Frosting Buttercream Gampang

Kuring resep gampang ngabutunkeun buttercream (sacara téknis bohong Swiss meringue buttercream) sabab anjeun henteu kedah manaskeun endog bodas (hatur nuhun kana endog anu pasteur), raoseun raoseun krim sareng henteu teuing amis sareng ngan peryogi 10 menit kanggo dilakukeun! Anjeun tiasa pipa nganggo ieu, anggo dina fondant sareng rasana JAUH langkung saé tibatan toko-mésér! Kuring janji saha waé anu tiasa ngadamel ieu!

tutup tina rosette buttercream gampang



Frosting buttercream ieu mangrupikeun resep anu HAYANG kuring nalika ngadamel 5 muih kawinan sabtu minggu. Ayeuna éta hiji-hijina frosting buttercream anu kuring anggo sareng klien kuring resep. Cara anu langkung saé tibatan ibun super manis anu biasa kuring tingali dina kuéh.

BAHAN GAMPANG BUTTERCREAM

Anjeun panginten sapertos, endog bodas… dina ibun? Naon? Henteu dugi ka kuring angkat ka sakola pastry di 2010 anu kuring mimiti ngadangukeun ngeunaan sababaraha jinis buttercream. Seueur jinis buttercream, sapertos Swiss, Italia, sareng Perancis anu ngagaduhan endog di jerona. Endog sering dikocok kana meringue anu hampang sareng lemes teras dikocok deui mentega anu lemes janten lembut. Nalika anjeun nganggo meringue salaku dasar anjeun kanggo buttercream, anjeun henteu kedah nganggo seueur gula anu ngahasilkeun buttercream anu hampang, lemes, sareng kirang amis éta raos pisan sapertos és krim. YUM!



Kukupu anu gampang sami sareng Swiss Meringue Buttercream kajabi anjeun henteu kedah manaskeun endog bodas sareng gula, pecut kana meringue, antepkeun tiis, sareng sajabana Berkat bodas endog anu dipasteurisasi, anjeun tiasa ngalangkung kana tahap sebatan sareng teu kedah dicampur. meringue a! Rasa sareng tékstur buttercream gampang ampir sami sareng SMBC tradisional. Naha kuring nyebatkeun ieu gampang?



bahan buttercream gampang

NAON PUTIH EGG PASTEURIZED?

Gumantung kana nagara anjeun dimana, anjeun atanapi henteu ngagaduhan aksés kana bodas endog anu pastorisasi. Di kaseueuran tempat, éta aya dina kotak dina bagian endog. Kecap 'pasteurisasi' bakal aya dina kotak di tempat, biasana leutik pisan.

Pasteurizing nyaéta prosés pemanasan lembut pikeun maéhan panyakit lahir anu didamel sareng ngajantenkeun produk aman pikeun diminum atanapi didahar. Seueur hal anu dipasteurisasi, sapertos jus jeruk, susu, sareng anggur. Bodas endog anu dipasteurisasi aman kanggo saha waé anu tiasa didahar.



Upami anjeun henteu tiasa mendakan bodas endog pasteurisasi anjeun tiasa pasteurize aranjeunna sorangan sareng ngan ukur nganggo bule endog atanapi anjeun tiasa nganggo abdi Swiss Meringue Buttercream resep gantina.

nutup tina endog pasteurized

LANGKAH GAMPANG LENGKAP-LENGKAH

Léngkah 1 - Tempatkeun endog bodas endog sareng gula tipung dina mangkok mixer. Ngagantelkeun sambel sareng ngagabungkeun bahan-bahan di handap, teras pecut dina luhur salami 1-2 menit kanggo ngaleyurkeun gula bubuk. Anjeun TEU kedah mecut ka meringue.



nambahan bodas endog pasteurisasi kana tipung gula dina mangkok logam

sebat bodas endog sareng gula tipung

Pro-tip - Di SMBC tradisional, bule endog seger sareng gula pasir dikasak babarengan pikeun ngaleyurkeun gula sareng masak endog. Urang ngalangkungan léngkah ieu ku ngagunakeun bodas endog pasteurisasi sareng gula tipung.



