Resep Tetes Coklat

Kumaha cara ngadamel titisan coklat anu sampurna kalayan sagala jinis coklat

Seueur jalma naroskeun ka kuring kumaha carana ngadamel netes coklat kanggo jajan netesna. Kuring biasana nganggo cai ganache pikeun tetes kuring nganggo coklat bodas sareng ngawarnaan tuangeun. Ieu ngajantenkeun sababaraha tetes warna-warni tapi kadang anjeun hoyong netes coklat anu lemes.

netes coklat



Kueh tetes sigana téh kuéh taranjang anyar sareng nuju tren ayeuna. Kengingkeun netes anu sampurna tiasa ngareureuwas upami anjeun saurang novice cake netes. Tapi tong hariwang, kuring bakal ngarecah pikeun anjeun sareng ngajar anjeun kumaha cara netes coklat anu sampurna.



Upami anjeun henteu kantos ngadamel kuéh netes, tong hariwang. Éta henteu rumit pisan. Kuring sering perhatoskeun dina grup hiasan jajan newbs jajan yén jalma-jalma ngagaduhan seueur masalah sareng konsistén tina netesna. Boh kandel teuing atanapi ipis teuing.

Tetes coklat anu ipis teuing ngandung teuing cairan atanapi nyaéta panas teuing



Janten hayu urang teuleum kana dua masalah éta sareng kumaha nyingkahanana nalika nyiptakeun teureup coklat anu sampurna

Tetes coklat damel ku krim beurat sareng coklat

Jinis netes pang populerna didamel ku coklat sareng krim beurat. Upami anjeun nyobian ngan saukur ngalembereh coklat sareng ngeclak kana kuéh, éta bakal katingali kandel pisan sareng sisina moal lancar. Alesan pikeun ieu coklat ku nyalira henteu cair pisan sareng pas nabrak jajan, éta mulai karasa.

netes coklat lebur teuing kandel



Coklat peryogi sababaraha cair supados langkung gampang ngeclak. Bentuk cair anu paling umum dianggo nyaéta krim beurat. Nalika anjeun nyampur krim beurat sareng coklat anjeun nampi anu disebut ganache. Ganache nyiptakeun netes anu saé, netep cekap teu cair tapi tetep lemes nalika anjeun motong kana éta.

Ieu kuéh anu sami sareng netes ganache tinimbang coklat lempeng lempeng waé. Hatur nuhun ka Seukeut urang Manisan pikeun poto!

netes ganache warna



Gumantung kana coklat anu anjeun anggo, anjeun kedah ngaluyukeun jumlah krim anu anjeun tambahkan. Ieu PISAN penting. Coklat beuki poek, beuki seueur krim anu anjeun peryogikeun. Henteu janten masalah dimana anjeun kéngingkeun coklat. Éta tiasa janten kiripik, lééh atanapi tina palang. Abdi resep nganggo chip coklat mini sabab langkung gampang lebur.

netes coklat poék

Coklat poék atanapi resep netes coklat semi-amis

  1. 6 oz coklat poék atanapi coklat semi-amis
  2. 4 oz krim beurat

Babandingan ieu ngahasilkeun netes ganache anu sampurna sareng anu kuring anggo pikeun jajan coklat anu gampang kuring sareng kueh beulah pisang . Coklat tetep ngagurilap.



Tetes coklat susu

  1. 6 oz coklat susu
  2. 3 oz krim beurat

Kuring henteu biasana nganggo coklat susu kanggo netes kusabab warna na hérang tapi upami éta sadayana kagungan, atanapi anjeun resep coklat susu, anjeun tiasa nganggo babandingan ieu.

netes coklat bodas pink

Titisan coklat bodas

  1. 6 oz coklat bodas
  2. 2 oz krim beurat

Anjeun tiasa ningali yén rasio ieu nganggo krim sakedik pisan. Kusabab coklat bodas jauh langkung lemes tibatan coklat hideung. Anjeun tiasa sacara gampil kolor netes coklat bodas anjeun ku nambihan serelek gél pewarnaan dahareun ka ganache anu parantos réngsé. Anjeun teu kedah nganggo pewarnaan makanan khusus pikeun ganache.

kumaha cara ngadamel permén karét sareng gelatin

Upami netes coklat bodas anjeun teuing transparan (anjeun tiasa ningali ngalangkunganana) anjeun tiasa nambihkeun serelek warna dahareun bodas pikeun ngajantenkeun langkung opak.

Upami anjeun henteu ngagaduhan krim beurat dina panangan, anjeun panginten badé nyobian mah netes ganache cai anu menurut kuring ngajantenkeun coklat bodas anu TERTUTUS.

Kumaha cara ngadamel titisan coklat

jajan coklat gampang kalayan netes coklat

Ok janten anjeun gaduh coklat anjeun sareng anjeun terang sabaraha krim kanggo ditambih. Ayeuna hayu urang ngadamel netes ganache urang. Kusabab urang nganggo sakedik krim sareng coklat, kuring resep nganggo gelombang mikro tapi anjeun ogé tiasa nganggo panci sareng kompor upami anjeun resep.

