6 Hiasan Coklat Gampang

Kumaha cara ngadamel 6 hiasan coklat anu pikaresepeun sareng gampang pikeun muih anjeun atanapi tuang-tuang

Abdi resep ngadamel hiasan coklat! Henteu ngan aranjeunna pikaresepeun ngadamel tapi aranjeunna ngeunah pisan! Dekorasi coklat dianggo paling saé upami anjeun nganggo coklat sedeng tapi upami anjeun henteu hoyong ngambek coklat anjeun tiasa nganggo wafer coklat pikeun kaseueuran proyek. Upami anjeun parantos hoyong nyobian leungeun anjeun kana sababaraha hiasan coklat anu pikaresepeun pikeun muih anjeun atanapi tuang-tuang, anjeun badé parios ieu!



kumaha ngambek coklat tanpa thermometer

* tulisan éta ngandung tautan afiliasi anu hartosna kuring dibayar sababaraha artos upami anjeun mésér tina tautan kuring tapi henteu ngaluarkeun anjeun nanaon *



Coklat anu pangsaéna pikeun hiasan coklat

Pikeun hiasan coklat ieu, urang bakal nganggo coklat sedeng dina 86ºF anu suhu kerja optimal. Abdi nganggo a térmométer coklat sareng a mangkok campuran silikon ka temper coklat kuring dina gelombang mikro . Gancang sareng gampang pikeun proyék-proyék leutik ieu!

Upami anjeun henteu hoyong ngambek coklat, anjeun tiasa nganggo coklat sanyawa . Abdi resep mérek Guittard. Upami anjeun badé ngawarnaan permén anjeun lebur, anjeun kedah nganggo ngawarnaan coklat atanapi anjeun tiasa nganggo lebur permén anu tos aya warna sapertos mérek Wilton. Anjeun teu tiasa nganggo ngawarnaan kadaharan biasa pikeun warna coklat.



coklat sedeng kalayan térmométer coklat

Naon bedana coklat nyata sareng coklat majemuk?

Coklat asli ngagaduhan mentega koko di jerona sareng kedah diémasan sateuacan anjeun tiasa nganggo dina cetakan atanapi kanggo hiasan. Upami anjeun henteu ngambek coklat, éta bakal lemes, kusam sareng kaleungitan bentukna kalayan gampang. Coklat asli lebur ngeunaan suhu awak sareng ngagaduhan rasa anu saé pisan nalika anjeun ngegel kana éta.

Coklat sanyawa (sapertos permén Wilton lebur) kadang-kadang disebat salaku coklat palapis, henteu ngagaduhan mentega koko di jerona. Éta panginten gaduh gaganti gajih sanés anu henteu meryogikeun tempering. Éta ngagaduhan titik lebur anu langkung luhur, langkung mirah sareng langkung stabil dina lingkungan anu haneut. Downside nyaéta yén henteu raos sakumaha saé coklat nyata.



kumaha cara ngadamel 6 hiasan coklat gampang

1. Kumaha Cara Ngadamel hiasan Chocolate Sphere

Kue ku coklat sphere aya dimana-mana ayeuna. Tina swirls warna anu mirip planet sareng logam ngagurilap di luhur desain modéren. Ngadamel bola coklat tiasa janten topper anu super berkesan.

Kumaha cara ngadamel hiasan bola coklat ngagurilap



Pikeun ngadamel sfera coklat anjeun peryogi sababaraha coklat tempered sareng kapang polikarbonat. Upami anjeun henteu hoyong repot ku coklat sedeng anjeun tiasa nganggo wéb lebur sareng kapang silikon. Wafer lebur teu aya leupaskeun tina kapang polikarbonat. Alesan kuring resep ngagunakeun kapang polikarbonat sabab bola na hérang pisan.

