Permen

Kue Krim Jeruk

Kue krim krim jeruk ieu raosna sapertos anu raoseun és krim anu kuring resep nalika kuring murangkalih. Rahasia nyaéta ngagunakeun konsentrasi jeruk nyata sareng ganache coklat bodas kanggo ibun! Krim dikocok ogé tiasa janten ngeunah pisan!

Resep Gummy Bear

Resep gummy bear ieu ngajantenkeun bear gummy stable-stable anu raosna sapertos anu nyata! Ganti rasa sareng warna anu anjeun resep!

Bom Coklat Panas

Kumaha carana ngadamel bom coklat panas anu éndah, ngagurilap sareng profesional! Kumaha gampang ambek coklat sareng hiasan saderhana!

Modél Coklat

Kumaha carana ngadamel coklat modél anu teu kabobodo! Naha éta permén ngalembereh, coklat bodas, coklat hideung atanapi anjeun hoyong nganggo glukosa tibatan sirop jagong. Kami ngagaduhan sadayana babandingan, resep, tip sareng téknik pikeun hasil unggal waktos.

Resep Gummy

Resep gummy NYATA, stabil-rak anu super duper gampang dilakukeun, raoseun endah sareng nganggo bahan anu gampang dipendakan.

Resep Marzipan Gampang

Resep marzipan bébas endog ngan ukur ngagaduhan 4 bahan sareng tiasa babarengan dina 5 menit. Ngahémat artos sareng ngadamel marzipan nyalira!

Permen Karamel Coklat

Permen karamel coklat ngagurilap ieu dieusian ku kemiri anu dipanggang garing sareng sentuhan uyah laut anu parah pisan sareng éndah!

Resep Gummy Anggur

Resep gummy anggur Rosé mah ngadamel perawatan anu lucu pisan pikeun tabel pencuci mulut, resep atanapi bahkan pancuran panganten! Ukur opat bahan!

resep lollipop

Resep lollipop anu didamel tina corétan mangrupikeun cara anu sampurna pikeun ngaréka-réka anjeun sorangan anu raoseun ku warna, rasa sareng hiasan!

Candy Gummy Crystal Gummy

Kohakutou nyaéta permén Jepang anu didamel tina Agar Agar. Jelly bentukna janten kristal sareng ngembangkeun kulit luar anu garing tapi tetep kenyal dina jero