Blog

Kumaha carana ngadamel kotak campuran raos buatan sendiri

Kumaha cara ngadamel kotak campuran raos buatan sendiri dina 5 léngkah anu gampang. Box mix mangrupikeun leyuran pembakaran anu gampang sareng 5 tips ieu bakal ngajantenkeun raos sapertos homemade!

Kue tukang kayu

Diajar kumaha ngadamel kuéh tukang kayu anu luar biasa ieu kalayan kampak anu ditunda, batang tangkal anu tiasa didahar sareng cake kotak-kotak di jero! Édan edan!

Kumaha Cara Nganggo Skala Dapur Digital

Skala dapur digital mangrupikeun alat # 1 kuring pikeun baking suksés. Nganggo skala pikeun henteu ngan ukur langkung akurat, éta langkung gampang! Hayu atuh nunjukkeun kumaha!

Kumaha Ngahias Kue Kahiji Anjeun

Diajar kumaha ngadamel kueh munggaran anjeun pikeun pemula. Alat naon anu anjeun peryogikeun, kumaha cara ngadamel kuéh dasar, kéngingkeun ibun anu éndah sareng ngahias saderhana!

Kembang Seger Dina Kue

Kumaha cara nempatkeun kembang seger kana jajan sacara aman, kumaha nyiapkeun kembang anjeun sareng kumaha ngalebetkeun kana jajan anjeun sahingga henteu aya anu diracun!

Dasar-dasar Ngadamel Kue: Mantel Akhir Mulus buttercream

Kumaha kéngingkeun ujung anu seukeut dina buttercream anjeun Janten naon anu lumangsung saatos baking, nyiksa, motong, ngeusian sareng palapis remah? Mantel mantega akhir anu mulya! Dinten ieu kami bakal nyandak anjeun ngaléngkah

Dasar Ngadekarna Kue: Kumaha Ngala Kue

Panungtung tapi teu saeutik, oke ogé meureun dina conto ieu ieu mangrupikeun hal anu paling henteu penting pikeun terang ngeunaan ngadamel kuéh. Biasana sanés masalah anjeun pikeun motong jajan klien anjeun Tapi tapi, éta

Dasar Hiasan Kue: Papan Kue

Papan jajan. Maksad abdi, aranjeunna rada penting pisan. Aranjeunna mangrupikeun dasar unggal jajan. Dinten ieu kami bakal ngalangkungan sababaraha jinis papan jajan sareng cara ngajantenkeunana katingali pikaresepeun sareng profesional

Tip Hiasan Kue

Ieu mangrupikeun 8 tip hiasan jajan top anu kuring ngarepkeun kuring terang nalika kuring ngamimitian ngahias jajan sareng aranjeunna ngarobih sadaya cara ngahias kuéh!

Dasar Ngadamel Kue: Tong Ganda Gampang

Kueh Tong Ganda anu mistik. Kumaha di heck anjeun ngadamel kueh JADI jangkung ?! Kalayan sisi lempeng sareng tingkat luhur sanaos ?! Teras teras aya patarosan, 'Kumaha anjeun ngalayanan jajan

Tip Acara Pangantén pikeun Penjual Sareng Dekorasi Kue

Tip acara panganten pikeun para padagang sareng hiasan dekor. Hadiran acara pangantenan munggaran anjeun tiasa nyingsieunan! Éta mangrupikeun inpormasi waktos, artos sareng bahan. Pitunjuk ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngamangpaatkeun acara panganten anjeun!

Dasar Hiasan Kue: Tumpukan Ku Ku Sedotan

Kumaha tumpukan kuéh ku jarami susu milkshake kandel! Jauh langkung gampang tibatan motong dowels kai. Téhnik ieu henteu pernah ngagagalkeun kuring!

Walanda ngolah bubuk koko vs bubuk koko alami

Naon bubuk koko olahan walanda sareng naon bédana bubuk bubuk dutched sareng alami sareng kumaha cara ngagunakeunana dina resep kanggo suksés.

Dasar Ngadek kueh: Parabot Ngadekaran Kue

Kantos heran naon alat anu anjeun leres-leres kedah janten hiasan dekor? Parios daptar alat abdi anu kedah dipiboga pikeun hasil hiasan kuéh!

Tutorial Kue Garis Sesar Strawberry

Kueh garis sesar sadayana nuju ngamuk ayeuna! Diajar kumaha ngadamel versi anu saé ieu ku strawberry seger sareng sakedik emas.

Dasar Ngadekueut Kue: Ngarobih sareng nyiksa

Naon anu sumping saatos ngadamel buttercream tanpa hawa anjeun? Panggang muih anjeun tangtosna! Nya, maksadna anjeun sacara téknis tiasa ngasakan jajan anjeun teras ngadamel buttercream anjeun tapi urang kedah milih mesen sahingga urang leres.

Tutorial Kue Bust Sculpted

Kumaha cara ngawangun bentuk awak dasar tina kuéh! Liz Marek tina Gula Geek Show nunjukkeun anjeun kumaha carana ngalakukeun éta kalayan gampang!

Kue Spongebob

Upami anjeun kipas Spongebob Squarepants maka anjeun henteu hoyong sono desain kue Spongebob anu spektakuler ieu nampilkeun karakter porous anu lucu!