Cookies Chip Coklat Ganda Chewy

Kuring parantos ngarobih cookie chip coklat kuring kana cookies chip coklat GANDA! Cookie ieu mangrupikeun impian anu dipikacinta ku coklat! Beunghar, coklat, beueus, sareng lembut. Dasarna brownie dina bentuk cookie. Ukur nyandak waktos 20 menit.



cookie chip coklat dobel dicekel ku panutup tangan anu ditutup dina cangkir susu susu

Cookie ieu saé sareng kenyal sareng sampurna lebet sareng sagelas susu tiis. Ngadamel angkatan ageung sateuacanna pikeun rapat khusus atanapi beku aranjeunna sareng gaduh cookie iraha kahoyongna hits!



naha anjeun nempatkeun strawberry dina kulkas

GANDA CHOKOLATE CHIP COOKIE BAHAN

bahan cookie chip ganda



Teu aya anu rumit ngeunaan cookies chip coklat dobel ieu, anjeun bahkan henteu kedah mixer standar, anjeun tiasa ngalakukeun éta sadayana ku cara tangan. Hiji-hijina bédana antara cookies ieu sareng cookies chip coklat kuring anu kenyal nyaéta sakedik deui mantega sareng sababaraha bubuk koko anu lezat. Abdi nganggo HERSHEY'S tapi anjeun tiasa nganggo naon waé bubuk koko anu anjeun pikahoyong.

Parentah COOKIE CHIPOLATE CHIPOLATE GANDA

Léngkah 1 - Lebur mentega dina mangkok sedeng, tambahkeun bubuk koko sareng aduk nepi ka rata sareng ngahiji.

mentega koko sareng mentega dilebur dikocok dina mangkok anu jelas

Pro-Tip: Nambihan bubuk koko sareng mantega sasarengan munggaran ngabantosan deui bubuk bubuk koko sareng bakal ngajaga cookies anjeun saé sareng beueus.



Léngkah 2 - Tambihkeun mentega lebur sareng bubuk koko, gula beureum, sareng gula bodas kana mangkok mixer standar anjeun. Kalayan kantétan ngawelah, pacampur dina kecepatan sedeng salami 1-2 menit dugi ka hampang sareng lemes. Gosok mangkok nalika diperyogikeun.

krim mentega sareng campuran bubuk koko dina spatula

jajan kadaharan malaikat sareng resep strawberry

Pro-Tip: Anjeun ogé tiasa nganggo mixer panangan upami anjeun henteu gaduh mixer stand, kantun campuran langkung lami sareng buka ku tampilan sareng konsistén tibatan waktos.

Léngkah 3 - Tambahkeun dina endog suhu kamar sareng gaul deui dina kecepatan sedeng salami 1-2 menit dugi ka hampang sareng hawa. Gosok mangkok.



nutupkeun leungeun nyekel mangkok kaca jelas tina endog anu ditambihkeun kana bahan cookie dina mixer standar tutup tina adonan cookie chip ganda

Léngkah 4 - Sedengkeun campuran kana low, tambahkeun vanili, uyah, baking powder, tipung, sareng chip coklat, sareng gaul dugi ka ngahiji. Bérés ku tangan pikeun mastikeun teu aya kantung tipung sésa.

nambahan tipung kana dua kali adonan cookie chip coklat



tutup tina adonan cookie chip ganda

Léngkah 5 - Ayeuna mimitian preheating oven anjeun ka350ºF (177ºC).

Léngkah 6 - Kalayan scoop cookie # 20, bagi 2 bal adonan cookie saukuran Séndok kana loyang anu dijejeran ku kertas parchment. Abdi resep neuleumkeun luhur bal kana mangkok chip coklat pikeun kéngingkeun langkung seueur coklat kana cookies! Tempatkeun aranjeunna kana loyang sakitar 3 ″ jauhna.

ngagulung adonan cookie chip coklat dua kali kana bal

Langkung saé kéngingkeun cookies ieu dumuk dina suhu kamar sakitar 30 menit kanggo masihan waktos kanggo tipung nyerep cairan. Ieu bakal ngabantosan ngirangan jumlah panyebaran. Anjeun tiasa ogé aduskeun kana kulkas salami 30 menit upami anjeun hoyong cookies sumebar bahkan kirang.

