Coklat WASC Kue (dicampur campuran coklat coklat)

Coklat WASC Mangrupikeun Cara Anu Gampang Ngadamel Rasa Campuran Box Siga Goresan

Coklat WASC nyaéta versi coklat anu populer di kami Resep WASC éta ku tambahan sababaraha bahan, kuéh kotak anjeun bakal raoseun sapertos corétan. Téksturna hampang sareng lemes tapi tetep cekap pikeun ngukir jajan atanapi ditumpukkeun kanggo jajan kawinan. Coklat WASC mangrupikeun pilihan anu saé upami anjeun henteu siap pikeun terjun kana baking a resep jajan coklat ti mimiti.

nutup irisan kueh coklat wasc ku coklat ganache



Kueh Krim Asem Coklat

Salah sahiji bahan anu ngajantenkeun kuéh ieu jadi saé nyaéta krim haseum. Éta nambihan panci anu raos pikeun rasa sareng tingkat kalembaban tambahan. Krim haseum mangrupikeun bahan populér anu dianggo dina seueur resep jajan coklat anu masihan rasa anu sami anu anjeun tiasa kéngingkeun tina ngagunakeun buttermilk atanapi mayonnaise.



Kue Coklat Kalayan Kopi

Abdi resep nganggo kopi salaku cairan kuring tibatan cai kusabab kopi ngaluarkeun rasa coklat. Adonan anjeun bakal bau sapertos kopi anu kentel tapi tong hariwang, éta moal raoseun kopi. Anjeun teu kedah nganggo kopi, anjeun tiasa nganggo cai atanapi bahkan susu upami anjeun hoyong.

coklat wasc sareng ibun coklat sareng chip coklat di luhur



Kumaha Ngadamel Coklat WASC

Coklat WASC dimimitian ku campuran kotak coklat-y anu saé. Kuring biasana ngagunakeun Kue fudge coklat Duncan Hines tapi kueh dahareun setan ogé bakal saé. Ngan tuang eusi campuran kana mangkok sareng tambahkeun kana bahan tambahan anjeun. Henteu malire pitunjuk dina tukang kotak sareng nganggo resep di handap ieu.

Campur sadaya bahan anjeun sasarengan dugi dikombinasikeun teras dicampur kuat pikeun dua menit. Kuring nganggo mixer stand sareng lampiran dayung tapi anjeun ogé ngan ukur tiasa nganggo mangkok sareng séndok.

Kuring nyabit-nyabit resep ieu kanggo ngandung mentega dilebur supados nalika anjeun niis éta kueh rada langkung kentel sareng gampang diatur.



tutup kueh coklat sareng irisan diteureuy

Naha henteu ngan ukur ngadamel tina corétan?

Kuring meunang patarosan ieu pisan. LOBA. Abdi ngartos. Upami anjeun badé ngalangkungan sagala masalah ieu pikeun nambihan seueur bahan kana campuran kotak, naha henteu ngan ukur ngadamel ti mimiti? Abdi kantos mikir hal anu sami. Tapi mangtaun-taun ngajar tukang roti anu teu kaétang tina sadaya tingkatan kaparigelan, kuring parantos terang yén seueur jalmi anu pikasieuneun pisan pikeun dipanggang ti mimiti. Aranjeunna teu gaduh sakedik kanyaho ngeunaan cara ngukur, cara nyampur atanapi bahkan kumaha anu raoseun kueh goresan anu saé.

Hal ngeunaan campuran kotak éta henteu ngan ukur bahan anu sami sareng jajan ti mimiti. Hiji kotak ngandung emulsifiers anu dasarna ngajantenkeun jajan bakar-bakar sampurna teu paduli naon anu anjeun lakukeun. Masalahna? Émulator anu ngajantenkeun jajan raoseun palsu. Siga tuang permén rasa strawberry. Éta saé tapi henteu leres raos sapertos strawberry anu leres?



Janten nambihan bahan-bahan tambahan ieu masihan anjeun anu pangsaéna pikeun duanana dunya. Resep anu ngajantenkeun tukang roti ngalakukeun langkung ti ngan ukur muka kotak tapi emulsifiser tetep mastikeun yén jajan bakes hasil sareng bahan tambihan ngajantenkeun jajan raoseun sapertos buatan bumi. Janten masihan tukang roti anu diperyogikeun pisan kapercayaan sareng sakedik rasa naon anu raoseun kuéh buatan sendiri upami aranjeunna milih nyandak kabisat dua pembakaran ti mimiti, éta henteu pikasieuneun.

tutup tina sapotong kueh coklat nganggo ibun coklat sareng chip coklat di luhur

nyetak nasi garing ngarawat kuéh

Kue WASC Coklat Kanggo Cupcakes

Resep ieu lumayan saé pikeun cupcakes sareng naék sampurna. Kuring meunang sakitar 36 cupcakes tina hiji kotak.



