Resep Campur Kue Stroberi

Resep campuran kueh stroberi anu ngajantenkeun campuran campuran kotak ampir sakumaha saé buatan bumi!

Pangsaéna campuran cake strawberry resep! Abdi kataji ku jajan stroberi anu saé ti mimiti tapi kadang kuring ngan henteu seueur waktos sareng peryogi anu saé resep kueh stroberi CEPAT! Ieu mangrupikeun resep campuran kueh stroberi ku buttercream gampang jerawat!



Irisan kueh stroberi sareng buttercream lemon dina piring biru

Naon campuran cake strawberry anu pangsaéna?

Kuring sacara pribadi resep campuran kotak Duncan Hines. Sigana mah aranjeunna raos anu pangsaéna sareng beueus pisan. Campuran kotak stroberi na parantos langkung ngeunah tapi kuring nambihan sababaraha bahan supados raoseun langkung saé.



kumaha cara ngadamel cake cake strawberry raoseun sapertos corétan



Nambahkeun bahan ieu kana campuran kotak strawberry anjeun bakal ngajantenkeun jajan sakedik langkung padet sareng langkung saé pikeun ditumpukkeun. Anjeun bahkan tiasa nutupan kuéh ieu dina fondant atanapi tumpukan sababaraha tingkatan pikeun ulang taun atanapi jajan kawinan. Ngan pastikeun anjeun niis kuéh anjeun heula pikeun ngégél mantega anu aya di jero jajan sateuacan anjeun nyobaan tumpukan lapisan kuéh.

bakal krim tartar stabilkeun krim dikocok

Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan diajar ngadamel kuéh munggaran anjeun, parios ku kumaha ngadamel tutorial jajan munggaran anjeun .

Dupi anjeun tiasa nambihan buah seger kana campuran kotak?

Kuring parantos ékspérimén sababaraha kali sareng nambihan buah seger kana campuran kotak sareng umumna tiasa dianggo kalayan saé pisan. Stroberi dianggo paling saé upami anjeun nganggo puree atanapi buah anu dikirangan supados anjeun henteu nambihan seueur cairan kana resep jajan.



Kuring nyobian nambihan stroberi dicincang hiji waktos sareng tétéla ok tapi strawberry ngagaduhan sakedik baseuh dina jajan sareng janten kulawu sakurilingna.

Nambahkeun strawberry puree kana campuran kotak hasilna lapisan pink anu saé!

resep kueh stroberi gampang

nyaéta endog atah aman didahar

Kumaha cara anjeun ngadamel kuéh lapisan strawberry?



Saatos nyampur adonan jajan anjeun, bagi kana tilu panci jajan 8 ″. Upami anjeun ngan ukur gaduh hiji panci, anjeun tiasa ninggang sakaligus sareng ngantepkeun adonan sésa dina kulkas dugi ka peryogi.

kumaha cara ngadamel kueh stroberi anu gampang tina campuran cake

Hayu lapisan kuéh anjeun tiis 10 menit dina panci teras péréskeun kana rak anu tiis pikeun niiskeun sésana jalan. Anjeun tiasa ngagancangkeun prosés ieu ku nempatkeun rak ditambah kuéh dina mesin pembeku pikeun sakitar sajam. Maka aranjeunna bakal siap ibun.



Kuring mutuskeun pikeun ibun kué strawberry ku lemon buttercream! Tapi naon waé jenis buttercream bakal dianggo ibun kéju krim , stabil dikocok krim atawa buttercream stroberi seger .

kumaha cara ngadamel buttercream lemon

Pikeun ngajantenkeun buttercream gampang kuring janten buttercream lemon, kuring ngan ukur nambihan sababaraha curd lemon seger , sari lemon sareng jeruk nipis, teras dicampur sadayana. Anjeun tiasa ngantepkeun curd lemon upami anjeun teu ngagaduhan tapi lumayan raoseun sareng gampang dilakukeun!

Eusian lapisan jajan tiis anjeun ku buttercream lemon. Kuring némbak sakitar 1/4 ″ buttercream di antara lapisan kuéh kuring. Balikan deui sareng sadaya lapisan kuéh teras tutupkeun sadayana jajan nganggo mantega buttercream. Ieu disebut jas remah sareng anjing laut dina sadaya remah jajan.

bédana antara cupcakes sareng muffins

kumaha ibun kueh lapisan strawberry

Lebetkeun jajan kana kulkas salami 20 menit kanggo nguatkeun jaket remah. Teras Anjeun tiasa nempatkeun lapisan akhir buttercream anjeun dina jajan sareng ngahias sagala rupa anu anjeun pikahoyong! Kuring ngahias milik kuring sweetapolita naburkeun . Ieu medley 'Sprinkle' Sprinkle! Salah sahiji karesep kuring!

kueh stroberi dibekukan ku buttercream lemon sareng dihias ku taburan medley twinkle sweetapolita

Abdi resep pisan resep resep campuran cake strawberry ieu! Kuring miharep anjeun ogé resep! Bingah baking!

