Tip Acara Pangantén pikeun Penjual Sareng Dekorasi Kue

Tip Acara Pangantén Pikeun Penjual Sareng Kumaha Cara Nyiptakeun Kalolobaan Pameran Panganten

tips acara pangantenan suksés



Tip acara pangantenan anu leres-leres tiasa dianggo sesah. Sigana urang sadayana ngagaduhan hal-hal anu dianggo pikeun aranjeunna tapi panginten henteu tiasa dianggo pikeun anu sanés. Ieu tips acara pangantenan anu pangsaéna anu kuring anggo langkung ti 20 acara pangantenan sareng pameran dina sapuluh taun ka pengker.

Deui dina 2012, kuring dina jangkung hustle! Kuring ngiringan unggal acara panganten, némbak inspirasi sareng nyarios leres pikeun unggal paménta majalah panganten. Ningali deui, kuring sibuk gélo tapi anu paling penting, kuring ngadamel hubungan anu penting pisan dina karir kuéh sareng kuring henteu terang éta.



Naha kuring babagi ieu sareng anjeun?



nikah kuring acara pangantenanNya, anjeun panginten mikir ngeunaan ngiringan acara pangantenan, ngalakukeun inspirasi atanapi ngirim desain jajan ka majalah sareng panasaran ... naha ieu pantes? Naon anu kuring badé kaluar tina ieu?

kumaha carana ngadamel fondant step by step

Abdi henteu tiasa nyarios kanggo sadayana tapi kuring tiasa nyarios pikeun pangalaman kuring sorangan. Ieu mangrupikeun sababaraha poto ti 2012 sareng kuring bakal nyaritakeun naon unggal pangalaman anu dibayangkeun kuring, naon anu kuring pikagaduh sareng naon anu masih mayar dugi ka ayeuna.

nikah kuring acara pangantenan

Tip Acara Panganten - # 1 Nyiptakeun Desain Kue Unik



Acara pangantenan anu pangpayunna anu kuring kantos hadirkeun nyaéta Kawin Kuring Panganten Pangantenan . Naha anu ieu penting pisan? Acara ieu leres-leres museur kana jajan kawinan, sareng teu sapertos acara sanésna, aranjeunna leres-leres maksa kuring pikeun kréatip. Kuring dibéré 20 papan inspirasi kalayan téma anu béda pikeun kawinan sareng kuring ditugaskeun ngadamel kuéh kawinan dumasar kana dewan éta pikeun acara. Unggal jajan ngagaduhan méja éta sorangan sareng dipajang sareng papan inspirasi.

Sateuacan acara ieu kuring sacara jujur ​​henteu pernah leres-leres ngarancang jajan kawinan tina inspirasi. Biasana panganten awéwé mawa kuring desain jajan anu aranjeunna kapendakan dina Pinterest sareng kuring panginten nyabit-nyabit sakedik tapi kuring henteu leres-leres terang kumaha kreatif dugi ka acara ieu maksa kuring.

trend jajan



Sateuacan acara ieu kuring sacara jujur ​​henteu pernah leres-leres ngarancang jajan kawinan tina inspirasi. Biasana panganten awéwé mawa kuring desain jajan anu aranjeunna kapendakan dina Pinterest sareng kuring panginten nyabit-nyabit sakedik tapi kuring henteu leres-leres terang kumaha kreatif dugi ka acara ieu maksa kuring. Kaluar tina muih ieu, opat urang neraskeun nyetél tren kawinan viral (cake birch rustik, cake bling ungu, cake art deco sareng cake kawinan renda abu-abu sareng konéng), hiji anu kuring diterbitkeun dina majalah munggaran kuring JEUNG kuring ngagaduhan sampulna (renda abu jajan kawinan) sareng seueur fitur sanés dina blog. Pang alusna? Kuring ngadamel sababaraha hubungan anu luar biasa sareng fotografer anu nyandak poto sadaya jajan, perencana kawinan anu teras ngundang kuring pikeun inspirasi dimana kuring diperhatoskeun ku anu sanés di industri kalebet perusahaan nyéwa sapertos Hal Dipinjam sareng tukang kembang resep Desain kembang Swoon saha kuring rerencangan sareng kolaborasi dina proyek dugi ka ayeuna.

