Resep Cherry Cheesecake Klasik

Kéju kéju anu pangsaéna didamel tina corétan

Ieu saleresna mangrupikeun kéju céri anu pangsaéna anu kantos ku kuring! Rahasia nyaéta ngadamel céri topping diri anjeun anu gélo gampang sareng ngan ukur butuh sababaraha menit. Tihang éta céri plump éndah dina luhureun éta cheamiecuff paling lemes, paling fluffiest kantos sareng anjeun ngagaduhan anjeun hiji tuangeun anu pikaresepeun.

kueh stroberi ti mimiti ku jello



Cheesecake céri ieu gampang pisan dilakukeun sareng diperyogikeun TEU mandi cai .

* catetan: Tulisan ieu ngandung tautan afiliasi kana produk anu kuring resep anu hartosna kuring tiasa ngadamel sababaraha sen upami anjeun ngagaleuh tapi teu aya biaya tambahan kanggo anjeun

kéju kéju céri



Kumaha carana ngadamel kéju céri buatan sendiri

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta ngadamel cheesecake urang. Ieu mangrupikeun padamelan dua dinten anu panginten tiasa nyingsieunan tapi 99% waktos éta nyéépkeun ngantosan kéju kéju.



Anjeun ningali, kéju kéju céri henteu leres-leres jajan pisan. Éta langkung seueur sapertos tart custard. Kéju krim dihijikeun sareng endog sareng dipanggang dugi endogna kakara diatur tapi henteu asak sapinuhna (150ºF).

Tapi endog éta hipu pisan saatos dipanggang. The custard kedah niiskeun sahenteuna 6 jam (24 jam langkung saé) pikeun cheesecake sapinuhna disetél sareng cukup padet pikeun motong.

resep kéju céri



Pikeun kéju ieu, kami nganggo 9 ″ panci springform anu mangrupikeun panci anu didamel khusus pikeun ngadamel kéju. Sisi teu kaamplokan, sahingga gampang dicabut tina dasarna.

cheesecake dina springform pan

Léngkah-léngkah ngadamel kéju kéju

  1. Nyiapkeun kerupuk kerupuk graham anjeun teras sisihkan pikeun tiis
  2. Campur adonan kéju anjeun sareng tuang kana panci. Pastikeun kéju krim sareng endog anjeun aya dina suhu kamar.
  3. Tempatkeun lambaran cookie ageung atanapi panci jajan dina handapeun oven anjeun sareng eusian 3/4 pinuh ku cai
  4. Mindahkeun rak oven kadua anjeun ka luhur cai mandi sareng tempatkeun kéju anjeun di luhur raka.
  5. Panggang dina 335ºF salami 60 menit teras pareuman oven sareng rengat panto. Hayu cheesecake tiis dina oven salami 60 menit deui. Teras pindahkeun kana kulkas pikeun mendingan sapeuting.
  6. Nyiapkeun ngeusian céri anjeun naha sadinten sateuacan atanapi dinten. Tuang keusikan dina luhur kéju sareng tuang!
teu cheesecake waterbur kéju Homemade Cherry Topping

Kumaha carana nyingkahan kéju anu retak



Aya opat hal anu tiasa nyababkeun cheesecake janten rengat anu tiasa janten bumper anu asli. Tapi béja anu saéna, retakan ukur sesah dina panon, retakan henteu mangaruhan pisan rasa. Sareng kusabab urang nutupan kéju ieu sareng céri, moal aya anu bakal terang!

retak kéju

  1. Teuing hawa dilebetkeun kana adonan - Anjeun hoyong ulah aya hawa kana adonan. Salawasna gaulkeun dina kecepatan anu panghandapna sareng lirénkeun campuran nalika endogna digabungkeun.
  2. Oven panas teuing - Pastikeun oven anjeun henteu panas teuing sareng cheesecake anjeun jauh tina elemen luhur sabisa. Suhu panas nyababkeun kéju anu ngagaleuh teuing teras ngaleutikan nalika dikaluarkeun tina oven, nyababkeun retakan ageung.
  3. Parobihan suhu drastis - Cheesecake anjeun bakal ngepak sakedik saatos dipanggang sareng éta normal. Upami anjeun miceun tina oven pas saatos bérés, éta tiasa ngémploh teuing gancang teras rengat. Éta pisan sababna naha anjeun ngantepkeun pikeun niiskeun lalaunan dina oven kalayan panto retak.
  4. Ngaleueut - Upami anjeun langkung roti bakar kéju anjeun, endogna bakal ngonci sareng nyababkeun kéju éta ngaleutikan sareng rengat. Téksturna ogé bakal sangsara sareng karét pisan tibatan krim.