Resep Campur Kue Stroberi

Resep campuran kueh stroberi anu gampang anu raosna saé pisan sapertos goresan! Resep anu sampurna pikeun nalika anjeun hoyong jajan stroberi anu raos tapi anjeun pondok dina waktosna. Frost kalayan buttercream lemon yummy! Waktos Persiapan:10 mnt Waktos Masak:30 mnt Total Waktos:40 mnt Kalori:505kcal

Bahan-bahanna

Resep Campur Kue Stroberi

  • 1 kotak campuran cake strawberry atanapi bodas upami anjeun teu tiasa mendakan strawberry
  • 1 cangkir (5 oz) Tepung AP
  • 1 cangkir (7 oz) gula pasir
  • 1/4 TSP uyah
  • 1 cangkir (8 oz) krim haseum kamar temp
  • 1/2 cangkir (4 oz) mentega dilebur
  • 1/2 cangkir (4 oz) susu
  • 3/4 cangkir (6 oz) puree strawberry
  • 3 endog
  • 1 TSP emulsi stroberi atanapi sasari
  • 1/2 TSP sari jeruk nipis

Frosting Buttercream Lemon Gampang

  • 3/4 cangkir (6 oz) bodas endog pasteurisasi
  • 5 cangkir gula tipung
  • 3 cangkir mentega henteu asin lemes kana suhu kamar
  • 1/2 TSP uyah
  • dua TSP sari jeruk nipis
  • 1/4 cangkir curd lemon pilihan
  • 1 Séndok jeruk nipis

Pitunjuk

Bahan Stroberi Box Campur Kue

  • Pitunjuk pikeun jajan ieu gampang pisan. Dasarna, lebetkeun kana mangkok sareng gaul kana 2 menit! Voila! Adonan jajan parantos siap.
  • Tuang adonan kana tilu panci kue 8 'anu disiapkeun ku kuéh gelas atanapi panci anu anjeun pikaresep. Panggang dina 350ºF salami 25-35 menit atanapi dugi ka tusuk gigi dilebetkeun kaluar bersih

Frosting Buttercream Gampang

  • Tempatkeun bodas endog pasteurisasi sareng gula tipung dina mangkok mixer stand sareng kantétan whisk. Campur di handap dugi dikombinasikeun teras nabrak dugi ka luhur sareng mecut salami 3 menit. Éta bakal katingali sapertos icing karajaan, henteu meringue.
  • Tambihkeun kana uyah anjeun teras mantega anjeun dina sakedik-sakedik bari dicampurkeun kana rata dugi ka dikombinasikeun, teras jol dugi ka luhur. Pecut dugi ka caang, bodas sareng lemes sareng teu raoseun deui mantega. Ieu tiasa nyandak 10-15 menit.
  • Pindah kana kantétan dayung sareng gaul dina low salami 15 menit kanggo ngocorkeun buttercream sareng ngirangan gelembung (opsional)
  • Campur kana curd lemon anjeun, jeruk nipis sareng sari dugi ka ngahiji.
  • Ibun sareng ngahias kuéh anjeun sakumaha dipikahoyong

Catetan

Daptar Alat & Bahan Parabot anu Disarankeun * catetan: daptar ieu ngandung tautan afiliasi anu henteu ngarugikeun anjeun tapi kuring tiasa ngahasilkeun sababaraha artos tina jual * Bahan Anu Diperyogikeun

Gizi

Ngalayanan:1g|Kalori:505kcal(25%)|Karbohidrat:55g(18%)|Protéin:3g(6%)|Gajih:31g(48%)|Gajih jenuh:19g(95%)|Kolesterol:97mg(32%)|Natrium:270mg(sabelas%)|Kalium:51mg(1%)|Serat:1g(4%)|Gula:44g(49%)|Vitamin A:986IU(dua puluh%)|Vitamin C:5mg(6%)|Kalsium:63mg(6%)|Beusi:1mg(6%)