Tip Acara Pangantenan - # 2 Babaturan industri siga emas!

Hayu atuh wartoskeun ka anjeun, teu aya anu langkung berharga tibatan babaturan di industri. Éta sapertos ngalikeun jangkauan anjeun sareng unggal sambungan. Iraha aya anu peryogi jajan, kuring ngagaduhan fotografer, tukang kembang, tempat, nyéwa sareng bahkan éditor majalah anu masihan inpormasi kuring sareng salaku imbalanna, kuring ogé sami. Babarengan kami jauh JAUH kuat tibatan papisah.

Kuring teu tiasa setrés pisan kumaha pentingna pikeun ngahontal ka anu ngical paré di acara. Ukur pasihkeun ka aranjeunna sapotong jajan kanggo ngabobol és na. Éta biasana dianggo pikeun kuring.



acara pangantenan alternatif

Tip Acara Panganten - # 3 Bridal Show Vendor Checklist!

Seueur jalma naros ka kuring naon anu kedah aranjeunna bawa ka acara pangantenan. Ieu sigana siga anu teu pantes pikeun kuring tapi meureun jalma-jalma nganggap éta teuing. Anjeun dekorator jajan kan? Bawa kuéh! Sanés ngan ukur muih bla ogé. Kue anu paméran pangabisa anjeun. Kue anu ngamangpaatkeun tren terpanas ayeuna. Kue anu bakal nganyahokeun pangantén awéwé sapanjang jalan ti peuntas rohangan dimana anjeunna nuju dipolototan ku tukang bahan lokal sareng narik aranjeunna kana kagumantungan anu mangrupikeun muih anjeun!

tips acara pangantenan
Upacara kawinan anu endah kalayan seueur kembang seger dina gaya Rustik. Bagéa panganten anyar nguseup

Hal-hal sanés anu kedah diperhatoskeun:

  • Bawa kuéh anu anjeun hoyong ngadamel! Naha éta dipahat, padesaan, hiasan atanapi tradisional. Panganten awéwé bakal mesen naon anu aranjeunna tingali.
  • Handout ukuran kartu pos sareng sadayana inpormasi anjeun sareng sababaraha poto anu saé pikeun karya anjeun. Kuring mesen tambang ngalangkungan vistaprint.com sareng éta saéstuna murah pikeun kualitasna. Entong hilap kartu nama
  • Formulir pendaptaran buletin email! Nawiskeun diskon kana paréntah ka payun upami panganten awéwé ngadaptarkeun buletin anjeun, alat anu penting pisan pikeun tindak lanjut sareng ngajaga diri 'katingali' ka calon palanggan
  • Sampel kueh pangsaéna anjeun. Sababaraha ngalakukeun cupcakes tapi kuring ngaraos seueur damel, utamina nalika sababaraha acara tiasa ngagaduhan ratusan pangunjung. Urang biasa nyangking muih lambar sareng masrahkeun kana kertas tisu. Bawa babaturan pikeun ngabantosan anjeun nyiksikan sareng ngawula. Padamelan anjeun kedah salam sareng nyarios.
  • Portopolio kuéh anu sanés. Sababaraha ngalakukeun anu dicitak anu lami-lami tapi masih tiasa jalan. Kuring gaduh slide-show kueh anu dijalankeun janten seueur jalmi tiasa nonton dina hiji waktos.
  • Hiasan bilik. Aya seueur cara pikeun nyetél stan. Ieu mangrupikeun sababaraha conto tapi dasarna anjeun hoyong sababaraha tukang roti angkat muih di tukang (biasana jajan atanapi sababaraha kotak saderhana) sababaraha hiasan méja anu aksen gaya umumna sapertos vas kembang, piring sareng susukan atanapi hiasan alit . Latar tukang. Ieu murni opsional tapi tiasa nambihan pangaruh ageung! Kuring parantos ngalaksanakeun lawon, kertas, kai. Lumayan sagalana. Ngagaduhan rohangan anu pikaresepeun bakal ngabantosan calon palanggan ngémutan anjeun engké sareng ogé mikat vendor séjén di industri. bridal show booth idea dresser bridal show booth idea cake nangtung pigura ideu booth show bridal bridal show booth setup ideu pita kasang tukang balon ideu acara pangantenan broth show booth idea warna-warni