  1. Kuring panaskeun krim abdi dina gelombang mikro sakitar 1 menit atanapi dugi ka kuring tiasa ningali uap naék naék tina permukaan. Hal anu sami diterapkeun pikeun manaskeun dina kompor. TEU BOIL! Ieu bakal ngajantenkeun krim anjeun panas teuing sareng bakal ngakibatkeun ganache anjeun janten grainy.
  2. Teras kuring miceun coklat kuring sakitar 1 menit kanggo haneut waé. Kuring henteu nyobian ngalembereh coklat dina waktos ieu.
  3. Teras tuang krim panas kana coklat haneut sareng antepkeun 2-3 menit.
  4. Kocok duaan babarengan. Upami aya sababaraha gumpalan anu henteu dilebur, angkat deui dina gelombang mikro salami 30 detik sareng dikocok deui dugi ka rata
  5. Entong langkung campuran atanapi anjeun bakal ngalebetkeun hawa kana ganache.
  6. Anjeun ayeuna tiasa nambihan ngawarnaan anjeun.

Tip pikeun netes coklat suksés

Janten ayeuna urang parantos ngadamel ganache tapi urang henteu siap netes pisan! Upami anjeun nempatkeun ganache panas dina jajan anjeun drips anjeun bakal ngajalankeun dugi ka handapeun jajan atanapi lebur buttercream anjeun.

runny ganache

Pastikeun anjeun muih anu tiis dina kulkas salami 20 menit sateuacan nerapkeun netes anjeun. Kueh anu tiis bakalan ngabantosan coklat sareng ngajauhkeun tina ngeclak teuing ka sisi.

Hayu coklat ganache anjeun tiis dugi karaosna ngan bieu haneuteun keuna. Teu kedah karaos panas.

netes ganache pink

Alat anu pangsaéna pikeun nerapkeun netes coklat

Aya seueur cara anjeun tiasa nerapkeun netes coklat kana jajan. Anjeun tiasa nganggo kantong pipa (karesep kuring) sabotol palastik atanapi bahkan séndok. Unggal pakakas bakal nyiptakeun tampilan anu rada béda. Kantong pipa ngahasilkeun netes anu ipis pisan. Séndok bakal katingali langkung alami. Boh henteu kunanaon!

Pastikeun anjeun ngagaduhan spatula atanapi séndok anu ditangan pikeun mulus bagian luhur jajan anjeun pas anjeun parantos ngecep tetes anjeun.

Kumaha cara ngadamel drips anu sampurna

Sakumaha anu kuring carioskeun, kuring resep ngagunakeun kantong pipa pikeun tetes kuring. Kuring nempatkeun kantong pipa kana cangkir sareng ngalipet ujung luhurna kana cangkir supados kuring tiasa ngeusianana ku coklat kalayan gampang. Teras kuring nyabak tip. Henteu ageung teuing kusabab kuring henteu resep netes ageung.

tés netes coklat

Ngalakukeun tetes uji. Pipa sakedik dina ujung jajan anjeun sareng tingali naha konsisténna katingali leres sareng lirén ngeclak sakitar satengahna jajan. Upami éta ipis teuing sareng katingalina rata dina jajan, ganache anjeun panginten panas teuing atanapi ipis teuing.

Upami ganache kandel pisan sareng henteu netes pisan, éta tiasa warna teuing atanapi henteu cekap. Ayeuna waktuna pikeun nyaluyukeun. Éta jauh leuwih gampang pikeun ngaleungitkeun hiji netes goréng tina jajan anjeun teras nutupan sadayana, sadar éta salah sareng mimitian deui.

Pikeun ngadamel drip anu sampurna kuring ngamimitian ku pipah tetes ageung ku cara memeres kantong pipa kalayan lembut, teras kuring lirén meres sareng mindahkeun kantong piping kuring tanpa angkat tina jajan. Ieu nyeret cikopi. Teras Anjeun tiasa meres sakedik kirang pikeun nyiptakeun netes anu langkung alit. Tetep gentos peres ageung ku sakedik diperes kanggo nyiptakeun tampilan netes alik.

netes coklat sampurna

Upami anjeun hoyong sadayana tetesan anjeun sami, pipa netes mimiti anjeun teras ngalihkeun sakedik sareng pipa jumlah anu sami. Butuh sababaraha latihan pikeun neteskeun ieu persis sami. Kuring sering ningali titisan anu tepat ieu dianggo dina kuéh tetes naburkeun trendi.

Janten éta kumaha anjeun ngadamel netes coklat anu sampurna pikeun jajan netes anjeun! Kuring miharep ieu ngabersihan sadayana takwa netes coklat anjeun sareng jajan netes anjeun salajengna mangrupikeun kasuksésan total! Pariksa pidéo kuring di handap ngeunaan cara ngadamel drips coklat!


Resep Tetes Coklat

Kumaha carana ngadamel drips coklat anu sampurna naha éta poék, susu atanapi coklat bodas. Éta sadayana ngeunaan babandingan sareng suhu anu pas. Waktos Persiapan:10 mnt Waktos Masak:30 mnt Total Waktos:40 mnt Kalori:137kcal

Bahan-bahanna

Titisan Coklat

  • 6 oz (170.1 g) coklat semi-amis atanapi coklat poék
  • 4 oz (113.4 g) krim pecut beurat

Pitunjuk

Resep tetes coklat

  • Panas krim dugi ka ngan ukur ngukus sareng tuang coklat. Hayu linggih 5 menit teras dikocok dugi rata. Hayu tiis dugi rada haneut toél sateuacan piping kana kueh CHILLED anjeun.

Gizi

Ngalayanan:1oz|Kalori:137kcal(7%)|Karbohidrat:9g(3%)|Protéin:1g(dua%)|Gajih:10g(lima belas%)|Gajih jenuh:6g(30%)|Kolesterol:16mg(5%)|Natrium:6mg|Kalium:104mg(3%)|Serat:1g(4%)|Gula:6g(7%)|Vitamin A:175IU(4%)|Kalsium:18mg(dua%)|Beusi:1.1mg(6%)