Kue Pangan Malaikat Ku Stroberi Sareng Krim Kocok

Jajan kadaharan malaikat ieu mangrupikeun jajan anu paling énténg, lemes, sareng sapertos awan anu anjeun kantos raoskeun. Jajan kadaharan bidadari bébas tina gajih sareng sakedik pisan tipung jadi éta ogé mangrupikeun salah sahiji pilihan kuéh anu paling séhat. Abdi resep ngagaduhan kueh ieu dina usum panas sareng ngempelkeunana nganggo stroberi seger sareng krim dikocok buatan imah, ieu pastina janten resep karesep anyar.



tutup tina jajan kadaharan malaikat sareng strawberry sareng krim dikocok

Anjeun terang kumaha seueurna jajan kadaharan malaikat anu anjeun mésér ti toko raos raos karét? Ieu sanés jajan éta. Gila lemes, lemes, sareng lebur dina sungut anjeun. Teu sapertos naon anu kuring kantos raoseun.



Kue tuangeun malaikat ngagaduhan tékstur anu hampang sareng mengembang berkat bodas endog anu dikocok sareng tilepan lembut dina tipung. Anu aslina Resep jajan kadaharan malaikat asalna di Amérika Serikat sareng mimiti populér di akhir abad ka-19. Éta ngagaduhan reputasi anu unik sareng nami kusabab teksturna anu hampang sareng lemes.

Bahan-bahan Kue Panganan Malaikat



Resep jajan kadaharan malaikat ieu ngan ukur nyandak 6 bahan. Teu aya minyak atanapi gajih dina resep ieu, janten éta dianggap salah sahiji muih 'paling séhat' anu tiasa didahar!

bahan resep jajan kadaharan bidadari

Anjeun tiasa perhatoskeun yén henteu aya bubuk roti atanapi agén anu naék dina resep ieu. Hiji-hijina hal anu nyiptakeun angkat dina jajan tuangeun malaikat nyaéta bule endog, janten pastikeun mecut aranjeunna janten super enteng sareng lemes. Sadayana hawa badé masihan jajan teksturna anu hampang sareng lemes.



Ogé teu aya minyak, mantega atanapi gajih dina resep ieu, janten sakedik garing sareng spons. Janten tong heran nalika ngaraosan kueh ieu nyalira sareng rasana sapertos hawa hihi. Éta dasarna mangrupikeun pembuluh kanggo topping stroberi, ganache coklat, atanapi scoop ageung és krim sareng buah seger.

nutup tina keureut jajan kadaharan malaikat

Bahan utama dina resep jajan kadaharan malaikat ieu nyaéta bodas endog dikocok sababaraha gula pikeun dijantenkeun meringue lemes. Sakedik tipung teras ditilepkeun kana endog bodas pikeun ngadamel kuéh. Anjeun tiasa nganggo bodas endog seger sacara saksama dipisahkeun tina konéng endog atanapi anjeun tiasa nganggo bodas endog pasteurisasi tina kotak.



Upami anjeun nganggo bodas endog seger, émut henteu ngantep aspecktina konéng endog kana bodas endog anjeun. Naon waé konéng anu lirén tiasa lirén meringue anjeun tina mecut.

Kumaha misahkeun endog:

  1. Siapkeun 3 mangkok- 1 kanggo konéng, 2 kanggo ngabobol bodas, sareng 3 kanggo sadaya bodas endog. Alesan urang ngagaduhan mangkok ka-2 sareng ka 3 nyaéta upami anjeun ngaco sareng ngahaja mendakan konéng dina mangkok ka-2, éta moal ngarusak sadayana endog anjeun anu parantos papisah.
  2. Rengok endog dina permukaan anu rata sareng lembut pegatkeun deui ku dua panangan, tahan kana mangkok ka 2 sareng lalaunan mindahkeun konéng deui sareng duaan antara dua cangkang endog. Ati-ati ulah peupeus konéng. Sakali sadayana bodas aya dina mangkok ka-2, tambahkeun konéng kana mangkok ka-1 teras tuang bodas kana mangkok ka-3. Ngulang dugi sadayana endog anjeun dipisahkeun.

Misahkeun konéng endog tina bodas



Anjeun tiasa ngahémat konéng endogna kanggo didamel curd lemon atawa krim pastry atawa Kuciwis Perancis . Konéng endog tiasa disimpen dina kulkas dugi ka tilu dinten.

