Dasar-dasar Ngadamel Kue: Mantel Akhir Mulus buttercream

Kumaha kéngingkeun ujung anu seukeut dina buttercream anjeun

Janten naon anu terjadi saatos palapis, nyiksa, motong, ngeusian sareng palapis bubuk? Mantel mantega akhir anu mulya! Dinten ieu kami bakal nyandak anjeun ngaléngkah kumaha cara ngadamel mantel pamungkas lemes tina buttercream naha anjeun rencanana fondant kueh anjeun atanapi henteu. Upami anjeun parantos sono kana sadaya léngkah sateuacanna anu ngarah ka ieu, pastikeun pikeun nganjang ka sadaya tulisan blog Kue Dekorasi Dasar-dasar sanés pikeun terperangkap ngeunaan cara dugi ka titik ieu!



ujung buttercream seukeut

Naon Anjeun ngabutuhkeun



  • Kueh digoréng sareng didinginkan
  • Turntable
  • Kuciwis
  • Spatula offset
  • Bangku kerok
  • Kertas pigmén

Léngkah 1

Ngadamel jajan coated crumb anjeun teguh sareng siap angkat.



Kumaha carana ngadamel mantéga pamungkas buttercream

Léngkah 2

Tambahkeun sajumlah buttercream kana luhur jajan anjeun. Di dieu Liz nganggo anjeunna Resep Buttercream Gampang .

Kumaha carana ngadamel mantéga pamungkas buttercream

Léngkah 3



Ngawitan nganggo spatula offset anjeun pikeun ngalancarkeun buttercream di luhur. Coba tetep tingkat spatula anjeun sareng teraskeun damel éta dugi ka luhur anjeun ogé rata sareng sakumaha lemes sabisa.

Kumaha carana ngadamel mantéga pamungkas buttercream

Léngkah 4

Ngawitan nambihan sajumlah besar buttercream ka sisi jajan anjeun. Tong hariwang, kami bakal nyandak anu pang ageung ieu langsung dina prosés pelicuran.



Kumaha carana ngadamel mantéga pamungkas buttercream

Léngkah 5

Anggo scraper bangku atanapi scraper teguh Inovatif Sugarworks sapertos Liz aya di dieu pikeun ngamimitian ngalancarkeun sisi buttercream anjeun. Tahan scraper anjeun supados rada sudut kana anjeun sareng henteu dina sudut 90 derajat lempeng tina jajan.

Kumaha carana ngadamel mantéga pamungkas buttercream

Léngkah 6



Gosokkeun buttercream anjeun lemes bari muterkeun meja putar anjeun pastikeun ngajaga tingkat kerok anjeun sareng lempeng. Gosok teuing buttercream kana mangkok nalika anjeun angkat.

Kumaha carana ngadamel mantéga pamungkas buttercream

Di dieu anjeun tiasa ningali sudut anu leres anu ngikis kedahna tina sudut pandang anjeun. Teras kerok dugi ka ngahontal papan jajan anjeun handapeun na sisina katingalina saé! Upami anjeun gaduh sababaraha liang di ditu di dieu dina titik ieu henteu kunanaon sabab kami bakal ngalereskeunana engké.

Kumaha carana ngadamel mantéga pamungkas buttercream

Sisi anjeun kedahna katingali sapertos kieu.

Kumaha carana ngadamel mantéga pamungkas buttercream

Léngkah 7

Candak spatula offset bersih anjeun sareng rata ujung luhur anjeun lebet. Teraskeun corétan kaleungitan buttercream tina spatula anjeun pikeun kéngingkeun hasil anu langkung saé.

Kumaha carana ngadamel mantéga pamungkas buttercream

Ieu naon anu anjeun kedah gaduh dina titik ieu. Ayeuna urang bakal ngalamunkeun ieu dina freezer dugi ka teguh sakali deui.

Kumaha carana ngadamel mantéga pamungkas buttercream

Léngkah 8

Sakali jajan anjeun saé sareng teguh, tambahkeun hiji jaket ipis terakhir tina buttercream ka luhur sareng sisi anjeun kanggo ngeusian lolongkrang atanapi liang mana anu aya.

Kumaha carana ngadamel mantéga pamungkas buttercream

Teruskeun kerok sareng tambihan dugi ka lancar sakumaha mungkin!

Mitos: Henteu janten masalah kumaha buttercream anjeun upami anjeun nyimpen fondant kana jajan anjeun.

Kabeneran: Langkung lemes tina buttercream anjeun, langkung lemes sareng langkung hadé fondant anjeun bakal katingali. Luangkeun waktos kanggo nyiptakeun dasar anu saé pikeun fondant anjeun sabab bakal nunjukkeun henteu sampurna.

Kumaha carana ngadamel mantéga pamungkas buttercream

Nganggo spatula offset bersih anjeun sakali deui, rata di ujung luhur buttercream. Prosés jas akhir ieu tiasa nyandak sababaraha waktos utamina upami anjeun énggal. Sabar sareng latihan téknik anu saé sareng gancangna bakal datang engké!

Kumaha carana ngadamel mantéga pamungkas buttercream

Barina ogé anjeun kedah ngagaduhan anu sapertos kieu! Kue siap ditutupan fondant. Upami anjeun henteu nutupan kuéh anjeun dina fondant, anjeun bakal hoyong langkung seueur waktos pikeun mastikeun éta henteu sampurna.

Kumaha carana ngadamel mantéga pamungkas buttercream

Ayeuna éta anu ampir pikasieuneun sapertos anu anjeun pikirkeun? Anjeun tiasa ngalakukeun éta! Sabar leres-leres konci na. Upami anjeun kantos aya patarosan, Tim Sugar Geek sok aya di dieu pikeun ngabantosan! Minggu hareup urang bakal nutupan téhnik alternatip pikeun mantel pamungkas buttercream anu disebut The Upside Down Metode. Metoda ieu tiasa ngahémat waktos mega sareng hanjelu sareng ngahasilkeun hasil anu langkung saé tapi sanés pikeun sadayana maka upami anjeun hoyong tetep kana metode dasar anu kami nunjukkeun ayeuna, teu aya anu lepat! Henteu nangtoskeun didieu.

Shannon Patrick Mayes

Shannon Patrick Mayes

Shannon anu bogana Perusahaan Kue SweetArt di Lovell, Wyoming. Host tina saluran YouTube Titik Manis , Shannon parantos diulas dina sababaraha majalah kalebet dina sampul Kue Master . Panulis blog sareng kontributor kana The Sugar Geek Show.

Situs wéb Facebook Instagram

Ngalangkungan dasar-dasarna? Parios ieu!

Dasar Hiasan Kue: Kedah Kudu Review Alat

Dasar Hiasan Kue: Buttercream Space Airless

Dasar Ngadekueut Kue: Ngarobih sareng nyiksa

Dasar Ngadek kueh: ngeusian sareng Palapis Crumb

Dasar Hiasan Kue: Ngahindarkeun Blowouts Kue

Dasar Ngadek kueh: Métode Terbalik

Dasar Hiasan Kue: Rusiah pikeun Kue Leutik

Dasar Hiasan Kue: Ngawengku Kue dina Fondant

Dasar Ngadekarna Kue: Kumaha kéngingkeun ujung-ujung Seukeut

Dasar Ngadamel Kue: Tong Ganda Gampang

Dasar Ngadekarna Kue: Kumaha Panél

Dasar Ngadek kueh: muih tumpukan