  1. Tuang coklat anu diambek anjeun kana kapang akrilik anjeun dina 86ºF sareng kerok kaluar kaleuwihan coklat ku scraper bangku
  2. Ketok sisi kapang pikeun ngaleupaskeun gelembung hawa.
  3. Saatos 30 detik tuang coklat tina cetakan, ngetok ku kerok bangku anjeun pikeun nyieun cangkang ipis.
  4. Tempat cetakan tibalik ka handap dina salembar kertas perkamen salami 10-15 menit dugi coklatna henteu cair tapi henteu lengkep diatur.
  5. Gosokkeun kaleuwihan coklat pikeun ngawangun ujung anu bersih dina bola.
  6. Tempatkeun coklat kana kulkas 10 menit atanapi dugi ka ngaleupaskeun coklat tina kapang kalayan gampang. Entong katirisan atanapi anjeun tiasa nyababkeun noda kondensasi muncul dina coklat.
  7. Tempatkeun panci jajan dina luhur mangkok cai panas
  8. Ngalembereh pipir unggal-unggal bola teras pencét sareng panangan anu disarung.
  9. Usap teuing kaleuwihan coklat sareng pasihkeun pikeun disetél pinuh.
  10. Anjeun ayeuna tiasa cet spheres anjeun atanapi anggoana sapertos ayeuna.

2. Coklat Balayar

Balayar coklat ngadamel showpiece anu saé pisan di luhur kuéh anjeun! Anu anjeun peryogi nyaéta salembar kertas parchment sareng sababaraha baju baju atanapi klip tina sababaraha jinis.

kumaha ngawétkeun strawberry seger langkung lami

Kumaha cara ngadamel hiasan balayar coklat



  1. Nyebarkeun lapisan ipis tina coklat anu hampang (86ºF) atanapi permén ngalembereh kana salembar kertas parchment.
  2. Kumpulkeun sisina di hiji sisi kertas panchment sareng klip pikeun ngamankeun
  3. Tempatkeun perkamen dina kulkas salami 10 menit dugi ka atur
  4. Cabut parchment tina tonggong coklat ati-ati
  5. Ngabersihan ujung coklat upami kasar sareng péso
  6. Ayeuna balayar anjeun siap nempatkeun di luhur kuéh anjeun!
  7. Kuring nambihan sababaraha splatter logam saderhana kana balayar kuring nganggo tambaga TMP sareng sakedik Everclear.

3. Cangkir Coklat

Kuring mimiti diajar ngadamel cangkir coklat ieu di sakola pastry sareng resep kumaha tétéla! Éta cara anu pikaresepeun pikeun nyayogikeun sababaraha mousse coklat, és krim atanapi mini dessert sanés. Anu anjeun peryogikeun nyaéta sababaraha balon cai, kertas parchment sareng coklat tempered atanapi permén lebur. Anjeun teu hoyong nganggo balon biasa, éta ageung teuing sareng coklatna henteu dileupaskeun ogé tina coklat.

Kumaha cara ngadamel hiasan cangkir coklat nganggo balon cai

  1. Niupkeun balon cai anjeun sareng dasi tungtung pikeun ngamankeunana.
  2. Tempatkeun sapotong kertas perkamen dina lambaran cookie pikeun nempatkeun cangkir anjeun.
  3. Tuang coklat anjeun anu tempered kana mangkok ageung. Suhu kedahna 86ºF
  4. Lebetkeun balon anjeun kana coklat teras kana kertas parchment.
  5. Sakali anjeun ngalelepkeun sadaya balon anjeun, pasang panci kana kulkas 10 menit atanapi dugi ka coklat parantos disetel.
  6. Luncurkeun balon ku pin sareng ngantep balon ditarik tina coklat sacara alami.
  7. Kupas balon sareng ayeuna cangkir anjeun siap dieusian ku nikmat!

4. Dekorasi coklat Honeycomb

Abdi resep kumaha hiasan coklat honeycomb ieu katingali dina luhur cupcakes! Anu anjeun peryogikeun nyaéta bungkus gelembung (dikumbah) sareng coklat sedeng atanapi permén lebur dilebur.

Kumaha cara ngadamel hiasan madu madu

  1. Nyebarkeun sababaraha coklat tempered (86ºF) atanapi permén lebur dilebur kana bungkus gelembung anjeun.
  2. Lemeskeun cikopi. The ipis anjeun nyebarkeun éta, beuki liang anu bakal katingali.
  3. Kocok bungkus gelembung supados coklat netep sareng rata.
  4. Tempatkeun bungkus gelembung kana kulkas 10 menit dugi ka set.
  5. Hurungkeun coklat anjeun tibalik sareng lembut tarik bungkus gelembung.
  6. Ayeuna anjeun tiasa ngabéréskeun lebah madu anjeun sareng ngahias manisan anjeun!

