Kue

Resep Kue WASC

Kue WASC atanapi 'kue krim asem almond bodas' parantos dianggo mangtaun-taun sareng diadaptasi sababaraha kali sareng mangrupikeun cara anu gampang pikeun nyieun kueh kotak langkung raoseun sapertos corétan.

Kueh Pelangi

Henteu ngan ukur kuéh pelangi ieu anu saé sareng warni, tapi raoseun ogé raoseun. Didamel tina resep kuéh buludru bodas anu beueus kuring

Kueh Sampanye Pink

Kueh sampanye pink sareng gula coklat gampang buttercream, gelembung gula sareng botol sampanye gravitasi!

Coklat WASC Kue (dicampur campuran coklat coklat)

Coklat WASC ieu gampang pisan dilakukeun, pinuh ku rasa sareng raos ampir sapertos anu asli. Henteu siap pikeun ngagoréng? Coba coklat WASC!

Kue Campuran Kotak Buludru Beureum

Kumaha cara nyampur campuran kotak buludru beureum supados beueus, lezat sareng raos ampir saenisna tina buatan bumi! Hébat pikeun tukang roti pamula.

Kue Strawberry Seger Sareng Resep Stroberi Buttercream

Kue Stroberi didamel nganggo réduksi stéberi kandel dina kuéh sareng frosting ngajantenkeun raos strawberry cake anu pang saéna kantos!

Resep Kue Vanilla Moist Kalayan Buttercream Gampang

Kumaha carana ngadamel kuéh vanili pangsaéna kalayan metode creaming tibalik. Super beueus, tékstur hipu sareng rasa anu teu tiasa hilap.

Resep Kue Bodas

Anjeun bakal resep resep kuéh bodas ieu kusabab éta lemes, pelembab remeh lebur dina sungut anjeun jalma-jalma sok kaget pisan kumaha beueus na!

Resep Campur Kue Stroberi

Kumaha cara ngadamel cake cake strawberry raos sapertos kueh buatan sendiri! Tambahkeun sababaraha bahan tambahan kana campuran kotak biasa anjeun sareng ibun nganggo buttercream lemon! Ngeunah pisan!

Kue Bebas Gluten Pangsaéna Sareng Frosting Stroberi Tanpa Gula

Anjeun moal percanten ieu kuéh bébas gluten! Dipasang ku frosting stroberi seger tanpa aya gula anu ditambih, kuéh ieu mangrupikeun panyakit bébas tina kasalahan!

Resep Kue Pancake

Kue pancake anu katingalina sapertos tumpukan pancake anu anyar dipanggang, sirop, mentega sareng sababaraha blueberry tapi leres-leres jajan! Komo adonan raoseun sapertos panekuk! Kueh anu super pikaresepeun sareng gampang didamel.

Kue Berry Chantilly

Kue Berry Chantilly didamel ku lapisan lembut kuéh vanili, buah seger, sareng ibun mascarpone dikocok mengembang. Kueh usum panas anu sampurna!

Kue Kalapa Kidul Ku Frosting Opak Krim

Kalapa panggang, santan, sareng buttermilk masihan kuéh kalapa ieu rasa anu luar biasa. Éta paséa sampurna sareng krim kalapa kéju!

Resep Campur Kue Stroberi

Kumaha cara ngadamel cake cake strawberry raoseun sapertos kueh buatan sendiri! Tambihkeun sababaraha bahan tambahan kana campuran kotak biasa anjeun sareng ibun nganggo buttercream lemon! Ngeunah pisan!

Resep Kue buludru beureum

Ieu mangrupikeun resep kuéh buludru beureum anu klasik anu didamel ku buttermilk, cuka sareng bubuk koko sakedik! Tékstur na buttery, lemes sareng mengembang!

Resep jajan buttermilk buludru pink

Kueh buludru pink buatan bumi kéngingkeun rasa sareng tékstur velvety tina buttermilk sareng minyak anu ngajantenkeun super beueus sareng lembut.

Resep Kue Coklat Tripel

Resep kueh coklat triple anu paling endah, beueus sareng potongan coklat decadent sareng frosting coklat! Pikeun pecinta coklat sajati!

Resep Kue Lada Blueberry Buttermilk

Kueh blueberry jeruk nipis sareng beueus ieu dibungkus ku rasa jeruk nipis, buah biru seger sareng krim kéju anu seger! Hébat pikeun BBQ usum panas!

Resep jajan buttermilk buludru bodas

Kue buludru bodas kéngingkeun raos tina buttermilk sareng sentuhan cuka. Kueh anu beueus, lembut anu saé kanggo acara khusus.

Resep Kue Patung Vanili

Ieu mangrupikeun resep jajan patung vanili TERBAIKna nganggo tipung AP anu kuring kantos nyobian. Éta beueus, remuk lembut alus pikeun dipaké dina muih kawinan atanapi muih patung sareng rasa na tiasa gampang diadaptasi pikeun nyieun rasa khusus!