Krim kéju Frosting

Kumaha carana ngadamel frosting krim kéju klasik super lemes kalayan jumlah rasa amis sareng tanginess anu sampurna. Sampurna pikeun frosting cake sareng cupcakes!

Naha anjeun parantos hyped? BAGUS!





Frosting kéju krim ieu sakedik langkung amis tibatan ibun tradisional sareng sampurna pikeun pipir kana cupcakes anu saé atanapi pikeun ibun sareng ngeusian kuéh anjeun. Éta saé pisan sareng kuéh buludru beureum , kuéh buludru bodas , kueh blueberry jeruk nipis , anjeun namina!

kumaha cara ngadamel ibun kéju krim anu sampurna pikeun pipa



Abdi ngaku, pikeun waktos anu panjang anu ngareureuwas, kuring henteu terang kumaha ngadamel és krim kiju. Unggal-unggal kuring nyieun, éta bakal meunang grainy jeung misah. Kuring ngan ukur hoyong terang kumaha ngadamel frosting krim kéju anu super lemes sareng kusut anu kuring resep di toko cupcake karesep kuring di Portland, Cupcake Jones .

Nyiapkeun pikeun ngadamel krim kéju anu paling saé anu pernah aya!

Ok sateuacan anjeun panginten mikirkeun campuran éta, pastikeun anjeun nyiapkeun bahan-bahanna. Upami anjeun wawuh kana resep kuring, anjeun ngadangu kuring nyarios deui sareng suhu hawa bahan anjeun Penting pisan!

kumaha carana nyandak susu kana suhu kamar

bahan krim kiju krim. Krim kéju, mantega, gula tipung, sari



kumaha carana ngadamel kuéh bodas dicampur langkung saé
  • Tiis henteu resep dicampur sareng haneut. Janten upami anjeun ngagaduhan mentega temp kamar sareng krim kéju tiis, anjeun bakal akhirna kabeungkeut dipisahkeun. Tong hariwang, gampang ngalembut kéju krim kalayan gancang. Potong kéju krim anjeun kana opat batu sareng tempat kana piring anu aman. Gelombang mikro pikeun 10 detik sareng voila, krim kéju lemes. Anjeun tiasa ngaleuleuskeun mantega sareng cara anu sami tapi ngan ukur nuke salami 10 detik. Mantega anu lemes kedahna lemes janten anjeun tiasa ngantepkeun sidik dina permukaan mentega tapi henteu dilebur.
  • Anggo kéju krim kualitas luhur (full-fat) sareng mentega anu pangsaéna . Langkung saé krim kéju sareng mentega anu anjeun anggo, langkung saé rasa krim kéju anu bakal raos!
  • Ayak gula anjeun pikeun és krim kiju super lemes. Kuring terang, kuring hate nyaring gula ogé. Tapi upami anjeun henteu ayak gula anjeun sareng anjeun tungtungna nganggo gumpalan, leres henteu aya cara pikeun ngahasilkeun benjolan éta.
  • * RAHSIA CARA NYIEUNKEUN CREAM CHOSTES FROSTING PERFECTLY * - Paké mixer tangan atanapi lampiran pecut dina mixer stand anjeun. Krim pecut sasarengan ibun JAUH langkung saé tibatan kantétan dayung sareng anjeun kéngingkeun ibun kéju krim mengembang anu sampurna.

Kumaha carana ngadamel krim kéju ibun

  1. Tambahkeun mentega lemes anjeun kana mangkok mixer nangtung anjeun sareng kantétan ngawelah. Krim dina rata dugi ka rata sareng gratis.

krim lemes mentega dugi rata

  1. Tambahkeun dina mentega lemes anjeun sareng ngagabungkeun sareng krim kéju dina low dugi ka rata sareng lengkep homogen.

ngagabungkeun krim kéju sareng mentega nepi ka rata

  1. Tambihkeun kana gula tipung anjeun sacangkir dina hiji waktos. Upami anjeun hoyong ngajantenkeun ibun anjeun langkung kentel, tambahkeun dina cangkir gula tipung tambahan.

ibun kéju krim



  1. Anu pamungkas, tambahkeun kana sari sareng uyah anjeun. Abdi resep nganggo ekstrak jeruk dina frosting krim kéju kuring tapi anjeun tiasa nganggo jeruk nipis atanapi vanili.