Léngkah 2 - Tambihkeun kana sari uyah sareng vanili anjeun. Anjeun ogé tiasa ngagentoskeun rasa panyedih sari sanés anu anjeun resep, kuring resep jeruk nipis atanapi jeruk. Nganggo ekstrak vanili anu jelas bakal ngahasilkeun buttercream anu langkung bodas.

nyepeng mangkok gelas jelas di luhur pasagi campuran mangkok logam

Léngkah 3 - Tambihkeun kana mentega lemes anjeun dina sakumpulan sareng pecut ku kantétan kumis dina luhur. Upami anjeun nganggo bule endog pasteurisasi tina kulkas maka anjeun tiasa perhatoskeun ieu sisina mentega tiis ngabentuk. Ieu normal sareng tiasa gampang dilereskeun.

buttercream tiis ngabentuk gunung dina mangkok pergaulan

kumaha carana ngadamel ramo tengah

Sederhana lirénkeun adun anjeun sareng piceun ngeunaan 1/3 gelas buttercream. Ngalembereh ieu dina gelombang mikro sakitar 20 detik atanapi dugi ka nembé dilebur. Anjeun teu hoyong panas!

Tuang campuran deui kana buttercream pecut anjeun sareng kahaneutan tina buttercream lebur bakal nyababkeun éta sadayana ngariung sareng janten krim. Ieu kajujuran langkung gampang tibatan nyandak kaluar endog bodas payuneun waktos sareng nyobaan dibawa ka suhu kamar (sahenteuna pikeun kuring).

tuang buttercream dilebur kana buttercream tiis

tiris buttercream gampang dina mangkok campuran logam

Léngkah 4 - Ayeuna antepkeun pecut buttercream dugi ka bodas sareng mengembang. Ieu bakal nyandak 8-10 menit nganggo KitchenAid, tapi raoseun kanggo ningali nalika éta réngsé. Nalika éta henteu raoseun deui sapertos mantega sareng amis sapertos és krim, parantos réngsé!

Pro-tip - Upami anjeun hoyong buttercream anjeun langkung lancar, gandakeun resepna supados tingkat buttercream langkung luhur tina kantétan whisk. Nalika pecut buttercream, éta tiasa dianggo sadayana gelembung janten anjeun kéngingkeun buttercream super lemes kalayan henteu aya gelembung.

buttercream tanpa hawa

Léngkah 5 - (Opsional) Pikeun ngajantenkeun buttercream anjeun langkung bodas, anggo tungtung sikat huntu pikeun nambih dina setitik SEUNGKUL tina pewarna dahareun ungu sareng sakitar 1 TBSP pewarnaan dahareun bodas. Ungu bakal ngontrak konéng dina mantega sareng ngajantenkeun super bodas. Campur sasarengan.

TIPS & FAQ

BUTTER SUBSTITUT

Ngagunakeun kualitas anu saé, mantega asli anu pangsaéna, tapi anjeun tiasa ngagantikeunana nganggo margarin, mentega vegan, atanapi pemendekan sayuran. Abdi teu tiasa ngajamin rasa bakal sami, tapi anjeun tiasa nganggo naon anu anjeun pikaresep!

jalma vs ojébson episode 3

Kunaon BUTTERCREAM MY SPLITTING?

Buttercream meulah sabab tiris teuing. Candak 1/3 gelas buttercream teras lebur dina gelombang mikro dugi ka nembé dilebur teras dipecut deui. Sakedik mantega haneut ngabantosan sadayana ngahiji deui.

BUTTERCREAM abdi seueur pisan lelembut, naon anu kuring tiasa lakukeun?

Buttercream lemes atanapi teguh gumantung kana kumaha haneutna. Upami éta lemes teuing, éta tiasa janten mentega anjeun lemes teuing nalika anjeun nambihan atanapi adun dipanaskeun. Pasang buttercream dina kulkas salami 20 menit teras mecut deui sareng kedah tegep deui.

NAHA GRITTY GAMPANG MY GAMPANG?

