Resep Kue Coklat Jerman Klasik

Kue coklat Jerman klasik sareng keusikan kalapa-pecan sareng coklat buttercream

Kueh coklat Jerman nyaéta kuéh coklat anu énggal pisan, beueus ku ngeusi kalapa-pecan anu euyeub sareng sakedik coklat swiss meringue buttercream kanggo nahan sadayana. Kue henteu raos coklat anu kuat, ampir sapertos a kuéh buludru beureum tanpa ngawarnaan tuangeun. Upami abdi maot ku kuéh coklat mangrupikeun conto tina jajan coklat, teras kueh coklat Jerman nyaéta polar sabalikna.

tutup kueh coklat jerman dina piring pola biru sareng jajan di tukang



Kueh coklat Jerman nyaéta basa Jérman pisan. Éta leres-leres Amérika sareng dingaranan Samuel German, panyipta coklat tukang roti poék populér. Kue dikembangkeun pikeun dipasarkeun coklat amis anu dianggo dina resep aslina kanggo jajan coklat Jerman.



tutup tina jajan coklat jerman dibekelan ku coklat swiss meringue buttercream sareng fros keling pecan

Kue coklat jerman sabenerna jajan karesep bapak kuring. Unggal taun pikeun ulang taunna urang bakal mésér sakotak campuran kue coklat Duncan Hines Jérman sareng kaléng ibun pecan kalapa. Kana pembakaran gelas sareng kana oven. Tilu puluh menit engké kuring bakal gagal nyobian ibun kueh haneut sareng kaléng tiris tina tiris sareng ngoyagkeun barang-barang na. Duh, keukeuh kuring terang ti harita anu kuring terang ayeuna. Dingin kuéh anjeun!



resep kueh kotak buludru beureum pangsaéna

Janten kuring yakin parantos waktos kuring nyiptakeun deui jajan klasik ieu sareng ngabagi-bagi ka anjeun sadayana. Resep ieu lumayan leres pikeun resep aslina anjeun tiasa mendakan dina jero bungkus coklat Baker kalayan ditambihan sakedik minyak nabati anu kuring raoskeun jajanna rada moister. Saleresna éta nikmat didamel ti awal!

Naon anu raoseun Baker's German Sweet Chocolate?

tukang roti coklat poék amis

Coklat amis urang Jérman henteu pait sapertos bar coklat hideung has tapi ogé henteu raoseun sakumaha bar coklat susu standar. Mangrupikeun silang antara dua sareng 48% eusi koko.



Anjeun tiasa mésér coklat Baker urang Jérman ti kaseueuran toko bahan sanés sapertos Target atanapi Kroger dina lorong pembakaran.

nutup kueh coklat jerman sareng ibun pecan kalapa sareng tiris coklat swiss meringue buttercream frosting

Naon bedana jajan coklat jerman sareng jajan coklat biasa?

Beda utama antara jajan coklat jerman sareng jajan coklat biasa nyaéta jinis coklat anu dianggo sareng jumlah coklat anu anjeun raos. Kue coklat biasa raoseun sareng susu coklat coklat bubuk sareng ngagaduhan rasa coklat anu kuat.



Kue coklat jerman henteu ngagaduhan rasa koko anu kuat, bénténg acara na ibun pecan kalapa. Kadang-kadang dibekukan ku buttercream coklat kanggo ngeusian ngeusian sareng aya kalana dihias ku céri marachino.

kueh coklat jerman

Kumaha carana ngadamel jajan coklat Jérman ti mimiti

Hal kahiji anu kedah anjeun laksanakeun nalika ninggang kuéh coklat Jérman ieu nyaéta ngalembereh coklat anjeun sareng ngantepkeun janten tiis. Kuring lebur coklat kanggo buttercream meringue swiss sareng adonan jajan sakaligus dina mangkok gelas teras sisihkan pikeun niiskeun.



Pikeun ngadamel kuéh coklat anjeun, kumpulkeun sadaya bahan anjeun sateuacanna pikeun mastikeun yén anjeun ngagaduhan sadayana anu diperyogikeun sareng anjeun henteu buru-buru mendakan bahan-bahan anu tangtu. Abdi nuturkeun resep ti jero kotak palang coklat kalayan ditambihan sababaraha minyak nabati kanggo beueus.

Cara nyampurna mirip pisan sareng jajan kalapa kidul kuring. Nyebat bodas endog teras ngalipet kana adonan bérés ngadamel kuéh anu hampang pisan sareng lembut.

Ati-ati nalika anjeun ngalipkeun bodas endog anjeun kana adonan jajan sareng jaga supados henteu ngacapruk sadayana hawa kaluar bodas endog. Melukeun adonan anjeun kalayan lembut nganggo spatula sareng angkat lembut adonan tina handapeun mangkok teras tilepan kana nyalira.