# 4 Gagasan Panganten Panganten

Ayeuna punten entong nangtoskeun setelan kuring. Dina waktos steampunk sadayana ngamuk hihi.

Tapi setelan ieu damel éta padamelan. Kue ieu nyarios ka sadayana anu leumpang ku 'Oh hé di ditu, abdi sanés jajan boring anjeun rata-rata'.

bilik acara pangantenan

Sakali aranjeunna bakal caket pisan pikeun kontak panon, kuring gancang ngenalkeun diri, masihan aranjeunna sapotong rasa JEUNG KURING kuring sareng naroskeun ka aranjeunna nalika nikah, naon téma kawinan sareng upami aranjeunna hoyong atur rasa. Kuring pastikeun nanyakeun aranjeunna ka email kuring gancang-gancang sabab kalénder kuring dieusian gancang (salawasna pangsaéna pikeun nempatkeun sakedik urgency di ditu).

# 5 Kalibetan Sareng Sadayana!

Kuring ngagaduhan seueur panganten tina acara ieu tapi anu jelas nyaéta sakedik emas sareng kuéh héjo di beulah katuhu. Anjeun ningali éta ideu jajan anu kuring kapikiran nalika warna Pantone taun éta nyaéta zamrud. Nalika kuring ngantunkeun acara éta, kuring mawa kuéh ieu kana mobil sareng fotografer lokal ngeureunkeun kuring dina lagu kuring. Anjeunna kagét ku jajan éndah sareng naroskeun naha kuring hoyong damel sareng anjeunna dina pamotretan inspirasi. Kuring henteu terang naon anu janten inspirasi tapi kuring tangtos nyarios leres. Abdi resep nyarios leres sareng milarian detil engké. Sakarepna kuring ogé mikeun jajan kawinan papan tulis kuring anu anjeunna pikir bakal janten 'groomcake' anu pikaresepeun. Nyaan teu nyangka éta sadayana istimewa tapi éta jajan kawinan munggaran kuring janten viral sareng saleresna nyetél trend. Tingali pinuh némbak inspirasi di dieu.

Éta fotografer éta Poto Hazelwood anu teras motret seueur jajan abdi kalebet cake birch rustik sareng jajan kawinan pantai sareng bahkan putri abdi pésta ulang munggaran. Sadayana anu parantos janten viral, sabagian kuring yakin kusabab kualitas poto anu endah!

ombak kue kawinan pantai jajan kawinan birch pedesaan kueh kawinan papan tulis fondant hideung

Gambar di handap ieu poto-poto anu kuring kagungan tina jajan SAMA ieu (kuring bahkan henteu ngagaduhan foto papan tulis sareng kueh India) Henteu leres pantes viral.

jajan kawinan birch pedesaan jajan kawinan pantai

Hal pangsaéna ngeunaan fotografer anu nyandak poto éndah muih anjeun? Aranjeunna ngalebetkeun poto ieu kana majalah, blog sareng sumber anu langkung jauh. Kusabab fotografer ieu, kuring parantos muih diterbitkeun dina 100 jajan lapisan , sapatu kawinan héjo , MOD kawinan sareng sajajalan tempat anu sanés. Gambar-gambar ieu tangtosna kéngingkeun seueur jangkauan sareng panganten, panganten éta pin gambar ieu sareng sateuacan anjeun terang, tren sapertos kueh papan tulis niup! Upami ieu kajantenan sakali, kuring panginten nyebatna apan tapi opat kali? Nah… Jantenkeun sosobatan fotografer anjeun gancang-gancang.