5. Dekorasi Kukupu Coklat

Dekorasi kukupu coklat CANGGIH katingali dina luhur tuangeun anjeun! Anjeun bahkan tiasa ngawarnaan lebet ku coklat lebur langkung warna saatos garis parantos parantos. Anu anjeun peryogikeun nyaéta milik kuring template kukupu coklat gratis , sababaraha kertas asétat atanapi parchment, piping bag, sareng buku kandel.


Kumaha cara ngadamel hiasan kukupu coklat

  1. Tempatkeun cikopi anjeun anu tempered (86ºF) kana kantong pipa. Potong ujung kantongna. Henteu ageung teuing, sakitar lébar tina sikat huntu.
  2. Nyitak témplat kukupu anjeun sareng tempatkeun kertas parchment anjeun atanapi asétat anjeun di luhur. Kuring nempelkeun tambang kuring kana lambaran cookie tetep tina ngageleser sareng supados gampang dicandak.
  3. Lacak garisjang jangjang (sanés awak) ku coklat anjeun.
  4. Simpen coklat dina kulkas salami 10 menit kanggo ngantepkeun.
  5. Sakali jangjang anjeun disetél, ati-ati ngaleupaskeun jangjang tina asétat. Melu asétat dina satengah sareng tempat di tengah buku kandel (tingali video pikeun démo).
  6. Tempatkeun jangjang dina dua sisi lipatan sareng pipa sababaraha coklat deui di antara jangjang anu janten awak.
  7. Dingin sakali deui dugi ka coklat parantos disetél.
  8. Kukupu anjeun ayeuna siap disimpen dina cupcakes atanapi jajan!

6. Coklat Dessert Mangkuk

Hiasan mangkok coklat anu drippy ieu mangrupikeun bagian anu hadé pikeun tabel tuang. Eusian jero ku tumpukan krim dikocok sareng buah atanapi és krim sareng kuéh! Bagikeun dessert sareng tungtungna, anjeun tiasa tuang mangkokna ogé!

mangkok coklat

kumaha cara ngangon endog di bumi
  1. Intipkeun balon anu saukuran biasa sareng nempatkeun kana mangkok atanapi cangkir tibalik ka handap pikeun tetep mantep.
  2. Tempatkeun bungkus plastik dina luhur balon.
  3. Simpen coklat anu anjeun tempered (86ºF) atanapi permén lebur kana kantong pipa sareng pipa di luhur bungkus plastik.
  4. Henteu kunanaon ngantep sababaraha coklat netes ka gigir.
  5. Tempatkeun balon kana kulkas kanggo disetél salami 10 menit.
  6. Ati-ati ngaleupaskeun balon sareng bungkus plastik tina coklat.
  7. Hiasan coklat anjeun ayeuna siap dieusian ku rasa anu manis!

Kuring miharep anjeun resep diajar kumaha ngadamel hiasan coklat ieu! Sakumaha biasa anjeun tiasa naroskeun ka kuring dina koméntar upami aya anu teu jelas. Upami anjeun nyobian tutorial ieu, wartosan kuring!

Kumaha Suhu Coklat

Gampang ambek coklat dina gelombang mikro! Cara anu paling gampang pikeun ngambek sakedik coklat. Waktos Persiapan:5 mnt Waktos Masak:5 mnt Kalori:144kcal

Bahan-bahanna

  • 12 oz (340 g) coklat kedah ngandung mentega koko

Pitunjuk

Parentah Coklat Tempering

  • Tempatkeun coklat anjeun dina mangkok plastik atanapi silikon dina gelombang mikro sareng panaskeun dugi ka 30 detik. Teras aduk
  • Panas deui salami 30 detik deui, aduk, teras 15 detik, aduk, teras 10 detik, aduk. Pastikeun suhu anjeun henteu pernah lebet di luhur 90ºF pikeun coklat poék. 86F kanggo coklat susu sareng 84F kanggo coklat bodas. Entong RUSH IEU
  • Upami coklat anjeun henteu lengkep dilebur maka ngan ukur ngalakukeun 5 detik deui dugi ka lebur
  • Ayeuna coklat anjeun watek sareng siap dianggo!

Gizi

Kalori:144kcal(7%)|Karbohidrat:17g(6%)|Protéin:1g(dua%)|Gajih:10g(lima belas%)|Gajih jenuh:6g(30%)|Natrium:5mg|Kalium:82mg(dua%)|Serat:duag(8%)|Gula:lima belasg(17%)|Kalsium:7mg(1%)|Beusi:0,8mg(4%)