Resep Cookie Natal Gampang

Cookie Natal Gampang Anu Lemes, Super Enak Sareng Ngadamel Hadiah Hadé Dina Musim Liburan Ieu

cookies natal gampang



Kuring salawasna hoyong janten jalma anu ngadamel cookies Natal anu luar biasa. Kuring bakal janten jalma pangheulana ngaku kuring sanés hébat ti tukang ngadamel cookie! Kakuatan kuring pasti kagolongkeun katégori jajan. Henteu dugi ka nyobian ieu resep cookie gula gampang ti Susan Trianos anu panginten panginten aya harepan pikeun kuring! Abdi resep resep ieu kusabab éta ngahiji gancang, anjeun tiasa nyampur rasa ku resep sareng musim sareng cookies henteu kantos sumebar! Éta sapertos dunya anu paling hébat anu tiasa didahar-doh tapi anjeun terang ... langkung raos.

Usum liburan bieu dimimitian di sakuliling rumah tangga Marek tapi parantos Avil putri kami nyaéta majalah cocooan panon sareng ningali tangkal Natal di toko. Anjeunna parantos bungah ngeunaan 'hadiah' sareng Santa Klausa anu hébat Tapi ayeuna yuswa anjeunna opat, kuring hoyong anjeunna ngartos kabagjaan anu Méré kado anu janten basa cinta kuring ogé.



cookies natal gampang dipanggang sareng murangkalih



Janten taun ayeuna kuring ngadamel perjanjian sareng babaturan sareng kulawarga urang. Teu aya hadiah anu dipésér toko. Sagala hal anu urang pasihkeun ka silih kedah didamel ku tangan. Santa bakal nyangking anjeunna sababaraha cocooan ti 'toko kaulinan' tapi éta waé. Dinten urang bakal nyéépkeun milari hal-hal pikeun babaturan urang.

Sababaraha kado anu paling saé anu kuring émut nampi nalika kuring janten budak miskin anu tuwuh di nagara éta. Pakéan buatan tangan sareng quilts ti awéwé di garéja kami, pasokan seni ti Santa sareng cookies ti tatangga urang!

Janten henteu aya deui alesan pikeun jajan ieu. Taun ayeuna urang nuju diajar kumaha ngadamel cookies sareng urang bakal masihan aranjeunna kado!



cookies natal gampang dipanggang sareng murangkalih

Nalika milari cookies kanggo didamel, kuring sacara khusus milih cookies anu kuring pikir katingali ngeunah, sadayana tiasa didamel tina adonan cookie gula anu sami sareng dimana cukup saderhana kanggo kuring sareng budak umur opat taun. Lebetkeun di dunya cookies Natal panggampangna!

Resep Cookie Natal

Resep ieu ngaguruh !! Éta sadayana anu anjeun hoyongkeun resep cookie gula janten! Ngalembereh-di-anjeun-sungut lembut tapi rada garing! Super buttery sareng jumlah rempah anu sampurna. Resep cookie gula favorit kuring mutlak.



resep cookie gula pangsaéna

Hal kahiji anu anjeun pikahoyong nyaéta ngadamel adonan cookie gula anjeun. Kuring ngadamel kuring sapoé sateuacanna supados kuring gaduh sadidinten ngadamel cookie tanpa lirén di antara bari adonan cookie ngageter. Tétéla upami anjeun entong ngantepkeun adonan cookie anjeun cookies anjeun henteu raoseun saé sareng bakal nyebar deui sabab anjeun kedah masihan waktos tipung kanggo nyerep mentega sareng susu. Fakta élmu cookie gélo di ditu.

Sakali adonan kuki anjeun kaluar tina kulkas, éta bakal rada sesah tina dina kulkas tapi bakal lemes sakedap anjeun masak ku panangan anjeun.

Kumaha carana Colour Aduk Cookie



kumaha warna adonan cookie gula

Adonan cookie gula leres pisan. Éta sapertos anu anjeun teras-terasan hoyong maén-doh. Anjeun tiasa sacara gampil ngawarnaan ku warna kadaharan témpél gél sapertos pewarnaan makanan americolor. Ngan tambihan sababaraha tetes sareng gaul! Anjeun tiasa nganggo warna naon anu anjeun pikahoyong. Kuring nganggo sababaraha ngawarnaan kadaharan super beureum pikeun cookies Natal kuring.

Kumaha Cara Ngadamel Kue Kue Cookies

kumaha ngadamel cookies bonbon tiwu

Anjeun tiasa nambihan serelek ekstrak peppermint kana adonan cookie beureum anjeun (maksudna mah tapi hilap). Gulung basajan adonan beureum sareng bodas anjeun kana bola leutik, sakitar dua séndok unggal adonan. Teras gulungkeun bal kana oray anu panjangna sami.

kumaha ngadamel cookies bonbon tiwu

Avalon resep bagian ieu sareng bahkan damel padamelan oray kana bentukna tiwu.