Sababaraha urang parantos nyarios buttercream na ngagaduhan konsistensi grainy, tapi kuring henteu kantos ngalaman ieu sateuacanna. Upami anjeun ngagaduhan masalah ieu, cobian ayak gula tipung anjeun sateuacan nambihan bodas endog anu pasteur sareng dicampur bodas endog sareng gula tipung dina sedeng salami 5 menit kanggo ngaleyurkeun gula tipung.

Naha saé ieu tiasa dianggo dina kaayaan anu hébat?

Leres! Abdi lakukeun sadaya waktos, pastikeun pikeun niiskeun muih anjeun dugi ka buttercream pageuh disentuh sateuacan diterapkeun fondant. Éta saé pisan sareng abdi homemade marshmallow fondant teuing! Pariksa pidéo kuring dina kumaha nutupan kuéh dina fondant .

Kumaha kéngingkeun ujung fondant anu seukeut dina jajan anjeun

KUMAHA GAMPANG JEUNG FROSING?

Ibun ieu moal kerak, tapi cukup stabil pikeun pipa kembang mantega sareng bakal tahan dina suhu kamar salami 2 dinten. Henteu ok dina suhu nepi ka 85ºF tapi bakal lebur dina sinar panonpoé langsung dina waktos 20 menit janten tetep di tempat teduh! Anjeun tiasa ngagentos satengah mentega sareng disingkatkeun supados langkung stabil dina suhu luhur.

Kukupu gampang henteu stabil sakumaha ogé Amerika atawa Kukupu italia tapi langkung stabil tibatan ibun krim kéju atanapi krim dikocok.

Anjeun ogé tiasa ngadamel tiris buttercream coklat bodas ku nambihan coklat bodas anu dilebur kana beku buttercream. Hal ieu ngajadikeun frosting buttercream SUPER stabil anu mangrupikeun gabungan buttercream sareng ganache coklat bodas.

Sabaraha lami ieu BUTTERCREAM panungtungan?

Kukupu anu gampang bakal tahan salami 2 dinten dina suhu kamar, 2 minggu dina kulkas atanapi 6 bulan dina freezer. Upami buttercream anjeun tiis, pastikeun mecut deui sateuacan dianggo. Bawa buttercream anjeun ka suhu kamar sareng mimitian mecut. Teras angkat 1/3 gelas buttercream sareng gelombang mikro dugi ka nembé nembus dilebur, teras tuang deui bari dikocok supados rata deui.

Upami anjeun badé ibunkeun jajan anjeun énjing, tinggalkeun buttercream dina méja. Anjeun teu kedah niiskeun na dina waktos 2 dinten kumargi mantega sareng gula tindakan minangka pelestarian nyalira.

Upami frosting buttercream anjeun parantos linggih dina suhu kamar langkung ti sadinten, campur sareng lampiran dayung sateuacan dianggo pikeun ngajantenkeun rata deui. Buttercream condong meunang spons saatos 24 jam sareng kaleungitan tékstur na krim.

CARA WARNA BUTTERCREAM GAMPANG

Anjeun tiasa nambihan sababaraha tetes pewarnaan gél pikeun buttercream ieu kanggo ngawarnaan. Éta tahan warna ogé sareng janten poék sapeupeuting. Ngan pastikeun henteu nambihan seueur teuing ngawarnaan tuangeun atanapi anjeun tiasa ngaraosan.

Upami anjeun hoyong ngadamel warna anu langkung poek, parios kuring neon buttercream tulisan blog kanggo inpormasi lengkep.

Naha PUTURI EGG PUTIH Aman Dahar?

Leres! Bodas endog anu dipasteurisasi diubaran ku panas (sapertos susu) janten aman kanggo didahar. Aranjeunna biasana sumping dina karton kotak dina gang endog.Upami anjeun teu ngagaduhan bodas endog pasteurisasi maka anjeun tiasa nganggo abdi SMBC resep gantina. Catetan: bule endog anu henteu asak henteu disarankeun pikeun ibu hamil ngan saukur dina sisi anu aman.

Dupi abdi tiasa nambihan langkung seueur / kirang GULA?