Hal anu sanés anu kajantenan nalika acara pangantenan munggaran kuring nyaéta pendakan padagang berbakat anu sanés anu nembé ngamimitian sareng milari ngaran nyalira. Abdi émut waktos mimiti ningali karya tukang kembang karesep kuring, Desain kembang Swoon sareng kuring WOWED! Pernah dina kahirupan kuring kantos ningali karangan bunga kreatif sapertos kitu. Kuring gugup ngenalkeun diri sareng teu lami urang dimana ngarencanakeun kolaborasi dina sababaraha muih.

muih kawinan anu rongkah molotok dina poék kueh kawinan ombre kuéh kawinan zamrud sareng emas

Saprak harita kami henteu ngan ukur silih udagan sababaraha kali salami pangiriman jajan tapi ogé nalika pucuk inspirasi! Tétéla profesional kawinan resep damel sareng jalma anu sami teras-terasan deui janten upami anjeun ngagaduhan fotografer sareng tukang kembang anu anjeun resep damel sareng aranjeunna sareng anjeun, anjeun sadayana bakal kéngingkeun langkung seueur padamelan dina jangka panjang ditambah éta salawasna langkung gampang pikeun digawe sareng jalma anu anjeun kenal! Gaya anjeun bakal Vibe babarengan jeung komunikasi gampang. Anjeunna malah damel sareng kuring dina épisode Kue Kawinan Anu Luar Biasa pikeun nyiptakeun kembang keren edan pikeun aksen kueh kawinan di handapeun Laut urang.

Janten naon anu kajantenan upami anjeun henteu aya hubunganana sareng padagang anu sanés nalika acara pangantenan?

iraha éta bola naga z didamel
tips acara pangantenan
Awéwé anu bageur damel di toko pangantenan sareng ngadamel catetan dina buku harian. Awéwé Asia tukang ngaput damel di butik panganten.

Fret henteu. Sihir MASIH tiasa kajadian! Salah sahiji kuéh anu kuring damel pikeun acara panganten ieu nyaéta kuéh abu polos sareng sababaraha pipa renda sareng kembang konéng saderhana (atanapi sahenteuna saur kuring éta polos). Éta diperhatoskeun ku jalma-jalma anu leres dina acara éta (masih henteu yakin saha) sareng hiji dinten kuring nampi telepon ti Portland Bride sareng Majalah Panganten lalaki naroskeun naha kuring tiasa ngajantenkeun vérsi jajan anu sanés kanggo dimuat dina majalah! PUPUH !! Ieu BESAR pikeun kuring. Henteu ngan ukur kuring henteu kantos diterbitkeun tapi Portland Bride and Groom mangrupikeun majalah kawinan lokal panggedéna di daérah urang janten kuring leres-leres ngahontal target pasar. Sanés ngan ukur kuring diterbitkeun tapi ogé ngagaduhan COVER! Halo! Kuring moal poho kana perasaan ningali kuéh kuring dina sampul majalah pikeun munggaran kalina.

kueh kawinan abu

Éditor resep pisan kana jajan ieu, anjeunna leres-leres ngajak kuring ngadamel deui pikeun anu pangsaéna pikeun Pesta Majalah Portland Panganten pikeun disajikeun ka sadaya tamu. Abdi émut ngaraos Janten kagok dina pésta éta. Kuring sareng salaki kuring tapi sacara harfiah kami henteu terang sasaha. Kami mutuskeun badé méja sareng hiji awéwé sanés anu ogé linggih nyalira sareng katingal kagok. Ngaranna Krissy Allori sareng fotografer kawinan anu sanés (teras). Kami janten babaturan gancang sareng ti saprak éta anjeunna parantos némbak ampir unggal headshots kuring, anjeunna nyandak sadaya poto pikeun kuring buku sareng parantos damel babarengan dina proyék sajajalan babarengan. Anyar-anyar ieu jajan foodie raksasa dina acara Food Network, Kue pikaseurieun dina perayaan anyar na Blog !

tren jajan

Hoyong ideu jajan deui? Pariksa éta Tren jajan kawinan 2018 kolaborasi!

