

Frosting Ermine hampang, lemes sareng henteu teuing amis

Frosting Ermine (disebut ogé frosting roux atanapi frosting susu pindang) didamel ku masak tipung sareng gula sareng susu kanggo ngadamel némpelkeun amis. Témpél ieu teras dikocok kana mentega anu lembut dugi ka hampang sareng lemes. Vanili sareng uyah ditambih kanggo panyedap.

nyaéta kuéh buludru beureum ngan kuéh coklat

ermine ibun



Ieu bisa disada sapertos prosés anu anéh (éta tumaros pikeun kuring mimitina) tapi éta mangrupikeun ibun anu lezat! Frosting Ermine ngingetkeun kuring kana és ibun anu anjeun mendakan dina ding dong atanapi twinkie. Cahaya pisan sareng ampir resep dikocok krim .



Ibun ieu henteu ngagaduhan endog dina jerona janten alternatif anu hadé pikeun Swiss Meringue Buttercream upami anjeun hoyong ibun hampang tapi henteu tiasa gaduh endog.

Naon rasa ermine frosting?

Frosting Ermine saleresna raos pisan! Kuring ngaku ngadamel roux sigana henteu ngeunah pisan tapi saatos kuring raos, kuring tiasa ningali naha émis mangrupikeun ibun tradisional anu dianggo sareng kuéh buludru beureum . Éta saé pisan!



Ibun super lemes sareng krim. Rasa vanili anu saé sareng henteu raos tina tipung. Abdi janji.

ermine frosting piped kana rosettes on cake

kumaha ngadamel kembang tina icing

Kumaha cara ngadamel émis émis?

Ngadamel ibun émis saleresna mah saderhana.



  1. Ngagabungkeun tipung sareng gula anjeun dina panci ukuran sedeng sareng roti bakar dina panas anu sedeng kanggo sababaraha menit pikeun masak tipung.
  2. Tambahkeun dina susu anjeun sareng aduk pikeun ngagabung. Bawa ku simmer sareng dikirangan janten panas sedeng. Masak dugi campuran kentel. Pastikeun anjeun aduk teras-terasan pikeun nyegah susu tina kobong.
  3. Tuang campuran kana mangkok tahan panas sareng tutup ku bungkus plastik (pastikeun palastik némpél kana permukaan campuran) sareng ngantepkeun tiis. Kuring nempatkeun milik kuring dina kulkas.
  4. Tempatkeun mantega anjeun dina mangkok mixer stand anjeun sareng whisk anu dipasang. Kocok dugi ka hampang sareng lemes.
  5. Tambahkeun campuran tipung anjeun kana mantega anjeun sakedik sakaligus. Abdi nganggo séndok tapi anjeun ogé tiasa nganggo kantong piping atanapi ngukur cangkir.
  6. Tambahkeun vanili sareng uyah anjeun sareng anjeun parantos réngsé!

Naha émis émis kedah didinginkan?

Ibun ieu tiasa ditingal dina suhu kamar salami 6 jam salami éta henteu panas teuing. Anjeun teu kedah ngagaduhan buttercream dina panas teuing. Kusabab éta ngandung susu maka sésana kedah didinginkan dugi ka saminggu atanapi beku dugi ka 6 bulan. Sarua jeung aing kiju krim.

Frosting Ermine kedah didahar dina suhu kamar. Bawa kuéh anjeun tina kulkas sajam atanapi dua jam sateuacan dikonsumsi.

ermine frosting piped on a bari buludru cupcake



Dupi anjeun nganggo émosi émis dina fondant?

Ibun ieu pastina cekap cekap pikeun dianggo dina fondant tapi kuring resep ngagunakeunana salaku ngeusian sareng nganggo ibun anu langkung kentel sapertos buttercream kuring anu gampang pikeun luar.

Anjeun tiasa ogé pipina émis ibun kalayan gampang.

cookies gula loteng tanpa krim haseum





Ermine Frosting

Frosting Ermine hampang, krim sareng didamel sareng tipung asak salaku agén kentel. Mindeng disebut ibun tipung atanapi ibun susu anu digodog. Waktos Persiapan:10 mnt Waktos Masak:30 mnt Total Waktos:40 mnt Kalori:107kcal

Bahan-bahanna

Bahan-bahan Frosting Ermine

  • 14 oz (397 g) gula pasir
  • 3 oz (85 g) tipung
  • 16 oz (454 g) susu sakabeh
  • 16 oz (454 g) mentega henteu asin suhu kamar
  • dua TSP sari vanili
  • 1/4 TSP uyah

Pitunjuk

Parentah Frosting Ermine

  • Kocok babarengan tipung sareng gula anjeun dina panci sedeng kalayan panas sedeng. Masak sakitar 2 menit kanggo roti bakar tepung.
  • Lalaunan nambah susu anjeun, dikocok pikeun ngahijikeun sareng nyandak panas anjeun sedeng-luhur. Kocok teras-terasan dugi ka campuran kentel sareng puding sapertosna. Tutup ku bungkus plastik sareng teraskeun tiis.
  • Tambahkeun mantega anjeun kana mangkok mixer dudukan anjeun sareng whisk di luhur dugi ka hampang sareng lemes. Lalaunan tambihkeun dina campuran tipung anjeun anu diseuseuh hiji séndok sakaligus nalika mecut. Ngagabung lalaunan ngasuransikeun buttercream lemes.
  • Tambahkeun vanili sareng uyah anjeun dugi ka sadayana krem ​​teras anjeun tiasa ibun kueh anu didinginkan anjeun.

Catetan

  1. Saatos frosting ermine anjeun mengembang sareng bodas, anjeun tiasa mecut dina 1/4 cangkir bubuk saringan koko kanggo ngadamel coklat ieu.
  2. Pastikeun campuran tipung anjeun leres-leres asik sateuacan ngadamel ibun anjeun
  3. Frosting Ermine henteu tiasa dianggo énjingna. Langkung saé nganggo éta langsung saatos anjeun nyababkeun sabab condong 'diatur' sareng henteu tetep krem.
  4. Frosting Ermine henteu cocog pikeun dianggo dina fondant sabab lemes pisan tapi langkung saé pikeun dianggo salaku ngeusian antara lapisan.

Gizi

Ngalayanan:duaoz|Kalori:107kcal(5%)|Karbohidrat:9g(3%)|Gajih:7g(sabelas%)|Gajih jenuh:4g(dua puluh%)|Kolesterol:dua puluhmg(7%)|Natrium:16mg(1%)|Kalium:lima belasmg|Gula:8g(9%)|Vitamin A:240IU(5%)|Kalsium:13mg(1%)|Beusi:0,1mg(1%)

Frosting Ermine didamel tina susu pindang, tipung, gula sareng vanili hampang, lemes sareng sapertos krim dikocok dina tékstur. Frosting Ermine mangrupikeun ibun tradisional anu ilaharna dipasangkeun sareng kuéh buludru beureum sareng henteu raoseun pisan anu ngajantenkeun populér pisan