LANGKAH MAKANAN KUAH LANGKAH-LENGKAH

Sateuacan anjeun ngamimitian - Kanggo hasil anu pangsaéna, ngagunakeun skala dahareun pikeun beurat bahan anjeun. Ngarobih resep ieu kana cangkir tiasa nyababkeun kagagalan resep sareng bahan-bahan anu runtah. Maca tulisan blog kuring dina kumaha ngagunakeun skala kanggo inpormasi lengkep.

skala dapur digital bodas dina latar bodas

kumaha cara ngadamel kueh stroberi ngaraos raos di damel

Léngkah 1 - Panaskan oven anjeun ka 375º F / 190º C sareng ngalihkeun rak oven ka jangkungna kadua panghandapna. Pastikeun anjeun gaduh wajan malaikat kadaharan (tabung panci) beresih sareng siap angkat. ULAH NGASUK! Kuring malikan deui, ULAH ngilu minyak jajan malaékat anjeun. Kami leres-leres hoyong jajan nempel di gigir.

Léngkah 2 - Ayak babarengan tipung, gula, sareng aci jagong babarengan. Buang sésa gumpalan anu sesah. Ayak campuran tipung a kadua waktos. Anjeun hoyong ngayak ieu dua kali sabab kami hoyong campuran tipung janten sakumaha terang sareng hawa sakumaha mungkin.

ayakan bahan resep jajan kadaharan malaikat

Aci jagong dina resep ieu ngabantosan jajan tetep énggal sareng lemes sareng henteu teuing padet atanapi 'endog.'

Léngkah 3 - (Pastikeun anjeun nganggo mangkok logam pikeun léngkah ieu, sareng mangkokna langkung beresih. Gajih naon waé bakal nyegah bodas endog anjeun tina dikocok. Anjeun bahkan tiasa ngusapna ku sakedik cuka bodas janten ati-ati. )

Tambahkeun endog bodas (tingali di luhur pikeun kumaha misahkeun), vanili, uyah, sareng krim tartar kana mangkok mixer dudukan logam kalayan kantétan whisk. Campur sedeng dugi ka bule endog anjeun mimiti bulao.

nambahan bodas endog kana mixer mangkok logam

Pro-tip - Kuring resep nganggo bule endog seger pikeun meringue, tapi anjeun ogé tiasa nganggo bodas endog anu pasteurisasi. Upami anjeun anggo pasteurisasi , anjeun WAJIB ogé nganggo krim tartar pikeun nyetél éta.

Léngkah 4 - Sakali bule endog anjeun katingali bodas sareng busa, taburkeun gula bari dicampurkeun dina kecepatan sedeng. Campur dina puncak sedeng-luhur nepi ka lemes, teguh.

naburkeun gula kana sebatan bodas endog

Abdi nganggo abdi Bosch Universal Plus mixer kanggo resep ieu, anjeun tiasa nganggo mixer KitchenAid nganggo mangkok logam atanapi mixer tangan.

Léngkah 5 - Nalika bule endog anjeun aya di puncak lemes, anjeun bakal ningali sababaraha garis berkembang dina permukaan campuran. Meringue kedahna aya dina puncak lemes sareng nyimpen bentukna dina mangkok. Upami anjeun nganggo mangkok campuran Bosch, transfer meringue kana mangkok kaca ageung supados langkung gampang tilepan.

campuran bodas endog dina puncak lemes

Léngkah 6 - Nganggo colander alit, ayak sakitar 1/3 cangkir campuran tipung di luhur meringue. Ati-ati tilepan babarengan nganggo spatula. Nalika tipung seueurna dilipet, ayak 1/3 gelas tipung deui dina luhur. Ayak rata di luhur permukaan meringue, cobian ulah ngadamel tumpukan tipung ageung di tengahna. Balikan deui dugi campuran tipung sadayana dilipetkeun.

ayakan tipung kana campuran meringue

Pikeun ngalipet- nyapu spatula handapeun meringue sareng teras-terasan sered ka luhur ngalangkungan tengah kanggo ngalipet di luhur. Ati-ati henteu pernah ngajeblagkeun campuran atanapi dicampur pisan, kedah sabar ! Lalajo video ieu di handap dina kartu resep pikeun visual.

meringue dina mangkok anu jelas nganggo spatula bodas

Léngkah 6 - Tuang satengah adonan kana an wajan malaikat kadaharan. Sumebar rata-rata di sakuriling panci. Tambahkeun sesa adonan sareng rata supados rata. Coba henteu kéngingkeun kaleuwih adonan dina tabung atanapi sisina. Ieu bakal kaduruk sareng henteu ngeunah.