Léngkah 7 - Panggang at350ºF (177ºC)salami 10 menit.

tutup tina cookie chip coklat dobel dina spatula biru

Léngkah 8 - Asik salami 5 menit dina panci, teras ngalihkeun ka rak anu mendingan pikeun nyéépkeun sésa jalan. Simpen dina wadah kedap udara dina suhu kamar dugi ka 5 dinten.

nutup cookies chip coklat dua kali dina rak pendingin

kueh kotak strawberry sareng strawberi asli

Resep Patali

Cookies Peppermint Chewy Coklat

Cookies Chip Coklat Master

Brownies Homemade Gampang

Cookies Crinkle Glitter

Cookies Chip Coklat Ganda Chewy

Cookies chip coklat ganda chewy anu sampurna pikeun pencinta coklat anu leres dina kahirupan anjeun! Ngan butuh waktu 20 menit! Waktos Persiapan:10 mnt Waktos Masak:10 mnt Total Waktos:dua puluh mnt Kalori:194kcal

Bahan-bahanna

  • 1 1/8 cangkir (8 ons) mentega henteu asin dilebur (2 iteuk + 2 sendok mantega)
  • 1 cangkir (7 ons) gula beureum coklat dipak
  • 1 cangkir (7 ons) gula pasir dipak
  • dua ageung endog suhu kamar
  • dua sendok sari vanili
  • dua cangkir (10 ons) tepung sagala tujuan
  • 3/4 cangkir (2.6 ons) bubuk koko alam
  • 1 séndok téh soda kuéh
  • 1/2 séndok téh uyah
  • dua cangkir (12 ons) chip coklat semi-amis

Pitunjuk

  • Ngalembereh mantega dina mangkok sedeng, tambahkeun bubuk koko sareng aduk dugi rata sareng ngahiji.
  • Tambahkeun mentega lebur sareng bubuk koko, gula beureum sareng gula bodas kana mangkok mixer standar anjeun. Tambahkeun lampiran dayung sareng gaul kana kecepatan sedeng salami 1-2 menit dugi ka hampang sareng lemes. Gosok mangkok. Anjeun tiasa ogé ngagunakeun mixer panangan upami anjeun henteu gaduh mixer stand, kantun campuran langkung lami sareng buka ku tampilan sareng konsistén tibatan waktos.
  • Tambahkeun dina endog suhu kamar sareng campuran deui dina sedeng salami 1-2 menit dugi ka hampang sareng hawa. Gosok mangkok.
  • Nalika dicampurkeun dina low, tambahkeun vanili, uyah, baking soda, tipung sareng chip coklat, sareng gaul dugi ka ngahiji. Rengse ku leungeun pikeun mastikeun teu aya kantong tipung.
  • Ayeuna mimitian pemanasan oven anjeun ka 350ºF (180ºC). Langkung saé kéngingkeun cookies ieu dumuk dina suhu kamar sakitar 30 menit kanggo masihan waktos kanggo tipung nyerep cairan. Ieu bakal ngabantosan ngirangan jumlah panyebaran. Anjeun tiasa ogé aduskeun kana kulkas salami 30 menit upami anjeun hoyong cookies sumebar bahkan kirang.
  • Kalayan scoop cookie # 20, bagi 2 bal adonan cookie saukuran Sendok kana loyang anu dibungkus ku kertas parchment. Ngeunaan 9 cookies pikeun unggal panci lambar standar 9 'x13'. Top ku sababaraha chip coklat tambahan pikeun ngajantenkeunana geulis! Resep ieu bakalan ngadamel sakitar 27 cookies.
  • Panggang dina 350ºF (180ºC) salami 10 menit.
  • Tiis salami 5 menit dina panci, teras ngalihkeun ka rak anu mendingan pikeun nyéépkeun sésa jalan. Simpen dina wadah kedap udara dina suhu kamar dugi ka 5 dinten.

Catetan

Hayu adonan cookie anjeun istirahat salami 30 menit pikeun kirang nyebarkeun Bekukan bola adonan cookie anjeun dina loyang teras lebetkeun kana kantong plastik. Panggang hiji sakaligus salami 12 menit iraha anjeun hoyong cookie anu anyar dipanggang!

Gizi

Ngalayanan:1cookie|Kalori:194kcal(10%)|Karbohidrat:27g(9%)|Protéin:duag(4%)|Gajih:9g(14%)|Gajih jenuh:6g(30%)|Kolesterol:38mg(13%)|Natrium:105mg(4%)|Kalium:73mg(dua%)|Serat:1g(4%)|Gula:17g(19%)|Vitamin A:288IU(6%)|Kalsium:17mg(dua%)|Beusi:1mg(6%)