Kumaha anjeun terang iraha kek keju parantos dipanggang?

Cheesecake dilakukeun nalika sisina disetél tapi tengahna masih jiggly tapi henteu berair. Éta tiasa disada sakedik ngabingungkeun kuring terang. Anjeun ogé tiasa nganggo térmométer pikeun mariksa suhuna. Pusat kedahna maca 150ºF dina waktos anu mareuman oven, rengat panto sareng ngantep kéju anu tiis lalaunan. Pendinginan anu laun ieu ngajantenkeun cheesecake tetep henteu tiasa retak.



Pasihan cheesecake keran sakedik dina tahapan 150ºF supados anjeun tiasa ningali sabaraha éta nyikikik. Maka anjeun bakal terang naon anu kedah diperhatoskeun waktos sanésna bari henteu kedah nganggo thermometer.

kéju

Kumaha anjeun ngadamel topping céri buatan sendiri kanggo kéju céri?

Mimitian ku sababaraha céri seger anu saé! Kuring cukup untung pikeun mendakan céri anu saé ieu di Costco tapi céri seger dina usum bakal endah! Anjeun peryogi 2 pon.

céri seger dina colander bodas

Pikeun kentel topping céri buatan abdi, abdi nganggo anu disebat ClearJel . Éta sami sareng aci jagong tapi tetep super herang sareng nolak janten cakcak sapertos aci jagong biasa tiasa dinten kadua.

ClearJel sering dianggo ku produsen pie sareng toko roti. Anjeun tiasa mendakan éta online. Upami anjeun henteu hoyong nganggo ClearJel, anjeun tiasa nganggo aci jagong. Aci jagong langkung kuat tibatan ClearJel jadi potong jumlahna satengah upami anjeun ngagentos aci jagong (contona: 2 Sendok ClearJel = 1 tepung jagong Sendok).

jel jelas

Anggo a pitter céri pikeun miceun pit céri atanapi anjeun tiasa motong unggal céri kana satengah sareng miceun liangna tapi saha anu ngagaduhan waktos kanggo éta? Pitter céri ngajantenkeun padamelan ieu gampang pisan.

Ngagunakeun pitter céri pikeun ngaleungitkeun liang tina céri

Ngagabungkeun céri, gula, sareng pangukuran munggaran cai dina pot sareng bawa ka simmer. Kocok ngukur kadua cai, jus jeruk nipis, jeruk nipis, sareng ClearJel.

Tuang kana campuran céri simmering sareng aduk dugi ka kentel. Sakitar 1 menit. Teras antepkeun saé sateuacan tuang di luhur kéju anjeun! Tingali kumaha ngagurilap sareng éndah topping céri ieu!

Homemade Cherry Topping

Anjeun tiasa nyimpen sésa kéju céri dina kulkas salami 5-7 dinten. Kuring nyimpen tambang kuring dina bungkus plastik supados henteu garing.

keureut tina kéju céri

Resep Cherry Cheesecake Klasik

Kéju kéju krim sareng topping céri buatan sendiri Waktos Persiapan:lima belas mnt Waktos Masak:dua WIB Cooling:1 d Kalori:635kcal

Bahan-bahanna

Pikeun Kerak Cheesecake

  • 8 ons (227 g) kurupuk graham ditumbuk
  • 4 ons (113 g) mentega henteu asin dilebur
  • 4 ons (113 g) gula pasir

Kanggo Keusikan Keju

  • 48 ons (1361 g) krim kéju lemes kana suhu kamar
  • 13 ons (369 g) gula pasir
  • 1/4 séndok téh uyah
  • 1 Séndok sari vanili
  • 3 ons (85 g) krim beurat suhu kamar
  • 3 ons (85 g) krim haseum suhu kamar
  • 6 ageung endog dihaneutan kana suhu kamar

Pikeun The Cherry Topping

  • 32 ons (907 g) céri beureum seger diadu
  • 8 ons (227 g) gula pasir
  • 8 ons (227 g) cai
  • 1 Séndok jeruk nipis seger
  • 1 Séndok jeruk nipis
  • 5 Séndok ClearJel atanapi 3 Sendok Jagong
  • dua ons (57 g) cai tiis
  • 1/4 séndok téh uyah

Parabotna

  • Stand mixer sareng lampiran dayung

Pitunjuk

  • Panaskan oven anjeun ka 350ºF. Mindahkeun rak oven handapeun ka tempat anu panghandapna dina oven. Tempatkeun rak oven kadua di tengah oven.