Abdi resep nganggo abdi coklat buttercream pikeun resep ieu. Rasa anu ngeunah dipasangkeun sampurna sareng kueh coklat tanpa beurat teuing. Upami anjeun milari resep jajan coklat anu leueur sanés, parios abdi kueh bir guinness anu mangrupikeun lambang tina dekadén.

Resep campuran kotak anu dicét anu sanés anu anjeun badé nyobian!

WASC (kue krim asem almond bodas)
Resep campuran kuéh Stroberi

Coklat WASC Kue (dicampur campuran coklat coklat)

Ieu mangrupikeun vérsi coklat tina resep WASC. Dimimitian ku campuran kotak sareng nambihan sababaraha bahan tambahan, anjeun tiasa kéngingkeun kuéh raoseun dina lampu kilat anu raosna siga goresan. Shhh abdi moal ngawartosan. Resep ieu ngajantenkeun dua kueh buleud 8 'jangkung 2'. Waktos Persiapan:5 mnt Waktos Masak:30 mnt Total Waktos:35 mnt Kalori:390kcal

Bahan-bahanna

Resep Coklat WASC

  • 1 kotak (1 kotak) Duncan Hines Chocolate Fudge Cake Mix
  • 5 oz (142 g) Tepung Ap 1 gelas
  • dua oz (57 g) bubuk koko 1/2 gelas
  • 12 oz (340 g) kopi tiis 1 1/2 gelas
  • dua oz (57 g) minyak sayur 1/4 gelas
  • 4 oz (113 g) mentega dilebur 1/2 gelas
  • 3 ageung (3 ageung) endog
  • 6 oz (170 g) krim haseum 3/4 gelas
  • 7 oz (198 g) gula 1 gelas
  • 1 TSP (1 TSP) uyah
  • 1 Séndok (1 Séndok) sari vanili

Frosting Coklat

  • 16 ons Coklat Semi-Amis
  • 16 ons krim pecut beurat
  • 1/2 séndok téh uyah

Pitunjuk

Parentah WASC coklat

  • Panaskeun oven dugi ka 335 ℉. Nyiapkeun dua panci jajan 8 'buleud. Abdi langkung resep nganggo jajan.
  • Tambihkeun sadayana bahan garing kana mangkok mixer stand anjeun kalayan kantétan paddle. Tambihkeun sésana bahan anjeun sareng gaul kana low 1 menit.
  • Eureun sareng kerok mangkok teras campur dina sedeng salami dua menit.
  • Tuang adonan kana panci jajan anjeun sareng bakar salami 30- 35 menit dugi tusuk gigi kaluar ti tengahna ngan ukur sababaraha remuk caket nempel kana odol.
  • Hayu tiis sababaraha menit dina panci sateuacan tétéla kana raka pendinginan. Hayu tiis pinuh sareng ibun.

Frosting Coklat

  • Tempatkeun krim sebatan beurat kana pot ukuran sedeng dina panas sedeng-luhur. Kocok sakapeung pikeun nyegah kahuruan. Entong leumpang jauh!
  • Panas krim dugi uap naék tina permukaan tapi henteu ngagolak.
  • Tuang krim panas kana coklat sareng ngantep linggih 5 menit
  • Tambahkeun uyah sareng kocok dugi rata. Upami anjeun ngagaduhan gumpalan anu henteu dilebur, anjeun tiasa nganggo campuran bléndol pikeun ngaluarkeunana.
  • Tuang coklat kana piring deet sareng tutup ku bungkus plastik bijil dina suhu kamar dugi ka konsistén mentega suuk. Upami coklat teuing pageuh, anjeun tiasa gelombang mikro salami 10 detik teras diaduk nganggo spatula atanapi pecut nganggo mixer tangan.
  • Kueh ibun sakumaha anu dipikahoyong.

Catetan

Entong hariwang ngeunaan salah sahiji bahan anu aya di tukang kotak, cukup nganggo bahan anu didaptarkeun dina resep. Resep ieu nyayogikeun cukup adonan pikeun tilu kueh 6'x2 'atanapi dua kuéh 8'x2' (buleud). Resep ieu ngadamel 40 cupcakes kalayan sakitar 1,25 ons adonan per cupcake tin. Anjeun tiasa nganggo bir gelap tibatan kopi atanapi ngan cai biasa.

Gizi

Ngalayanan:1g|Kalori:390kcal(dua puluh%)|Karbohidrat:38g(13%)|Protéin:5g(10%)|Gajih:26g(40%)|Gajih jenuh:lima belasg(75%)|Kolesterol:67mg(22%)|Natrium:353mg(lima belas%)|Kalium:250mg(7%)|Serat:3g(12%)|Gula:22g(24%)|Vitamin A:488IU(10%)|Vitamin C:1mg(1%)|Kalsium:68mg(7%)|Beusi:3mg(17%)

Coklat WASC

Coklat WASC

kueh coklat wasc