Resep

Adonan Kue Pop

Kumaha cara ngadamel adonan pop cake kanggo pop cake, cakeicle atanapi kanggo nambihan dimension kanggo cake sculpted. Adonan pop cake mangrupikeun cara anu saé pikeun nyéépkeun jajan sésa.

Resep Kue Funfetti

Kue Funfetti mangrupikeun kuéh vanili anu lezat kalayan percikan warna anu cerah dicampur. Kue ngeunah ieu didamel tina pasangan gores anu sampurna kalayan buttercream anu gampang.