Éntremet

Resep Kue Kacamata Eunteung

Kue glasir eunteung nyaéta nalika gelas ngagurilap didamel tina coklat, susu kentel anu manis sareng gelatin dituang dina kueh beku sareng penampilan super ngagurilap sapertos eunteung. Éta tiasa didamel nganggo coklat poék, coklat bodas atanapi warna.

Resep Kue Kacamata Eunteung

Kue glasir eunteung nyaéta nalika gelas ngagurilap didamel tina coklat, susu kentel anu manis sareng gelatin dituang dina kueh beku sareng penampilan super ngagurilap sapertos eunteung. Éta tiasa didamel nganggo coklat poék, coklat bodas atanapi warna.

Resep Cermin Cermin Coklat

Cermin kaca tingal coklat luar biasa pikeun tuang kuéh pikeun tampilan super ngagurilap dina jajan anjeun! Lapisanana ngagurilap anjeun tiasa ningali cerminan anjeun!

Kue Kacamata Cermin Cermin

Resep kueh glasir eunteung anu saé ieu mangrupikeun pangubaran anu sampurna pikeun acara anu khusus! Ngeusi mousse, krim dikocok sareng strawberry!