Émut ENTONG PANASIH pan anjeun ! Anjeun hoyong adonan nempel dina ujung wajan, ieu anu ngajantenkeun jajan kadaharan malaikat henteu murag dina dirina.

adonan jajan kadaharan malaikat dina tabung panci ditémbak ti luhur

Léngkah 7 - Ngajalankeun péso ngaliwatan adonan anjeun dina bunderan pikeun ngaleungitkeun gelembung hawa sareng ngalancarkeun adonan.

Léngkah 8 - Panggang dina suhu 375º F / 190º C salami 35-40 menit atanapi dugi ka luhurna coklat emas sareng cinyusu deui nalika anjeun némpél. Hindarkeun muka oven sahenteuna 35 menit pikeun nyegah jajan murag.

tutup tina jajan kadaharan malaikat dina wajan

Léngkah 9 - Langsung malikkeun panci tibalik ka handap kana rak anu diseuseuh. Hayu jajan tiis pisan terbalik (sakitar 2 jam), atanapi dugi panci 100% tiis pikeun diraos. Penting pikeun ngantepkeun jajan kadaharan bidadari tiis tibalik janten kuéh henteu runtuh dina nyalira. Kuring leres-leres ngantep jajan kuring tiis tibalik dina suhu kamar sareng éta saé!

jajan kadaharan malaikat tibalik dina rak anu diseuseuh

Léngkah 10 - Sakali tiis, ngajalankeun péso anu ipis, seukeut di sakuliling jajan sareng tabung jero pikeun ngaleupaskeun tina wajan.

tutup tina jajan kadaharan malaikat ku péso mantega

Léngkah 11 - Tempatkeun piring saji di luhur sareng flip sadayana tibalik. Kue kedah leupaskeun sareng leupaskeun kana piring. Upami panci anjeun aya di handapeun anu tiasa dicabut, lumpat péso di handapeun luhur jajan pikeun misahkeun jajan tina wajan.

panutupanana jajan kadaharan malaikat dina alas jajan biru dina latar bodas

Léngkah 12 - Taburkeun sababaraha séndok gula tipung di luhur pikeun jajan tetep saé sareng beueus.

Léngkah 13 - Luhur kuéh kadaharan malaikat anjeun nganggo krim dikocok seger sareng topping stroberi (resep di handap). Abdi resep ngantosan kanggo nambihan topping stroberi dugi kuéh disajikeun janten sirop henteu ngajantenkeun cake janten rapih.

Topping stroberi ngan ukur strawberry seger, gula, sareng sakedik jeruk nipis. Éta henteu peryogi masak naon waé sareng gampang dilakukeun. Raos endah kalayan krim dikocok homemade!

tutup tina jajan kadaharan malaikat sareng strawberry sareng krim dikocok

Resep jajan kadaharan malaikat ieu bakal tahan sababaraha dinten dina suhu kamar, atanapi dina kulkas salami saminggu. (Pastikeun ditutupan ku bungkus plastik atanapi simpen dina wadah kuéh supados henteu garing.)

Pro-type - Anggo péso serrated nalika nyiksikan kuéh ieu pikeun rata-rata.

jajan kadaharan malaikat ditutupan krim dikocok sareng strawberry

tutup tina sapotong kue kadaharan malaikat kalayan krim dikocok sareng strawberry di luhur

FAQ:

NAON ANJING MAKANAN ANGKÉ PAN?

Hiji wajan malaikat kadaharan (aka pan tube) khusus dirancang pikeun kuéh ieu. Tabung ageung di tengah ngabantosan nyandak sababaraha panas nepi ka tengah cake, baking langkung gancang sareng rata.

jajan kadaharan malaikat pan sot ti luhur ku mangkok adonan gigireunna

Panci kuring ngagaduhan tabung anu langkung panjang tibatan sisi wajan, janten nalika kuring niiskeun na tibalik, bakalan aya dina tabung sanés jajan kuring.