Kotak nyauran tilu panci jajan 9 but tapi kuring ngan ukur gaduh dua janten kuring nganggo 8 pans panci jajan sareng éta hasil pisan. Warna kuéh anu parantos réngsé bakal terang pisan.

Kalapa-Pecan ngeusian

Hal salajengna anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngeusian kalapa-pecan anjeun. Ieu ogé peryogi sakedik pikeun mendingan janten langkung saéna ngadamel éta sateuacan anjeun roti muih anjeun.

Keusikan sabenerna babarengan pisan gampang tapi anjeun kedah dasarna whisking campuran pikeun 12 menit lempeng pikeun mastikeun endog anjeun henteu curdle.

Kuring parantos ngadamel pecan kalapa ngeusian susu biasa sateuacana tapi cara tradisionalna nyaéta ngagunakeun susu anu nguap. Susu anu diuap nangtung nepi ka panas anu langkung saé langkung saé tibatan susu janten kurang kamungkinan pikeun ngaringkuk atanapi ngabakar. Susu anu diuap sanés hal anu sami sareng susu kentel anu ditambih gula.

kumaha anjeun ngambek coklat di bumi

Saatos ngeusian anjeun parantos kentel sareng poék warna, anu kedah dilakukeun nyaéta ngalipet kalapa sareng pecan anjeun. Pikeun kuring, ieu mangrupikeun bagian anu paling saé tina jajan coklat Jérman!

Kukupu coklat Jerman

Nalika jajan abdi dipanggang, kuring ngadamel swiss meringue buttercream . Abdi tiasa nambihan sakedik bubuk koko kana buttercream pikeun ngajantenkeun coklat tapi kuring badé nempel sareng tukang roti rasa coklat janten kuring nganggo coklat sanés.

Duh GOSH mah éta nikmat sareng krim pisan! Kuring panginten ngadamel buttercream coklat kuring sapertos kieu di payun. Kuring ogé perhatoskeun éta tetep krim bahkan énjingna sanés janten jinis spons sapertos buttercream anu gampang dilakukeun ku kuring.

Kusabab anjeun kedah manaskeun endog bodas pikeun ngalembereh gula, anjeun kedah masihan waktos meringue pikeun mendidih sateuacan anjeun nambihan mantega atanapi buttercream anjeun bakal janten sop mentega. Kuring nyepetkeun prosés pendinginan ku nempatkeun sababaraha és di handapeun dasar mangkok nalika éta nyampur tapi anjeun ogé tiasa ngesok sadayana meringue teras lebet kana panci deet sareng kana kulkas janten tiis.

Upami anjeun henteu hoyong ribut sareng ngadamel SMBC maka anjeun tiasa nganggo abdi gampang buttercream coklat waé .

Resep jajan sanés anu anjeun pikaresep
Kueang Buludru Bodas Bodas
Ermine Buttercream ibun
Kueh Coklat Gampang
Dikocok Coklat Ganache

Resep Kue Coklat Jerman Klasik

Kumaha carana ngadamel kueh coklat Jérman Asli kalayan frosting pecan kalapa sareng coklat krim swiss meringue buttercream. Buruh cinta sajati tapi patut pisan! Waktos Persiapan:dua puluh mnt Waktos Masak:30 mnt Kalori:645kcal

Bahan-bahanna

Kanggo jajan coklat Jérman

  • 4 ons (114 g) Baker urang Jérman Coklat dilebur
  • 4 ons (114 g) cai haneuteun
  • 4 ageung (68 g) endog (konéng sareng bodas dipisahkeun) suhu kamar
  • 12 ons (340 g) Tepung serba guna
  • 1 séndok téh soda kuéh
  • 1/4 séndok téh uyah
  • 8 ons (227 g) mentega henteu asin dilembut
  • 14 ons (397 g) gula pasir
  • 1 séndok téh sari vanili
  • 8 ons (227 g) mantega
  • 4 ons (114 g) minyak sayur

Kanggo keusikan pecan kalapa

  • 4 endog (72 g) konéng
  • 12 ons (340 g) susu ngejat
  • dua sendok sari vanili
  • 10 ons (284 g) gula pasir atanapi gula beureum pikeun rasa anu langkung euyeub
  • 6 ons (170 g) mentega henteu asin
  • 7 ons (198 g) kalapa dikepak
  • 7 ons (198 g) pecan dicincang
  • 1/2 séndok téh uyah

Pikeun Chocolate Swiss Meringue Buttercream

  • 8 ons (114 g) bodas endog seger
  • 16 ons (454 g) gula pasir
  • 24 ons (454 g) mentega henteu asin dilembut
  • 4 ons (114 g) Coklat Jérman Baker dilebur sareng didinginkan dugi ka 90º
  • 1/2 séndok téh uyah
  • dua sendok sari vanili

Parabotna

  • Nang adun
  • Ngagantelkeun Whisk

Pitunjuk

  • Oven Pra-panas nepi 350ºF. Nyiapkeun tilu panci jajan 8'x2 'kalayan roti kué atanapi panyemprot pan anu langkung dipikaresep.