Resep ieu henteu raoseun pisan, utamina upami anjeun biasa buttercream Amérika. Anjeun tiasa nambihan langkung gula tipung upami anjeun hoyong langkung amis, tapi anjeun henteu tiasa ngirangan gula atanapi buttercream bakal lemes teuing.

Sakumaha ageung kuring peryogi?

Resep frosting buttercream anu gampang ieu ngajantenkeun 6 gelas anu cekap kanggo ibun sareng ngeusian tilu lapis, 8 ″ cake buleud. Anjeun tiasa nganggo kalkulator ibun sareng adonan kueh di handap ieu kanggo ngatur jumlah aing anu anjeun peryogikeun gumantung kana ukuran jajan anu anjeun badé janten.

RESEP patali:

Kumaha cara ngadamel kembang buttercream

Ermine ibun (raos sami sareng buttercream gampang tapi henteu endog)

Swiss Meringue Buttercream

Coklat Coklat Gampang

Frosting Buttercream Gampang

Resep frosting buttercream anu lezat, beunghar sareng gampang anu tiasa didamel ku saha waé. Ieu sanés buttercream kerak. Éta dumasar kana meringue sahingga ngagaduhan caang sakedik sareng ngageter kalayan saé dina kulkas. Dibutuhkeun 10 menit kanggo ngadamel sareng buktina ngabobodo! Cahaya, lemes sareng henteu amis teuing.
Waktos Persiapan:5 mnt waktos pergaulan:dua puluh mnt Total Waktos:10 mnt Kalori:849kcal

Bahan-bahanna

  • 24 oz (680 g) mentega henteu asin suhu kamar. Anjeun tiasa nganggo mentega asin tapi éta bakal mangaruhan rasa sareng anjeun kedah ngantep uyah tambahan
  • 24 oz (680 g) gula tipung diayak upami sanés tina kantong
  • dua TSP sari vanili
  • 1/2 TSP uyah
  • 6 oz (170 g) bodas endog pasteurisasi suhu kamar
  • 1 TINY lungsur (1 TINY lungsur) pewarna dahareun ungu (opsional) pikeun ibun bodas

Pitunjuk

  • Tempatkeun bodas endog sareng gula tipung dina mangkok mixer standar. Pasangkeun kocok sareng gabungkeun bahan-bahan dina lemah teras pecut dina luhur salami 1 menit kanggo ngaleyurkeun gula tipung
  • Tambihkeun kana sari uyah sareng vanili anjeun
  • Tambahkeun dina mentega anjeun dina sakumpulan sareng pecut ku kantétan whisk pikeun ngagabung. Éta bakal katingali ngagulung dina mimitina. Ieu normal. Éta ogé bakal katingali konéng geulis. Terus dikocok.
  • Upami buttercream anjeun katingali ngagulung, angkat sakitar 1/3 cangkir buttercream teras lebur dina gelombang mikro salami 10-15 detik dugi HANYA nembé dilebur. Tuang deui kana buttercream mecut pikeun ngahijikeun sadayana.
  • (Opsional) Tambihkeun serelek anjeun ngawarnaan ungu. Pecut dina luhur nganggo kantétan kocok salami 8-10 menit dugi ka bodas pisan, hérang sareng ngagurilap. Rasakeun buttercream, upami raoseun sapertos és krim amis parantos siap!
  • Pindah kana kantétan dayung sareng gaul dina low 15-20 menit supados buttercream lemes pisan sareng ngaleupaskeun gelembung hawa. Ieu henteu diperyogikeun tapi upami anjeun hoyong leres-leres tiris, anjeun henteu hoyong leupaskeun.

Gizi

Ngalayanan:duaoz|Kalori:849kcal(42%)|Karbohidrat:75g(25%)|Protéin:duag(4%)|Gajih:61g(94%)|Gajih jenuh:38g(190%)|Kolesterol:162mg(54%)|Natrium:240mg(10%)|Kalium:18mg(1%)|Gula:74g(82%)|Vitamin A:2055IU(41%)|Kalsium:18mg(dua%)|Beusi:0.4mg(dua%)