Sakali anjeun ngadamel sadaya tiwu permen anjeun, tempatkeun kana lambaran cookie anu dijejeran parchment sareng kana freezer salami 15 menit.

kumaha ngadamel cookies bonbon tiwu

Sakali aranjeunna tiis, anjeun tiasa Panggang dina oven tos dipanaskeun nepi ka 350 ° F salami 12-14 menit dugi ka sisina nembé ngacungkeun coklat emas.

Kumaha Cara ngadamel Pinwheel Cookies

kumaha ngadamel cookies pinwheel

Pikeun ngadamel cookies Natal pinwheel kami, kuring ngawangun adonan cookie beureum kuring sésana kana sagi opat sakitar 1/4 ″ kandelna. Kuring ngawangun sababaraha adonan cookie biasa sareng cara anu sami sahingga ukuranana cocog. Upami adonan anjeun nempel, tinggal leburkeun permukaanna ku langkung tipung.

Teras anjeun ngan ukur tumpukan dua sagi opat dina saling sareng gulungkeun kana spiral anu ketang. Coba henteu kéngingkeun lolongkrang atanapi cookies anjeun bakal aya liang nalika anjeun motong éta.

kumaha ngadamel cookies pinwheel

Teras gulung log cookie anjeun kana sababaraha taburan. Kuring ngan ukur nganggo sababaraha pelangi non-peril Sprinkles sabab tahan dina oven. Saatos log anjeun ditutupan, aduh log dina freezer sakitar 30 menit.

Sakali cookies anjeun tiis anjeun tiasa nyiksikan kana cookies sakitar kandel 1/4 ″. Henteu kedah tiiseun aranjeunna langkung jauh. Ngan popokkeun kana oven sareng bakar salami 12-14 menit dugi ka mimiti coklat di gigir.

cookies pinwheel

Kumaha Cara Ngalebur Snowmen Cookies

Ayeuna kana cookies Natal anu langkung rumit. Pikeun cookies ieu kami peryogi sababaraha marshmallow, permén rolo, lebur permén coklat bodas sareng poék, tusuk gigi, kantong pipa sareng sababaraha taburan.

kumaha ngadamel cookie lebur salju

kuali buleud ku liang di tengahna

Cookie snowman lebur lumayan saderhana dilakukeun tapi peryogi sakedik deui damel sareng bahan. Mimiti gulung adonan cookie anjeun sakitar 1/4 ″ kandel sareng potong sakitar 3 ″ bunderan.

Tempatkeun cookies buleud anjeun kana kertas cookie anu dijejeran sareng dipanggang salami 12-14 menit dugi ka coklat emas di pasisian. Hayu cool pinuh.

kumaha ngadamel cookies salju lebur

Nalika cookies anjeun tiis, anjeun tiasa ngamimitian ngadamel hiasan salju.

Pikeun ngadamel topi, kuring lebur sababaraha permén ngalembereh. Kuring nganggo permén lebur sabab bakal teguh dina freezer sareng henteu meryogikeun tempering nanaon. Simpen sababaraha coklat lebur kana kantong pipa sareng pipa sababaraha bunderan alit kana wajan anu dijejeran. Plop sakedik rolo permén di luhur sareng adus salami 5 menit kanggo nyetél cikopi.

kumaha carana ngadamel topi cookie salju lebur

Pikeun sirah salju, kuring nganggo sababaraha marshmallow. Kuring ngawangun sababaraha irung wortel tina fondant jeruk sabab halo, abdi dékorator kuéh sareng teras-siap gaduh fondant. Anjeun tiasa nganggo Sprinkle jeruk atanapi bahkan jagung permén upami anjeun resep. Pikeun nyieun panon kuring ngan ukur nyelapkeun odol dina sakedik coklat sareng ngagambar dina dua panon sareng sungut.

lebur salju salju

Lem topi kana marshmallow ku dab coklat sareng sirahna tos bérés!

Sakali cookies parantos tiis anjeun tiasa ngempelkeun coklat bodas lebur kana cookies. Kuring resep coklat bodas sanés icing karajaan sabab éta ngan saukur gampang sareng kirang léngkah tibatan ngadamel icing karajaan.

kumaha ngadamel cookie salju salju dilebur

Sakali anjeun kéngingkeun coklat, anjeun tiasa ngetok cookie sakedik supados coklat janten lancar. Ieu curang super duper gampang upami anjeun teu hoyong atanapi resep ngadamel icing karajaan (sapertos kuring). Tambihan saur kuring éta coklat bodas raoseun saé pisan!

kumaha ngadamel cookie salju salju dilebur

Tempatkeun sirah salju dina coklat sareng nambihan sababaraha Sprinkle atanapi mini M & M's pikeun kancing.