Kumaha carana abdi tiasa ngadamel krim kéju na langkung kentel?

Frosting kéju krim tradisional condong lemes janten seueur kusabab kandungan cai dina krim kéju.

Upami anjeun milari frosting anu langkung stabil anu cocog pikeun kembang piping atanapi kanggo dianggo dina muih tumpuk, cobi atuh resep ngagiling kéju krim kerak .

Ieu mangrupikeun tiris anu SANGAT mantap tapi masih aya dina kéju krim janten teu tiasa dianggo dina kontak langsung sareng fondant sareng henteu tiasa ditingal dina suhu kamar langkung ti 4 jam.



kueh cau sareng frosting kéju krim

ngagunakeun campuran kueh kotak pikeun jajan kawinan

Dupi abdi tiasa ngadamel krim kéju ibun tanpa gula tipung?

Sabenerna, enya! Pikeun ngadamel frosting krim kéju tanpa gula tipung, krim 8 oz krim kéju anu lemes dina mangkok mixer stand anjeun sareng kantétan dayung dugi rata. Tambahkeun dina dua cangkir tina disiapkeun swiss meringue buttercream sareng gaul kana rata dugi ka rata.

Dupi anjeun pipa sareng krim kiju ibun?

Nalika tiris krim kéju lemes pisan, anjeun pasti tiasa ngempelkeun rosét saderhana kana muih atanapi cupcakes anjeun sareng éta bakal tahan. Ngan émut kanggo jaga jajan anjeun saloba mungkin pikeun ngajaga ibunna henteu lebur sareng janten lemes teuing.

tiris krim kéju pipa

Kumaha anjeun nyimpen tiris krim kéju?

Kue sareng kedah disejukkeun tapi tiasa di tinggalkeun dina suhu kamar salami 4 jam tanpa résiko.

Frosting kéju krim seger tiasa disimpen dina wadah anu ditutupan dina kulkas dugi ka tilu dinten atanapi beku salami sabulan atanapi langkung. Bawa frosting kéju krim beku kana suhu kamar teras pecut deui sateuacan dianggo pikeun bawa deui ka konsistén rata.

Abdi resep krim kéju ibun dipasangkeun sareng kuéh buludru beureum , kueh cau sareng tangtosna kueh wortel ! Tapi saleresna, éta pakait sareng er-y-thing


Krim kéju Frosting

Kumaha cara ngadamel beku krim krim anu paling lemes, lemes sareng sampurna pikeun pipa! Waktos Persiapan:5 mnt Waktos Masak:5 mnt Total Waktos:10 mnt Kalori:92kcal

Bahan-bahanna

Bahan Krim Keju Frosting

  • 16 oz lemes krim kéju
  • 8 oz mentega lemes henteu asin
  • 1 TSP sari jeruk atanapi vanili
  • 1/2 TSP uyah
  • 36 oz diayak gula tipung 8 gelas

Pitunjuk

Pitunjuk Frosting Opak Krim

  • Tempatkeun mentega anu lemes dina mangkok mixer standar anjeun sareng kantétan whisk sareng krim dina rata dugi ka rata. Atanapi anjeun tiasa nganggo mixer tangan!
  • Tempatkeun krim kéju anu lemes dina mangkok sareng mentega dina sakedik alit sareng adun rata nepi ka rata sareng rata
  • Tambahkeun dina gula tipung diayak hiji gelas sakaligus dugi dikombinasikeun
  • Tambahkeun sari jeruk anjeun sareng uyah

Gizi

Ngalayanan:duaoz|Kalori:92kcal(5%)|Karbohidrat:17g(6%)|Gajih:duag(3%)|Gajih jenuh:1g(5%)|Kolesterol:8mg(3%)|Natrium:43mg(dua%)|Kalium:10mg|Gula:16g(18%)|Vitamin A:100IU(dua%)|Kalsium:7mg(1%)

resep frosting kéju krim pangsaéna! Super creamy, tangy sareng soooo saé kanggo jajan sareng cupcakes! Anjeun badé resep resep ngagugulung kéju krim ieu!