Kanggo jajan

  • Ngalembereh coklat anjeun dina mangkok tahan panas dina paningkatan 15 detik dugi ka nembé. Entong panas teuing atanapi anjeun tiasa ngaduruk cikopi anjeun. Tambahkeun cai haneut anjeun kana coklat sareng whisk kanggo ngagabungkeun.
  • Tempatkeun bodas endog dina mangkok nganggo kantétan whisk sareng pecut dugi ka ngahontal puncak anu teguh tapi beueus. Aranjeunna henteu kedah katingali rusak atanapi remuk. Disisihkeun.
  • Ngagabungkeun buttermilk sareng minyak nabati sareng sisihkan
  • Kocok babarengan tipung, baking soda sareng uyah teras sisihkan.
  • Krim sasarikeun mantega sareng gula dugi warna na warna lemes sareng lemes
  • Tambahkeun dina konéng endog anjeun bari dicampurkeun dina low, ngantepkeun éta campuran saacan sateuacan nambihan konéng endog anjeun panungtungan.
  • Nalika dicampurkeun dina low, tambahkeun dina coklat sareng vanili anu tos dilebur sareng tiis sareng campuran dugi ka ngahiji.
  • Campur dina low, tambahkeun dina 1/3 campuran tipung, teras 1/3 tina buttermilk. Ngulang dua kali deui ku tipung sareng buttermilk sésana.
  • Lempeng lembut dina endog anjeun bodas dugi ka dicampur.
  • Tuang adonan anjeun kana loyang anu tos disiapkeun teras dipanggang langsung salami 30 menit atanapi dugi ka sikat huntu kaluar ti tengah bersih. Hayu tiis sateuacan ibun.

Kanggo keusikan pecan kalapa

  • Dina panci ukuran sedeng, kocok babarengan susu, konéng endog, sareng vanili dina panas sedeng dugi ka dicampur.
  • Tambihkeun kana mantega sareng gula anjeun sareng teraskeun masak dina panas sedeng dugi campuran mimiti kentel (sakitar 12 menit). Kocok teras-terasan atanapi anjeun résiko seueur teuing endog anjeun. Campuranna bakal kandel sareng coklat emas nalika parantos siap.
  • Angkat campuran tina panas sareng tilep kana kalapa sareng pecan anjeun. Tiis kana konsistén sumebar.

Pikeun buttercream coklat Jerman

  • Bawa 2 'cai kana kulub dina panci sedeng teras ngirangan panas dugi ka ngan saukur ngageleger. Tempatkeun mangkok campuran logam atanapi gelas anjeun di luhur. Mangkukna henteu kedah némpél kana cai.
  • Tempatkeun bodas endog sareng gula dina mangkok sareng dikocok sakapeung pikeun ngaleyurkeun gula sareng jaga endog bodas tina asak. Sakali campuran na ngahontal 110ºF atanapi anjeun teu tiasa deui ngaraos aya butiran gula di antara ramo anjeun, éta siap
  • Tempatkeun mangkok dina mixer stand anjeun sareng pecut dina jangkung dugi ka ngahontal puncak anu kaku pisan. Tipsna kedah nangtung lempeng nalika anjeun némpél sareng meringue kedah karaos pisan kandel sareng padet.
  • Tempatkeun kantong és ageung handapeun mangkok nalika anjeun nyampur pikeun mendingan meringue handap.
  • Ngurangan kagancangan kana low. Lalaunan tambih kana mantega anjeun dina sakedik alit, teras uyah anjeun, cair sareng ekstrak coklat sareng vanili anu dilebur sareng tiis.
  • Ngaronjatkeun kagancangan deui ka luhur sareng mecut dugi ka warna na hampang sareng lemes. Masihan raos, upami masih raos buttery, tetep sebat
  • Ngurangan kecepatan turun deui teras girimis dina coklat sareng vanili anjeun anu diseuseuh sareng gaul dugi ka rata.

Gizi

Ngalayanan:1ngalayanan|Kalori:645kcal(32%)|Karbohidrat:61g(dua puluh%)|Protéin:5g(10%)|Gajih:44g(68%)|Gajih jenuh:27g(135%)|Kolesterol:80mg(27%)|Natrium:201mg(8%)|Kalium:152mg(4%)|Serat:duag(8%)|Gula:48g(53%)|Vitamin A:944IU(19%)|Vitamin C:1mg(1%)|Kalsium:64mg(6%)|Beusi:1mg(6%)