Kembang Buttercream Gampang

Kembang buttercream gampang pikeun anu ngamimitian mutlak

Kembang buttercream anu gampang ieu mangrupikeun proyék anu sampurna pikeun pemula buttercream. Komo upami anjeun henteu kantos pipah kembang sateuacanna, 5 kembang kelopak ieu gampang didamel!



Naon jenis buttercream anu paling saé dianggo pikeun ngadamel kembang buttercream?

Anjeun meureun bakal reuwas nalika mendakan yén anjeun tiasa ngiringan nganggo Sakur jenis buttercream, krim dikocok atanapi ganache. Kukupu anu langkung saé sapertos Buttercream Amérika bakal langkung stabil ngalawan panas tapi ujung kelopakna bakal langkung ngacak kusabab gula bubuk tambahan. Bonus sanés nyaéta saatos aranjeunna kerak, aranjeunna langkung hésé dirusak.



kembang buttercream gampang



Abdi resep ngagunakeun ibun buttercream gampang pikeun pipa kembang kuring kusabab sisina langkung lemes tapi langkung rentan panas. Anjeun tiasa ngagentos satengah atanapi sadayana mantega dina resep épis daun buttercream abdi supados kembang langkung kuat.

Kembang buttercream gampang pro-tip - Pastikeun buttercream anjeun lancar sareng henteu aya gelembung ku cara nyampur buttercream anjeun dina low sareng kantétan dayung salami 10-15 menit saatos anjeun ngadamel.

Alat naon anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel kembang buttercream?

Pikeun nyieun kembang buttercream gampang. Anjeun ngan ukur peryogi sababaraha alat. Kuring ngagaduhan milik Michaels tapi anjeun ogé tiasa mendakan ieu sacara gampang online.

  • Kuku kembang
  • Piping kantong
  • Coupler (opsional)
  • # 104 ujung pipa
  • Tip pipa # 3 (opsional)
  • # 352 tip daun (opsional)
  • Kotak kertas pigmén dipotong janten 3 ″ x3 ″
  • Lambar cookie atanapi wajan pikeun beku
  • Pewarna dahareun (opsional)



pasokan kembang buttercream

Kumaha cara ngadamel kembang buttercream anu gampang?

  1. Potong kulit anjeun kana kotak leutik (sakitar 3 ″ x3 ″)
  2. Warni buttercream anjeun. Kuring nganggo kolor bahan pangan pink listrik sareng ungu regal ti Amérika
  3. Cabut kopling sareng pasang potongan anu langkung ageung kana kantong pipa. Motong ujung kantong pipa supados satengah gandeng tiasa lebet kana liang.
  4. Pasangkeun 104 ujung pip anjeun ka gandeng sareng pasang dina tutupna pikeun ngamankeun tip na
  5. Eusian kantong anjeun ku warna pilihan buttercream.
  6. Pasang sakedik buttercream dina kuku piping anjeun kanggo ngagantelkeun kotak pasagi
  7. Tahan tip pipah janten bagian paling gendut tina ujung na aya di tengah sareng bagian ipis nyanghareup ka luar.
  8. Ngadamel bentuk 'U' leutik, pipa kelopak munggaran anjeun, mimitian sareng lirén ti tengah.
  9. Puterkeun kuku sareng pél kelopak salajengna. Teruskeun dugi ka pipa 5 kelopak.
  10. Cabut kembang tina paku ku angkat perkamen teras disimpen kana lambaran cookie. Kami bakal ngabekukan kembang buttercream sateuacan nempatkeun kana cake.

Gampang buttercream kembang pro-tip - Laksanakeun kembang 10-15 KAHIJI sateuacan anjeun nyobian tetep salah sahiji waé. Anjeun bakal diajar gancang ngeunaan kumaha hésé anjeun memeres sareng ningkatkeun téhnik anjeun. Ukur kerok kembang latihan deui kana mangkok.

kembang buttercream ungu sareng bodas dina jajan



Éta pisan! Éta kumaha anjeun ngadamel kembang buttercream gampang. Kuring ngadamel kembang kuring pikeun ulang jajan kawinan anu bakal datang nalika kuring ngadamel deui jajan kawinan anu munggaran! Janten awas pikeun tutorial éta.

Samentawis waktos, upami anjeun parantos siap parios sababaraha kembang buttercream anu langkung saé, pastikeun pikeun lalajo ieu tutorial kueh kembang buttercream ti instruktur tamu Danette Short. Éta gratis!

tutorial kembang buttercream

Kembang Buttercream Gampang

Resep frosting buttercream anu lezat, beunghar sareng gampang anu tiasa didamel ku saha waé. Ieu sanés buttercream kerak. Mibanda caang sakedik sareng ngageter kalayan saé dina kulkas. Dibutuhkeun 10 menit kanggo dilakukeun sareng buktina ngabobodo! Cahaya, lemes sareng henteu amis teuing. Sampurna pikeun pipir kembang buttercream
Waktos Persiapan:5 mnt waktos pergaulan:dua puluh mnt Total Waktos:25 mnt Kalori:849kcal

Bahan-bahanna

  • 24 oz mentega henteu asin suhu kamar. Anjeun tiasa nganggo mentega asin tapi bakal mangaruhan rasa sareng anjeun kedah ngantep uyah tambahan
  • 24 oz gula tipung diayak upami sanés tina kantong
  • dua TSP sari vanili
  • 1/2 TSP uyah
  • 6 oz bodas endog pasteurisasi
  • 1 TINY lungsur pewarna dahareun ungu (opsional) pikeun ibun bodas

Parabotna

  • Nang adun

Pitunjuk

  • Tempatkeun bodas endog sareng gula tipung dina mangkok mixer standar. Ngagantelkeun sambel sareng ngagabungkeun bahan-bahan dina lemah teras pecut dina luhur 5 menit
  • Tambahkeun dina mentega anjeun dina sakumpulan sareng pecut ku kantétan whisk pikeun ngagabung. Éta bakal katingali ngagulung dina mimitina. Ieu normal. Éta ogé bakal katingali konéng geulis. Terus dikocok.
  • Hayu pecut dina luhur 8-10 menit dugi ka bodas pisan, hérang sareng ngagurilap.
  • Pindah kana kantétan dayung sareng gaul dina low 15-20 menit kanggo ngajantenkeun buttercream lemes pisan sareng ngaleupaskeun gelembung hawa. Ieu henteu diperyogikeun tapi upami anjeun hoyong leres-leres tiris, anjeun henteu hoyong leupaskeun.

Gizi

Ngalayanan:duag|Kalori:849kcal(42%)|Karbohidrat:75g(25%)|Protéin:duag(4%)|Gajih:61g(94%)|Gajih jenuh:38g(190%)|Kolesterol:162mg(54%)|Natrium:240mg(10%)|Kalium:18mg(1%)|Gula:74g(82%)|Vitamin A:2055IU(41%)|Kalsium:18mg(dua%)|Beusi:0.4mg(dua%)