Roti Gancang

Roti Soda Irlandia Tradisional

Roti soda Irlandia tradisional lemes dina jero, garing di luar sareng didamel ngan ukur pikeun bahan saderhana.

Resep Roti Soda Irlandia Amis Eyang

Roti soda Irlandia amis lemes dina jero ku kulit garing anu lezat. Ngawula ka haneut sareng mantega pikeun perawatan St Patricks dinten anu sampurna!