Pikeun Graham Cracker Crust

  • Ngagabungkeun sareng kurupuk graham anu ditumbuk, mentega lebur sareng gula dina mangkok.
  • Tempatkeun buleudan perkamen di handapeun panci kéju anjeun (opsional) pikeun nyegah nempel
  • Tuang campuran cracker graham anjeun dina luhur parchment bunderan sareng sumebar rata. Pencet handap pageuh ku cangkir ukuran datar pikeun neken kerak
  • Panggang salami 5 menit dina 350ºF teras teraskeun tiis

Kanggo Keusikan Keju

  • Tempatkeun loyang dina raka handapeun sareng eusian 3/4 jalan ku cai panas. Cheesecake anjeun bakal linggih di luhur cai.
  • Tempatkeun kéju krim suhu kamar anjeun kana mangkok mixer standar anjeun sareng kantétan dayung sareng krim dina low dugi ka teu aya deui anu lumpy.
  • Sprinkle dina gula granulated anjeun bari nyampur kana low dugi ngahiji
  • Tambahkeun dina rohangan anjeun krim haseum sareng krim beurat bari dicampurkeun dina low
  • Nalika dicampurkeun dina low, tambahkeun dina endog suhu kamar anjeun dina hiji waktos, ngantepkeun masing-masing ngahiji sacara lengkep sateuacan ditambih dina salajengna. Tambihkeun kana sari uyah sareng vanili.
  • Sakali anjeun teu tiasa ningali deui endog anu katingali dina adonan, lirénkeun campuran. Anjeun teu hoyong ngempelkeun teuing hawa kana adonan.
  • Tuang campuran cheesecake anjeun kana kerak kerupuk kerupuk anjeun.
  • Panggang dina 335ºF salami 60 menit (tong muka panto). Teras pareuman oven sareng rengat panto oven kabuka. Hayu cheesecake tiis di jero oven salami 60 menit deui. Teras cabut cheesecake teras lebetkeun kana kulkas supados tiis salami 6 jam atanapi sacara ideal, sapeupeuting.

Pikeun Cherry Topping

  • Ngagabungkeun babarengan céri anjeun, cai, uyah sareng gula dina panci ageung sareng angkat kana simmer dina panas anu sedeng, bari aduk sakapeung
  • Ngagabungkeun sareng ClearJel anjeun, jus jeruk nipis, 2 ons cai, sareng jeruk nipis pikeun nyieun bubur
  • Tambahkeun ClearJel anjeun kana campuran simmering sareng masak salami 1 menit bari diaduk teras-terasan dugi ka kentel.
  • Hayu topping tiis sateuacan nempatkeun dina luhur kéju kéju anjeun anu leuwih tiis

Catetan

* Catetan * upami anjeun henteu ngagaduhan rak oven kadua, anjeun tiasa nempatkeun rak pendingin dina cai sareng nempatkeun kéju anjeun di luhur janten henteu dina cai. Anjeun tiasa ogé bungkus kéju anjeun dina aluminium foil pikeun nyegah cai ti lebet ka jero. Hal-hal Penting Pikeun Catet Sateuacan Anjeun Mimitian 1. Bawa sadaya bahan anjeun ka suhu kamar atanapi bahkan haneuteun sakedik (endog, mantega, mantega, sareng sajabana) pikeun mastikeun adonan anjeun henteu peupeus atanapi ngagulung. 2. Anggo skala pikeun beurat bahan anjeun (kalebet cairan) kacuali dititah anu sanés (Sendok, sendok, ciwit sareng sajabana). Ukuran métrik sayogi dina kartu resep. Bahan skala langkung akurat tibatan nganggo cangkir sareng ngabantosan mastikeun kasuksésan resep anjeun. 3. Prakték Mise en Tempat (sadayana aya dina tempatna). Ukur bahan anjeun sateuacana sareng siapkeun sateuacan anjeun mimiti nyampur pikeun ngirangan kasempetan ngahaja ngantepkeun hiji hal.

Gizi

Ngalayanan:1ngalayanan|Kalori:635kcal(32%)|Karbohidrat:59g(dua puluh%)|Protéin:9g(18%)|Gajih:41g(63%)|Gajih jenuh:2. 3g(115%)|Kolesterol:198mg(66%)|Natrium:478mg(dua puluh%)|Kalium:183mg(5%)|Serat:1g(4%)|Gula:51g(57%)|Vitamin A:1545IU(31%)|Vitamin C:1mg(1%)|Kalsium:117mg(12%)|Beusi:1mg(6%)