Pidéo Gratis

Tutorial Kue Unicorn

Tutorial jajan unicorn gampang kalayan tanduk emas unicorn ngagurilap, rambut buttercream pipa sareng panon hérang gampang! Ditambah kuéh pelangi di jero!

Kembang Buttercream Gampang

Kembang buttercream gampang pikeun pamula anu pamungkas! Kumaha cara nyampur buttercream anjeun, alat naon anu badé dianggo sareng kumaha pipa kembang 5 kelopak buttercream saderhana!

6 Hiasan Coklat Gampang

Kumaha cara ngadamel 6 jinis hiasan coklat pikeun jajan atanapi tuang tuang anjeun! Diajar kumaha ngadamel bola, kukupu, cangkir sareng seueur deui!

Kumaha Panel Kue Kuadrat

Kumaha panel kuéh kuadrat dina fondant sareng kéngingkeun ujung-ujung na juru anu super seukeut anu anjeun henteu tiasa kéngingkeun nalika nutupan salambar fondant.

Tutorial Kue Fondant Kuadrat

Kumaha cara ngadamel kuéh fondant kuadrat sareng kéngingkeun juru sareng juru super super seukeut. Sadaya tip sareng trik kuring pikeun kuéh kuadrat anu sampurna!

Tutorial Kue Buttercream Kuadrat

Ngadamel jajan kuadrat kalayan ujung buttercream anu seukeut nganggo prosés undak-usuk kuring! Hate ngadamel kuéh kuadrat janten ieu hiji-hijina cara pikeun ngalakukeunana ayeuna!

Bahan Hacks Bahan Hacks

Bahan-bahan suhu kamar ngabédakeun resep anjeun. Diajar kumaha kuring haneutkeun bahan tiis kuring tina endog dugi ka krim kéju, gancang sareng gampang.

Kumaha Nyiptakeun Kue Kawinan

Kumaha cara ngadamel kuéh kawinan undak-usuk. Kumaha cara ngasakan lapisan jajan anjeun, ibun, susun sareng kumaha ngahias ku kembang buttercream.

Kueh Penyu Dipahat

Kumaha carana ngadamel kuéh kuya patung anu pikaresepeun kalayan téknik anu pikaresepeun sapertos panon hérang anu tiasa didahar sareng fondant anu didesek emas.

Tutorial Crackled Fondant Emas

Fondant retak emas téh saé pisan dina jajan! Diajar kumaha ngadamel dua cara, fondant tradisional sareng panel nganggo cet emas sareng obor creme brulee!

Teras Wizard Staff

Kumaha carana ngadamel staf tukang sihir ONWARD kalayan permata isomalt bercahaya. Tutorial gratis anu pikaresepeun pikeun ngagungkeun pilem énggal Sateuacan!