Upami anjeun tiasa kéngingkeun panci anu ngagaduhan 'suku' dina sisi, éta bakal tiasa dianggo langkung saé.

Dupi abdi tiasa nganggo jinis pan anu sanés?

Kantong Kue Panci - Ieu moal dianggo pikeun jajan kadaharan malaikat sabab desain rumit moal ngijinkeun jajan ngaleupaskeun. Kusabab urang henteu nganggo pelepasan pan, urang kedah neukteuk jajan ti gigir sareng éta moal mungkin ku panci cake bundt.

Panci Loaf - Panci roti 9 ″ x 5 ″ tiasa dianggo, ngan ukur pastikeun henteu gajih ieu ogé. Nalika kaluar tina oven, puterkeun panci tibalik sareng teraskeun gagangna kana kendi, kaléng atanapi cangkir dina luhur rak anu diseuseup. Hayu tiis dugi panci tos tiis pisan (sakitar 2 jam).

Panci Kue - Anjeun tiasa ninggang resep jajan malaikat ieu dina wajan standar. Ngan émut entong gajih panci. Anjeun tiasa nempatkeun bunderan kertas panchment dina handapeun panci pikeun ngabantosan ngaleupaskeun tapi ulah nempatkeun dina sisi. Ukur eusian panci satengahna kanggo ngamungkinkeun naék.

Kueh dahareun malaikat sareng krim dikocok sareng blueberry.

Kunaon Kek abdi KECENG?

Saatos jajan kadaharan malaikat anjeun parantos dipanggang, éta kedah tiis pisan tibalik pikeun nyetél struktur jajan. Upami anjeun balikeun maka kuéh bakal rubuh dina dirina nyalira nalika janten tiis.

Ogé, pastikeun yén anjeun henteu langkung-mecut bodas endog anjeun. Aranjeunna kedah dina puncak lemes anu saé. Over-whipping endog anjeun tiasa nyababkeun jajan anjeun ngaleutikan.

Naha kuring kedah nambihan kris Tartar?

Upami anjeun nganggo bule endog pasteurisasi, leres. Upami anjeun nganggo bodas endog seger ... panginten. Krim tartar dasarna nyaéta jeruk anu nambihan stabilisasi kana endog bodas sareng ngabantosan nyegah meringue anjeun tina runtuh. Janten upami anjeun nganggo endog seger sareng leres-leres henteu hoyong ngagunakeunana, anjeun tiasa ngantunkeun. Tapi éta bakal ngabantosan meringue anjeun tetep sakumaha kuat, janten kuring resep ngagunakeunana.

keureutan jajan kadaharan malaikat dina piring bodas nganggo garpu emas. Kue pinuh sareng kotak blueberry di tukang

Hoyong resep deui? Pariksa ieu kaluar!

Kue bébas gluten sareng buttercream strawberry

Stroberi Shortcake

Stroberi nyeuseuh supados berry langkung lami

Kueh gulung vanili sareng buttercream strawberry

Kue Pangan Malaikat Ku Stroberi Sareng Krim Kocok

Kuéh kadaharan malaikat anu enteng sareng entéh henteu ngan ukur lezat tapi éta bebas lemak! Kue usum panas klasik ieu raoseun sadayana dina nyalira atanapi disayogikeun sareng strawberry seger sareng krim dikocok! Waktos Persiapan:lima belas mnt Waktos Masak:Opat lima mnt tiis:dua WIB Total Waktos:3 WIB Kalori:314kcal

Bahan-bahanna

Resep Kue Malaikat Pangan

  • 12 ons bodas endog (seger atanapi pastuerized)
  • 1 séndok téh krim tina tartar
  • 1/4 séndok téh uyah
  • 1 séndok téh sari vanili
  • 6 ons gula kuantitas kahiji
  • 6 ons gula kuantitas kadua
  • 4 ons tipung jajan
  • 1 ons aci jagong

Topping Stroberi

  • dua cangkir strawberry seger dipangkas sareng dipapatkeun
  • dua ons gula
  • 1/2 séndok téh jeruk nipis
  • 1 TSP jeruk nipis

