Blog

Resep Kue Coklat Jerman Klasik

Resep Kue Coklat Jerman Klasik

2021

Kue coklat jerman asli didamel ku coklat tukang roti amis, buttermilk tangy sareng dieusi ngeusi pecan kalapa.

Tutorial Kue Garis Sesar Strawberry

Tutorial Kue Garis Sesar Strawberry

2021

Kueh garis sesar sadayana nuju ngamuk ayeuna! Diajar kumaha ngadamel versi anu saé ieu ku strawberry seger sareng sakedik emas.

Resep Panganyarna

Resep Tetes Coklat

Resep Tetes Coklat

Kumaha cara ngadamel netes coklat anu sampurna pikeun jajan netes anjeun! Éta sadayana ngeunaan babandingan, suhu sareng ngagunakeun pakakas anu pas pikeun netes anu sampurna.

Resep Krim Pastry Homemade

Resep Krim Pastry Homemade

Resep krim pastry ieu ngajantenkeun custard vanili anu lemes sareng krim anu sampurna pikeun dianggo dina muih, tart, donat sareng pastri anu sanés!

Coklat Swiss Meringue Buttercream

Coklat Swiss Meringue Buttercream

Sutra halus, coklat swiss meringue buttercream didamel ku sebatan mentega sareng coklat lebur janten meringue kandel dugi ka mengembang.

Resep jajan buttermilk buludru bodas

Resep jajan buttermilk buludru bodas

Kue buludru bodas kéngingkeun raos tina buttermilk sareng sentuhan cuka. Kueh anu beueus, lembut anu saé kanggo acara khusus.

Resep Kue Bodas

Resep Kue Bodas

Anjeun bakal resep resep kuéh bodas ieu kusabab éta lemes, pelembab remeh lebur dina sungut anjeun jalma-jalma sok kaget pisan kumaha beueus na!

Stroberi Kayu Manis Gulung Sareng Krim Keju Frosting

Stroberi Kayu Manis Gulung Sareng Krim Keju Frosting

Gulungan kayu manis strawberi lemes sareng mengembang sareng kéju jeruk nipis krim disiram dina luhurna. Ngawula ka haneut ieu pikeun brunch!

Coklat WASC Kue (dicampur campuran coklat coklat)

Coklat WASC Kue (dicampur campuran coklat coklat)

Coklat WASC ieu gampang pisan dilakukeun, pinuh ku rasa sareng raos ampir sapertos anu asli. Henteu siap pikeun ngagoréng? Coba coklat WASC!

Resep Kue Lava Coklat

Resep Kue Lava Coklat

Kue lahar coklat cair ieu cakey di luar kalayan coklat anu kandel sareng krim di jero. A dessert klasik leres.

Kumaha Cara Nganggo Skala Dapur Digital

Kumaha Cara Nganggo Skala Dapur Digital

Skala dapur digital mangrupikeun alat # 1 kuring pikeun baking suksés. Nganggo skala pikeun henteu ngan ukur langkung akurat, éta langkung gampang! Hayu atuh nunjukkeun kumaha!

Resep Pai Waluh Palasik

Resep Pai Waluh Palasik

Kumaha carana ngadamel pai waluh klasik sareng pusat krim, henteu aya retakan, sareng kerak garing. Hiji-hijina resep pie waluh anu anjeun peryogikeun.

Resep Cookie Meringue

Resep Cookie Meringue

Resep cookie meringue anu gampang ieu tiasa gampang raos, diwarnaan sareng dicampur kana sababaraha bentuk anu béda. Janten gampang didamel sareng raoseun sapertos marshmallow panggang!

Resep Kue Vanilla Moist Kalayan Buttercream Gampang

Resep Kue Vanilla Moist Kalayan Buttercream Gampang

Kumaha carana ngadamel kuéh vanili pangsaéna kalayan metode creaming tibalik. Super beueus, tékstur hipu sareng rasa anu teu tiasa hilap.