Ngalawan dorongan pikeun nyieun deui cookies barudak anjeun. Tipe-A control freak di kuring hoyong ngajantenkeun cookie salju anu lebur katingali sakedik kirang lebur tapi naon jinis pesen anu bakal kuring kirimkeun Avalon? Janten kuring ngantepkeun aranjeunna sareng aranjeunna masih raos pisan.

cookie snowmen dilebur

Cookie Natal Gampang Pikeun Cookie Exchange

Cookie Natal ieu saé kanggo dipasihan hadiah atanapi kanggo patukeur cookie. Éta tiasa dibungkus masing-masing atanapi dibungkus dina kotak anu dijejeran jaringan atanapi cookie tin. Urang kantun nempatkeun urang dina kotak anu dijejeran ku bow sareng dipasihkeun ka Daddy kanggo Natal!

cookies natal gampang pikeun tukeur kado

Kuring tiasa ngawartosan Avalon leres-leres resep aub sareng ngadamel kado ieu kanggo bapakna sareng kuring terang mémori éta bakal tetep sareng anjeunna langkung lami tibatan ngan saukur mésér barang tina toko (sahenteuna kuring miharep éta).

cookies natal gampang pikeun masihan salaku hadiah

Upami anjeun hoyong nonton kumaha kami ngadamel cookies Natal ieu, anjeun tiasa ningali pidéo ieu di handap.

Resep Cookie Natal Gampang

Resep cookie Natal anu paling gampang! Gampang pisan, umur opat taun kuring malah tiasa hasil. Kuring ngadamel sapoé payun, tiis deui sapeuting teras ngadamel cookies énjingna. Resep ieu cekap ageung kanggo ngadamel sekitar 12 permén tiwu permén, 24 cookies pinwheel sareng 12 cookies snowmen lebur. Anjeun tiasa kéngingkeun langkung atanapi kirang gumantung kana sabaraha ageung anjeun ngadamel cookies. Waktos Persiapan:dua WIB 30 mnt Waktos Masak:lima belas mnt Total Waktos:dua WIB Opat lima mnt Kalori:161kcal

Bahan-bahanna

Bahan-bahanna

  • 16 oz (454 g) Mentega asin Suhu kamar. Tiasa mentega henteu asin upami anjeun nambihan uyah anjeun kana resep. Tambahkeun 1/2 sendok uyah upami nganggo mentega henteu asin.
  • 14 oz (397 g) Gula pasir
  • dua ageung (dua ageung) Endog
  • dua TSP (dua TSP) Ekstrak vanili
  • 42 oz (1191 g) Tepung AP
  • 3 TSP (3 TSP) Soda kuéh
  • 1 TSP (1 TSP) Pala
  • dua TSP (dua TSP) Susu
  • 1/2 TSP (1/2 TSP) Kayu manis (opsional)

Pitunjuk

Pitunjuk

  • Tempatkeun mentega suhu kamar, (uyah upami mentega henteu asin) sareng gula pasir dina mixer standar sareng kantétan dayung sareng campuran dugi ka rata. Mentega krem ​​kedah warna na konéng sareng bulak konéng.
  • Tambihkeun 1 endog ageung dina suhu kamar sareng campuran dina sedeng (4 dina mixer Kitchenaid) dina mixer stand dugi ka diasupkeun sacara lengkep. Mangkuk corétan upami diperyogikeun pikeun mastikeun endog ngahiji.
  • Tambihkeun 1 sendok sari sari vanili. Campur dugi ka diasupkeun.
  • Dina mangkok anu misah, sambel bahan garing (tipung AP, tipung, pala) sasarengan.
  • Tambihkeun bahan garing kana mixer stand sareng sendok (sakitar 1/3 tina total bahan garing dina hiji waktos) sareng campuran dugi ka leres-leres dilebetkeun. Mimitian mixer dina lalaunan dugi tipung mimiti dilebetkeun, teras tos nepi ka sedeng. Mangkuk corétan sakumaha diperyogikeun pikeun lengkep dilebetkeun.
  • Tambihkeun 1 séndok susu sakali tipung leres-leres dilebetkeun. Terus dicampurkeun kana lalaunan dugi adonan janten massa padet.
  • Gosok mangkuk mixer, bungkus adonan cookie gula dina bungkus plastik sareng adus dina kulkas salami 2 jam.
  • Kiki adonan cookie sareng gulung adonan cookie dugi ipis pikeun motong bentuk cookie. Anggo cutter cookie kanggo motong bentuk seragam.
  • Tempatkeun cookies dina loyang anu dijejeran ku kertas parchment. Pasang deui lambar cookie dina kulkas sakitar 15 menit kanggo adus deui.
  • Panggang cookie tiis dina 350ºF salami 10-14 menit gumantung kana ukuran cookie. Cookie bakal janten coklat emas sakedik. Adonan cookie anu didinginkan bakal tetep bentukna dina oven sareng henteu dilegaan atanapi dilangkungan.

Gizi

Ngalayanan:1cookie|Kalori:161kcal(8%)|Karbohidrat:dua puluhg(7%)|Protéin:1g(dua%)|Gajih:8g(12%)|Gajih jenuh:4g(dua puluh%)|Kolesterol:28mg(9%)|Natrium:71mg(3%)|Kalium:53mg(dua%)|Gula:8g(9%)|Vitamin A:250IU(5%)|Kalsium:dua puluhmg(dua%)|Beusi:0,8mg(4%)

cookies natal gampang