Krim dikocok

  • 8 ons krim pecut beurat
  • 1 ons gula tipung
  • 1/2 TSP gelatin bubuk Abdi nganggo mérek KNOX
  • 1/2 TSP sari vanili
  • 1/2 TSP krim pecut beurat
  • 1 Séndok Cai tiis

Parabotna

  • Ngadeg mixer atanapi mixer panangan
  • Ngagantelkeun Whisk

Pitunjuk

Resep Kue Malaikat Pangan

  • PENTING: Pastikeun aya enol ngambah konéng endog dina bodas endog sareng pastikeun mangkok anjeun, kocok sareng sadaya pakakas lengkep bébas gajih sareng bersih atanapi endog bodas henteu tiasa mecut leres.
  • Panaskan oven anjeun ka 375ºF. Pentingna éta oven sapinuhna parantos dipanaskeun sateuacan anjeun nempatkeun jajan dina oven anu tiasa nyandak 30 menit.
  • Ayak babarengan kuantitas kahiji gula, tipung, sareng aci jagong teras sisihkan
  • Tempatkeun bodas endog anjeun kana mangkok mixer stand anjeun sareng kantétan whisk. Pecut dina médium salami 30 detik dugi ka mimiti bobo.
  • Ngurangan kagancangan kana handap sareng tambahkeun dina krim tartar, uyah sareng vanili anjeun
  • Teraskeun campuran kana low sareng mimitian naburkeun dina jumlah kadua gula. Ningkatkeun kagancangan pikeun sedeng-luhur sareng mecut campuran campuran puncak lemes tapi teguh. Éta kedah katingali herang sareng beueus sareng puncak kedah teras-terasan ditilep nalika anjeun nyabak.
  • Ngawitan ayak campuran tipung kana campuran endog sakitar 1/3 gelas sakaligus. Lemeskeun tipung tipung kana campuran bodas endog nganggo spatula. Tingali kana pidéo pikeun ningali kumaha cara ngalipet anu leres. Ideu na nyaéta ulah sambelkeun hawa naon waé tina meringue bari ngalipet supados adonanna lemes pisan.
  • Balikan deui prosés ngalipet ieu dugi sadayana campuran tepung parantos dilipat kana campuran bodas endog.
  • Tuang satengah adonan jajan kadaharan malaikat anjeun kana panci anu henteu diubaran (panci jajan kadaharan malaikat). Lemeskeun luhur ku séndok janten adonan rata. Tambahkeun sesa adonan sareng rata kalayan séndok. Nambahkeun adonan dina dua bagian ngahindaran kénging kantong hawa.
  • Panggang jajan kadaharan malaikat anjeun dina oven dina rak tengah 40-45 menit atanapi dugi ka luhurna coklat emas sareng kuéh bakal balik deui nalika anjeun némpél.
  • Candak jajan tina oven teras balikeun deui. Sababaraha panci tabung gaduh suku alit anu nyepeng panci tibalik atanapi tabung tengah panginten sakedik jangkung tibatan gigirna janten aya celah. Upami panci anjeun henteu ngagaduhan pilihan ieu anjeun tiasa nyéépkeun panci tibalik kana botol anggur pikeun tetep luhur.
  • Hayu jajan kadaharan malaikat anjeun tiis GELES tibalik ka handap pikeun nyegah jajan tilelep dina panci. Sakali panci lengkep tiis, anjeun tiasa geser péso mentega diantawis jajan sareng wajan pikeun nyabut jajan. Upami panci anjeun ngagaduhan handapeun pamiceunan anjeun tiasa nyorong kaluarna ayeuna atanapi ngan ukur masihan kuéh sababaraha guncang lembut pikeun jajan kaluar.
  • Kuring resep lebu luhur jajan kadaharan malaikat kuring sareng sababaraha gula tipung sareng nambihan sababaraha krim dikocok stabil sareng strawberry seger tapi éta leres-leres opsional!
  • Kue ieu bakal tahan sababaraha dinten dina kulkas tanpa garing.

Topping Stroberi

  • Ngagabungkeun stroberi, gula, zest, sareng jeruk nipis babarengan dina mangkok teras sisihkan nalika jajan kadaharan bidadari tiis. Gula bakal ngaleyurkeun kana waktos sareng nyiptakeun sirop anu lezat!