Sakali kuring diulas di Portland Bride and Groom, langkung seueur tawaran ti majalah sanésna mimiti sumping. Henteu lami teuing, kuring dipenta pikeun nyiptakeun kuéh kawinan coklat poék sareng buah seger pikeun salah sahiji hotél anu langkung saé di Portland. Kuring henteu terang salah sahiji padagang anu sanés sareng émut ngaraos lusuh pisan dina baju patri buttercream abdi sareng roti anu berantét nalika kuring sumping nyiapkeun jajan kuring. Hotél éta mewah pisan sareng sadaya padagang anu sanés katingali ngahiji pisan. Abdi émut muragkeun jajan éta sareng kéngingkeun anjeunna. Naon anu kuring henteu sadar nyaéta padamelan kuring parantos narik ati salah saurang jalma sanésna, Lane ti Hal Dipinjam PDX . Dina waktos éta anjeunna nembé ngamimitian tapi gancang ngembang paménta panonna anu raos sareng rasa anu saé. Anjeunna resep barang kuring sareng nyungkeun kuring ngadamel kuéh kanggo anjeunna teu lami saatos kanggo anu disebat 'inspirasi némbak'. Kuring nyarios enya tangtosna.


Tip Acara Panganten # 6 - Ngagunakeun deui Desain Kue

Kue Majalah Panganten Oregon

Némbak inspirasi nyaéta dimana sakumpulan padagang kawinan babarengan sareng ngalakukeun 'kawinan palsu'. Sadayana nyumbangkeun waktos sareng produkna gratis dina usaha nyiptakeun poto anu saé anu tiasa dianggo pikeun halaman wébna, pikeun dikintunkeun kana blog, bahan iklan sareng sajabana Éta cara anu saé pikeun maju tina tren atanapi bahkan ngadamel éta. Lane SELALU aya dina inspirasi anu pangsaéna jadi ti waktos éta, nalika kuring dipenta pikeun ngalakukeun hiji, upami namina aya dina daptar padagang anu kalibet, kuring bakal sering nyarios. Ieu tangtosna ngabantosan nami kuring ka langkung seueur padagang di daérah éta, langkung seueur panganten awéwé sareng dina dua taun pondok kuring ngagaduhan kelompok rajutan anu ketat pisan jalma-jalma anu kuring resep damel sareng, seueur klien bahkan meunang jajan kawinan anu pangsaéna ti Panghargaan Panganten Oregon anu bergengsi.

Janten naha kuring ngawartosan ieu?

Kusabab kuring hoyong Anjeun Ngeureunkeun ngukur kasuksesan anjeun dina acara panganten dumasar kana sabaraha kartu nama anu anjeun pasihkeun atanapi upami éta sibuk atanapi henteu. Kasuksésan aya sababaraha rupa sareng kamungkinan dina cara anu anjeun bahkan henteu ngarepkeun. Kuring nyarios ilubiung dina saloba acara sakumaha anjeun sanggup. Ngobrol sareng saha waé sareng dulur. Bawa pagawéan pangsaéna. Entong sieun menonjol! Pasang diri di luar sana sareng ulah hariwang ngeunaan naon anu bakal anjeun pikahareupeun. Jantenkeun jalma-jalma di sakuriling anjeun katingali saé sareng éta datang deui ka anjeun. Abdi janji.

Milarian acara panganten di daérah anjeun? Pariksa sumberdaya ieu pikeun milari acara pangantenan caket anjeun .