Téhnik Kuliner

Resep Isomalt

Isomalt mangrupikeun gaganti gula (biasana aya dina permén bébas gula) sareng HEBAT pikeun dianggo hiasan salaku didahar dina kuéh anjeun atanapi proyek anu tiasa didahar.