Krim dikocok

  • Tambahkeun gelatin kana cai tiis sareng ngantep éta nyerep salami 5 menit.
  • Ngalembereh gelatin salami 10 detik dina gelombang mikro dugi granul gelatin leyur sareng campuranana jelas.
  • Tempatkeun krim pecut tiis anjeun kana mangkok mixer stand anjeun sareng kantétan whisk.
  • Ngawitan campuran kana kecepatan sedeng dugi ka mimiti ningali garis anu ngabentuk dina permukaan krim dikocok. Tambahkeun gula tipung sareng vanili anjeun sareng gaul dugi ka ngahiji.
  • Tambahkeun tsp krim beurat kana gelatin. Upami gelatin anjeun teuing kandel, panaskeun deui 5 detik. Sakuduna cair.
  • Nalika dicampurkeun di lemah, girimis gelatin kana krim pecut sareng campuran dugi ka ngahontal puncak anu teguh tapi lemes. Entong teuing campuran.

Ngahias Kue Pangan Malaikat

  • Luhur kuéh dahareun malaikat anjeun anu diseuseuh nganggo krim dikocok nganggo séndok
  • Tambih stroberi anjeun saatos anjeun motong cake sareng nempatkeun kana piring kanggo nyingkahan sirop nyiptakeun pabalatak.

Catetan

  1. Sateuacan anjeun ngamimitian - Kanggo hasil anu pangsaéna, ngagunakeun skala dahareun pikeun beurat bahan anjeun. Ngarobih resep ieu kana cangkir tiasa nyababkeun gagal. Maca tulisan blog kuring dina kumaha ngagunakeun skala kanggo inpormasi lengkep.
  2. Abdi nganggo abdi Bosch Universal Plus mixer kanggo resep ieu, anjeun tiasa nganggo mixer KitchenAid nganggo mangkok logam atanapi mixer tangan.
  3. Teu aya bubuk roti atanapi bahan naék dina resep ieu. Hiji-hijina hal anu nyiptakeun angkat nyaéta bule endog, janten pastikeun mecut aranjeunna janten super enteng sareng lemes. Sadayana hawa badé masihan jajan angkatna!
  4. Pastikeun anjeun ngagunakeun mangkok logam pikeun nyieun meringue, sareng mangkokna super bersih. Gajih naon waé bakal nyegah bodas endog anjeun tina dikocok. Anjeun bahkan tiasa ngusapna ku sakedik cuka bodas janten ati-ati.
  5. Émut pikeun henteu ngantepkeun sakedik konéng endog kana bodas endog anjeun. Naon waé konéng anu lirén tiasa lirén meringue anjeun tina mecut.
  6. Anjeun tiasa nganggo bodas endog pasteurisasi tibatan seger. Upami anjeun nganggo pasteurisasi, WAJIB ogé nganggo krim tartar pikeun ngabantosan stabil.
  7. Aci jagong dina resep ieu ngabantosan jajan tetep énggal sareng lemes sareng henteu teuing padet atanapi 'endog.'
  8. Nalika ngalipet meringue sareng tepung anjeun, sasapu handapeun meringue ku spatula sareng séred tarik nepi ka tengah ka tilep ka luhur. Ati-ati henteu pernah ngajeblag atanapi campur gaul, kedah sabar !
  9. TEU PUTUS PAN PANJANG! Kueh tuangeun malaikat janten tiis tibalik, janten saleresna kedah nempel dina sisi wajan. Ieu mastikeun yén kuéh henteu runtuh dina dirina nyalira nalika tiis.
  10. TO panci tube paling saé dianggo pikeun jajan kadaharan bidadari. Tabung ageung di tengah ngabantosan nyandak sababaraha panas nepi ka tengah cake, baking langkung gancang sareng rata. Anjeun teu tiasa nganggo panci jajan bundt, tapi anjeun tiasa nganggo 9 'x5' upami diperyogikeun.

Gizi

Ngalayanan:8ons|Kalori:314kcal(16%)|Karbohidrat:54g(18%)|Protéin:6g(12%)|Gajih:9g(14%)|Gajih jenuh:5g(25%)|Kolesterol:31mg(10%)|Natrium:76mg(3%)|Kalium:133mg(4%)|Serat:1g(4%)|Gula:42g(47%)|Vitamin A:333IU(7%)|Vitamin C:1mg(1%)|Kalsium:19mg(dua%)|Beusi:1mg(6%)