Blog

Fox Bisa Ngaleupaskeun Vérsi PG-13 Deadpool 2 dina Aquaman Weekend

Fox Bisa Ngaleupaskeun Vérsi PG-13 Deadpool 2 dina Aquaman Weekend

2021

Ryan Reynolds ngabahas naon pilem ieu tiasa janten tweet anu pikaresepeun, sedengkeun Fox ngumumkeun sajumlah pergeseran kana jadwal pilem 2018 / awal 2019.

Gina Rodriguez sareng Tracy Morgan janten Star dina Pilem Animasi Scooby-Doo Anyar

Gina Rodriguez sareng Tracy Morgan janten Star dina Pilem Animasi Scooby-Doo Anyar

2021

Scooby-Doo bakal balik deui ka layar lebar ku pilem animasi anu disetél pikeun dibintanginya Gina Rodriguez, Tracy Morgan, sareng Will Forte.

Resep Panganyarna

Anyar Kebangkitan Buku Skywalker ngeusian Detil ngeunaan Rey sareng Kylo Rens Cium

Anyar Kebangkitan Buku Skywalker ngeusian Detil ngeunaan Rey sareng Kylo Rens Cium

Skor hiji kanggo ciuman platon sareng klon.

Seth Rogen Teu Merencanakeun Gawe sareng James Franco Kantos Deui

Seth Rogen Teu Merencanakeun Gawe sareng James Franco Kantos Deui

Dina wawancara anyar sareng The Sunday Times, Seth Rogen ngungkabkeun yén anjeunna henteu deui niat damel sareng James Franco di tengah tuduhan kalakuan seksual.

Jaden sareng Jada Pinkett Smith Nelepon Star YouTube Shane Dawson Ngalangkungan Ngarobih Pidéo Willow Smith

Jaden sareng Jada Pinkett Smith Nelepon Star YouTube Shane Dawson Ngalangkungan Ngarobih Pidéo Willow Smith

Sajam sateuacan klip muncul, bintang YouTube ngintunkeun pidéo kasieun pikeun tindakan pikasieuneunana, sapertos henteu nganggo blackface sareng nganggo n-word,

Michael B. Yordania Dikonfirmasi salaku Diréktur Syahadat III, Tanggal Rilis Resmi Ditetepkeun

Michael B. Yordania Dikonfirmasi salaku Diréktur Syahadat III, Tanggal Rilis Resmi Ditetepkeun

Saatos pernyataan (henteu resmi) yén anjeunna badé nampi padamelan éta, Michael B. Yordania parantos dikonfirmasi ku MGM salaku diréktur Creed III.

Taman Kidul kéngingkeun 14 Pilem sareng Tetep dina Air Ngalangkungan 2027 salaku Bagian tina Dilaporkeun $ 900 Juta Deal

Taman Kidul kéngingkeun 14 Pilem sareng Tetep dina Air Ngalangkungan 2027 salaku Bagian tina Dilaporkeun $ 900 Juta Deal

Co-pencipta Trey Parker sareng Matt Stone parantos nandatanganan perjanjian ageung anu bakal ngajaga South Park dina hawa dugi sahenteuna 2027 sareng ningali 14 pilem anu dilakukeun pikeun streaming.

Disney sareng Sony Sign Deal Lisensi Pilem Anu Bakal Bawa Pilem Spider-Man ka Disney +

Disney sareng Sony Sign Deal Lisensi Pilem Anu Bakal Bawa Pilem Spider-Man ka Disney +

Disney sareng Sony parantos ngahontal perjanjian sababaraha taun, diungkabkeun dinten ayeuna, anu bakal ngajantenkeun Spider-Man sareng sipat-sipat Marvel anu sanés anu layak pikeun ngalirkeun data dina Disney +.

Tutorial Kue Garis Sesar Strawberry

Tutorial Kue Garis Sesar Strawberry

Kueh garis sesar sadayana nuju ngamuk ayeuna! Diajar kumaha ngadamel versi anu saé ieu ku strawberry seger sareng sakedik emas.

Tyler, Anu Nyiptakeun mastikeun Anjeunna Sora Karakter Acak dina GTA V

Tyler, Anu Nyiptakeun mastikeun Anjeunna Sora Karakter Acak dina GTA V

Ieu mangrupikeun Endog Paskah anu luar biasa pikeun dipanggihan ti saprak buruan parantos kaluar ampir tujuh taun sareng kaseueuran pamaén henteu sadar Tyler aya di buruan.

Cuplikan Gameplay Anyar pikeun Kura-kura Ninja Mutant Remaja: Mutants di Manhattan Kagungan urang jadi Gassed

Cuplikan Gameplay Anyar pikeun Kura-kura Ninja Mutant Remaja: Mutants di Manhattan Kagungan urang jadi Gassed

Kaulinan ieu katingalina heboh, cekap cenah.

The Weeknd Unveils Anyar 2022 Kaping kanggo Global Saatos Wisata Jam

The Weeknd Unveils Anyar 2022 Kaping kanggo Global Saatos Wisata Jam

Pandemi ieu parantos ngarusak seueur tur dina sataun katukang, tapi sababaraha anu langkung diperyogikeun di tengah huru-hara tibatan pangalaman Abels global Saatos Jam.

Jennifer Love Hewitt Nyarioskeun Dokuméntasi Britney Spears Ngajantenkeun Réfléksi na dina Mediasi obsesi sareng Awakna

Jennifer Love Hewitt Nyarioskeun Dokuméntasi Britney Spears Ngajantenkeun Réfléksi na dina Mediasi obsesi sareng Awakna

Dina wawancara anyar sareng Vulture, Jennifer Love Hewitt ngabuka ngeunaan kumaha média seksualisasi anjeunna nalika promosi pikeun pilem Heartbreakers 2001 na.

Mr Robot Asup ka Aula Terkenal TV Ku Akhir Seri Anu Éndah

Mr Robot Asup ka Aula Terkenal TV Ku Akhir Seri Anu Éndah

Sam Esmail tungtungna parantos nyampurnakeun Mr. Robot, ngaluarkeun opus na dina usum kaopat sareng akhir kalayan final dua-seri anu indah.