Adonan Kue Pop

Adonan pop cake nyaéta kuéh anu dicampur sareng buttercream dugi ka ngadamel adonan

Adonan pop cake sangat saé pikeun ngadamel cake cake (jelas) kuéh atanapi kanggo nambihan diménsi pikeun muih patung anjeun. Kuring nganggo adonan pop cake pisan kanggo nyéépkeun jajan sésana nalika nuju ngadamel kuéh patung.

dupi anjeun tiasa tuang endog pasteurisasi atah



Kue adonan pop rasana sapertos coklat. Éta janten padet sareng beunghar tapi tetep raos endah!

adonan pop cake digulung kana bola sareng disimpen dina loyang



Adonan Kue Pop

Upami anjeun milarian ngadamel cake cake atanapi cake cake, ieu mangrupikeun resep anu sampurna! Waktos Persiapan:5 mnt Waktos Masak:5 mnt Total Waktos:5 mnt Kalori:79kcal

Bahan-bahanna

Bahan-bahanna

  • 1 8 ' kueh atanapi potongan jajan, rasa jajan naon waé
  • 1/4 cangkir buttercream ogé tiasa nganggo swiss meringue, buttercream Amérika atanapi ganache

Pitunjuk

Pitunjuk

  • Kalayan sarung tangan, jajan ngarumbay kana mangkok.
  • Tambihkeun buttercream.
  • Ngagabungkeun sareng tangan dugi campuran campuran kohesif.

Catetan

Upami campuran garing teuing, tambahkeun deui buttercream. Tiasa dianggo kanggo adonan pop cake atanapi bagian alit tina muih patung. Pikeun adonan anu langkung kentel, anggo ganache.

Gizi

Kalori:79kcal(4%)|Karbohidrat:12g(4%)|Gajih:3g(5%)|Natrium:36mg(dua%)|Gula:12g(13%)