Resep Cat Watercolor

Instruktur Tamu Angela Nino tina Kotak Dicét nunjukkeun kumaha ngadamel nabuhan cat cai.

Cat cai anu tiasa didahar mangrupikeun médium anu sampurna pikeun dianggo dina naon waé. Fondant, gumpaste, modeling coklat, icing karajaan, kertas wafer sareng seueur deui. Warna na réaksi pisan sapertos warna cai nyata sareng kusabab éta didamel ku alkohol, cairanana ngejat gancang pisan ngan ukur tinggal warna na. Ieu penting pisan sabab upami nganggo cai, cairanna condong ngabijilkeun gula sareng nyababkeun gangguan anu soppy.



warna cai anu tiasa didahar
Kuring mimiti diajar ngeunaan cat cai anu tiasa didahar tina Angela Nino anu luar biasa tina The Paint Box. Anjeunna ngadamel cookies anu luar biasa ieu kalayan épék cat artistik anu éndah. Anjeunna seniman dina haté sareng cookies na mangrupikeun sedeng dirina. Kuring resep pisan nalika anjeunna ngabagi resep ieu ka kami sabab éta leres-leres parantos janten pokok dina hiasan kuéh kuring sareng kuring sadayana ngagaduhan jenius na

top ageung lalaki di nba
Cookies Cat Cai Angela Nino
www.thepaintedbox.com

Pariksa tutorial lengkep tentang kumaha cara ngadamel cat cai anu tiasa didahar di handap ieu



farrah abraham sareng james deen sex tape



Cat cai anu tiasa didahar mangrupikeun médium anu sampurna pikeun dianggo dina naon waé. Fondant, gumpaste, modeling coklat, icing karajaan, kertas wafer sareng seueur deui.

Resep Cat Watercolor

Ngadamel warna cai anu tiasa didahar. Resep ti Angela Nino tina The Paint Box Waktos Persiapan:5 mnt Waktos Masak:0 mnt curing:1 d Total Waktos:1 d 5 mnt Kalori:190kcal

Bahan-bahanna

  • 4 ons jelas atawa alkohol sisikian anu buktina tinggi
  • 1 Séndok ngawarnaan dahareun

Pitunjuk

  • Tempatkeun ngawarnaan tuangeun anjeun kana toples gelas
  • Tuang di Everclear anjeun
  • Campur sareng tutup ku tutupna. Hayu campuran tiasa sapeuting.
  • Galur gumpalan gél. Ayeuna warna cai anu tiasa didahar anjeun siap dianggo.

Gizi

Ngalayanan:1oz|Kalori:190kcal(10%)